- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 43
Thread: Αρης και ηλιος σε συναστρια!!
-
07-09-2010, 12:50 PM #1
Αρης και ηλιος σε συναστρια!!
Καιρό τωρα με απασχολεί μια σύνοδος που εχω Αρη-Ηλιου με καποιο ατομο που επροκειτο να γνωρίσω!! Εχω ακούσει πως μια τετοια συνοδος να προκαλει τσακωμους....... Αυτο αληθευει... Και αν όχι..... Ποια μπορεί να είναι η λειτουργεία μιας τέτοιας γωνίας...!?:embarrest
Με Αγαπή και Τρέλα!!:nuts:
Νάσος!!
-
07-09-2010, 01:29 PM #2
Re: Αρης και ηλιος σε συναστρια!!
Αγαπητέ Νάσο...δε μας λες σε ποιόν ανήκει ο Ήλιος και σε ποιον ο ¶ρης. Ας παρουμε και τις δυο περιπτώσεις λοιπόν...
Αν ο δικός σου ¶ρης κάνει σύνοδο με τον Ήλιο της συντρόφου σου, δείχνει ότι θα διαδραματίσεις έναν πολύ ενεργό ρόλο στους στόχους της, χαρίζοντάς της δύναμη και επιρροή στα μαθήματα ζωής που παίρνει και βοηθώντας την να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να υπερνικήσει τα εμπόδια. Η όψη δείχνει και μια ισχυρή σεξουαλικότητα ανάμεσα στο ζευγάρι! Αν πάλι ο ¶ρης της ερωτικής σου συντρόφου κάνει σύνοδο με τον Ήλιο σου, η έμφαση θα δοθεί στους δικούς σου στόχους και η σύντροφός σου θα είναι αυτή που θα ενθαρρύνει τις δικές σου προσπάθειες.
Το άτομο με τον Ήλιο βρίσκει το άλλο επιθετικό, αδιάλλακτο και απαιτητικό. Ωστόσο οταν ελεγχθεί, ο συνδυασμός αυτός μπορεί να δημιουργήσει ένα δυναμικό δίδυμο, ικανό για εποικοδομητική και δημιουργική εργασία.
Γενικά είναι μια όψη που μπορεί να λειτουργήσει σε διπλή κατευθυνσή. Δίνει δυναμικότητα και μεγάλες ικανότητες συνεργασίας σε κοινούς στόχους ή ανταγωνισμό και εκδηλώνει ζητήματα προβολής και επιβολής. Από μόνη της η όψη δεν δηλώνει τρυφερότητα ή αγάπη. Κυρίως αναφέρεται σε φυσική έλξη.Αν εκδηλωθεί θετικά παράγει ταύτιση αυτοέκφρασης του ενός με την παρόρμηση του άλλου, με αποτέλεσμα μια πολύ ενεργητική σχέση. Αν εκδηλωθεί αρνητικά, τα μέλη θα αναλώνονται σε εγωιστικούς καυγάδες και παιχνίδια εξουσίας αλλα αν εκμεταλλευτούν θετικά τη δυνατή σεξουαλικότητα που παράγει η όψη μπορούν κάλλιστα να επιλύουν τις διαφορές τους στο κρεβάτι!!!:embarrest .Το πως θα εκδηλωθεί(θετικά ή αρνητικά) εξαρτάται απο το πόσο πνευματικά εξελιγμένα είναι τα δύο μέλη του ζευγαριού αλλα και απο τις άλλες όψεις της συναστρίας, κατα πόσο βοηθητικές είναι. Ενα τρίγωνο/εξάγωνο Σελήνης-Ερμή π.χ ή γενικά τα φώτα σε καλές όψεις μεταξύ τους και με τον Ερμή του ενός ή του άλλου θα δώσουν στο ζευγάρι την ικανότητα να συζητά και να εκλογικεύει τις διαφορές του ωστε να καταλήγει τελικά σε συμφωνία,εστω κι αν αυτό σημαίνει απλα την αποδοχή και το σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις του άλλου,χωρίς να έχει σημασία ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο!!!
Προσωπικά δεν θεωρώ οτι τα καβγαδάκια που φέρνει η όψη αυτή μπορεί να είναι απειλητικά για τη σχέση,μάλλον το αλατοπίπερο αυτής θα τα χαρακτήριζα...νομίζω οτι το τετράγωνο θα το έκανε αυτο,η σύνοδος εχει πιο συχνά ικανότητες ταύτισης και συγχώνευσης/συνεργασίας των ιδιοτήτων των δυο εμπλεκόμενων πλανητών παρά σύγκρουσης,κατα την ταπεινή μου γνώμη!!
-
07-09-2010, 01:45 PM #3
Ωχ.....Και το βλέπω να ερχεται.... Εναν τεραστιο κουβα με σκατα για να με περιλουσει........
Αυτη εχει τον ήλιο..... Και γω τον Αρη......... Ειναι αυτη που θέλει ο καλύτερος μου φίλος και δεν μου την έχει γνωρίσει ακόμα...... Αλλα εχτες που είδα το ωροσκόπιο της..... Μπορούσα να δω το ότι ήταν ερωτευμένος εκεινος.... Αλλα οχι αυτήν να θέλει αυτόν... Και το θέμα ειναι ότι ταιριάζει με το με το ωροσκόπιο μου.... περισσότερο από καθε αλλο ωροσκόπιο.... Και τρέμω την ιδέα οτι μπορει να γινει κάποιο μεγάλο μπέρδεμα....:unsure: Ηλπιζα οτι θα μπορούσε να είναι αρνητικό αλλα δεν το βλέπω...!
-
07-09-2010, 02:24 PM #4
-
07-09-2010, 02:36 PM #5
Καλά..... Θα δεις...!!
Δεν ξερεις για τα διαβολικά παιχνίδια της τύχης........ :weird: Εμένα μου συμβαίνουν συνέχεια...... Και επειδή είδα το ωροσκόπιο της είδα και μια ηλιακή επιστροφη του φίλου μου όπου Ο Κρόνος του είναι στον 11 γενέθλιο οίκο....... Ω ναι........ Είμαι σίγουρος ότι κάτι διαβολικό θα παιχτεί........ Και Ναι!! Ειμαι ψαράκι αλλά όχι ο Ποσειδώνας μου έχει πέράσει από μια Σελήνη όπου μου έδωσε ένα ισχυρό σοκ..... Και μετά από έναν κρόνο που με ξύπνησε από πολλές ψευδαισθήσεις που είχα!!
-
07-09-2010, 02:40 PM #6
-
07-09-2010, 02:44 PM #7
Επιτρέψτε μου να συμπληρώσω....και χωρίς καν να είναι γνώστης για αυτό ο φίλος σου! (σωστά υποθέτω...?) :embarrest
Φίλε μου Νάσο...αν και φοβάμαι ότι θα βγούμε off topic οπότε καλύτερα να το αποφεύγαμε...αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω πως αστρολογικά εντόπισες ότι εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της ενώ εκείνη οχι. :unsure:
Μπορεί να διέγνωσες ότι το ωροσκόπιο της ταιριάζει με το δικό σου...ΑΛΛΑ καλό θα ήταν να συμπεριλάβεις και ένα τρίτο ωροσκόπιο το οποίο είναι αναπόφευκτα εμπλεκόμενο....αυτό του φίλου σου :embarrest (αν και από ότι μπορώ να καταλάβω από την ανησυχία σου...δεν το έχεις αγνοήσει και εντελώς....)
ασε που θα μπορούσε κάποιος να σου βρει 50 τέτοια ωροσκόπια τα οποία ταιριάζουν πολύ καλά με το δικό σου αλλά τι να το κάνεις αν οι καταστάσεις και οι συγκυρίες (χωροταξικές, συναισθηματικές, τύχης, timing και ένα κάρο άλλες) δε λειτουργήσουν υπερ της συνάντησης και του δεσίματος και των προϋποθέσεων ώστε να σας δώσουν την ευκαιρία να "εφαρμόσετε" την καλή σας συναστρία....ε? έτσι δεν είναι....? :unsure:
ελπίζω ειλικρινά να μην παρεξηγηθώ....όλα αυτά στα λέω φιλικά και με συμπάθεια... :embarrest
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
07-09-2010, 02:49 PM #8
Ρfffffff...... Μα τα βλέπω.......... Δεν βλέπω αυτό που θέλω να δω........ Βλέπω την πραγματικότητα........ Αλλά αν έτσι κι αλλίως η πραγματικότητα μου είναι μία ψευδαίσθηση όπου δεν μπορω να ξυπνήσω,τότε αυτή η ψευδαίσθηση γίνεται πραγματικότητα και μαθαίνεις να λειτουργείς μέσα απο αυτή.......... Και επείδη έχει περάσει και από έναν Κρόνο μου..... Σιγουρα θα έχω μάθει κάτι...... Αυτό ή θα είναι να ζω στην πραγματικότητα ή να λειτουργώ μέσα από την ψευδαίσθηση!! :blink:
-
07-09-2010, 02:57 PM #9
Είδα τις γωνίες της μάυρης Σελήνης να έχει ένα τετράγωνο με την αφροδίτη του και είδα ακόμη την Σελήνη του να κάνει αντίθεση με την αφροδίτη της......:weird:
Και το θέμα είναι πως ο Κρόνος της πολύ δινει στο ωροσκόπιο του.....Και σίγουρα θα μάθει πολλά αλλά με αυτα τα τετράγωνα που κάνει μάλλον θα τα μάθει με τον δύσκολο τρόπο......:unsure:
Και έχεις δίκιο για αυτό που λες για τα 50 ωροσκόπια....... Αλλά δεν δεν έχω ξανα δει κάτι τέτοιο..... Ποτε μου.......
-
07-09-2010, 02:59 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.