s
Ηλιακή επιστροφή - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 41 to 50 of 101
  1. Re: Ηλιακή επιστροφή

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Ερώτηση για την κα Τίνα ή όποιον άλλο μπορεί να μας απαντήσει :

Βλέποντας ότι ενεργοποιείται κάποια γενέθλια όψη καταλαβαίνουμε ότι θα βιώσουμε αυτό που λέει η συγκεκριμένη όψη. Πού θα ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη όψη, στους γενέθλιους οίκους ή στους οίκους της Ηλιακής Επιστροφής ???

Ευχαριστώ πολύ
    Αγαπητή μου vikoza καλησπέρα

Κατά την γνώμη μου, στη διάρκεια της ζωής μας θα εκδηλωθούν τα γεγονότα αυτά, τα οποία υπόσχεται το γενέθλιο ωροσκόπιο. Μια γενέθλια όψη όταν ενεργοποιείται φέρνει γεγονός του γενέθλιου οίκου. Το ετήσιο εξετάζεται σε συνδυασμό με το γενέθλιο. Ο ετήσιος οίκος θα δείξει πως θα αισθανθούμε ή σε ποιο τομέα θα επηρεαστεί η ζωή μας την συγκεκριμένη χρονιά από το γεγονός αυτό.

Όνομα:
    Άννα

Re: Ηλιακή επιστροφή

Αγαπητή παλίρροια,

Ο Ωροσκόπος σου πέφτει στον 7ο γενέθλιο οίκο σου !

Στον Αιγόκερω δεν υπάρχει άλλος ετήσιος πλανήτης εκτός από τον Πλούτωνα.

:bigsmile:
    Kαλή μου vikoza να κοιμάμαι ανήσυχη δηλαδή....... Διότι.......απο τα λίγα που ξέρω ο Αιγόκερως βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών πραγματων φέτος:embarrest, και παρατήρησα πως ο Ουρανός μου (10ος) θα βρεθεί σε ισχυρή όψη αντίθεσης:dizzy: με τον Πλούτωνα:nuts: και επίσης παλι.......ο Ουρανός..... (ατακτος ο ουρανός φέτος).:bigsmile:....σε σύνοδο με τον Κρόνο απο τον 5ο οίκο.....:nuts:
    Οπότε να είμαι έτοιμη για νέες περιπέτειες....
    Την Ιθάκη να δούμε πότε θα βρούμε,γιατί πολύ φοβάμαι πως ο Ποσειδώνας......... πάλι θα την αναποδογυρίσει την βάρκα!!!!!
    A ξέχασα και τον Δια με μια ωραία χιαστή όψη την οποία επισήμανε και ο Μητσακος!!!
    Ερε γλέντια.......
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Quote Originally Posted by Αννα Σχοινοπλοκάκη View Post
    Αγαπητή μου vikoza καλησπέρα

Κατά την γνώμη μου, στη διάρκεια της ζωής μας θα εκδηλωθούν τα γεγονότα αυτά, τα οποία υπόσχεται το γενέθλιο ωροσκόπιο. Μια γενέθλια όψη όταν ενεργοποιείται φέρνει γεγονός του γενέθλιου οίκου. Το ετήσιο εξετάζεται σε συνδυασμό με το γενέθλιο. Ο ετήσιος οίκος θα δείξει πως θα αισθανθούμε ή σε ποιο τομέα θα επηρεαστεί η ζωή μας την συγκεκριμένη χρονιά από το γεγονός αυτό.
    Θα ήθελα να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο. Ας υποθέσουμε ότι στο γενέθλιο χάρτη υπάρχουν οι παρακάτω όψεις:
    1. Σελήνη στον Αιγόκερω στον 11ο σε εξάγωνο με Ερμή στο Σκορπιό στον 9ο οίκο και
    2. Σελήνη στον Αιγόκερω στον 11ο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στο Ζυγό στον 8ο οίκο

και ας υποθέσουμε ότι οι δύο παραπάνω όψεις ενεργοποιούνται σε κάποια Ηλιακή Επιστροφή όπου

1. Η Σελήνη στο Σκορπιό στον 4ο ετήσιο κάνει εξάγωνο με τον Ερμή στον Αιγόκερω στον 5ο οίκο κα
    2. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο οίκο.

Πώς θα ερμηνεύαμε για τη συγκεκριμένη χρονιά τις παραπάνω όψεις ? :unsure:

Ευχαριστώ πολύ !

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Kαλή μου vikoza να κοιμάμαι ανήσυχη δηλαδή...... Διότι.......απο τα λίγα που ξέρω ο Αιγόκερως βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών πραγματων φέτος
    Στις 24/9 και 9/10 ενεργοποιούνται οι Εκλείψεις του Ιουνίου και Ιουλίου 2010. Εκείνο το διάστημα λέγεται ότι αναμένουμε κάποια γεγονότα που έχουν σχέση με την έκλειψη και αγγίζει τον Παρορμητικό Σταυρό και όχι μόνο τον Αιγόκερω. Περιμένουμε , γιατί λίγο πολύ , όλοι κάποιο πλανήτη έχουμε εκεί.

παρατήρησα πως ο Ουρανός μου (10ος) θα βρεθεί σε ισχυρή όψη αντίθεσης:dizzy: με τον Πλούτωνα:: και επίσης παλι.......ο Ουρανός.....(ατακτος ο ουρανός φέτος).....σε σύνοδο με τον Κρόνο απο τον 5ο οίκο.....:nuts:
    Οπότε να είμαι έτοιμη για νέες περιπέτειες...

Εδώ έχεις ενεργοποίηση γενέθλιας συνόδου ευρείας βέβαια και δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει :unsure: (Ουρανός-Πλούτωνας)

Την Ιθάκη να δούμε πότε θα βρούμε,γιατί πολύ φοβάμαι πως ο Ποσειδώνας......... πάλι θα την αναποδογυρίσει την βάρκα!!!!!

Ένα ψιλομπουρίνι το βλέπω νάρχεται, δεν μπορώ να πώ όχι . Θα δείξει όμως ... Μπορεί να φυσήξει ο άνεμος και να αλλάξουν τα πράγματα ! :bigsmile:

A ξέχασα και τον Δια με μια ωραία χιαστή όψη την οποία επισήμανε και ο Μητσακος!!!
    Ερε γλέντια.......
    Τη χιαστή δεν τη βλέπω , κρατώ μικρή ανοχή όψεων και δεν μου τη βγάζει.

Οι καιροί απαιτούν αλλαγές και προσαρμογες για να επιβιώσουμε και εμείς και η φύση. Η επιλογή στο χέρι του καθένα μας!!!!

Σε κάποιο άλλο ποστ η κα Τίνα είχε γράψει ότι για να δεις τα αισθηματικά της χρονιάς πρέπει να κοιτάξεις τον 5ο, 7ο οίκο και την Αφροδίτη, πού είναι και τί όψεις κάνουν. Δηλ στη δική σου περίπτωση κυβερνήτης του 5ου οίκου σου στο ετήσιο είναι ο Ήλιος. Σε ποιο οίκο βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη σου ? Τί όψεις κάνει με τους γενέθλιους και ετήσιους πλανήτες ?
    Το ίδιο θα κάνεις και με τον 7ο οίκο και την Αφροδίτη. :bigsmile:
    ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!

Όνομα:
    Άννα

Στις 24/9 και 9/10 ενεργοποιούνται οι Εκλείψεις του Ιουνίου και Ιουλίου 2010. Εκείνο το διάστημα λέγεται ότι αναμένουμε κάποια γεγονότα που έχουν σχέση με την έκλειψη και αγγίζει τον Παρορμητικό Σταυρό και όχι μόνο τον Αιγόκερω. Περιμένουμε , γιατί λίγο πολύ , όλοι κάποιο πλανήτη έχουμε εκεί.

Εδώ έχεις ενεργοποίηση γενέθλιας συνόδου ευρείας βέβαια και δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει :unsure: (Ουρανός-Πλούτωνας)

Ένα ψιλομπουρίνι το βλέπω νάρχεται, δεν μπορώ να πώ όχι . Θα δείξει όμως ... Μπορεί να φυσήξει ο άνεμος και να αλλάξουν τα πράγματα ! :bigsmile:

Τη χιαστή δεν τη βλέπω , κρατώ μικρή ανοχή όψεων και δεν μου τη βγάζει.

Οι καιροί απαιτούν αλλαγές και προσαρμογες για να επιβιώσουμε και εμείς και η φύση. Η επιλογή στο χέρι του καθένα μας!!!!
    :embarrest Το βλέπω να ρχεται το μπουρίνι εδώ και καιρό.......:embarrest
    Τουλαχιστον να ενεργοποιηθούν και κάποιες όψεις μεταξύ 2ου-8ου που είδα ,:toung: αν είδα και έκρινα καλα, τουλάχιστον να χουμε και κάτι καλό να περιμένουμε.......γιατί όντως αλλαγές ερχονται ,και ξέρεις το πεπρωμένο δεν αλλάζει απλά "εξυπηρετείται' την κατάλληλη στιγμη που εκείνο όμως κρίνει "καταλληλη" και απλά η μόνη λύση είναι η προσαρμογή,:embarrest γιατί στην αντίθετη περίπτωση αντιστέκομαι σημαίνει" καταστρέφομαι":unsure:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Maria

Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση αγαπητή ομοιδεάτισσα Vikoza!Ο ετήσιος Ωροσκόπος πέφτει στον 4ο γενέθλιο οίκο μου.Αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα στην οικογένεια?Απόκτηση απογόνου π.χ ή ανακαίνιση/αγορά σπιτιού?
    Με ποιο προγνωστικό σύστημα θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί η πιθανότητα γάμου κ τι ακριβώς πρέπει να μελετήσω σε αυτό?
    Οποιος άλλος γνωρίσει ας με διαφωτίσει!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Με εκτίμηση
    Το Μαράκι

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση αγαπητή ομοιδεάτισσα Vikoza!Ο ετήσιος Ωροσκόπος πέφτει στον 4ο γενέθλιο οίκο μου.Αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα στην οικογένεια?Απόκτηση απογόνου π.χ ή ανακαίνιση/αγορά σπιτιού?
    Με ποιο προγνωστικό σύστημα θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί η πιθανότητα γάμου κ τι ακριβώς πρέπει να μελετήσω σε αυτό?
    Με εκτίμηση
    Το Μαράκι
    Βρε Μαρία, εσύ που είσαι και παλιό μέλος δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις

http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html

http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F1%F4%E7.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Maria

Οσοι ζεις(κ δει οσο μεγαλώνεις) μαθαίνεις,Μητσάκο!!Τι νομίζεις οτι τα ξέρω όλα εγω?Μπορεί στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη να έχω αρκετές γνώσεις, αλλα ειδικά τα προγνωστικά συστήματα δε τα κατέχω καλά όλα!(τα ταλέντα μου βεβαια που είναι ουκ ολίγα((:amuse) μάλλον εντοπίζονται σε άλλους τομείς αλλα τα κρατώ κρυφά...μακριά απο τα αδιάκριτα βλέμματα...! χαχαχα )

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Με εκτίμηση
    Το Μαράκι
    Aγαπητή Σκορπίνα,

Ναι, θα μπορούσε να δείχνει αλλαγή σπιτιού, επίσης αν θέλεις να αλλάξεις τη διαρύθμιση ή διακόσμηση στο σπίτι σου, γεγονότα που έχουν σχέση με κάποιο γονέα(τον 4ο τον παίρνω για τη μητέρα συνήθως για τις γυναίκες). Για απόγονο θα έπαιρνα τον 5ο οίκο , δεν ξέρω τι λένε οι πιο ειδικοί του είδους από μένα, γιατί και γω προσπαθώ να βάλω σε σειρά κάποια λίγα που γνωρίζω. Ο 4ος οίκος επίσης δείχνει και το τέλος κάποιων καταστασεων .

Για να καταλάβεις για τι ακριβώς πρόκειται, ρίξε μια ματιά στους πλανήτες του ετήσιου, που βρίσκονται και τις όψειςκάνουν με το γενέθλιο και με το ετήσιο, αν ενεργοποιεί κάποιες γεν. όψεις και οίκους. Επίσης νομίζω ότι καλό θα ήταν να δείς τις δευτερεύουσες κατευθύνσεις και το Ηλιακό Τόξο (αν φυσικά έχεις ακριβή ώρα γέννησης).

Υπομονή, θέλει δουλειά το πράγμα !!!! :bigsmile:

Page 5 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)