s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 89
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 89 of 350 FirstFirst ... 39 79 85 86 87 88 89 90 91 92 93 99 139 189 ... LastLast
Results 881 to 890 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by c180_alice View Post
    Γεια σας ''αστεριαααααααα''.!!!!!!!καλως σας βρηκα κ εγω. :bigsmile: Με λενε Ιωαννα κ ευχομαι σε ολους καλο χειμωνα..
    Ιωάννα μου, χαρούμενη τοξοτίνα μου καλώς ήρθες στην αστροπαρέα μας!
    Ευχαριστούμε για τις ευχές και να σε βλέπουμε συχνά. Καλή περιήγηση!
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

για σας παιδια καλος σας βρηκα:bigsmile::embarrest

Quote Originally Posted by deligman View Post
    για σας παιδια καλος σας βρηκα:embarrest:bigsmile:
    Καλώς σε βρήκαμε deligman. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω: οι αντιφατικές φατσούλες....... :embarrest:bigsmile:........... δείχνουν ανάμικτα συναισθήματα που μας βρήκες ή εκφράζουν τη διττή φύση του Διδύμου σου????

Όπως και να έχει είσαι καλοδεχούμενος και σου ευχόμαστε καλή περιήγηση στο καλύτερο ελληνικό αστροσάϊτ
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Γεια σαςςςς......

Quote Originally Posted by 1q2w3e$ View Post
    Γεια σαςςςς......
    1q2w3e$ γειά σσσσου κι εσένα!!!!

Καλησπέρα σας!!!!!!Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο site σας.Καταρχάς δεν ξέρω εαν εχω καταχωρήση σωστά τον χάρτη μου θα ήθελα την βοήθεια σας γιατι δεν μπορώ να τον δω καν..
    Ευχαριστώ πολύ..

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by faretra View Post
    Καλησπέρα σας!!!!!!Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο site σας.Καταρχάς δεν ξέρω εαν εχω καταχωρήση σωστά τον χάρτη μου θα ήθελα την βοήθεια σας γιατι δεν μπορώ να τον δω καν..
    Ευχαριστώ πολύ..
    :bigsmile:Καλησπέρα!!!:welcome: Καλή περιήγηση και γνώση!!!!!
    Πήγαινε πάνω αριστερα στο ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και δες τους χάρτες.....Θα τον βρείς αν τον έχεις καταχωρήσει.
    Διαφορετικα θα υπολογίσεις νέο χάρτη!!
    Καλώς μας ήρθες!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

ΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!

Quote Originally Posted by kartanou View Post
    Καλώς μας ήρθες και σε ευχαριστούμε πολυ για τα καλά σου σχολια. :bigsmile:

Θα σου ζητήσω όμως να μην γράφεις με κεφαλαία μιας και είναι σαν να μας φωνάζεις.

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by kartanou View Post
    :welcome: Καλή περιήγηση!!!!!:bigsmile: Πράγματι το site μας είναι το καλύτερο:bigsmile: γιατί εκτός των άλλων υπαρχει μεγάλη αγάπη για την αστρολογία και σεβασμός στά μέλη!!!!:bigsmile:
    Μόνο .......να γράφεις με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία......έχουμε ανάγκη απο ηρεμία....
    Καλή γνώση!!!!!:bigsmile::bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Page 89 of 350 FirstFirst ... 39 79 85 86 87 88 89 90 91 92 93 99 139 189 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 41 users browsing this thread. (0 members and 41 guests)