- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 141
Thread: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας;
-
03-09-2010, 02:10 PM #91
Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?
Α...δεν στεναχωριεμαι :bigsmile:
απλα με κουρασαν...
αν ομως δεν υπαρχαν ολοι αυτοι οι δυσκολοι συνδιασμοι
δεν θα ημουν αυτο που ειμαι τωρα ε;:bigsmile:
οσο δυσκολα τοσο πιο καλυτερα γιατι ετσι ανακαλυπτεις τον εαυτο σου
τις αντοχες σου και εκτιμας τα ωραια που ερχονται μετα...
και μενα μου ηρθαν τα ωραια..σιγα -σιγα
με την εξελιξη μου και τον αγωνα μου να στα σταθω ορθια.....
ηρθαν πραγματα στην ζωη μου που ποτε δεν φανταζομουν:bigsmile:
Αυτο το σεβομαι και το προσεχω !!
Α... τωρα εχω λεφτα να τα φαω...δεν πρεπει ποτε να το λεμε αυτο
η'' τον εδεσα τον γαιδαρο μου και περα βρεχει...
Παντα πρεπει να σκεφτομαστε το πριν φιλοι μου ε;
ακομα-ακομα και το πιατο με το φαγητο σεβομαι που εχω στο τραπεζι μου
γιατι υπηρξαν καιροι που με δυσκολια το ειχα και αυτο....
Δοξα τον Θεο
τιποτα δεν με πειραζει
μοναχα την υγεια μας να εχουμε και ολα τα αλλα βρισκουν τον δρομο τους...
μα ετσι...μα αλλιως...Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
03-09-2010, 07:13 PM #92
Τον Κρόνο στον 5ο !!!! :rant:
-
03-09-2010, 07:28 PM #93
Καλός είναι για έναν Καρκίνο, σε φυλάει απ' τα χειρότερα...!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
03-09-2010, 10:29 PM #94
[QUOTE=Σαλώμη;108384]Εγω θα άλλαζα τα τετραγωνα Ηλιου (12ος) Σελήνης 4ος, Ηλιου τετραγωνο Δία. Και την Αφροδίτη μου στον Καρκίνο και στον 12ο οίκο που κάνει μόνο όψη συνοδου με τον Β.Δ.!!! Καμία λαλη όωη δεν κάνει η καψερη και μ' έχει τρελλάνει...Χώρια που κ'άποιοι αντί να με περάσουνε για λιοντάρι , που έχω και ωροσκόπο , αλλά και Ερμή στο Λιοντάρι, με περνάνε για καρκίνο!! Τι φταίει βρε παιδιά ? Η Αφροδίτη μου ή η Σελήνη μου στον Ζυγό στον 4ο οίκο?? Ζυγός - Κυβερνήτης Αφροδίτη...η αφροδίτη μου στον Καρκίνο...Γαιτανάκι πηγαίνει..
Ευχαριστώ.
καμια καλη ιδεα κανείς?
-
04-09-2010, 11:34 AM #95
θα μπορούσαν όποια μέλη επιθυμούν να θέσουν την άποψη τους στο ερώτημα που έθεσε η whisperer για το αν
"προβλήματα/θέματα" των εν λόγω πλανητών από ζώδιο θα βγούν και θα εκφραστούν στους οίκους στους οποίους βρίσκονται οι πλανήτες αυτοί ή ότι οι πλανήτες παίρνουν χαρακτηριστικά και χρωματίζονται ανάλογα και με την οικοθεσία...οπότε ίσως και να "αναιρείται" κάπως ή να μετριάζεται η πτώση ή η αδυναμία τους...?
Σας ευχαριστώ!
-
04-09-2010, 12:05 PM #96
Εγώ ξέρω ότι ο πλανήτης "είναι συγκεκριμένη ενέργεια", το ζώδιο "είναι ο συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο θα εκφραστεί η ενέργεια" και Οίκος "είναι ο χώρος στον οποίο θα εκφραστεί με τον συγκεκριμένο τρόπο η συγκεκριμένη ενέργεια".
Με βάση αυτήν τη λογική, ο πλανήτης δεν "χρωματίζεται" από τον Οίκο αλλά από το ζώδιο. Έτσι, ένας Ουρανός στον 11ο, είτε είναι στον Ζυγό είτε είναι στον Σκορπιό, σε θέματα 11ου θα εμπλέκεται, απλώς ο τρόπος που εκφράζεται θα αλλάζει.
Επιπλέον, το συγκεκριμένο θέμα δεν προσφέρεται για αυτήν την κουβέντα, υπάρχουν παραπλήσια που μπορεί να συνεχιστεί, ή ακόμα μπορεί και να δημιουργηθεί ένα νέο θέμα. Αυτό έχει τίτλο "Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...;"Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-09-2010, 12:56 PM #97
Σ' ευχαριστώ Μητσάκο για την απάντησή σου !
-
04-09-2010, 02:12 PM #98
:idea:Τώρα που το σκεύτομαι καλύτερα:suspiciou μήπως να άλλαζα και τον 8ο οίκο??
Ναι ναι να τον αλλάξω,διότι στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον....Κρόνο.....:rant: πολλούς περιορισμούς βρε παιδί μου βάζει όλο μη και μη,:sad2: όλα έρχονται αργα μετά απο περιορισμό, και τα κληροδοτήματα.......:embarrest
Κυρίως όμως οι περιορισμοί.....:unsure: αυτοί με ενοχλούν!!!!:weird:
Αν μπορούσα λοιπόν θα τα άλλαζα!!
Λίγο ακόμα να μείνει το θέμα, να δούμε τι θα αφηνα τελικά.....
(Οχι οχι ξέρω τι θα αφηνα 5ο-7ο οίκο θα τους άφηνα.....)Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
04-09-2010, 08:31 PM #99
Eγώ θα άλλαζα αν με ρωτούσατε τους 5 ανάδρομους πλανήτες που έχω και μου φέρνουν καθύστερήσεις σεόλους τους τομείς της ζωής μου και ιδιαίτερα τον άρη δεν θα ήθελα να είχα ανάδρομο γιατί πιστεύω πως ενώ έχω κάλές όψεις ο ανάδρομος άρης και η αφροδιτη στον υδροχόο μου φέρνουν καθύστερήση στις σχέσεις και στο γάμο!!
Έτσι πιστεύω δλδ !Αν πάλι κάνω λάθος για τις εκτιμήσεις μου θα ήθελα να μου το πεί κάποιος!!
-
04-09-2010, 08:42 PM #100
:bigsmile: Γειά σου!!!!:bigsmile: Διάβασε στο site το πολύ ενδιαφέρον αρθρο για τον ανάδρομο αρη και τα αντίστοιχα,για όσους πλανήτες έχεις ανάδρομους,και θα μάθεις αρκετά πράγματα:::::Μπορείς να τα βρείς με την μηχανή αναζήτησης....:bigsmile:
Πιστεύω πως πρεπει να δείς όλοι αυτοί οι πλανήτες σε ποιούς οίκους βρίσκονται διότι απλά μια αναδρομή δε σημαίνει απαραίτητα και καθυστέρηση,αλλά ένα σωρο πραγματα!!!!:embarrest
Πιστεύω πάντως ότι διαβάζοντας τα αρθρα θα δείς γενικά αν οι περιγραφές ταιριαζουν σε συμπεριφορές και γεγονότα που σε αφορούν και θα βγάλεις μια άκρη.....
Ξεκίνα απο την αρχή!!!!!:bigsmile:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 48 users browsing this thread. (0 members and 48 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.