- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 46
Thread: Β.και Ν. Δεσμός στη Συναστρία.
-
31-03-2008, 02:09 AM #31
Re: Β.και Ν. Δεσμός στη Συναστρία.
Ωραία. Ως προς το πρώτο, διαφωνούμε ριζικά. Και με όποιον πιστεύει πως έχει να κάνει με συγκεκριμένη ψυχή, και με όποιον - που για μένα είναι ακόμη χειρότερο - θεωρεί πως υπάρχει συγκεκριμένο και καθορισμένο μάθημα για να πάρεις. ¶ρα, να μη λέμε πως το Κάρμα το φτιάχνεις και όλα τα παρεμφερή. Ξεκάθαρα πράγματα.
Έχεις συγκεκριμένα μαθήματα να πάρεις, καθορισμένα άνωθεν, και είτε θέλεις, είτε όχι, θα τα λουστείς.
Νομίζω πως εδώ βρισκόμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο, από πολλές απόψεις, φιλοσοφικά, ιδεολογικά , ηθικά, κλπ. Μπορεί κανείς να πει πάρα πολλά και να μην τελειώσει.
Σχετικά τώρα με το θεματάκι. Κι εγώ το έχω διαβάσει. Και πολλά άλλα εκτός από αυτό. Αλλά αν είναι να συζητήσουμε επ' αυτού, δεν πρέπει να γίνει εδώ. Προσωπικά έχω ήδη κάνει σχόλια κάτω από το άρθρο. Αν θέλεις να κάνεις κι εσύ, άνοιξε κάποιο άλλο θέμα.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
31-03-2008, 02:19 AM #32
Δεν χειρίζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο τα μαθήματα ή τις ευκαιρίες που τους δίνονται!Εκεί ειναι η επιλογή...
Εχεις δίκιο... όχι οτι σε βαριέμαι:sick:,κάθε άλλο!Αλλα καλύτερα να το σταματήσουμε :idea:,για σήμερα!
-
31-03-2008, 02:30 AM #33
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
24-07-2008, 03:18 AM #34
καλησπερα τι λετε για αυτες τις οψεις?
ο β.δεσμος στο κριο τετραγωνο με τον ηλιο?
εξαγωνο με τη σεληνη στους διδυμους
εξαγωνο με τον αρη στους διδυμους
αντιθεση με πλουτωνα στο ζυγο.....ο οποιος πλουτωνας στο γενεθλιο ειναι αναδρομος..παιζει ρολο αυτο?
-
13-10-2008, 07:59 PM #35
Ερώτηση ,
ο Β.δεσμός μου
κάνει τετράγωνο
με τον ήλιο του , ερμή ουρανό, ωροσκόπο, κλήρο της τύχης του
επίσης εξάγωνο με την αφροδίτη του
ενώ ο Β. δεσμός του
τετραγωνίζει τον ποσειδώνα μου , τον ερμή μου την σελήνη μου και τον ήλιο μου
χιαστί με το Δια μου
παιδία , ή μάλλον κυρίες και κύριοι αστρολόγοι
αυτές οι όψεις είναι θανατηφόρες για την σχέση μας ??
ποιός θα πέθάνει όμως ποιόν ??!!!
φιλικά πάντα και για να μαθάίνω
-
15-10-2008, 10:19 AM #36
παιδιά κανείς ??
γιατί να μαθαίνουμε οι νέοι !!
-
20-04-2009, 03:23 AM #37
Καλησπέρα,
Επανερχόμενη στο θέμα μου (ένα χρόνο μετά πλέον ), ήθελα να προσθέσω, και να επαναλάβω μαζί με πολλούς άλλους, ότι πρέπει να κοιτάει κανείς σφαρικά το θέμα όσον αφορά την καρμικότητα σε μια συναστρία.
Είχα ξεκινήσει το θέμα μου αναφέροντας, μόνο αυτές τις όψεις των Δεσμών με το έτερον ήμισυ. Πρέπει να πω ότι και οι υπόλοιπες όψεις φανερώνουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερα όταν προσπαθείς να τις ερμηνεύσεις σε σχέση με την πραγματικότητα. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να διδαχθεί από την αστρολογία πιστεύω. Παρατηρώ άρα μαθαίνω.Εκτός δηλαδή ότι αμφότεροι οι Β.Δεσμοί πέφτουν στον 4ο οίκο του καθενός, είναι πολλές οι σύνοδοι είτε με τον έναν είτε με τον άλλον. Π.χ. Έστω ότι Α εγώ και Β εκείνος, Β.Δεσμός του Α σε σύνοδο με τη Σελήνη του Β, Β.Δεσμός του Α σε σύνοδο με το Χείρωνα του Β.Ο Β.Δεσμός του Β σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης του Α.Ν.Δεσμός του Α σε σύνοδο με το Δία του Β (και αντίστροφα), Ν.Δεσμός του Α σε σύνοδο με τον Ουρανό του Β.Ο Ν.Δεσμός του Β σε σύνοδο με τη Σελήνη του Α, Ν.Δεσμός του Β σε σύνοδο με τον ¶ρη του Α, Ν.Δεσμός του Β σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα του Α. Για να μην αναφέρω τις υπόλοιπες όψεις πλανητών και Δεσμών μεταξύ τους. Να προσθέσω ότι οι δυο Ήλιοι είναι σε τετράγωνο, οι Σελήνες σε χιαστί, ο Ήλιος του Α σε τρίγωνο με τη Σελήνη του Β και η Σελήνη του Α σε σύνοδο με τον Ήλιο του Α.
Τέλος, θα προσθέσω, κι ας με διαψεύσετε παρακαλώ ότι κάνω λάθος γιατί το διάβασα σε περιοδικό αστρολογίας, ότι ο Κρόνος του Α πέφτει στο 10ο οίκο του Β(οίκος του πεπρωμένου-έννοια έντονα συνυφασμένη με το κάρμα) και ο Κρόνος του Β πέφτει στον 7ο οίκο του Α.
Μετά από όλα αυτά πώς να μη σκεφτώ ότι πρόκειται για μια έντονα καρμική σχέση με τα όποια καλά ή άσχημα της, χωρίς να προχωρήσω βαθύτερα την άνάλυση μου κι αφήνωντας τη σε αυτό το επιδερμικό στάδιο.
Τελικά όσο πλησιάζει ο Κρόνος-Χρόνος στο ζώδιο μου (Ζυγός), νιώθω όλο και πιο ώριμη.
Έλπίζω ότι δε σας κούρασα
Φιλικά
libraDΠάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-
-
03-09-2010, 07:28 PM #38
οταν σε μια συναστρια υπαρχει
β.δεσμος τετραγωνο πλουτωνας
β.δεσμος αντιθεση πλουτωνας
β.δεσμος τετραγωνο μεσουρανημα
β.δεσμος τριγωνο αφροδιτη και κρονος
ν.δεσμος συνοδος πλουτωνας
ν.δεσμος συνοδος ωροσκοπος
σημαινει οτι η σχεση δεν προχωραει ?
-
03-09-2010, 08:26 PM #39
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για να πάρεις μια ιδέα: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E5%E9%F2.html
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
03-09-2010, 08:41 PM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.