s
Απορία για όψεις συναστρίας. - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10
Results 91 to 100 of 100

Re: Απορία για όψεις συναστρίας.

Quote Originally Posted by τσεβω View Post
    τελικα συγνωμη κι ολας αλλα εχω μια απορια?τις προαλλες ειχα ρωτησει κι εγω για καποιες οψεις και η απαντηση ηταν οτι δεν μπορουμε να κανουμε τετοιες ερωτησεις.οι απαντησεις γινονται επιλεκτικα στα μελη? αν ειναι ετσι να μην ξαναασχοληθω με το συγκεκριμενο σαιτ!

ισως καποιος υπευθυνος να μπορουσε να μου απαντησει στην απορια μου γιατι ειλικρινα το θεωρω αδικια!
    Αγαπητό μέλος,
    Όπως ακριβώς είπε και η παλίρροια, σκοπός του σαιτ ειναι η ανταλλαγή γνώσεων μέσα από τις συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη, στους αστρολόγους κλπ. Αυτό που πρεσβεύει σαν αρχή το forum είναι πως ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει αυτό που θέλει μέσα από τη μελέτη των άρθρων και απλά να έχει μια μικρή καθοδήγηση από όσους ξέρουν κάτι παραπάνω. Ανάλυση όμως χαρτών όπως και παράθεση λίστας όψεων, οικοθεσίας κ.λ.π. αποφεύγουμε να κάνουμε γιατι αντιστρατεύεται στην αρχή λειτουργίας μας. Απαντήσεις δίνονται -σαφώς- σε ερωτήσεις για μεμονωμένα στοιχεία χάρτη, για να έχει ο καθένας που αναζητά στοιχεία στο χάρτη του ένα μπούσουλα. Γι' αυτό και έχουμε σε κάθε ενότητα επισημασμένα θέματα, προκειμένου να τα διαβάζουν τα μέλη πριν θέσουν την απορία τους, ώστε να συμβαδίζει με τον τρόπο λειτουργίας μας και να απαντηθεί.
    Φιλικά
    kiaRRa

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και μελετάω τις συναστρίες τελευταία και προσπαθώ να κατανοήσω περισσότερο το θέμα. Μεγίστη απορία: ένας αστρολόγος μπορεί να καταλάβει από τη μελέτη δύο χαρτών, αντίθετου φύλου που είναι φίλοι αν υπάρχει κάτι παραπάνω? ΑΥτήν τη στιγμή μελετάω έναν χάρτη δύο φίλων μου που μου ζήτησαν να τους βγάλω συναστρία γιατί νιώθουν μια ιδιαίτερη σχέση που...τη δηλώνουν όμως φιλία. Εμένα δε μου γεμίζει το μάτι όλο αυτό με την έννοια ότι μου είναι εμφανές ότι κάτι παραπάνω τρέχει.Δε θέλω να εκθέσω όψεις τους σε καμία περίπτωση και επίσης θέλω να είμαι αντικειμενική....να μην αναλύσω τη συναστρία τους με ίχνη προσωπικής πεποίθησης! Θα ήθελα να μου αναφέρει ΄όποιος ξέρει αν υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις που δείχνουν κάτι άλλο ....( εννοείται το κάνω ερασιτεχνικά για Practice και το γνωρίζουν όμως καλώς ή κακώς ....οι άνθρωποι έχουμε την τάση να επηρρεαζόμαστε)

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Ψάξε σε αυτό το μήνυμα κάποια άρθρα που λένε για συναστρίες και ερωτικές σχέσεις να πάρεις νια ιδέα για τους σχετικούς δείκτες.

http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html

Έχε ομως υπ' όψη ότι ρόλο παίζει και ο σύνθετος καθώς και η πρόοδός του - δηλαδή και το τελειότερο εν δυνάμει ζευγάρι μπορεί να συναντηθεί σε ακατάλληλη περίοδο.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

να ρωτησω κατι , η οψη αρης χιαστι ποσειδωνας σε συναστρια πως ερμηνευεται ?

σε προοδευτικο χαρτη:

η σηληνη ειναι στον 9 οικο
    ο ηλιος στην ακμη τοθ 8 οικου
    η αφροδιτη,διας,ερμης στον 8 οικο
    αρης στον 5 οικο
    ωροσκοπος στον 1 οικο
    και τελος.. η προοδευτικη αφροδιτη πλησιαζει τον γεννεθλιο δια

τι δειχνει αυτο??ειναι καλη περιοδος..απο ερωτικης πλευρας??αν μια σχεση ξεκιναει εχει προοπτικες σαυτη την φαση?

ολοι οι πλανητες ειναι προοδευτικοι που εχω γραψει

6. Re: Απορία για όψεις συναστρίας.

Καλησπέρα . Θα ήθελα να ρωτήσω σε όψη συναστριας η Αφροδίτη και ο β. δεσμός του ενός (στον καρκίνο στον12 ο οίκο) όταν πέφτει στον 8ο οίκου του αλλου που είναι σκορπιός με ωροσκοπο σκορπιό (οπότε αντιλαμβάνομαι ότο ο 8ος του παίζει μεγάλο ρόλο) τι μπορει να σημαίνει? Είναι δείκτης καρμικότητας ή σεξουαλικότητας?
    Προσωπικά απευχομαι την καρμικότητα , γιατί δημιουργει προβλήματα, για αυτό δεν ψαχνω και τους β. δεσμούς πολύ..

7. Re: Απορία για όψεις συναστρίας.

Quote Originally Posted by Σαλώμη View Post
    Καλησπέρα . Θα ήθελα να ρωτήσω σε όψη συναστριας η Αφροδίτη και ο β. δεσμός του ενός (στον καρκίνο στον12 ο οίκο) όταν πέφτει στον 8ο οίκου του αλλου που είναι σκορπιός με ωροσκοπο σκορπιό (οπότε αντιλαμβάνομαι ότο ο 8ος του παίζει μεγάλο ρόλο) τι μπορει να σημαίνει? Είναι δείκτης καρμικότητας ή σεξουαλικότητας?
    Προσωπικά απευχομαι την καρμικότητα , γιατί δημιουργει προβλήματα, για αυτό δεν ψαχνω και τους β. δεσμούς πολύ..
    Καμιά ιδέα κανείς?

Μεμονωμένες όψεις χωρίς σφαιρική εικόνα και των δύο χαρτών δεν βοηθούν ούτε αυτόν που θα προσπαθήσει να ερμηνεύσει ούτε αυτόν που ενδιαφέρεται για την ερμηνεία :bigsmile:

Αναφορικά με τις θέσεις που αναφέρεις, και σε σχέση με την Αφροδίτη, στον 8ο μπορεί να δείχνει από πρόκληση σεξουαλικού ενδιαφέροντος έως και πάθος, αλλά είναι και ένδειξη ίντριγκας ή κάποιας μορφής παρανομίας-δολιότητας. Ακόμα, μπορεί να υποδείξει εμπλοκή στον οικονομικό τομέα.
    Για να έχει ωροσκόπο Σκορπιό ο άλλος, ο 8ος του μπορεί να είναι στον Ταύρο, μπορεί όμως και να είναι στους Δίδυμους. Αλλιώς θα εκλαμβάνει τις ιδιότητες της Αφροδίτης στο ένα, αλλιώς στο άλλο.
    Επιπλέον, αυτή η Αφροδίτη κάνει όψεις ή είναι ξεκούδουνη; Και υπόψιν, παίζουν ρόλο και οι όψεις της στο γενέθλιο και οι ενδεχόμενες στο χάρτη της συναστρίας.
    Επιπλέον, ο 8ος του τύπου έχει πλανήτες μέσα ή όχι; Πώς βιώνει αυτός τα θέματα του 8ου του;

Όπως καταλαβαίνεις, είναι πολλά που παίζουν ρόλο και μια ξερή απάντηση του στιλ "ναι, η Αφροδίτη στον 8ο του άλλου δείχνει αυξημένη σεξουαλικότητα, αλλά αναδίνει και μια καρμική αύρα λόγω των μετασχηματιστικών προθέσεων που αποκτά λόγω Οίκου" δεν λέει τίποτα από μόνη της.
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

9. Re: Απορία για όψεις συναστρίας.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Μεμονωμένες όψεις χωρίς σφαιρική εικόνα και των δύο χαρτών δεν βοηθούν ούτε αυτόν που θα προσπαθήσει να ερμηνεύσει ούτε αυτόν που ενδιαφέρεται για την ερμηνεία :bigsmile:

Αναφορικά με τις θέσεις που αναφέρεις, και σε σχέση με την Αφροδίτη, στον 8ο μπορεί να δείχνει από πρόκληση σεξουαλικού ενδιαφέροντος έως και πάθος, αλλά είναι και ένδειξη ίντριγκας ή κάποιας μορφής παρανομίας-δολιότητας. Ακόμα, μπορεί να υποδείξει εμπλοκή στον οικονομικό τομέα.
    Για να έχει ωροσκόπο Σκορπιό ο άλλος, ο 8ος του μπορεί να είναι στον Ταύρο, μπορεί όμως και να είναι στους Δίδυμους. Αλλιώς θα εκλαμβάνει τις ιδιότητες της Αφροδίτης στο ένα, αλλιώς στο άλλο.
    Επιπλέον, αυτή η Αφροδίτη κάνει όψεις ή είναι ξεκούδουνη; Και υπόψιν, παίζουν ρόλο και οι όψεις της στο γενέθλιο και οι ενδεχόμενες στο χάρτη της συναστρίας.
    Επιπλέον, ο 8ος του τύπου έχει πλανήτες μέσα ή όχι; Πώς βιώνει αυτός τα θέματα του 8ου του;

Όπως καταλαβαίνεις, είναι πολλά που παίζουν ρόλο και μια ξερή απάντηση του στιλ "ναι, η Αφροδίτη στον 8ο του άλλου δείχνει αυξημένη σεξουαλικότητα, αλλά αναδίνει και μια καρμική αύρα λόγω των μετασχηματιστικών προθέσεων που αποκτά λόγω Οίκου" δεν λέει τίποτα από μόνη της.
    :bigsmile:
    Ωραια λοιπόν,
    για να το κάνω πιο ενδιαφέρον ! Ο 8ος είναι στους διδύμους "(ερμής στον τοξότη στον 1ο) και δεν έχει πλανήτες στον 8ο πέρα του κλήρου τυχης και του vertex. Πως εκλαμβανει λοιπον τις ιδιοτητες της αφροδλιτης στον Καρκίνο σε αυτή τη θέση? Αυτή η Αφροδίτη δεν κάνει όψειςστον γεννεθλιο, είναι ξεκούδουνη και η μοναδική όψη που κάνει είναι σύνοδος με τον Β. δεσμό στον Καρκίνο στον 12ο . Στο χαρτη συνανστρίας υπάρχει τριγωνο αφροδίτης με αφροδίτη. Και τριγωνο αφροδιτης β. δεσμου! Μηπως τωρα δίνω περισσότερες πληροφορίες για τα θεματα που ανεφερες?

ευχαριστω.

Ωραια λοιπόν,
    για να το κάνω πιο ενδιαφέρον ! Ο 8ος είναι στους διδύμους "(ερμής στον τοξότη στον 1ο) και δεν έχει πλανήτες στον 8ο πέρα του κλήρου τυχης και του vertex. Πως εκλαμβανει λοιπον τις ιδιοτητες της αφροδλιτης στον Καρκίνο σε αυτή τη θέση? Αυτή η Αφροδίτη δεν κάνει όψειςστον γεννεθλιο, είναι ξεκούδουνη και η μοναδική όψη που κάνει είναι σύνοδος με τον Β. δεσμό στον Καρκίνο στον 12ο . Στο χαρτη συνανστρίας υπάρχει τριγωνο αφροδίτης με αφροδίτη. Και τριγωνο αφροδιτης β. δεσμου! Μηπως τωρα δίνω περισσότερες πληροφορίες για τα θεματα που ανεφερες?

ευχαριστω.
    Σου έγραψα τα παραπάνω για να δεις ότι, ουσιαστικά, για να ερμηνεύσεις μια όψη, πρέπει να κατανοείς όλο το χάρτη.
    Για να σου γράψω τώρα για την Αφροδίτη, θα πρέπει να δω και τον 2ο, που είναι απέναντι από τον 8ο. Θα πρέπει ακόμα να έχουμε εικόνα και του άλλου γενέθλιου χάρτη, για τον οποίο θα σου γεννηθούν απορίες τις οποίες θα μου υποβάλλεις με τη μορφή μεμονωμένων και αποσπασματικών ερωτήσεων. Επομένως, ουσιαστικά, για να έχεις πλήρη εικόνα θα πρέπει να υπάρξει
    α) ανάλυση του γενέθλιου χάρτη νο 1
    β) ανάλυση του γενέθλιου χάρτη νο 2
    γ) ανάλυση του χάρτη συναστρίας που προκύπτει από τους δύο παραπάνω.
    Και όλα αυτά αποσπασματικά, αναγκαζόμενος να γυρνάω κάθε λίγο και λιγάκι πίσω στις άλλες σελίδες, και ρωτώντας πού και πού εσένα πώς σου βγαίνει η τάδε και πώς η δείνα όψη (καθώς κάθε όψη έχει μια δέσμη πιθανοτήτων, από τις οποίες δεν είναι απαραίτητο να σου συμβαίνουν όλες και με τον ίδιο τρόπο), και όλα αυτά μέσω ποστ που δεν είναι απαραίτητο να ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους.... Εκτός του ότι θα μας πάρει μέρες, δεν είναι και ο ρόλος του site τέτοιος.

Αν σε ενδιαφέρει τόσο αυτή η συναστρία, το site βρίθει άρθρων με οδηγίες και για αρχάριους και για προχωρημένους, για να προσπαθήσεις κάποια βήματα μόνη σου. Επιπλέον, και να έχεις κοιτάξει, δεν νομίζω να έχεις αναλύσει όλες τις άλλες βασικές όψεις και θέσεις, για να δυσκολεύεσαι με αυτήν την Αφροδίτη. Εξέτασες τους Ήλιους, τις Σελήνες, τον Ερμή (που είναι και τα πιο ουσιαστικά, για αρχή);
    Να είσαι καλά :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 10 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)