s
Ωροσκόπια μελών.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 14 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 137

Ωροσκόπια μελών.

Ελπίζω να απευθύνομαι στη σωστή ενότητα σχετικά με μια πρόταση που έχω να κάνω. Πώς σας φαίνεται, αντί για ωροσκόπια αγνώστων ατόμων να αρχίσουμε να αναλύουμε τα ωροσκόπια των μελών του site; Να επιλέγεται τυχαία ένα μέλος του οποίου το ωροσκόπιο να προσπαθούμε να αναλύσουμε οι υπόλοιποι... ΄Ετσι για να ξέρουμε και με τί ατομα συζητάμε τώρα τελευταία.
    Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του

Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Ωροσκόπια μελών.

Βάλαμε και τέτοια ωροσκόπια από άτομα του site. Κρατήθηκε όμως ανωνυμία για τους λόγους ότι δεν ερμηνεύουμε πάντα όλοι χαλαρά και όμορφα αλλά πολλοί με τους γνωστούς τρόπους που έθιξα σε άλλο θέμα.
    Σκέψου να βάζαμε το χάρτη σου και να διάβαζες ότι είσαι διανοητικά καθυστερημένη, ομοφυλόφιλη ή όπου νάναι χάνεις κάποιο μέλος της οικογένειάς σου.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι κακό, η απώλεια ενός μέλους της οικογένειας είναι μοιραίο και πρέπει να εκλαμβάνεται και λίγο στωικά αφού δεν μπορεί να αποφευχθεί και αν κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος δεν θα καταλάβει τι θα λέμε ούτως ή άλλως. Εξ΄άλλου όποιος ασχολείται με την Αστρολογία πρέπει να είναι προετοιμασμένος να ακούσει την αλήθεια όσο πικρή κι αν είναι γιατί πρόκειται για μια πολύ αληθινή επιστήμη κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή αν πας στον γιατρό να σε εξετάσει και έχεις κάποια ανίατη ασθένεια, δεν πρέπει να στο πει για να μην στεναχωρηθείς; Χωρίς να θέλω βέβαια να παρεξηγηθώ για τα παραπάνω και σεβόμενη πάντα τις γνώσεις και το κύρος όλων των συνεργατών του site, απλά εκφράζω τη γνώμη μου.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by runaway
    Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι κακό, η απώλεια ενός μέλους της οικογένειας είναι μοιραίο και πρέπει να εκλαμβάνεται και λίγο στωικά αφού δεν μπορεί να αποφευχθεί και αν κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος δεν θα καταλάβει τι θα λέμε ούτως ή άλλως. Εξ΄άλλου όποιος ασχολείται με την Αστρολογία πρέπει να είναι προετοιμασμένος να ακούσει την αλήθεια όσο πικρή κι αν είναι γιατί πρόκειται για μια πολύ αληθινή επιστήμη κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή αν πας στον γιατρό να σε εξετάσει και έχεις κάποια ανίατη ασθένεια, δεν πρέπει να στο πει για να μην στεναχωρηθείς; Χωρίς να θέλω βέβαια να παρεξηγηθώ για τα παραπάνω και σεβόμενη πάντα τις γνώσεις και το κύρος όλων των συνεργατών του site, απλά εκφράζω τη γνώμη μου.
    Νομιζω πως ο ScP μιλαει οχι για τους συνεργατες του site με την γνωση και την ευαισθησια που ολοι βλεπουμε πως διαθετουν, αλλα για τα μελη. Τα μελη ασχολουνται με την αστρολογια, αλλα δεν εχουν το επιπεδο των γνωσεων των συνεργατων. Οποτε οταν διαβαζουμε η δινουμε ερμηνειες σε χαρτες ή σε σε οψεις ενος μελους οφειλουμε να ειμαστε επιφυλακτικοι ως προς τους χαρακτηρισμους μας.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish
    Νομιζω πως ο ScP μιλαει οχι για τους συνεργατες του site με την γνωση και την ευαισθησια που ολοι βλεπουμε πως διαθετουν, αλλα για τα μελη. Τα μελη ασχολουνται με την αστρολογια, αλλα δεν εχουν το επιπεδο των γνωσεων των συνεργατων. Οποτε οταν διαβαζουμε η δινουμε ερμηνειες σε χαρτες ή σε σε οψεις ενος μελους οφειλουμε να ειμαστε επιφυλακτικοι ως προς τους χαρακτηρισμους μας.
    Συμφωνώ, αλλά με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να τσεκάρουμε τόσο τις όποιες γνώσεις που έχει ο καθένας μας, όσο και την αλήθεια των όσων αναλύουμε, αφού οι αστρολογικοί χάρτες θα αναφέρονται σε άτομα που θα μπορούν να επιβεβαιώσουν κάτα πόσο συμπίπτει η ανάλυση με την πραγματικότητα. Καλή η θεωρία αλλά ακόμα καλύτερη όταν επιβεβαιώνεται από την πράξη!

Εντελώς τυχαία δεν ξεκινάμε με το ωροσκόπιο μου;Δεν θα παρεξηγηθώ να είστε σίγουροι.Ρένα 5/12/1976 Αθήνα 1:00 μετά τα μεσάνυχτα

Όνομα:
    ΕΦΗ

:bigsmile: :bigsmile: νομίζω πως δευτερη πρέπει να είμαι εγώ...
    Εφη, 13/6/1985 1:00 πμ

Όνομα:
    Σωκράτης

Για να μην αφήνουμε κενά και κάνουμε παρανοήσεις. Ιατρική είναι μη συγκρίσιμη με την αστρολογία. Αλλά αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα άλλο να σε εξετάσει ένας γιατρός και άλλο να σε εξετάσει κάποιος που δεν είναι ούτε καν πρωτοετής ιατρικής αλλά γνωρίζει μόνο 10 όρους της. Το θέμα δεν το βλέπεις σφαιρικά. Δεν είναι αν θα παρεξηγηθεί ή όχι ένας φίλος μας που του εξετάζουν το χάρτη κάποιοι που δεν έχουν κάνει ούτε 10 ορθά μαθήματα αστρολογίας αλλά θα καταπατήσουμε κάθε είδους ηθική όσοι "σπουδάσαμε" επειδή δεν θα έχουμε αντισταθεί στην κακή χρήση της αστρολογίας. Καλώς ή κακώς μερικοί σε αυτό το site θέλουμε να γράφουμε όχι ότι μας κατέβει στο κεφάλι και επιτέλους να διαχωρήσουμε την αστρολογία από τη χαρτομαντεία την καφεμαντεία, τον τσαρλατανισμό και την κάθε μορφή μπούρδας.

Αν μόνοι σας βάλετε κάποια όρια δεν θα έχω αντίρρηση να προσπαθείτε να τεστάρετε τις γνώσεις σας αλλά ζητάω να γίνει κατανοητό ότι δεν υποχρεώνεται κανένας να γράψει τη γνώμη του, να αναλύσει χάρτη και τέλος ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι με τις "ευλογίες" του επίσημου myhoroscope και των συνεργατών του.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Πολύ ωραία ιδέα .. θα μου άρεσε πολύ να δω το δικό μου και άλλων μελών τα αναλυτικά ωροσκόπια..

Quote Originally Posted by ScP
    Για να μην αφήνουμε κενά και κάνουμε παρανοήσεις. Ιατρική είναι μη συγκρίσιμη με την αστρολογία. Αλλά αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα άλλο να σε εξετάσει ένας γιατρός και άλλο να σε εξετάσει κάποιος που δεν είναι ούτε καν πρωτοετής ιατρικής αλλά γνωρίζει μόνο 10 όρους της. Το θέμα δεν το βλέπεις σφαιρικά. Δεν είναι αν θα παρεξηγηθεί ή όχι ένας φίλος μας που του εξετάζουν το χάρτη κάποιοι που δεν έχουν κάνει ούτε 10 ορθά μαθήματα αστρολογίας αλλά θα καταπατήσουμε κάθε είδους ηθική όσοι "σπουδάσαμε" επειδή δεν θα έχουμε αντισταθεί στην κακή χρήση της αστρολογίας. Καλώς ή κακώς μερικοί σε αυτό το site θέλουμε να γράφουμε όχι ότι μας κατέβει στο κεφάλι και επιτέλους να διαχωρήσουμε την αστρολογία από τη χαρτομαντεία την καφεμαντεία, τον τσαρλατανισμό και την κάθε μορφή μπούρδας.

Αν μόνοι σας βάλετε κάποια όρια δεν θα έχω αντίρρηση να προσπαθείτε να τεστάρετε τις γνώσεις σας αλλά ζητάω να γίνει κατανοητό ότι δεν υποχρεώνεται κανένας να γράψει τη γνώμη του, να αναλύσει χάρτη και τέλος ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι με τις "ευλογίες" του επίσημου myhoroscope και των συνεργατών του.

Νομίζω ότι τα περισσότερα μέλη του site γνωρίζουν τη διαφορά της Αστρολογίας από όλα αυτά που αναφέρετε. Αν για τους δικούς σας λόγους θεωρείται ότι δεν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο τότε ζητώ συγνώμη για την πρόταση μου και τα σχόλια που επακολούθησαν. Το παράδειγμα της Ιατρικής το χρησιμοποίησα παραβολικά, όχι συγκριτικά. Κρίμα γιατί απ΄ότι βλέπω υπήρξε απήχηση από κάποια μέλη που στηρίζουν το δικτυακό αυτόν τόπο και θέλω να πιστεύω πως ούτε εγώ, ούτε εκείνοι ανήκουμε σε εκείνους που μπερδεύουν την Αστρολογία με κάποια είδη "τσαρλατανισμού" όπως λέτε. Συγνώμη αλλά θεωρώ ότι έχουμε το δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας κι ελπίζω να μην το πάρει κανείς προσωπικά.

Page 1 of 14 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)