- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 29
-
29-08-2010, 06:12 PM #11
Re: «Μοιραίοι έρωτες…Καρμικές σχέσεις…Και άλλες αστρολογικές περιπέτειες!»
Νάσο ανοίγεις μεγάλο ντουλαπάκι και δεν θα σου απαντήσω εδώ. Θα αρκεστώ στο μήνυμα της Κάτιας, σε κάθε λέξη του (ειδικότερα σε ποιες ξέρεις εσύ).
. Mind over matter.
.
.
> >
-
29-08-2010, 09:41 PM #12
-
29-08-2010, 10:28 PM #13
..Και 17 χρονών να συμπληρώσω.
ΥΓ: Αν κάπου δεν συνεννοούμαστε καλά μην ξεχνάμε πως είναι και ο ανάδρομος!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
29-08-2010, 10:55 PM #14
Blah blah blah..... Αντε....... Είπαμε είμαι μικρός αλλα όχι τόσο μικρός και είπαμε είμαι Ιχθυς αλλα οχι τοσο Ιχθυς... oh wait..... :blink: Και το θέμα είναι πως αντί να λεεί ο ένας οτί είμαι Ιχθυς κι αλλος να λεεί πως είμαι μικρός, να προσπαθήσετε ως "μεγαλύτεροι" να μου πείτε που έχω λάθος σε αυτό που λέω........:notrust:
-
29-08-2010, 11:09 PM #15
-
29-08-2010, 11:21 PM #16
1) Νομίζω η μπλε συμφωνεί μαζί σου. (Διόρθωση: συμφωνεί :toung
2) Η υπερεξιδανίκευση του κόσμου έχει σαν αποτέλεσμα να μας απομονώνει από την πραγματικότητα με συνέπεια να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό που είναι δίπλα μας και είναι υπαρκτό. Κάτι τέτοιο με τον χρόνο οδηγεί στη δημιουργία υψηλών standards άρα την περιχαράκωσή μας από τον κόσμο (υψώνουμε τείχη σα να λέμε, κλεινόμαστε μέσα, και ο Ποσειδώνας κάνει πάρτι αβέρτα).
3) Εάν η πείρα μπορούσε να μεταδοθεί έτσι εύκολα, ο κόσμος μας θα ήταν χιλιάδες γενιές μπροστά.
4) Όταν σου έρθει το μοιραίο δεν θα χρειαστεί να σου χτυπήσει την πόρτα ούτε υπάρχει πιθανότητα να μην το καταλάβεις. Θα την κοιτάξεις στα μάτια (αν μπορέσεις...) και θα ξέρεις. Όμως, επειδή αυτό μοιάζει με πολλά άλλα, οφείλεις να έχεις εμπειρίες για να αναγνωρίσεις ότι είναι πράγματι αυτό και όχι ένα απλό κεραυνοβόλημα. Και εμπειρίες δεν θα πάρεις εάν δεν «συμβιβαστείς» με κάτι «κατώτερο» -όπως μια «απλή» αμοιβαία αγάπη ας πούμε- για να εκπαιδεύεσαι. Δεν γίνεται να ζεις περιμένοντας να σου συμβεί ΜΟΝΟ αυτό και τίποτε άλλο. Που είναι και αβέβαιο εάν έρθει, καθώς και εάν έρθει αβέβαιο εάν μπορείς να είσαι μαζί του π.χ. πιθανόν να είναι παντρεμένη και να μη θέλει να χωρίσει.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
29-08-2010, 11:38 PM #17
1) Ευχαριστώ Μπλε!!
2)Παν μετρον αριστον..... Δε λέμε να αφεθείς σε κάτι ανύπαρκτο αλλά όταν δεν πιστευείς πως ίσως να υπάρχει και κάτι ανύπαρκτο τότε και αυτό που υπάρχει μερικές φορές δεν το βλέπεις.... Και όπως είπα δεν είμαι και τόσο Ιχθύς!!
3)Έχεις δίκιο.... ¶λλα και αυτό είναι κάτι που ξεχωρίζει έναν άνθρωπο απ΄τον άλλο...!
4)Εγω τουλάχιστον πιστεύω πως πάντα πρέπει να ψάχνουμε το καλύτερο για μας..... Δεν πρέπει να ξεσκαρτάρουμε και να πάμε τα standard μας στα ύψη αλλά τουλάχιστον για να είμαστε με κάποιον άνθρωπο να πιστεύουμε πως υπάρχει κάποιο μελλον και κάποια επικοινωνία!! Γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για να ξέρουμε ποιος άνθρωπος μπορεί να γίνει το οτιδήποτε στην ζωή μας, με το που τον γνωριζουμε..... Θα περάσει ο χρόνος και θα δείξει...
-
29-08-2010, 11:45 PM #18
Χαχα!! Αλλοιώς θα περάσει ο Κρόνος και θα τα ξεσκίσει!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
29-08-2010, 11:48 PM #19
Έτσι!! Και δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο!!!!
-
30-08-2010, 12:36 AM #20
Πώς ο Δείμων με μερικές απλές και αληθινές λεξούλες βάζει τα πράγματα στη θέση τους.. Γιατί έτσι είναι.. Ωραία τα ρομάντζα και οι όμορφες στιγμές που πλάθουμε στο μυαλουδάκι μας αλλά η ζωή είναι πράξειν και όχι ονειρεύειν... Οπότε άσε τον ιχθύ να βγαίνει προς τα έξω λιγο πριν κοιμηθεις για να βλέπεις όμορφα όνειρα και να θέτεις στόχους και άσε τα λιοντάρια και τα κριάρια στο ωροσκόπιό σου να παλεύουν τη μέρα για να τους κατακτάς:h2:,,,
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.