s
Δυνατές όψεις συναστρίας - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 16 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 101 to 110 of 158

Re: Δυνατές όψεις συναστρίας

Δείτε κί' αυτό... και όποιος έχει την όρεξη ας σχολιάσει:

Α Γ
    ήλιος τρίγωνο σελήνη (παρθένος-αιγόκερως αντίστοιχα)
    σελήνη σύνοδος ήλιος (ακριβής, στους ιχθείς)
    ερμής τετράγωνο ποσειδώνας (παρθένος-τοξότης)
    ποσειδώνας εξάγωνο ερμής (τοξότης-υδροχόος)
    ερμής ημιτετράγωνο διάς (παρθένος-σκορπιός)
    δίας σύνοδος ερμής ( 3 μοίρες ανοχή στον υδροχόο)...............
    και οι παρακάτω:
    διπλότυπη όψη τετραγώνου σελήνης-ουρανού (ιχθείς-τοξότης & αιγόκερως- ζυγός)
    << << τριγώνου ήλιου-αφροδίτης (παρθένος-αιγόκερως & αρχές ιχθύων-τέλος ζυγού, ανοχή 4 μοίρες)
    << << εξαγώνου ήλιου-Β.Δ (παρθένος- καρκίνος & ιχθείς-αιγόκερως)

............και πολλές άλλες αλλά δε θέλω να σας κουράσω άλλο. Έγραψα απλώς αυτές που θεώρησα πιο σημαντικές! Η σχέση κράτησε μόνο ένα μήνα αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη, κι ένα χρόνο μετά δε την έχω ξεπεράσει εντελώς.....

Quote Originally Posted by akiverniti View Post
    Δείτε κί' αυτό... και όποιος έχει την όρεξη ας σχολιάσει:

Α Γ
    ήλιος τρίγωνο σελήνη (παρθένος-αιγόκερως αντίστοιχα)
    σελήνη σύνοδος ήλιος (ακριβής, στους ιχθείς)
    ερμής τετράγωνο ποσειδώνας (παρθένος-τοξότης)
    ποσειδώνας εξάγωνο ερμής (τοξότης-υδροχόος)
    ερμής ημιτετράγωνο διάς (παρθένος-σκορπιός)
    δίας σύνοδος ερμής ( 3 μοίρες ανοχή στον υδροχόο)...............
    και οι παρακάτω:
    διπλότυπη όψη τετραγώνου σελήνης-ουρανού (ιχθείς-τοξότης & αιγόκερως- ζυγός)
    << << τριγώνου ήλιου-αφροδίτης (παρθένος-αιγόκερως & αρχές ιχθύων-τέλος ζυγού, ανοχή 4 μοίρες)
    << << εξαγώνου ήλιου-Β.Δ (παρθένος- καρκίνος & ιχθείς-αιγόκερως)

............και πολλές άλλες αλλά δε θέλω να σας κουράσω άλλο. Έγραψα απλώς αυτές που θεώρησα πιο σημαντικές! Η σχέση κράτησε μόνο ένα μήνα αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη, κι ένα χρόνο μετά δε την έχω ξεπεράσει εντελώς.....
    Bασικά, ο τρόπος που παραθέτεις τις όψεις είναι και μπερδεμένος και δεν είναι ο προσήκων. Προτιμότερο θα ήταν να αναρτήσεις τον χάρτη παρά να αναφέρεις μεμονωμένες όψεις, καθώς, από τα λίγα που καταλαβαίνω, κάποιες όψεις που συνάγονται από αυτές που παραθέτεις δεν τις αναφέρεις. Π.χ., αν έχω καταλάβει σωστά, ο Ουρανός πρέπει να παίζει πιο σύνθετο ρόλο από ό,τι τον παρουσιάζεις.
    Τεσπα, όπως μάλλον θα έχεις ήδη διαβάσει και σε άλλα ποστ, για να κρίνεις κάποιες όψεις συναστρίας θα πρέπει να έχεις αναλύσει πρώτα πολύ καλά τους γενέθλιους που συνθέτουν αυτή τη συναστρία. Διαφορετικά, τη όποια εικόνα θα είναι παραπλανητική :bigsmile:

ΥΓ: Αν μια σχέση ενός μηνός δεν την έχεις ξεπεράσει εντελώς εδώ και έναν χρόνο, θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις..., όσο ...Ψαράκι και να είσαι
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απαντηση,Toksotaki!Στη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα η Αφροδίτη είναι δική μου και ο Πλόυτωνας δικός του.Εκείνος οντως καταλαβαίνει όλα τα γυναικεία κόλπα μου(ετσι τα λεει) αλλα του αρέσουν κιόλας!Υπάρχει πολύ εντονη ερωτική ελξη μεταξύ μας και πολύ παθος κυρίως απο την πλευρά του...ολο αυτό ο Πλούτωνας το προκαλεί?Εδω πρεπει να συνυπολογίσουμε και το οτι εγω εχω ακμή 7ου στους Διδύμους και αυτός είναι Δίδυμος και επίσης εγω είμαι Σκορπίνα και εκείνος είναι καπως Πλουτώνιος με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο!!...Γενικά είναι κτητικός και ελεγκτικός.Οσο για τη σύνοδο Ήλιου-Όυρανού, ο Ήλιος ανήκει σε μένα και ο Ουρανός σε εκείνον.Γενικα φαντάζει πολύ απρόβλεπτος στα μάτια μου αλλα εμένα μου αρέσει αυτο γιατι δε βαριέμαι ποτε μαζί του! Η Σελήνη του στον Ταυρο τον κάνει πεισματάρη αλλα προσδίδει και μια σταθερότητα στο αεικίνητο του Διδύμου θεωρώ....η δική μου στο Ζυγό είνια μάλλον πιο...ανάλαφρη!! Τι λες εσυ Τοξοτάκι?
    τι να πω και εγω?:bigsmile:συμφωνω με αυτο που λες

Όνομα:
    Maria

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Toksotaki (μιας και σε βρήκα ευκαιρη,όλο απορίες είμαι!!!) ,αν ξέρεις να μου απαντήσεις...όταν κανείς έχει σύνοδο των δυο γιγάντων Δία και Κρόνου στο χάρτη του ,ποιανού πλανήτη η επιρροή θα υπερισχύσει?Δεδομένου οτι ο Δίας,στην περίπτωσή μου,είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου και σε κυριαρχία απο οίκο(9ος) ενω ο Κρόνος είναι στο ζώδιο της έξαρσης του(και οι δύο στο Ζυγό)? Ο Κρόνος θα συγκρατεί την πληθωρικότητα και τις τάσεις υπερβολής του Δία ή η Κρόνια απαισιοδοξία θα "σκιάσει" την χαρούμενη φύση του Δία?Ήθελα τη γνώμη σου...αν δεν εχω γίνει ακόμα φορτική!!:embarrest

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Toksotaki (μιας και σε βρήκα ευκαιρη,όλο απορίες είμαι!!!) ,αν ξέρεις να μου απαντήσεις...όταν κανείς έχει σύνοδο των δυο γιγάντων Δία και Κρόνου στο χάρτη του ,ποιανού πλανήτη η επιρροή θα υπερισχύσει?Δεδομένου οτι ο Δίας,στην περίπτωσή μου,είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου και σε κυριαρχία απο οίκο(9ος) ενω ο Κρόνος είναι στο ζώδιο της έξαρσης του(και οι δύο στο Ζυγό)? Ο Κρόνος θα συγκρατεί την πληθωρικότητα και τις τάσεις υπερβολής του Δία ή η Κρόνια απαισιοδοξία θα "σκιάσει" την χαρούμενη φύση του Δία?Ήθελα τη γνώμη σου...αν δεν εχω γίνει ακόμα φορτική!!:embarrest
    Δεν εχεις γινει φορτικη απλα στο συγκεκριμενο θεμα δν ξερω τι να σου απαντησω

O καταλληλότερος για να απαντήσει δεν είναι άλλος παρά εσύ
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

γεια σας.θα ηθελα να σας παραθεσω κι εγω καποιες οψεις.ο ερμης του σε συνοδο με τον πλουτωνα μου ο διας του σε συνοδο με τον πλουτωνα μου ο κρονος του σε συνοδο με τον πλουτωνα μου και το βερτεξ μου ο ποσειδωνας του σε εξαγωνο με τον πλουτωνα μου και ο πλουτωνας του σε τριγωνο με την σεληνη μου εξαγωνο με τον ποσειδωνα μου και συνοδο με τον πλουτωνα μου.αυτες για αρχη ημασταν παντρεμενοι και τωρα ειμαστε σε διασταση....παρακαλω οποιος εχει ορεξη να μου πει τι σημαινουν...:blink:

Για να μην "ξεφυγουμε" μελλοντικά και καταλήξουμε σε αναλύσεις χαρτών θα ηθελα να υπενθυμισω μια μικρή παράγραφο από την επισήμανση της ενότητας:

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αγαπητά μας μέλη,

....Η κοινότητά μας, έχει σκοπό την ανταλλαγή αστρολογικής γνώσης και πληροφοριών και όχι την παροχή προσωπικών αστρολογικών συμβουλών στα μέλη της. ΓιΆ αυτό ακριβώς εξατομικευμένα αιτήματα για παροχή συμβουλών ή προβλέψεων, ανάλυση χαρτών, συναστριών, κλπ, (π.χ. είμαι γεννημένη την .... και εκείνος την .... πείτε μου αν ταιριάζουμε, ή πείτε μου αν θα κάνω σχέση, βρω δουλειά κλπ) δεν συνάδουν με τους σκοπούς της κοινότητάς μας και θα διαγράφονται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.....

Γεια σας! εκανα αυτη την ερωτηση στο forum αλλα ικανοποιητικη απαντηση δεν πηρα και παραγματικα θελω να μαθω τι μπορει να σημαινουν αυτες οι οψεις σε μια συναστρια. Τις υπολοιπες οψεις μπορω να τις ερμηνευσω αλλα οχι αυτες .... αν μπορι καποιος να με βοηθησει στην ερμηνεια.....

1. Α eros(0 κριου) τριγωνο Β eros(0 τοξοτη) ακριβης
    2.Α psyche συνοδος B ηλιος σκορπιος 21,15 ακριβης
    3.Α eros συνοδος Β βορειος δεσμος κριος 0 ακριβης
    4. Β Psyche συνοδος Α πλουτωνας και Ναδιρ, αντιθεση Α ηλιος, εξαγωνο Α ποσειδωνας και τριγωνο Α βορειος δεσμος
    5. Η psyche απο Β κανει και συνοδο με κρονο Α με αποκλιση 4 μοιρες;;;;;;;;

αυτα! ξερω οτι ρωταω πολλα αλλα μεχρι τωρα οπου και να κοιταξα ή να ρωτησα απαντηση δεν βρηκα!!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by bully View Post
    Γεια σας! εκανα αυτη την ερωτηση στο forum αλλα ικανοποιητικη απαντηση δεν πηρα και παραγματικα θελω να μαθω τι μπορει να σημαινουν αυτες οι οψεις σε μια συναστρια. Τις υπολοιπες οψεις μπορω να τις ερμηνευσω αλλα οχι αυτες .... αν μπορι καποιος να με βοηθησει στην ερμηνεια.....

1. Α eros(0 κριου) τριγωνο Β eros(0 τοξοτη) ακριβης
    2.Α psyche συνοδος B ηλιος σκορπιος 21,15 ακριβης
    3.Α eros συνοδος Β βορειος δεσμος κριος 0 ακριβης
    4. Β Psyche συνοδος Α πλουτωνας και Ναδιρ, αντιθεση Α ηλιος, εξαγωνο Α ποσειδωνας και τριγωνο Α βορειος δεσμος
    5. Η psyche απο Β κανει και συνοδο με κρονο Α με αποκλιση 4 μοιρες;;;;;;;;

αυτα! ξερω οτι ρωταω πολλα αλλα μεχρι τωρα οπου και να κοιταξα ή να ρωτησα απαντηση δεν βρηκα!!
    Αγαπητέ φίλε, δεν πήρες απάντηση και απ’ ότι φαίνεται θα αργήσεις να πάρεις κάποια απάντηση, γιατί το θέμα των αστεροειδών είναι κάπως εξειδικευμένο και η πρόσβαση στην μελέτη τους περιορισμένη. Εννοώ ότι δεν υπάρχει επαρκές υλικό προς ανάγνωση για τους αστεροειδείς (τουλάχιστον σε διαδικτυακό επίπεδο).
    Ακόμα και οι αστρολόγοι, δεν ασχολούνται όλοι με αυτούς. Αν θες την προσωπική μου άποψη, είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτική σε σχέση με την σπουδαιότητα της σημασίας τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους απορρίπτω.
    Αν αυτό σε βοηθά, ξέρω ότι οι αστεροειδείς eros και psyche, πράγματι μελετώνται σε περίπτωση συναστρίας. Από τα ερωτήματά σου, θα έλεγα ότι έχουν κάποια αξιοσημείωτη σημασία το 2 το 4 και το 5.
    Οι σύνοδοι στους αστεροειδείς, είναι αυτές που στην ουσία θα παίξουν κάποιο ρόλο. Ιδιαίτερα με τα φώτα. ¶ρα η σύμπτωση της ερώτησης 2 μπορεί να είναι ένας δείκτης που αποτελεί ισχυρό πόλο ψυχικής έλξης.
    Όσο για τα άλλα δύο; Για σκέψου… Κρόνος ή Πλούτωνας σε συνδυασμό με «ψυχή»…. Δεν μου ακούγεται και τόσο βολικό το έδαφος για την έκφραση της «ψυχής». Αν θες να το δούμε από μία άλλη σκοπιά, τότε ναι. Θα μπορούσε να σηματοδοτεί κάποια καρμικότητα. Ρόλο μπορεί να παίζει και η έμφαση των αμφίδρομων όψεων του συγκεκριμένου αστεροειδούς.
    Πάντως, η ανοχή στους αστεροειδείς, είναι + - 2ο .
    Γνώμη μου είναι να ασχοληθείς περεταίρω με το θέμα αυτό, αφού βεβαιωθείς ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα άλλα συστήματα σύγκρισης δύο ωροσκοπίων. Από μόνα τους είναι αρκετά για μια επίπονη μελέτη.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Page 11 of 16 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 51 users browsing this thread. (0 members and 51 guests)