- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
Thread: Ιχνηλάτες της ψυχής των νεκρών
-
12-06-2010, 01:52 PM #11
Re: Ιχνηλάτες της ψυχής των νεκρών
Καλησπερα.μολις σημερα διαβασα τη δημοσιευση κ τα σχολια- νεο μελος. Νομιζω οτι εκτος απο το γνωσιακο / θεωρητικο επιπεδο του θεματος, υπαρχει κ η εσωτερικη γνωση για την παρουσια των ψυχων στον εδω φυσικο κοσμο. Μπορει να μην εχουμε ολοι σχετικη εμπειρια αλλα την αισθηση ή εστω την υποψια οτι ο κοσμος των ψυχων ειναι υπαρκτος. Χρονια ειχα αυτην την αισθηση, για ποιο λογο δεν ξερω. Δεν εδινα σημασια ομως, απωθουσα τετοιες σκεψεις ως μη αποδεκτες στο περιβαλλον μου. Μεχρι που η προσωπικη εμπειρια μου επεβαλε να παραδεχτω οτι δεν προκειται απλα για αισθηση αλλα για πραγματικοτητα. Πραγματι οι ψυχολογοι λενε οτι ειναι αναμενομενο να εχεις ψευδαισθησεις στις περιπτωσεις απωλειας αγαπημενων ανθρωπων. Προσωπικα δεν ειχα καμια ψευδαισθηση οταν εβλεπα τη μορφη του αγαπημενου μου προσωπου μεσα στο σπιτι μου. Ενος ανθρωπου που δεν επετρεψε στον εαυτο του να εχει φυσικο τελος, που φευγοντας δεν ειμαι ακομα σιγουρη αν η αποφαση του ηταν συνειδητη ή παρορμηση της στιγμης. Ειχα μεγαλο ψυχικο δεσιμο με τον ανθρωπο αυτο. Εβλεπα τα ματια του κ ηξερα οτι εβλεπα την ψυχη του. Αισθανομαι οτι το δεσιμο αυτο δεν εσπασε με το θανατο του. Νιωθω ακομα κ τωρα, 3 χρονια μετα την αγωνια της περιπλανησης της ψυχης του. Ειμαι σιγουρη γι αυτο που νιωθω κ ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι ουτε ψευδαισθηση ουτε απλα μια δικη μου αγωνια για εκεινον.
-
15-06-2010, 10:39 PM #12
H AYTOKTONIA ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ..
,,,,,,,,,,αγαπητή φίλη ,,,αν το προσφιλές σου άτομο εφυγε με αυτοχειρία ειναι δυσκολα τα πραγματα για την ψυχη του...δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι παραγοντες υπαρχουν που αναστελλουν και δυσχεραινουν την μετάβαση της ψυχής στα καταλληλα για αυτην πεδία και την διευθετηση της ωστε να εμπεδωσει τη βιωμενη εμπειρια της και να ετοιμαστει για μια νεα ενσάρκωση,,,
τετοιοι παραγοντες ειναι η πχ η προκληση σε άλλους πονου αναιτιου ...η βιαη και δολοφονικη απενσαρκωση...
...επίσης η αυτοχειρία ειναι ένας παραγοντας τετοιας επιπλοκης για την διευθετηση της ψυχης μετα την απενσαρκωση της ,,,
επισης η ψυχή αδυνατει να διευθετηθει αν οι αμεσοι συγγενεις του απενσαρκωμένου υποφέρουν με τον χαμό του ή γενικα αν αντιμετωπιζουν καταστασεις προβληματικές και επωδυνες ...πχ η ψυχή μια μητερας που πεθαινει αφηνοντας πισω τα ανηλικα παιδια της , η τα παιδια που αντιμετωπιζουν τα μυρια προβληματα διαβίωσης..
αρα...οι συγγενεις και οι φίλοι έχοντας επιγνωση των μεταβατικών αυτων καταστασεωνκαι των επιπλοκών τους θα πρεπει με καταλληλο διαλογισμό να βοηθησουν το απενσαρκωμενο αγαπημενο τους προσωπο να φυγει για τον τοπο προορισμού του ....
..υπαρχουν ψυχές χρόνια ολοκληρα και αιωνες θα ελεγα που στοιχειωνουν και βασανιζονται σε ορισμένους τόπους γυρνωντας σαν ταλαιπωρες σκιες αναμεσα στους ενσαρκους πολλες φορές χωρίς να καταλαβαινουν τι τους συνεβει ..δεν εχουν επιγνωση του θανατου τους...ναι ακριβώς ετσι ..και μη παραξενευστε..
εμεις από την πλευρα μας ωστοσο μπορουμε να διαλογιστούμε πανω στην επικοινωνια μας μαζί τους οσοι εχουμε το ψυχικο σθενος για κατι τέτοιο..... η επικοινωνια θα ερθει μεσω ονειρων συνήθως ...
με ενα ενσυνειδητο ονειρο μπορουμε να πιασουμε επαφη να μαθουμε τι βασανιζει την περιπλανωμενη ψυχη και σε τι κατασταση βρισκεται ,,,και να την ωθησουμε προς αποδεσμευση και μετασταση ωστε να διευκολυνουμε την πραγματωση του εξελικτικου της πεπρωμενου ..
ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ...Η ΕΠΑΦΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ...ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΓΉ -ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ....ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒ¶ΛΛΟΝΠΕΔΙΟ ΣΟΥ ...Η ΛΥΠΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ...
ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΝΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΝΩΣΙΑΣ , ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ....
-
17-06-2010, 11:27 PM #13
Ενσυνειδητο ονειρο... Δυστυχως δεν ειμαι εξοικειωμενη με τετοιες πρακτικες. Εχω ευχηθει εχω πρασπαθησει να ερθω σ επαφη σε ονειρικο επιπεδο.στα τρια κ πλεον χρονια που εχει φυγει ομως ειναι ζητημα να το εχω δει 5 φορες εκ των οποιων τις τρεις μου ελεγε με παραπονο γιατι βιαστηκαμε να το κηδεψουμε ενω ειμα ακομα ζωντανο, μια φορα με προειδοποιησε ρητα - κοφτα για θεμα υγειας κ μια τελευταια που δε μπορω να θυμηθω ακριβως τι συνεβη, απλα ξυπνησα στεναχωρημενη. Χωρις να εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με μεταφυσικα θεματα ολα αυτα που μολις διαβασα, κ με την ευκαιρια θερμα ευχαριστω για την απαντηση σου, υπηρχαν μεσα μου ως η δικη μου αληθεια, την οποια ηταν κ ειναι πολυ δυσκολο να εξηγησω στους γυρω μου. Αρχικα ηταν ο θυμος οι τυψεις ο πονος το σοκ αλλα κυριως η απελπισια της αγνοιας μεθοδου παροχης βοηθειας για την ψυχη του ανυρωπου αυτου. Απελπισια κ αγωνια για το τι θα μπορουσα να κανω κ δεν ξερω να το πραξω. Αποφασισα να κανω αυτο που ενιωσα οτι ειναι σκοπιμο. Να σταματησω να πενθω, να στατησω να γινομαι κομματια, να φερνω την εικονα του στο μυαλο μου σκεπτομενη «μην ανησυχεις, με βλεπεις ειμαι καλα, κοιτα εσυ να βρεις το δρομο σου... Να βρεις το δρομο σου...». Ψυχικο σθενος να αποδεσμευσω την ψυχη του ανθρωπου αυτου βρηκα. Θα ημουν λιγη αν δεν εβρισκα, θα του εκανα κακο. Καποιες φορες επιανα τον εαυτο μου να του κραταω κακια γιατι ενιωθα οτι ετσι τον κραταω εδω γυρω, καπου κοντα μου, να προσπαθει να τον συγχωρεσω. Λαθος, εκ προοιμιου εγωιστικο σφαλμα. Νομιζω οτι επανορθωσα, προσπαθω τουλαχιστον, αν κ αισθανομαι οτι ακομα ψαχνει να βρει το φως.
-
19-08-2010, 08:50 PM #14
:embarrest Πολύ σοβαρά όλα όσα αναφερατε απο τις εμπειρίες σας......
Με έχει απασχολήσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο θέμα.....
Κατά αρχήν θεωρώ ότι είναι πολύ σχετικό το "πότε" κανείς ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής που του καθορίστηκε απο το Δημιουργό....Αυτό γιατί βλέπουμε πολύ νέους ανθρώπους να φεύγουν ,και όλοι εμείς θεωρούμε πώς είναι νωρίς... Ομως δεν γνωρίζουμε πολλά για την ισορροπία που μπορεί να υπάρχει στο σύμπαν διότι ίσως είχαν έρθει για ενα έργο το οποίο και τελικά εχουν ολοκληρώσει απλά δεν μπορούμε εμείς να το αντιληφθούμε.....:embarrest Πονάει όλο αυτό,αλλά ο ανθρωπος βλέπει πολύ λίγα πράγματα σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν γύρω του.....
Οσο για την παρουσία των ανθρώπων μας που έχουν φύγει,αναμφισβήτητα πιστεύω πως υπάρχει ,δεδομένου πως κάθε ανθρωπος έχει ενέργεια (μεγάλη ενέργεια συνήθως όχι μετρήσιμη) η οποία αποδεσμεύεται απο το σωμα κατα την διαδικασία του ¨θανάτου" δεν ξέρουμε όμως πως διοχετεύεται,πως κατανέμεται και κάτω απο ποιές συνθήκες γίνονται όλα τα παραπάνω.....
Αυτά εντελώς αποστασιοποιημένη απο το συναισθημα,που αν το προσθέσουμε και αυτό αντιλαμβανόμαστε ότι οι σχέσεις αυτών που "είναι ακόμα εδώ",και αυτών που έχουν φύγει δεν τελειώνουν ποτέ......
Προσωπικά όποτε πραγματικά είχα ανάγκη να επικοινωνήσω με κάποιον δικό μου "ερχόταν" πάντα κοντά μου όταν "αντιλαμβανόταν" οτι συναισθηματικά "είμαι έτοιμη' για κάτι τέτοιο,διότι όλα τούτα για να τα "δείς" μπορείς μόνο με το συναισθημα,είναι απο τα λίγα θέματα που η λογική δεν έχει καμία θέση......:embarrestΟι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
28-08-2010, 08:50 PM #15
ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
...το λαθος που συνηθως γινεται οταν συζηταμε για τα μεταθανατια πραγματα ειναι να θεωρουμε σωνει και καλα ως δεδομενη και απολυτη αξια την ενσαρκη παρουσια μας ...μια παρουσια που αντιλαμβανομαστε ως τρομερη απωλεια κατα το θανατο ..αυτο ειναι το συνηθες λαθος εκκινησης σε μια συζητηση για τη << ζωη μετα θανατον>>...
...η συζητηση θα πρεπει να ξεκιναει απο την θεωρηση της προγενεσιας ζωης ...τι ειμασταν πριν κατεβουμε σε τουτη την σαρκα ...και τι ειμαστε ενω παραμενουμε δεμενοι πανω της ...
...αν δεν απαντησουμε σε αυτα τα ερωτηματα καθε συζητηση για την μεταθανατον ζωη θα κατανταει περιορισμενη και ατελεσφορη ...
...να καποιες αρχικες ιδεες εκκινησης που αν δεν τις αποδεχεται κανεις τοτε απαντησεις οριστικες και διαφωτιστικες για την μετα θανατον ζωη δεν θα μπορεσει ποτε να λαβει...
-ειμαστε οντοτητες ενεργειακες και διακεκριμενες,,, διαγουμε βιο περαν της ενσαρκης παρουσιας ,,δηλαδη η ζωη μας δεν ξεκιναει με την γενεση της σαρκας μας δηλαδη αυτου του μακροπλεγματικου υλοενεργειακου "σκαριφηματος" ,,αλλα προυπαρχει και απλα δεσμευεται μερος της κατα την ενσαρκωση ...
-η ψυχικη ενεργεια που εκφραζεται κατα την διαρκεια μιας ενσαρκης ζωης δεν ειναι παρα μερος της συνολικης μας εξατομικευμενης ενεργειας ,,αρα ενω ειμαστε εν σαρκι ταυτοχρονως ως οντοτητες ψυχικες συμβαινει να ειμαστε και καπου αλλου ....που ακριβως ??? ειναι ενα αλλο μεγαλο κεφαλαιο...
ΑΡΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ....
...αυτο ειναι το ενα ...το αλλο που πρεπει να εχουμε υποψιν ειναι οτι κατα την ενσαρκη αναπτυξη μας ολο και μεγαλυτερο μερος της ενεργειας αυτης δεσμευεται ,,,και η μεγιστη δυνατη δεσμευση ερχεται κατα την ωριμοτητα δηλαδη απο τα 50 χρονια κι πανω,,,,
,,,, εκτος αν συντρεχουν αλλοι ανασχετικοι παραγοντες οποτε το ενσαρκο ατομο αδυνατει να ""κατεβασει"" την μεγιστη δυνατη και αναλογη ως προς την εξελιξη του ψυχικη ενεργεια ...
...οταν το ενσαρκο σωμα μας εξασθενει απο τις κακουχιες της διαβιωσης και τις αρρωστειες τοτε αρχιζει η αναστροφη διαδικασια ...δηλαδη η αποδεσμευση της ψυχικης ενεργειας μας η οποια εν μερει ολοκληρωνεται κατα τη στιγμη του φυσικου θανατου του ενσαρκου σωματος μας ...
...και λεμε εν μερει γιατι δυστυχως τα πραγματα ειναι πολυ περιπλοκα ...τα νεκρο ενσαρκο σωμα για μεγαλο χρονικο διαστημα παραμενει η φυλακη ενος μη αμελητεου μερους της ψυχικης μας ενεργειας αυτο σημαινει οτι για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα βιωνουμε μια πραγματικη ζωη εν ταφω μεσα δηλαδη στο παραπηγμα το ψυχρο και χωματινο στο οποιο τιθενται τα νεκρα σωματα μας ...βιωνοντας ολες τις φυσικες μακαβριες διεργασιες της αποσυνθεσης που συντελουνται ....
....υπαρχουν βεβαια ψυχες και ψυχες ..οσο πιο εξελιγμενη πνευματικα ειναι η ψυχη οσο καλα πιο εστιασμενη στην ουρανια ενεργειακη της παρουσια την διαρκη ... τοσο πιο γρηγορα ...αποδεσμευεται εντελως απο το σωμα που οδευει στην σηψη.. οι κατωτερες και πιο εξαρτημενες απο την παχυλη υλη δυστυχως βιωνουν μια πολυ μακρα εμπειρια κατω απον ταφο ..και αυτο ειναι πραγματικα μια τρομερη κατασταση για την οποια θα πρεπει να γινουν σοβαρες συζητησεις και να ληφθουν αποφασεις ...σχετικες με τον τροπο διαχειρισης των σωματων των νεκρων .................................................
συνεχιζεται....>>>
<<ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΛΛΟΘΕΝ (ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΜΕ ),,, ΔΕΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ...
Η ΑΛΛΟΘΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙ Η ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΕΝΣΑΡΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ,,,ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΓΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ,,,,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΡΕΡΗ ΥΛΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ .............>>
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.