s
Δυνατές όψεις συναστρίας - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 91 to 100 of 158

Re: Δυνατές όψεις συναστρίας

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Κοιτα με τον Πλουτωνα σου να κανει χιαστι με ηλιο του αλλα ιδιαιτερα συνοδο με σεληνη και αντιθεση με αρη του μαλλον θεματα χειραγωγησης υπαρχουν!Συγκεκριμενα ειχα διαβασει για την αντιθεση πως υπαρχουν καυγαδες και ανταγωνισμος στην σχεση,και μεγαλο θεμα για το ποιος εχει το "πανω χερι".Απλα το θεωρω απο τις πιο δυσκολες οψεις επειδη ισως αυτος ο ανταγωνισμος σε καποια φαση σε φθειρει.Απο την αλλη πολυ καλο ηταν το τριγωνο Ηλιου και σεληνης (αρσενικο-θηλυκο)μπορει να δωσει σταθεροτητα,και ειναι πολυ καλο γενικα σε συναστρια να εχεις οψη μεταξυ τους,ποσο μαλλον θετικη οψη.Το τριγωνο Αφροδιτης Αρη επισης καλο εχει να κανει με το σεξ επισης καλη οψη αλλα απο μονης της δεν δειχνει κατι με την εννοια πως θα κρατησει σιγουρα.Δυσκολο θεωρω το τετραγωνο του ουρανου σου με την Αφροδιτη του που μπορει να δειχνει ξαφνικο ερωτα αλλα ο ουρανος οπου εμφανιζεται δημιουργει αυτην την ξαφνικη ελξη,και τον ενθουσιασμο αλλα ειναι δυσκολο αν θες κατι σταθερο γιατι οπου υπαρχει σκληρη οψη με ουρανο(συνοδος,αντιθεση,τε ραγωνο..)μολις ο ενθουσιασμος ξεθυμανει δν εχει μεινει κατι για να κρατα την σχεση σταθερη.Δεν ξερω πολλα για την συνοδο Πλουτωνα σου και νοτιου δεσμου αλλα οπου βλεπεις δεσμους σεληνης εχει να κανει με "καρμα" δεν ξερω αν εχεις διαβασει καθολου για βορειο και νοτιο δεσμο στην συναστρια αλλα αμα το ψαξεις ειναι πολυ ενδιαφερον.Συγκεκριμενα αυτη η οψη δεν γνωριζω τι σημαινει ωστοσο.Ελπιζω να βοηθησα.
    οντως με βοηθησες αρκετα , σ' ευχαριστω πολυ !

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by Natalia10 View Post
    Καλημερα Toksotaki:bigsmile:

Θα συμφωνησω με αυτα που γραφεις.Η θετικη οψη Ηλιου-Σεληνης ειναι οψη σταθεροτητας (την εχω και εγω σε εξαγωνω ακριβειας).
    Οσο αφορα τις οψεις αναμεσα στην Αφροδιτη με Ουρανο,επειδη παλι τις εχω και εγω (συνοδο και εξαγωνο) οντως υπαρχει αινθουσιασμος αλλα οταν υπαρχουν και οψεις του Κρονου μαζι αυτο δεν ισορροπει την σχεση?

Φιλικα
    Αναλογως τι οψεις κανει ο Ουρανος και ο Κρονος.τετραγωνο Κρονου ας πουμε για εμενα θα ηταν πλην γιατι μπορει αρχικα και οι 2 να κανουν προσπαθειες να ειναι σταθερη η σχεση αλλα ο Κρονος καταπιεζει υπερβολικα τον αλλον χωρις να του αφηνει τον καταλληλο χωρο για να εκφραστει,με αποτελεσμα αν δεν διατιθονται να το δουλεψουν να ειναι πηγη προβληματων αντι να βοηθα.απο την αλλη ενα τριγωνο η εξαγωνο (ειδικα τριγωνο)θα μπορουσε να βοηθησει αλλα αν ο Ουρανος εκανε συνοδο με την Αφροδιτη σου δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να βοηθησει γιατι εκει πλεον Ουρανος και Αφροδιτη γινονται "ενα" με την εννοια οτι η επιδραση του ουρανου ειναι τοσο δυνατη που δεν ξερω ποια οψη θα μπορουσε να το αντισταθμισει αυτο.Το ιδιο αμα ηταν αντιθεση.Με το τετραγωνο παλι θα το επαιρνα ως προδοποιητικο σημαδι,αλλα οχι ως "καταδικασμενη συναστρια." Ο λογος που εμενα δεν μου αρεσουν οι συνοδοι αντιθεσεις και τετραγωνα με Ουρανο ειναι γιατι φαινονται σαν να χτιζεις την σχεση πανω στον ενθουσιασμο οχι γιατι δεν εχεις μυαλο αλλα γιατι οταν σε πιανουν εξωκρονιοι σε συναστρια ειναι δυσκολο να χειριστεις τα συναισθηματα σου,ετσι το εχω βιωσει εγω τουλαχιστον με τον ουρανο.συγκεκριμενα Ο ουρανος ατομου εκανε συνοδο με Αφροδιτη μου.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Την αντίθεση Ήλιου-Σελήνης σε συναστρία πως την ερμηνεύεις Τοξοτάκι?(η Σελήνη ανήκει στον αντρα)....λες να φέρει συγκρούσεις η ειναι αλληλοσυμπληρωματική?Βεβα α στην ιδια συναστρια παιζει και συνοδος Ήλιου-Ούρανού,σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα και σύνοδος Αφροδίτης+Δία+Κρόνου της γυναίκας με Βόρειο Δεσμό του αντρα.
    Η αντιθεση Ηλιου-σεληνης θα ηταν για εμενα σε αλλη συναστρια πολυ σημαντικη αλλα στην δικη σας συναστρια για εμενα πιο σημαντικο θα ηταν πρωτα να εξετασω συνοδο Πλουτωνα με Αφροδιτη,γιατι φερνει εμμονες και ισχυρη σεξουαλικη ελξη,ταση να αλλαξεις τον αλλον,ειχα διαβασει πως ο Πλουτωνας μπορει να καταλαβει ολα τα "παιχνιδια" της Αφροδιτης και να δει περα απο αυτα,Δικος σου ειναι ο Πλουτωνας η η Αφροδιτη εσυ πως το βιωνεις?Η συνοδος Ουρανου και Ηλιου κανει να υπαρχει ενθουσιαμος κεραυνοβολος ερωτας ισως αλλα ασταθεια και παλι ομως ποιανου εινα ο Ουρανος?Κοιτα οσο αναφορα τις συνοδους με βορειο δεσμο εχει να κανει με καρμα,αλλα αυτο πρεπει να το ψαξεις γιατι δν γνωριζω ακριβως τι σημαινει σε σχεση με τον καθε πλανητη ξεχωριστα.εγω ειχα βιωσει Συνοδο Αφροδιτης και βορειου δεσμου,ημουν η Αφροδιτη και ηταν κεραυνοβολο

καλησπεραααα θα ηθελα καποιος να μου πει 2 λογια για μια οψη που εχουμε στη συναστρια με το φιλο μου...εναι η οψη ουρανος αντιθεση αρης...καπου διαωασα οτι ειναι οψη διαζυγιου...εχουμε και αλλες οψεις που δεν ξρωω κατα ποσο το σωζουν πχ ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,ηλιος συνοδος ηλιος,ηλιος συνοδος ερμης,ηλιος τριγωνο κρονος,ηλιος τριγωνο ποσειδωνας,ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,σεληνη τετραγωνο σεληνη,σεληνη τριγωνι διας,αφροδιτη συνοδος αφροδιτη,ερμης τριγωνο αρης,αρης συνοδος αφροδιτη, κρονος εξαγωνο σεληνη...αυτες ειναι καποιες απο τις οψεις...θεωρειτε οτι η οψη ουρανος αντιθεση αρης ειναι τοσο σημαντικι για αυτη τη συναστρια????????????παρακαλω θελω βοηθεια.....ευχαριστωωωωωωω

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by katialin View Post
    καλησπεραααα θα ηθελα καποιος να μου πει 2 λογια για μια οψη που εχουμε στη συναστρια με το φιλο μου...εναι η οψη ουρανος αντιθεση αρης...καπου διαωασα οτι ειναι οψη διαζυγιου...εχουμε και αλλες οψεις που δεν ξρωω κατα ποσο το σωζουν πχ ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,ηλιος συνοδος ηλιος,ηλιος συνοδος ερμης,ηλιος τριγωνο κρονος,ηλιος τριγωνο ποσειδωνας,ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,σεληνη τετραγωνο σεληνη,σεληνη τριγωνι διας,αφροδιτη συνοδος αφροδιτη,ερμης τριγωνο αρης,αρης συνοδος αφροδιτη, κρονος εξαγωνο σεληνη...αυτες ειναι καποιες απο τις οψεις...θεωρειτε οτι η οψη ουρανος αντιθεση αρης ειναι τοσο σημαντικι για αυτη τη συναστρια????????????παρακαλω θελω βοηθεια.....ευχαριστωωωωωωω
    :bigsmile:Καλησπέρα!:bigsmile: Απο τα......πολύ λίγα που γνωρίζω για το θέμα,νομίζω πως η συγκεκριμένη όψη δηλώνει έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις στα μέλη της σχέσης,καμία φορά με βιαιότητα αν το γενέθλιο ωροσκόπιο του ενός η και των δυο μελών επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.....:embarrest
    Ομως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπέρασμα με μια όψη,η οποία μπορεί να δηλώνει πολλά,μπορεί και τίποτα!!
    Σίγουρα όπως οι πιο έμπειροι πολύ καλά γνωρίζουν συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε συνολικά βλέποντας μια συναστρία, πλανήτες,οίκους,διελεύσεις όψεις, δηλ εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας,πάρα πολύ......:embarrest
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση...σιγουρα το συνολο των οψεων παιζει σημαντικο ρολο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να σας πω ολες τις οψεις( εγω τισ λεω αλλα ποιος αναλυει :toung:) οι οψεις αρη αφροδιτη ειναι εξισου σημαντικες???

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by katialin View Post
    ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση...σιγουρα το συνολο των οψεων παιζει σημαντικο ρολο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να σας πω ολες τις οψεις( εγω τισ λεω αλλα ποιος αναλυει :toung:) οι οψεις αρη αφροδιτη ειναι εξισου σημαντικες???
    Το σύνολο του χάρτη είναι σημαντικό.....:embarrest Οι οψεις Αρη-Αφροδίτης δηλώνουν ......νομίζω την σεξουαλική έλξη,αλλά οχι απο μόνες τους τη διάρκεια η την πιστότητα μέσα στο χρόνο εξίσου σημαντικά θέματα....:embarrest
    Ομως......απο την άλλη αν περιοριστούμε μόνο σε μια όψη αρκεί για να διατηρηθεί μια σχέση μονο με τη συμβατή σεξουαλική συμπεριφορά?:unsure:
    Είμαι σίγουρη πως όχι:embarrest οπότε είπαμε το σύνολο καθορίζει το αποτέλεσμα,και ασφαλώς και κυρίως η προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της σχέσης να την διατηρήσουν....:embarrest
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

συμφωνω απολυτα με αυτα..και εχω διαβασει πως οι οψεις του κρονου ειναι πολυ ενδεικτικες για το αν θα ειναι μια σχεση μακροχρονια η οχι..εμεις εχουμε καποιες οψεις κρονος εξαγωνο σεληνη κρονος τετραγωνο διας, σεληνη τριγωνο κρονος,ηλιος τριγωνο κρονος..ποιες αλλες οψεις ειναι ενδεικτικες για τη μακροβοιτητα μιας σχεσεις?????

Όνομα:
    Δεσποινα

η προσπαθεια και η υπομονη αγαπητο μελος..
    και η καλη θεληση και απο τις δυο πλευρες :bigsmile:
    ετσι χτιζονται οι σχεσεις!

κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Maria

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απαντηση,Toksotaki!Στη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα η Αφροδίτη είναι δική μου και ο Πλόυτωνας δικός του.Εκείνος οντως καταλαβαίνει όλα τα γυναικεία κόλπα μου(ετσι τα λεει) αλλα του αρέσουν κιόλας!Υπάρχει πολύ εντονη ερωτική ελξη μεταξύ μας και πολύ παθος κυρίως απο την πλευρά του...ολο αυτό ο Πλούτωνας το προκαλεί?Εδω πρεπει να συνυπολογίσουμε και το οτι εγω εχω ακμή 7ου στους Διδύμους και αυτός είναι Δίδυμος και επίσης εγω είμαι Σκορπίνα και εκείνος είναι καπως Πλουτώνιος με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο!!...Γενικά είναι κτητικός και ελεγκτικός.Οσο για τη σύνοδο Ήλιου-Όυρανού, ο Ήλιος ανήκει σε μένα και ο Ουρανός σε εκείνον.Γενικα φαντάζει πολύ απρόβλεπτος στα μάτια μου αλλα εμένα μου αρέσει αυτο γιατι δε βαριέμαι ποτε μαζί του! Η Σελήνη του στον Ταυρο τον κάνει πεισματάρη αλλα προσδίδει και μια σταθερότητα στο αεικίνητο του Διδύμου θεωρώ....η δική μου στο Ζυγό είνια μάλλον πιο...ανάλαφρη!! Τι λες εσυ Τοξοτάκι?

Page 10 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 42 users browsing this thread. (0 members and 42 guests)