- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
Thread: Γενεθλιος Χαρτης και απογονοι
-
11-02-2009, 08:09 PM #21
Re: Γενεθλιος Χαρτης και απογονοι
Αγαπητη hattie
ναι αυτο σημαινει , μπορεις να κλειστεις απο σημερα στο σπιτι και αν τυχει και χτυπησει καποιος την πορτα σου να αναψεις κερακι στον 5ο σου ... :bigsmile:
με εκτιμηση
Cancerian
Μου κανει περιεργο ομως το γεγονος οτι ερωτησεις του τυπου " ενας αδειος οικος .. κτλ θα φερει το χ κ το ψ ?" εχουν απαντηθει απο τα μελη του site και τεινει να επαναλαμβανεται η ιστορια με κουραστικο αντικτυπο.... Αν οντως σας ενδιαφερει η αστρολογια μην κολλατε ( συγνωμη για την λεξη ) σε ειδικοτητες του χαρτη σας. Ανοιξτε το μυαλο σας λιγο και αποφυγετε την Αστρολογια του ποδαριου .. γιατι οι απαντησεις που θα περνετε (τουλαχιστο απο εμενα ...) θα ειναι επισης του ποδαριου ...
Καταλαβαινω τα νεα μελη που προσπαθουν να γεμισουν τα Αστρολογικα πιθαρια των γνωσεων τους , ωστε να κατανοησουν την Αστρολογια , αλλα προσωπικα , θεωρω περιττο πλεον να Επαναλαμβανω περι ΤΑΣΕΩΝ και να αναλυουμε εξαιρετικα αοριστες κ μεμονωμενες οψεις ( οπου σε προηγουμενα ποστς εχουμε ηδη αναφερει τον τροπο σκεψης και κινησης πχ σε εναν αδειο οικο ...κτλ κτλ ) σε προσωπικους χαρτες που στην ουσια δεν ειναι τιποτε αλλο απο αναπαραγωμενος κ ηδη μασημενος βλωμος γνωσης. Στην τελικη των πραγματων δεν προσφερει και κατι επιδομητικο για τους νεους φιλους της Αστρολογιας ...
Συγχωρεστε με αλλα την Αστρολογια την θεωρω υπερτατη γνωση και τεχνη και δυστηχως για τα Ελληνικα δεδομενα , Επιστημη !
Συγνωμη για το offtopic ..
-
11-02-2009, 10:03 PM #22
ε, οχι αγαπητε cancerian δεν εγραψα το ποστ για να σε εκνευρισω.εχω διαβασει για τις τασεις,εχω αναφερθει και εγω σε δικα μου ποστ για το ιδιο θεμα και εχω διαβασει οτι αφορα τους αδειους οικους και τους πλανητες χωρις οψεις.τοσο που το βλεπω και στο υπνο μου.αν πιστευα σε αυτο θα ειχα καταληξει ηδη στο γεροκομειο οπως λες.δεν μπορω να ρωτησω λιγο πιο αναλαφρα.λιγο χιουμορ που και που κανει καλο.σημερα εχω και ερμη εξαγωνο με ερμη και δεν κρατιεμαι καταλαβαινεις.keep easy.:bigsmile:
-
12-02-2009, 11:12 AM #23
νομιζω μπορει να κανω και λαθος οτι τα γονιμα ζωδια ειναι του νερου δηλαδη Καρκινος,Σκορπιος και Ιχθεις και ο Ταυρος γιατι εκει εχει εξαρση η Σεληνη ,εγω παντως που εχω τον Αιγωκερο στον 5ο οικο και τον Κρονο στο 8ο, ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ για να κανω παιδι αλλα η Σεληνη στον Ταυρο ,και ο Αρης στον Κριο με βοηθεισαν να το κυνηγησω παρα παρα πολυ και να ειναι ο 1ος στοχος της ζωης μου,οταν γεννηθηκε η κορη μου ειχα επιστροφη Δια, σου ευχομε καλη επιτυχια και να το θελεις παρα πολυ και να το κυνηγας και ολα θα πανε καλα.
-
25-08-2010, 01:56 PM #24
καλησπερα . εγω εχω σεληνη στον 8ο οικο και η ακμη του ειναι στον αιγοκερω οπως και η σεληνη μου ειναι στον αιγοκερω...
επισης εχω πλουτωνα στον 5ο οικο και η ακμη του ειναι στον ζυγο..
?τι σημαινει αυτο ??
-
25-08-2010, 05:09 PM #25
-
25-08-2010, 08:57 PM #26
-
25-08-2010, 09:18 PM #27
Μετα την ......μελέτη που έκανα στο γενέθλιο μου ομολογώ ότι σε αυτό το ζήτημα πήγα....καλά:bigsmile: Ευτυχώς που ο πέμπτοςόίκος μου τουλάχιστον δεν μου δίνει ......το δικαίωμα να τα βλέπω όλα μαύρα
Δίας στον σκορπιό στον 5ο οίκο σε σύνοδο με την αφροδίτη και αυτή στον 5ο,εξάγωνο με τον αρη και κυβερνήτη του 7ου τον Δία.....:nuts:
Φαντάζομαι ότι αν ηθελα να γίνω .....πολύτεκνη θα μπορούσα:bigsmile:
Λίγο ο ουρανός και αυτός στον 5ο πότε πότε κάνει ζημιές αλλά αυτό είναι το λιγότερο!Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
25-08-2010, 11:35 PM #28
Kαλησπέρα και από εμένα πολύ ωραίο το θέμα σας.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για τις διελεύσεις των πλανητών αν μας δείχνουν κάτι ανάλογο.Πιο πάνω ειπώθηκε οτι κοιτάμε τον 5ο οικο.Εμένα για παράδειγμα περνάει ο Ουρανός με τον Δία που ομολογώ οτι μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει ειναι το πως θα ακολουθήσω τα βήματα για την ερμηνεία.Δηλαδή θα πρέπει και για μένα αλλά και για όλους όταν εξετάζουμε τις διελεύσεις (εννοείται οτι κοιτάμε και άλλα) να κοιτάμε αν οι διελαύνοντες πλανήτες αγγίζουν τον κυβερνήτη του 5ου ή την σελήνη για τις γυναίκες και τον αρη για τους άντρες;Και κοιτάμε τις διελεύσεις από τον 5ο ή και από τον 8ο;Ευχαριστώ πολύ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.