s
Δυνατές όψεις συναστρίας - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 158

Re: Δυνατές όψεις συναστρίας

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Βασικα και οι 2 εχετε τον Αρη κοντά στον Ωροσκόπο-το λέει η καρδούλα σας(!!), αυτός φαίνεται να είναι πολύ μετρημένος στα λόγια και τις πράξεις του-με τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Ηλιο του...ο ίδιος κάνει σκληρή αυτοκριτική αλλα έχει και εσένα απο πάνω να τον κρινεις αυστηρά και να τον περιορίζεις να ασκεί κι αλλη αυτοπειθαρχία-θα τον λυπηθώ σε λίγο εγω αυτόν στάνταρ!!!...κι αυτός εχει τάση να ασκεί κριτική-με Ερμή και Σελήνη στην Παρθένο-αλλα εσυ μάλλον την ισοπεδώνεις κι αυτή ή την παρεξηγείς καθότι επικοινωνείς παρορμητικά...ισως να μη του δίνεις τον απαιτούμενο χρονο να εξηγήσει σωστά αυτά που θέλει να πει-Κρίμα μωρε τον καημένο!Μ'επιασε το ψυχοπονιάρικο τώρα, δε σου είπα εγω!! Καλό είναι να ακούμε την κριτική των άλλων γιατί ακόμα κι αν τσαλαπατάνε τον εγωισμό μας τα λόγια τους, μπορεί να β΄λουν το μυαλό μας να δεί τα πράγματα απο μια άλλη οπτική γωνία κ έτσι να βελτιωθούμε σαν ατομα στην πορεία προς την εξέλιξη μας.!Εσυ έχεις τον Πλούτωνα στον 7ο οικο σαφή ένδειξη οτι είσαι χειριστική και εξουσιαστική στις σχέσεις σου...θέλεις να έχεις τον έλεγχο και χρησιμοποιείς όλα σου τα θέλγητρα για να το πετύχεις αυτο!~!!!!Αυτός έχει τον Ποσειδώνα στον 7ο και πιθανόν να σε έχει εξιδανικευσει...φοράει γενικά ροζ γυαλια στις σχέσεις του,πρέπει να το προσέξει αυτό γιατί θα τον κάνει ευαλωτο σε απογοητεύσεις...όσο πιο ψηλά στα σύννεφα ανεβαίνουμε,τόσο πιο απότομη θα είναι η προσγείωση μετά!!!! Σαφώς είσαι και κτητική εσυ και πεισματάρα φούλ(καλε πως σε αντέχει αυτός?Αγιο θα τον ανακυρήξουν!!:toung,αν και με το ανοιχτομυαλο στοιχείο που προσδίσει ο Υδροχόος απο Αρη,Δία και Ωροσκόπο ίσως μετριάζεται καπως η κτητικότητα και να δινεις και κάποιες ελευθερίες...λέμε τώρα!!! :toung:Τώρα γιατί αυτός ελκεται τοσο απο σένα...γενικά να πούμε οτι ... με την Αφρο στον Καρκίνο έχει την τάση να δένεται και να κολλάει,ποσο μαλλον όταν έχει και Ήλιο κ Σελήνη στον 4ο!...αν και εγω για μαζοχάρα τον κόβω!!!(ίσως το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που έχει στο χάρτη του να ευθύνεται ως ένα βαθμό γι'αυτο,περισότερα για αυτήν την όψη ας μας πουν οι ειδικοί).Τη βρίσκει να τον ταλαιπωρούν...?Maybe...!:amazed:

Ελπίζω να σε φώτισα λιγάκι!!!ΣΟΡΡΥ για τα σχόλια...ο Τοξοτάκος μου φταίει ειναι πειραχτηρι!!

Με εκτίμηση
    Το Μαράκι
    Καταρχας να ευχαριστησω για αλλη μια φορα για την κατατοπιστικοτατη αναλυση! Μπορω να πω οτι ηταν πολυ διαφωτιστικη και μου αποκαλυπτει πολλες πτυχες στη σχεση που μου διεφευγαν! Η αληθεια ειναι οτι κανω ισοπεδωτικη κριτικη σε σημειο που να τον αφηνω αφωνο, αλαλο, στηλη αλατος πες το οπως θελεις αλλα... αλλα μονο οταν κανει βλακειες που με στελνουν και πιστεψε με κανει αρκετες! Παρολαυτα ισως να μην του αφηνω χωρο η χρονο να αντιδρασει αυτο ειναι αληθεια γιατι οι αντιδρασεις μου ειναι καταπελτης, σαρωτικες και ακαριαιες! Δεν τολμαει να βγαλει κιχ! αλλα και τι να πει οταν την εχει κανει την πατατα! Αυτο ομως ειναι που με εκνευριζει κιολας! Κατσε ρε φιλε να τσακωθεις, να εκτονωθεις, να βγαλεις τα εσωψυχα σου! Που πας και λουφαζεις και δεν λες κουβεντα!
    Τελος παντων και κρυφομαζοχας ειναι οποτε αν με εχει εξιδανικευσει οπως λες, που γιατι να μη με εχει εδω που τα λεμε τετοια γυναικαρα που ειμαι:bigsmile::bigsmile: (και μετριοφρων συν τοις αλλοις) εχει φαει κολλημα! Πολυ πιθανο!
    Παντως ελεος μη με σταυρωνετε κιολας! :toung: Κτητικη και ζηλιαρα δεν ειμαι σε μεγαλο βαθμο! Εκπλησσομαι ακομη κι εγω η ιδια αλλα προφανως στην περιπτωση μου τα στοιχεια του υδροχοου λειτουργουν εξομαλυντικα και το μετριαζουν το πραγμα αρκουντως θα ελεγα! Ακομη κι αν ζηλευω και σκαω μεσα μου δεν το εκδηλωνω, το κραταω μεσα μου τεχνιεντως το εχω εξασκησει το πραγμα! :bigsmile:
    Αυτα νομιζω! Οποτε θα δουμε τι μελλει γεννεσθαι!
    Παντως να προσθεσω εδω το εξης καταπληκτικο. Τελευταια επανασυνδεση 28 μαιου του 10 την πρωτη μερα που μπηκε ο ουρανος στον κριο αν δεν απατωμαι και ηρθε σε αντιθεση με το γεννεθλιο πλουτωνα μου στο ζυγο! Τελευταιος τσακωμος - χωρισμος? Μαντεψτε ποτε?
    26 Ιουλιου με το γνωστο τετραγωνο! Επεται επανασυνδεση με την επιστροφη του ουρανου στον κριο? Ειδομεν! Ειμαι πολυ περιεργη παντως να δω τη συνεχεια του εργου!

Όνομα:
    Maria

Χαίρομαι που σε βοήθησα....ξέρεις τι πιστευω?επειδη ο δικος σου εχει ωροσκοπο στους Διδυμους και ¶ρη εκει που πλήττει ευκολα ειδικα με συνηθισμένους τύπους γυναικών και με ήρεμες καταστάσεις...αυτα που του κανεις, τα καψονάκια, που του δυσκολεύεις τη ζωη τον ξυπνανε και βοηθουν να μη ρουτινιάζει...ισως γι'αυτο τη βρίσκει!!εσυ τι λες?

Quote Originally Posted by bebe28 View Post
    Καταρχας να ευχαριστησω για αλλη μια φορα για την κατατοπιστικοτατη αναλυση! Μπορω να πω οτι ηταν πολυ διαφωτιστικη και μου αποκαλυπτει πολλες πτυχες στη σχεση που μου διεφευγαν! Η αληθεια ειναι οτι κανω ισοπεδωτικη κριτικη σε σημειο που να τον αφηνω αφωνο, αλαλο, στηλη αλατος πες το οπως θελεις αλλα... αλλα μονο οταν κανει βλακειες που με στελνουν και πιστεψε με κανει αρκετες! Παρολαυτα ισως να μην του αφηνω χωρο η χρονο να αντιδρασει αυτο ειναι αληθεια γιατι οι αντιδρασεις μου ειναι καταπελτης, σαρωτικες και ακαριαιες! Δεν τολμαει να βγαλει κιχ! αλλα και τι να πει οταν την εχει κανει την πατατα! Αυτο ομως ειναι που με εκνευριζει κιολας! Κατσε ρε φιλε να τσακωθεις, να εκτονωθεις, να βγαλεις τα εσωψυχα σου! Που πας και λουφαζεις και δεν λες κουβεντα!
    Τελος παντων και κρυφομαζοχας ειναι οποτε αν με εχει εξιδανικευσει οπως λες, που γιατι να μη με εχει εδω που τα λεμε τετοια γυναικαρα που ειμαι:bigsmile::bigsmile: (και μετριοφρων συν τοις αλλοις) εχει φαει κολλημα! Πολυ πιθανο!
    Παντως ελεος μη με σταυρωνετε κιολας! :toung: Κτητικη και ζηλιαρα δεν ειμαι σε μεγαλο βαθμο! Εκπλησσομαι ακομη κι εγω η ιδια αλλα προφανως στην περιπτωση μου τα στοιχεια του υδροχοου λειτουργουν εξομαλυντικα και το μετριαζουν το πραγμα αρκουντως θα ελεγα! Ακομη κι αν ζηλευω και σκαω μεσα μου δεν το εκδηλωνω, το κραταω μεσα μου τεχνιεντως το εχω εξασκησει το πραγμα! :bigsmile:
    Αυτα νομιζω! Οποτε θα δουμε τι μελλει γεννεσθαι!
    Παντως να προσθεσω εδω το εξης καταπληκτικο. Τελευταια επανασυνδεση 28 μαιου του 10 την πρωτη μερα που μπηκε ο ουρανος στον κριο αν δεν απατωμαι και ηρθε σε αντιθεση με το γεννεθλιο πλουτωνα μου στο ζυγο! Τελευταιος τσακωμος - χωρισμος? Μαντεψτε ποτε?
    26 Ιουλιου με το γνωστο τετραγωνο! Επεται επανασυνδεση με την επιστροφη του ουρανου στον κριο? Ειδομεν! Ειμαι πολυ περιεργη παντως να δω τη συνεχεια του εργου!
    Εγω αρχιζω να αντιλαμβανομαι γιατι αποφευγεται απο το σαϊτ να δινει προσωπικες προβλεψεις....Το γεγονος οτι υπαρχουν οψεις σε μια συναστρια δεν σημαινει οτι με την επαφη μας με τον αλλον ενεργοποιουνται "μονοκοπανια" ολες μαζι.Εξαρταται και απο προοδευτικους και διευλευσεις επισης .το γεγονος οτι σε μια συναστρια υπαρχει μια οψη δεν σημαινει οτι ειναι ενεργη και αν ειναι δεν συμβαινει μοναχα για τον εναν αλλα και για τον αλλον.Τουτεστιν δεν υπαρχει εξιδανικευση μονο απο την μερια του.Ισως και εσυ να εχει μια οχι και τοσο ξεκαθαρη εικονα γι εκεινον.Θα ελεγα να πατησεις τα ποδια σου λιγο στην γη γιατι μιλαμε για "κρονιο" ανδρα απο την στιγμη που δεχεται μια οψη τοσο ισχυρη με τα φωτα του.Και να μην πετας στα συννεφα.Αλλωστε το γεγονος οτι ρωτας για την πορεια της σχεσης σου μεσα σε ενα αστρολογικο σαϊτ δεν μου δειχνει οτι εισαι cool απεναντι σε κεινον μεσα στην σχεση ,ουτε οτι τον εχεις τοσο σιγουρο.:embarrest
    Το λεω ,χωρις να εχω κοιταξει τι θα γινει μεταξυ σας αλλα απο την οποια πειρα μου ξερω οτι επειδη ενας χαρτης "δειχνει" κατι μεταξυ δυο ατομων δεν σημαινει οτι αυτο το κατι δουλευει και στην πραγματικοτητα ετσι.Στο λεω επειδη απο μονη σου ειπες την κουβεντα "πτυχες της σχεσης που μου διεφυγαν" Αν αυτο που σου λεμε δεν φαινεται απο την πραγματικοτητα παει να πει οτι δεν ειναι ειναι ενεργη η οψη η ειναι αναχαιτησμενη απο καποια οψη που συμβαινει σε διευλευση η προοδευτικο.
    Θα ελεγα προσγειωσου και περιμενε να δεις την συνεχεια .Παντως τετοιες συμπεριφορες καταπελτες ειναι ο σιγουρος δρομος για να τον χασεις στο τελος.Μαζοχας ξεμαζοχας,διδυμος η οχι ολοι οι ανθρωποι εχουν τα ορια τους (εκτος αν μιλαμε για κλινικες περιπτωσεις ).Στο λεω γιατι το "σιγουρο" οταν το χασουμε μας στστοιχιζει περισσοτερο ψυχολογικα .
    Ως ατομο με ηλιο συνοδο κρονο και μεγαλο παιδευμα απο αυτο του στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους Και σου κρουω τον κωδωνα του κινδυνου οτι μπορει να μην μιλα και να αποτραβιεται γιατι περιμενει την καταλληλη στιγμη που θα βρεθεις εσυ στην δυσκολη θεση και τοτε βοηθεια σου με οσα εχει να σου πει...Με αυτη την συνοδο συνηθως περιμενεις την καταλληλη στιγμη για να εκτονωθεις

καλησπερα σας . Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω για καποιεσ οψεις συναστριας αν ειναι ευκολο .
    πλουτωνας χιαστι ηλιος
    πλουτωνας συνοδος σεληνη
    πλουτωνας αντιθεση αρης
    πλουτωνας χιαστι αρης
    πλουτωνας αντιθεση β. δεσμος
    πλουτωνας τετραγωνο β. δεσμος
    πλουτωνας συνοδος νοτιος δεσμος
    ουρανος τετραγωνο αφροδιτη
    ουρανος αντιθεση ωροσκοπος
    ουρανος αντιθεση βερτεξ
    αφροδιτη τριγωνο και εξαγωνο αρης
    ηλιος τριγωνο σεληνη

επισης
    πλουτωνας εξαγωνο σεληνη
    ποσειδωνας εξαγωνο σεληνη
    ευχαριστω !

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by panemorfi View Post
    καλησπερα σας . Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω για καποιεσ οψεις συναστριας αν ειναι ευκολο .
    πλουτωνας χιαστι ηλιος
    πλουτωνας συνοδος σεληνη
    πλουτωνας αντιθεση αρης
    πλουτωνας χιαστι αρης
    πλουτωνας αντιθεση β. δεσμος
    πλουτωνας τετραγωνο β. δεσμος
    πλουτωνας συνοδος νοτιος δεσμος
    ουρανος τετραγωνο αφροδιτη
    ουρανος αντιθεση ωροσκοπος
    ουρανος αντιθεση βερτεξ
    αφροδιτη τριγωνο και εξαγωνο αρης
    ηλιος τριγωνο σεληνη
    Ποιανου απο τους 2 σας ειναι οι πλανητες στην αριστερη στηλη.?

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Ποιανου απο τους 2 σας ειναι οι πλανητες στην αριστερη στηλη.?
    ειναι δικοι του εκτος απο πλουτωνα τετραγωνο β . δεσμο χιαστι αρη και συνοδο σεληνη οπου

ο πλουτωνας ειναι δικος μου , και βερτεξ αντιθεση ουρανος οπου ουρανος ειναι δικος μου !

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Κοιτα με τον Πλουτωνα σου να κανει χιαστι με ηλιο του αλλα ιδιαιτερα συνοδο με σεληνη και αντιθεση με αρη του μαλλον θεματα χειραγωγησης υπαρχουν!Συγκεκριμενα ειχα διαβασει για την αντιθεση πως υπαρχουν καυγαδες και ανταγωνισμος στην σχεση,και μεγαλο θεμα για το ποιος εχει το "πανω χερι".Απλα το θεωρω απο τις πιο δυσκολες οψεις επειδη ισως αυτος ο ανταγωνισμος σε καποια φαση σε φθειρει.Απο την αλλη πολυ καλο ηταν το τριγωνο Ηλιου και σεληνης (αρσενικο-θηλυκο)μπορει να δωσει σταθεροτητα,και ειναι πολυ καλο γενικα σε συναστρια να εχεις οψη μεταξυ τους,ποσο μαλλον θετικη οψη.Το τριγωνο Αφροδιτης Αρη επισης καλο εχει να κανει με το σεξ επισης καλη οψη αλλα απο μονης της δεν δειχνει κατι με την εννοια πως θα κρατησει σιγουρα.Δυσκολο θεωρω το τετραγωνο του ουρανου σου με την Αφροδιτη του που μπορει να δειχνει ξαφνικο ερωτα αλλα ο ουρανος οπου εμφανιζεται δημιουργει αυτην την ξαφνικη ελξη,και τον ενθουσιασμο αλλα ειναι δυσκολο αν θες κατι σταθερο γιατι οπου υπαρχει σκληρη οψη με ουρανο(συνοδος,αντιθεση,τε ραγωνο..)μολις ο ενθουσιασμος ξεθυμανει δν εχει μεινει κατι για να κρατα την σχεση σταθερη.Δεν ξερω πολλα για την συνοδο Πλουτωνα σου και νοτιου δεσμου αλλα οπου βλεπεις δεσμους σεληνης εχει να κανει με "καρμα" δεν ξερω αν εχεις διαβασει καθολου για βορειο και νοτιο δεσμο στην συναστρια αλλα αμα το ψαξεις ειναι πολυ ενδιαφερον.Συγκεκριμενα αυτη η οψη δεν γνωριζω τι σημαινει ωστοσο.Ελπιζω να βοηθησα.

Όνομα:
    Λινα.

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Κοιτα με τον Πλουτωνα σου να κανει χιαστι με ηλιο του αλλα ιδιαιτερα συνοδο με σεληνη και αντιθεση με αρη του μαλλον θεματα χειραγωγησης υπαρχουν!Συγκεκριμενα ειχα διαβασει για την αντιθεση πως υπαρχουν καυγαδες και ανταγωνισμος στην σχεση,και μεγαλο θεμα για το ποιος εχει το "πανω χερι".Απλα το θεωρω απο τις πιο δυσκολες οψεις επειδη ισως αυτος ο ανταγωνισμος σε καποια φαση σε φθειρει.Απο την αλλη πολυ καλο ηταν το τριγωνο Ηλιου και σεληνης (αρσενικο-θηλυκο)μπορει να δωσει σταθεροτητα,και ειναι πολυ καλο γενικα σε συναστρια να εχεις οψη μεταξυ τους,ποσο μαλλον θετικη οψη.Το τριγωνο Αφροδιτης Αρη επισης καλο εχει να κανει με το σεξ επισης καλη οψη αλλα απο μονης της δεν δειχνει κατι με την εννοια πως θα κρατησει σιγουρα.Δυσκολο θεωρω το τετραγωνο του ουρανου σου με την Αφροδιτη του που μπορει να δειχνει ξαφνικο ερωτα αλλα ο ουρανος οπου εμφανιζεται δημιουργει αυτην την ξαφνικη ελξη,και τον ενθουσιασμο αλλα ειναι δυσκολο αν θες κατι σταθερο γιατι οπου υπαρχει σκληρη οψη με ουρανο(συνοδος,αντιθεση,τε ραγωνο..)μολις ο ενθουσιασμος ξεθυμανει δν εχει μεινει κατι για να κρατα την σχεση σταθερη.Δεν ξερω πολλα για την συνοδο Πλουτωνα σου και νοτιου δεσμου αλλα οπου βλεπεις δεσμους σεληνης εχει να κανει με "καρμα" δεν ξερω αν εχεις διαβασει καθολου για βορειο και νοτιο δεσμο στην συναστρια αλλα αμα το ψαξεις ειναι πολυ ενδιαφερον.Συγκεκριμενα αυτη η οψη δεν γνωριζω τι σημαινει ωστοσο.Ελπιζω να βοηθησα.
    Καλημερα Toksotaki:bigsmile:

Θα συμφωνησω με αυτα που γραφεις.Η θετικη οψη Ηλιου-Σεληνης ειναι οψη σταθεροτητας (την εχω και εγω σε εξαγωνω ακριβειας).
    Οσο αφορα τις οψεις αναμεσα στην Αφροδιτη με Ουρανο,επειδη παλι τις εχω και εγω (συνοδο και εξαγωνο) οντως υπαρχει αινθουσιασμος αλλα οταν υπαρχουν και οψεις του Κρονου μαζι αυτο δεν ισορροπει την σχεση?

Φιλικα

Όνομα:
    Maria

Την αντίθεση Ήλιου-Σελήνης σε συναστρία πως την ερμηνεύεις Τοξοτάκι?(η Σελήνη ανήκει στον αντρα)....λες να φέρει συγκρούσεις η ειναι αλληλοσυμπληρωματική?Βεβα α στην ιδια συναστρια παιζει και συνοδος Ήλιου-Ούρανού,σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα και σύνοδος Αφροδίτης+Δία+Κρόνου της γυναίκας με Βόρειο Δεσμό του αντρα.

Page 9 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)