- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
Thread: Ηλιος χιαστι σεληνη σε γενεθλιο
-
19-08-2010, 03:44 PM #11
Re: Ηλιος χιαστι σεληνη σε γενεθλιο
Και εμενα η Σεληνη μου ειναι σε οψη χιαστη με τον Ηλιο αλλα ανηκουν και τα δυο σε ζωδια της Αφροδιτης οποτε καπως τα βρισκουν..!
-
21-08-2010, 05:07 AM #12
Αυτό μου αρέσει σε εσάς τους Σκορπιούς! Εγώ δεν θυμάμαι τι έφαγα χθες. Έναν, έναν βρε παιδί μου; Μπράβο σου όμως για το θάρρος της αλήθειας σου. Είσαι ο πρώτος Σκορπιός που εγώ έχω δει να δηλώνει ότι δεν ξεχνά και την φυλάει κανονικά σε όσους τον έχουν υποτιμήσει. (πίστεψέ με, έχω γνωρίσει πολλούς!) Αλλά έναν, έναν; Περιττό να σου πω ότι γέλασα πολύ με το ανάγλυφο των συναισθημάτων σου σε αυτό το «έναν, έναν» και μόνο που το σκεφτόσουν την ώρα που το έγραφες.:clapping:
-
21-08-2010, 05:26 AM #13
Εντελώς σωστή αυτή η προσέγγισή σου σχετικά με την φύση των ζωδίων που πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν όταν εξετάζουμε μια όψη. Με την αφορμή να καταθέσω ότι κάποτε σε ένα ξενόγλωσσο περιοδικό, είχα διαβάσει ότι οι όψεις αυτές δείχνουν ότι το άτομο σε κάποιες στιγμές της ζωής του θα κληθεί να χειριστεί κάποιες καταστάσεις, σύμφωνες πάντα με την φύση των πλανητών ζωδίων, οίκων και ιδιαίτερων συνθηκών. Δεν θα εμβαθύνω γιατί δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες. Αν γνωρίζουν κάτι οι αστρολόγοι μας ας μας το γράψουν εκείνοι ως ειδικοί.
-
21-08-2010, 11:33 PM #14
Οντως η σχεση των γονιων μου δεν ηταν καλη και οι διαφωνιες τους δεν προεκυπταν ξαφνικα.ωστοσο σε αντιθεση με αυτο το οποιο ακουγεται συχνα ,εγω τον χωρισμο των γονιων μου τον βιωσα ως ανακουφιση σαν γεγονος .Αυτο εχει να κανει με το οτι ο ηλιος μου κανει οψη εξαγωνου με τον δια μου ?μπορει αυτη η τυχερη οψη οπως την λενε να απαλυνει λιγο την συνοδο ?
-
21-08-2010, 11:53 PM #15
Ευχαριστω για την βοηθεια .Ειναι πραγματα που τα σκεφτομαι και εγω εντονα γιατι πραγματικα με κουραζει αυτο το συνεχες προς πισω που εχω στην συμπεριφορα μου.Ωστοσο μπορω να πω οτι ανηκω στους τυχερους αν το δω απο αλλη οπτικη γωνια το θεμα
Παραδειγμα οι ανθρωποι που εχουν αρμονια στο χαρτη τους εχουν ενα μονοπατι ,μια συμπεριφορα ,ενα τροπο να σκεφτονται και να ενεργουν με τα πραγματα και τους ανθρωπους γυρω τους.
Εγω με ενα χαρτη αλαλουμ,μου δινεται η επιλογη να δουλευψω πανω σε δυο διαφορετικα μονοπατια .μπορω να επιλεξω δηλαδη ειτε να δωσω εμφαση στα πιο εσωστρεφη μου χαρακτηριστικα η να δωσω βαρος σε εκεινα τα σημεια του χαρακτηρα μου που με κανουν πιο ανεξαρτητη.
Τωρα που κοιταω το χαρτη μου απο μια πιο αισιοδοξη ματια ,αυτης της επιλογης :toung: βλεπω οτι εχετε δικιο στο σχολιασμο σας οτι οι σχεσεις μου με τους αλλους (και δεν εννοοω μοναχα τις ερωτικες) εξαρταται με το πως νιωθω εγω με τον εαυτο μου.
Δεν ξερω το κατα ποσο θα με βρειτε σωστη αλλα βλεπω οτι ο 7ο οικος στο υδροχοο ειναι ενας οικος προκληση ετσι και αλλοιως γιατι φερει αυτη την αντιθεση που βλεπω και στον υπολοιπο χαρτη.Αν σκεφτειτε οτι ο ουρανος ειναι κυβερνητης του υδροχοου και βρισκεται σε ζωδιο της φωτιας και σε ενα οικο 5ο που εχει να κανει με την διασκεδαση,με την ελαφροτητα και κανει τριγωνο με την σεληνη μου απο την αλλη ο συγκυβερνητης του υδροχοου και ο παραδοσιακος κυβερνητης του ο κρονος βρισκεται σε εναν αδυναμη θεση και με την σειρα του σκιαζει και τον ηλιο μου και μου δημιουργει το πισω-μπρος.Αυτη η συγκατοικηση τοσο διαφορετικων πλανητων στο ζωδιο του υδροχοου που για μενα επιρρεαζουν τις σχεσεις μου με τους αλλους μου δειχνει οτι πρεπει να δουλευψω ωστε η να ξεπερασω την ανασφαλεια που μου προκαλει ο κρονος και να βγω μπροστα με περισσοτερο τσαμπουκα η να επιλεξω ενα μια χαμηλο προφιλ το οποιο ομως θα το δεχομαι πλεον οχι ως κατι κακο αλλα ως μερος του εγω μου.
Το θεμα ειναι πανω σε τι πραγματικα θελω να δουλευψω εγω και ετσι οταν το αποφασισω θα ερχονται και θα "κουμπωνουν " γυρω μου ατομα που θα μου ταιριαζουν καλυτερα.
Θελω να πω οτι με αυτες τις μεταπτωσεις που εχω φερνω τα αντιθετα αποτελεσματα.Αυτοι που ερχονται επειδη ειμαι η δυναμικη εικονα του ωροσκοπου μου ,ανεξαρτητη και αναλαφρη απομακρυνονται μολις δουν την κρονια μελαγχολια .και οι ανθρωποι που με προσεγγιζουν επειδη βλεπουν ενα σοβαρο και υπευθυνο ατομο ,απομακρυνονται οταν βλεπουν οτι ενεργω σπασμωδικα ,απερισκεπτα .οταν αποφασισω ποια εικονα θελω να εχει το πανω χερι ,θα ειμαι πιο σταθερη στις επιλογες μου αρα και οι αλλοι θα ειναι πιο σταθεροι γυρω μου....Αν καταλαβα καλα δηλαδη :embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.