s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 82
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 82 of 350 FirstFirst ... 32 72 78 79 80 81 82 83 84 85 86 92 132 182 ... LastLast
Results 811 to 820 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Γειά χαρά σε όλους!
    Δεν ειμαι νέο μέλος, απλά τόσο καιρό δεν έχω γράψει κάτι.
    Μ' αρέσει η αστρολογία και -επιτέλους- στις φετινές μου διακοπές αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου αστρολογικό βιβλίο, που μπορεί να βοηθήσει πολλούς να καταλάβουν τη λογική της και να μη μείνουν απλά στο "το τάδε ζώδιο είναι έτσι, το άλλο αλλιώς".Μάλιστα το έχω δει να χρησιμοποιείται και σαν πηγή σε κάποια άρθρα στο myhoroscope. Είναι το "Αστρολογία και Ψυχολογία" της Karen Hamaker-Zodag.

Κάτι απλό που διάβασα και το οποίο απαντάει στο ερώτημα "εκτός από τον Ήλιο τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο, ποιοι άλλοι πλανήτες και στοιχεία είναι σημαντικά;" (και ελπίζω να το μεταφέρω σωστά...) είναι ότι στο σύγχρονο πολιτισμό που δίνεται βαρύτητα στη σκέψη, σημαντικό ρόλο παίζει ο Ερμής.

Και κάτι τελευταίο που μ' αρέσει στο βιβλίο και θεωρώ σημαντικό για τη ζωή μας είναι ότι εξετάζει τα πράγματα ως έχουν, και όχι αν έχουν καλώς ή κακώς...κοινώς η ζωή μας έχει πολλά "διαφορετικά" πράγματα και όχι απαραιτήτως καλά ή κακά!

Αυτά από μένα! Θα συνεχίσω να διαβάζω το βιβλιαράκι μου!

Quote Originally Posted by costas_ View Post
    Γειά χαρά σε όλους!
    Δεν ειμαι νέο μέλος, απλά τόσο καιρό δεν έχω γράψει κάτι.
    Μ' αρέσει η αστρολογία και -επιτέλους- στις φετινές μου διακοπές αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου αστρολογικό βιβλίο, που μπορεί να βοηθήσει πολλούς να καταλάβουν τη λογική της και να μη μείνουν απλά στο "το τάδε ζώδιο είναι έτσι, το άλλο αλλιώς".Μάλιστα το έχω δει να χρησιμοποιείται και σαν πηγή σε κάποια άρθρα στο myhoroscope. Είναι το "Αστρολογία και Ψυχολογία" της Karen Hamaker-Zodag.

Κάτι απλό που διάβασα και το οποίο απαντάει στο ερώτημα "εκτός από τον Ήλιο τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο, ποιοι άλλοι πλανήτες και στοιχεία είναι σημαντικά;" (και ελπίζω να το μεταφέρω σωστά...) είναι ότι στο σύγχρονο πολιτισμό που δίνεται βαρύτητα στη σκέψη, σημαντικό ρόλο παίζει ο Ερμής.

Και κάτι τελευταίο που μ' αρέσει στο βιβλίο και θεωρώ σημαντικό για τη ζωή μας είναι ότι εξετάζει τα πράγματα ως έχουν, και όχι αν έχουν καλώς ή κακώς...κοινώς η ζωή μας έχει πολλά "διαφορετικά" πράγματα και όχι απαραιτήτως καλά ή κακά!

Αυτά από μένα! Θα συνεχίσω να διαβάζω το βιβλιαράκι μου!
    Καλώς μας ήρθες αρχικά!
    Εκανες λοιπόν την αρχή φετος το καλοκαίρι, και ελπίζω να μπορέσεις να ανακαλύψεις όλες τις απαντήσεις που αναζητάς στην αστρολογία. Χρειάζεται μελέτη και υπομονη, και από όσο βλέπω εσύ εχεις όρεξη να μάθεις. Αυτό που συνηθίζω να λέω, είναι πως παντα πρεπει να δίνουμε σημασία ακόμα και στις πιο αχνές λεπτομέρειες. Τίποτα λοιπόν δεν είναι ασημαντο, αν τα βαλεις όλα σε σωστές βάσεις! Όπως επισης, μην ξεχνάμε πως τίποτα δεν ειναι μονοσημαντο....

Καλή διαμονή στο forum μας και ελπίζω να ακούσουμε σύντομα τις απόψεις σου στις συζητήσεις μας! :bigsmile:

Γεια σας!!!!!Χαίρομαι πολύ που μπήκα κι εγώ στην όμορφη παρέα σας!

Quote Originally Posted by michalangelo View Post
    Γεια σας!!!!!Χαίρομαι πολύ που μπήκα κι εγώ στην όμορφη παρέα σας!
    Και εμείς χαιρόμαστε να καλωσορίζουμε νέα μέλη που έχουν διάθεση να μάθουν και να μοιραστούν τις απόψεις τους.

Καλώς μας ήρθες :bigsmile:

Καλησπέρα όλοι! καλώς σας βρίσκω. Ναμπίλα είναι το όνομά μου στα αραβικά. Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου εδώ. Μακάρι να δώσω και να πάρω γνώσεις κι επικοινωνία.

Quote Originally Posted by Nabila View Post
    Καλησπέρα όλοι! καλώς σας βρίσκω. Ναμπίλα είναι το όνομά μου στα αραβικά. Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου εδώ. Μακάρι να δώσω και να πάρω γνώσεις κι επικοινωνία.
    Kαλώς ήρθες στην παρέα μας!

Εχεις καταγωγή από αραβική χώρα ή απλά σου αρεσουν και εσένα (΄όπως και εμενα) τα αραβικα?
    Να είσαι σίγουρη ότι εδώ θα βρεις πολλους να μοιραστείς τις γνώσεις και τις απόψεις σου. :bigsmile:

γεια..καλοσηρθαμε καλως σας βρηκαμ ε

Γειά σας!
    Δεν είμαι καινούριο μέλος αλλά μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας και επανειλλημένα password requests στο hotmail αποφάσισα να βγω από το καβούκι μου.
    Με λένε Αγγελική και η αστρολογία ασκούσε πάντα πάνω μου μεγάλο μαγνητισμό. Δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά απολαμβάνω ιδιαίτερα να διαβάζω άρθρα και βιβλία...

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by angelique7 View Post
    Γειά σας!
    Δεν είμαι καινούριο μέλος αλλά μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας και επανειλλημένα password requests στο hotmail αποφάσισα να βγω από το καβούκι μου.
    Με λένε Αγγελική και η αστρολογία ασκούσε πάντα πάνω μου μεγάλο μαγνητισμό. Δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά απολαμβάνω ιδιαίτερα να διαβάζω άρθρα και βιβλία...
    :bigsmile:Γειά σου Αγγελικούλα!!!:bigsmile:Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας!! Εδώ θα μάθεις πολλά πράγματα στον συναρπαστικό πράγματι κόσμο της Αστρολογίας!!!:bigsmile:
    Καλή περιήγηση!!!!!!
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Quote Originally Posted by witch lolita View Post
    γεια..καλοσηρθαμε καλως σας βρηκαμ ε
    Καλως ήρθατε! :bigsmile:

Page 82 of 350 FirstFirst ... 32 72 78 79 80 81 82 83 84 85 86 92 132 182 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 75 users browsing this thread. (0 members and 75 guests)