- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 15
Thread: Ηλιος χιαστι σεληνη σε γενεθλιο
-
12-08-2010, 12:06 AM #1
Ηλιος χιαστι σεληνη σε γενεθλιο
Πως παλευεται μια τετοια οψη αληθεια? Πολλες φορες νιωθω μια συγκρουση αναμεσα σε αυτο που ειμαι και στην ψυχη μου.Φανταστειτε οτι εχω εναν ηλιο στον 4ο σε συνοδο με τον κρονο μου ,σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο μου (λεοντα) και μια σεληνη στον 9ο στον κριο που μου τριγωνιζει τον ουρανο στο 5ο και με βαζει σε μπελαδες (κατ επεκταση τριγωνιζει τον ωροσκοπο μου).Δινω δηλαδη μια πολυ δυναμικη εικονα ενω στην πραγματικοτητα θελω να με αφησουν στην ησυχια μου και οταν τελικα με αφηνουν εγω διαμαρτυρομαι και θελω να βρεθω στο προσκηνιο:toung:
Τα τελευταια χρονια νιωθω να κερδιζει η σεληνη περισσοτερο ενω σαν παιδι βιωνα περισσοτερο μια κατασταση "κρονια".Η δυσκολια ερχεται και μεσα στις προσωπικες μου σχεσεις καθοτι ατομα που εχουν καλες οψεις με τον ηλιο μου συνηθως εχουν δυσκολες οψεις με την σεληνη μου και το αναποδο.
Ξερετε τι ειναι να εχει μια ωραιοτατη συνοδο σεληνη του σε συνοδο με τον ηλιο σου και η δικη σου σεληνη να του κανει χιαστι με την δικη του και να ερχεται και ενας κρονος απο πισω και να κανει συνοδο με την σεληνη του ?Κολαση! Δουλευψα για το καημενο τον Διδυμο οπως μια λαμπα πυρακτωσεως και τον εκαψα σαν πεταλουδα (καιγοντας και εμενα βεβαια)
Για να μην μιλησω με την τελευταια ηττα (παλι με διδυμο.Επιτελους τι γινεται στην ζωη μου ? απο διδυμο σε αιγοκερω το παω,με ενδιαμεσες στασεις ταυρους:toung που ενω τριγωνιζε σεληνη και αφροδιτη του εκανα και μια συνοδο αφροδιτη μου με σεληνη του ,ο ηλιος μου τετραγωνιζε την αφροδιτη του και καθε φορα που ανοιγε το στομα του ηθελα να του το κλεισω
Πως κερδιζετε η μαχη με τετοια υπουλη οψη?γιατι το τετραγωνο το παλευεις ,η χιαστι σου φαινεται οτι την παλευεις μεχρι που ενα πρωι εξαφανιζεσαι με μια βαλιτσα γιατι συνειδητοποιεις απο το πουθενα οτι δεν την παλευεις.:toung:
-
13-08-2010, 02:07 PM #2
Re: Ηλιος χιαστι σεληνη σε γενεθλιο
Αγαπητή μου hattie,
αυτό που βιώνεις δεν προέρχεται από την 150αρα του Ήλιου με την Σελήνη σου αλλά από το ότι ο Ήλιος και η Σελήνη σου βρίσκονται σε ζώδια με διαφορετικές ανάγκες και κάνουν όψεις με πλανήτες που έχουν επίσης διαφορετικές ανάγκες, ο Ήλιος με τον Κρόνο και η Σελήνη με τον Ουρανό. Θα το βίωνες αυτό ακόμα και αν ο Ήλιος και η Σελήνη σου δεν έκαναν όψη.
Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν τέτοιες αντιφάσεις όταν ο Ήλιος και η Σελήνη τους είναι σε ζώδια με πολύ διαφορετικές ανάγκες. Είμαι κι εγώ Σκορπιός με Σελήνη στον Τοξότη και τα φώτα μου δεν κάνουν όψη μεταξύ τους. Και πέρασα κι εγώ από τους ίδιους προβληματισμούς που αναφέρεις κι εσύ.
Το κλειδί εδώ είναι να βρεις τον τρόπο να συνδυάσεις αυτές τις διαφορετικές ανάγκες με όσο το δυνατό πιο ομαλό τρόπο. Ένας τέτοιος τρόπος είναι να βρεις τα κοινά τους σημεία. Για παράδειγμα, και ο Ήλιος σου και η Σελήνη σου βρίσκονται σε ζώδια του ¶ρη επομένως υπάρχει ανάγκη για δραστηριότητα, πρωτοβουλία και αυτονομία. Επίσης, η Σελήνη στον Κριό έχει ανάγκη από πρωτιά σε κάποιο τομέα, το ίδιο και ο Κρόνος σου μαζί με τον Ήλιο, αφού ο Κρόνος συμβολίζει την κορυφή του βουνού. Ο Κριός και ο Αιγόκερως είναι οι δυο μπροστάρηδες του ζωδιακού. Μπορείς να βρεις και άλλα τέτοια σημεία και να ενεργοποιήσεις την λειτουργία τους σ' αυτά.
Η μεγαλύτερη δυσκολία που βλέπω είναι ότι η σύνοδος Ήλιου/Κρόνου βρίσκεται στο 4ο σπίτι σου. Αυτό χρειάζεται την περισσότερη δουλειά από μέρους σου. Στο 4ο σπίτι ο Κρόνος είναι σε αδυναμία κι αυτό μπορεί να σε δυσκολέψει περισσότερο στο να τον ενεργοποιήσεις πιο σωστά.
Όταν αρχίσεις να είσαι εσύ καλύτερα με τον εαυτό σου θα διαπιστώσεις ότι και οι σχέσεις σου με τους άλλους θα είναι καλύτερες. Οι αντιφάσεις στις σχέσεις σου προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από τις αντιφάσεις που υπάρχουν μέσα σου.
-
14-08-2010, 09:54 PM #3
Εγω πάλι δε ξερω πως να χειριστώ τη σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα που μάλλον ευθύνεται για κάποια ξεσπάσματα και τον Αρη πανω στον Ωροσκόπο.Ειναι μερικες φορες που μ'αρεσει ο τσαμπουκας που βγάζω-οταν πρεπει να βάλω κάποιον στη θέση του,εφόσον παει να ξεπεράσει τα όρια μου,αυτή είναι μια θετική εκδήλωση του δυναμισμού πιστεύω- και κάποιες άλλες τα βάζω με τον εαυτό μου όταν μου επιτρέπω να θυμώνω ευκολα και μετα να γίνομαι κακός συνομιλητής!Είναι τόσο κρίμα!Εχω την αισθηση οτι η σύνοδος του Ερμη με τον ήλιο μου χειροτερεύει την κατάσταση...με κανει πολυ υποκειμενική και συχνά μου φαίνονται παράλογες οι απόψεις των αλλων...αλλα σέβομαι την αντίθετη άποψη και ποτε δεν προσπάθησα να επιβάλλω τη δική μου,αρκούμαι απλα στο να τη στηρίξω με επιχειρήματα και όποιος θέλει να πειστεί...καλώς να ορίσει!!! :bigsmile: Μονο αν αισθανθω προσβεβλημένη η διαπιστώσω μια τάση προς υποτιμήση της νοημοσύνη μου...τοτε μου είναι αδύνατον να μην υψώσω τη φωνή!!:embarrest Ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αιτία που με ωθεί στο να φωνάζω!Φταίει που θίγομαι ευκολα,τα παιρνω όλα τοις μετρητοίς, που θέλω να επιβληθώ η γίνεται ασυνειδητα ολο αυτό?Οι άλλοι ανθρωποι -οπως τα συμπαθέστατα Ταυράκια ας πουμε-πως καταφέρνουν και παραμένουν ήρεμοι????Υπάρχει κάποιο μυστικό?:toung:Who knows?!
-
15-08-2010, 12:47 AM #4
Μαρία μου αν και το θέμα μας είναι για τον Ήλιο σε χιαστί με την Σελήνη θα ήθελα να σου πω, πως για τα ξεσπάσματα που αναφέρεις, ο ¶ρης στον Ωροσκόπο είναι ο κύριος υπαίτιος και όχι η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο δίνει υποκειμενικότητα ωστόσο και μόνο που ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό, αντιλαμβάνεται, κατανοεί και εκφράζεται ανάλογα με την συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Αυτό σημαίνει πως ακόμη κι αν δεν βρισκόταν σε σύνοδο με τον Ήλιο, η υποκειμενικότητα ως ένα βαθμό θα υπήρχε. Όσο για τα συμπαθέστατα Ταυράκια..... όταν νευριάσουν, πίστεψε με ξεσπούν χειρότερα κι από τους πιο νευρικούς Κριούς και δεν το μετανιώνουν.
-
16-08-2010, 11:57 AM #5
Ξερω τί κανουν οταν νευριάσουν τα Ταυράκια,απλα και μόνο που είναι το αντίθετο ζώδιο απο μένα αρα και συμπληρωματικό μου βρίσκω σε αυτούς στοιχεία που δεν εχω...και συνήθως θαυμάζουμε στους άλλους ότι δεν εχουμε,έτσι δεν είναι Τίνα μου?Μ'αρέσει λοιπόν κυρίως το πόσο ήρεμοι και υπομονετικοί ακροατές και γενικά συνομιλητές είναι!Σίγουρα όμως δε θα'θελα να φτάσω στο σημείο να καταπίνω συνεχώς οτι με ενοχλεί (για να αποφύγω έναν καυγά π.χ όπως ΄κανουν και οι Ζυγοί!) μεχρι να κάνω μπαμ κι όποιον πάρει ο χάρος μετα!!!Ασε που δεν αντέχω να το κάνω κιολας...εγω αμα δεν πω αυτο που με ενοχλεί τη στιγμή που συμβαίνει...θα σκάσω!Υστερα δε μπορω να συσσωρρευω παράπονα και ο άλλος να νομίζει οτι όλα είναι καλα...θα πάψει να είναι εντιμη η σχέση μας ετσι...θέλω όταν είμαι με ενα αγαπητό πρόσωπο και το κοιτώ στα μάτια να ξέρει ακριβώς τι εικόνα και τι συναισθήματα έχω για αυτο.Τώρα δεν ξέρω αν ευθύνεται ο ¶ρης μου και γι'αυτο ή αυτή καθαρά η Σκορπίσια-Τοξοτίσια φύση μου...όπως και να'χει...μ'αρεσει!!!!!:bigsmile:
Πωπω...εχω ξεφύγει απο το θέμα....συγνώμη για αυτή τη μικρή άσχετη παρεμβολή!
-
17-08-2010, 08:26 PM #6
Την υποτίμηση ούτε εγώ την αντέχω...μπορεί να την ανταποδώσω και μετά από 10 χρόνια. Εναν έναν τους θυμάμαι αυτούς που με υποτίμησαν από την αρχή της ζωής μου, μπορώ να πω..
-
18-08-2010, 05:33 PM #7
να ρωτησω κατι εγω μεταξυ ηλιου σεληνης? η παρακατω οψη τι σημαινει σε γεννετηλιο χαρτη
Ήλιος Τετράγωνο ΣελήνηΗ ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
18-08-2010, 06:31 PM #8
Δεν το αναφέρει η δωρεάν ανάλυση γενέθλιου χάρτη? :embarrest
Σε γενικές αρκετά γραμμες θα δείξει συγκρούσεις συναισθηματικής φύσεως στον ψυχισμό του ατόμου, αντιφάσεις στον εσωτερικό κόσμο του, ενώ δεδομενου ότι αυτοι οι δύο πλανητες αντικατοπτρίζουν και τις γονεϊκές φιγούρες, δεν αποκλείεται να δείχνει περιβάλλον στο οποίο υπάρχουν διαρκεις συγκρούσεις των γονιών.
-
18-08-2010, 07:10 PM #9
-
18-08-2010, 07:16 PM #10
Αν ο Ήλιος είναι η φύση μας και η Σελήνη ο συναισθηματικός μας κόσμος οι σκληρές όψεις - αντίθεση και τετράγωνο- θα δείξουν ότι υπάρχει μία ασυμφωνία μεταξύ τους την οποία θα πρέπει το άτομο να διαχειριστεί.
Η χιαστί λαμβάνεται σοβαρά απο πολλούς αστρολόγους μαζί με τις υπόλοιπες κύριες όψεις. Η χιαστί δείχνει πράγματα που προκύπτουν ξαφνικά, χωρίς να έχουμε συχνά αντιληφθεί πώς προέκυψαν. Τα φώτα σε μια τέτοια όψη, ίσως θα έδειχναν ότι το άτομο δεν έχει γνώση αυτής της "ασυμφωνίας" και να δυσκολεύεται να εναρμονίσει τις επιθυμίες και φύση του με τον εσωτερικό του κόσμο.
Αν ο Ήλιος είναι ο πατέρας και η Σελήνη η μητέρα, μία τέτοιου είδους όψη θα δείξει ξαφνικές ίσως διαφωνίες μεταξύ τους. Όχι όμως με την ένταση της αντίθεσης ή του τετραγώνου.
Αυτά, κατά την δική μου προσωπική άποψη.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.