s
Δυνατές όψεις συναστρίας - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 16 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 158
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Δυνατές όψεις συναστρίας

1) Σκορπίνα όλα. Και τα δύο δεν σου αρέσουν? Πολύ καλύτερα από την Κρόνια τρομοκρατία στο φινάλε. Ή την Ουράνια αβεβαιότητα και το Ποσειδώνιο όνειρο.

2) Μπεμπέ ο Κρόνος σου του έχει αλλάξει τα φώτα, του έχει «γονατίσει» τον ¶ρη. Οπότε μάλλον το έχει πάρει πατριωτικά, και έρχεται και ξανάρχεται μπας κ ρίξει το κάστρο αυτή τη φορά - αλλά δεν πρόκειται. Του κακοφαίνεται ξέρεις που τρώει ήττες αν έχει συνηθίσει αλλοιώς ο Λιοντάρης. Μόλις όμως νοιώσει ότι σε έχει κατακτήσει ικανοποιητικά, χμ. Λέω τώρα εγώ. Και με Ήλιο - Κρόνο του στον 7 σου πρόσεξε μήπως μετά αντιστραφούν οι όροι. Λέω πάλι εγώ.

3) Καπελίτσα τέλειος. Για το άτομο του Πλούτωνα ειδικά. :toung: Σοβαρά τώρα, ο Πλούτωνας είναι μια μεγάλη δύναμη που πρέπει να ξέρεις να την αναγνωρίζεις και να την χειρίζεσαι με σύνεση. Διαφορετικά καταστρέφει πρώτα τον άλλον και μέσα από αυτόν εσένα. Και του άτιμου ξέρεις πόσο του αρέσουν αυτά τα Φοινικοειδή παιχνίδια...!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Πολύ καλύτερα από την Κρόνια τρομοκρατία στο φινάλε. Ή την Ουράνια αβεβαιότητα και το Ποσειδώνιο όνειρο.

.!
    Δειμωνάκο μου, παρόλο που συμφωνώ και προτιμώ κι εγώ σε ένα βαθμό τον Πλούτωνα- μια εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξω δέρμα:toung:- δεν υποτιμώ και τους υπόλοιπους και ειδικά τον Κρόνο. Δεν αντιλέγω βέβαια ότι ένας Κρόνος σε αισθηματική συναστρία μπορεί να μας κάτσει λιγάκι βαρύς κι ασήκωτος ακόμα και να φέρει μια κρυάδα(και βάλε). Αλλά σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αποδειχτεί και σωτήριος ειδικά εάν βοηθήσει το άτομο στο οποίο "πέφτει" να σοβαρευτεί, να οργανωθεί και να αναλάβει τις ευθύνες του.:bigsmile:

Αν απο την άλλη έπρεπε να διαλέξω έναν πλανήτη για σκληρή όψη σε συναστρία εντελώς σε προσωπικό επίπεδο, μια και έχω μεγάλη δόση σε όψεις βαρέων απο μόνη μου, θα διάλεγα όψη αρη με ήλιο ή αφροδίτη. Για να μην με πιάνει υπνηλία κυρίως
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

1) Σκορπίνα όλα. Και τα δύο δεν σου αρέσουν? Πολύ καλύτερα από την Κρόνια τρομοκρατία στο φινάλε. Ή την Ουράνια αβεβαιότητα και το Ποσειδώνιο όνειρο.

2) Μπεμπέ ο Κρόνος σου του έχει αλλάξει τα φώτα, του έχει «γονατίσει» τον ¶ρη. Οπότε μάλλον το έχει πάρει πατριωτικά, και έρχεται και ξανάρχεται μπας κ ρίξει το κάστρο αυτή τη φορά - αλλά δεν πρόκειται. Του κακοφαίνεται ξέρεις που τρώει ήττες αν έχει συνηθίσει αλλοιώς ο Λιοντάρης. Μόλις όμως νοιώσει ότι σε έχει κατακτήσει ικανοποιητικά, χμ. Λέω τώρα εγώ. Και με Ήλιο - Κρόνο του στον 7 σου πρόσεξε μήπως μετά αντιστραφούν οι όροι. Λέω πάλι εγώ.

3) Καπελίτσα τέλειος. Για το άτομο του Πλούτωνα ειδικά. :toung: Σοβαρά τώρα, ο Πλούτωνας είναι μια μεγάλη δύναμη που πρέπει να ξέρεις να την αναγνωρίζεις και να την χειρίζεσαι με σύνεση. Διαφορετικά καταστρέφει πρώτα τον άλλον και μέσα από αυτόν εσένα. Και του άτιμου ξέρεις πόσο του αρέσουν αυτά τα Φοινικοειδή παιχνίδια...!
    Δεν ξερω αλλα εγω οταν ειδα αφροδιτη τετραγωνο με πλουτωνα στο γενεθλιο του και την ιδια οψη στην συναστρια τραγουδησα Παριο ...'εγω λεω να πηγαινω οσο γινεται μακρια σου '....
    :bigsmile:

Όνομα:
    Maria

<<[ Σκορπίνα όλα. Και τα δύο δεν σου αρέσουν? Πολύ καλύτερα από την Κρόνια τρομοκρατία στο φινάλε. Ή την Ουράνια αβεβαιότητα και το Ποσειδώνιο όνειρο. >>

Σ'εμένα που είμαι απο τη φύση μου Πλουτώνεια...ειναι δυνατόν να μη μου αράεσουν?Αφου ειμαι κρυφο-μαζοχίτσα! Αλλα κι εσυ με Τον Πλούτωνα να τετραγωνίζει τον Ήλιο και την Αφροδίτη σου και μάλιστα απο τον 8ο οίκο...δε πας πίσω~!!!
    Εμένα άλλωστε (ως γνωστών) παντα μου άρεσαν οι σκοτεινοί τύποι που εκπέμπουν μια αυρα σεξουαλικότητας και μυστηρίου!Αποτελούν ενα ψυχικό μαγνήτη για μένα που...αδυνατώ να τους αντισταθώ...εκείνοι ομως μπορει να φοβηθούν και να κάνουν πίσω...::σφύριγμα: :wink2:

Την εχω μυριστει τη δουλεια Δειμωνα μου οτι ειναι καπως ετσι γι αυτο τον εχω μια στο καρφι και μια στο πεταλο!:bigsmile: Εχουν γνωση οι φυλακες! :bigsmile:
    Ειναι περιεργο ομως πως μας ελκουν σε τετοιο βαθμο ατομα που αστρολικα και κατ επεκταση και στην πραξη ειναι τοσο διαφορετικα απο εμας! Εγω ως γνησια ταυρινα λατρευω τη σταθεροτητα ως και τη μουχλιαση αλλα μ αυτον εδω εχω αλλαξει τελειως, εχω γινει τοσο απροβλεπτη! Μια ζεστη μια κρυο!
    Αυτο ομως που θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος ειναι τι τον ελκει αυτον σε μενα εκτος απο τα προφανη? Ειναι μηπως αυτη ακριβως η απροβλεπτη συμπεριφορα μου και τα παιχνιδια εξουσιας που του παιζω?

Όνομα:
    Maria

Αγαπητη bebe...Αν μου δώσεις τα στοιχεία γέννησης 'ισως βγάλω μια άκρη μελετώντας τη συναστρία σας ***

Καλησπέρα..δεν κοιτάς και λίγο προοδευτικό σου.Π.χ εγώ είμαι 00.20 Κριου, τα πρώτα 30 χρόνια, με έλκυαν οι δραστήριοι, Κριαρήσιες επιλογές. Μόλις πάτησα τα 30, και ο προοδευτικός μου Ήλιος μπήκε στον Ταύρο....θέλω να μουχλιάσω, αναζητώ σταθερότητα...οι επιλογές μου όμως ήταν άλλες. Περιμένω ο προοδευτικός μου ήλιος ( στα 60 μου), ΝΑ μπει στους Διδυμους, μήπως ηρεμήσει η κατάσταση..Αλλάζουν λίγο οι επιλογές μας, νομίζω με τις προοδευτικές θέσεις των πλανητών, και έλκουμε άλλους ανθρώπους, άλλα μαθήματα και εμπειρίες.

Όνομα:
    Maria

Βασικα και οι 2 εχετε τον Αρη κοντά στον Ωροσκόπο-το λέει η καρδούλα σας(!!), αυτός φαίνεται να είναι πολύ μετρημένος στα λόγια και τις πράξεις του-με τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Ηλιο του...ο ίδιος κάνει σκληρή αυτοκριτική αλλα έχει και εσένα απο πάνω να τον κρινεις αυστηρά και να τον περιορίζεις να ασκεί κι αλλη αυτοπειθαρχία-θα τον λυπηθώ σε λίγο εγω αυτόν στάνταρ!!!...κι αυτός εχει τάση να ασκεί κριτική-με Ερμή και Σελήνη στην Παρθένο-αλλα εσυ μάλλον την ισοπεδώνεις κι αυτή ή την παρεξηγείς καθότι επικοινωνείς παρορμητικά...ισως να μη του δίνεις τον απαιτούμενο χρονο να εξηγήσει σωστά αυτά που θέλει να πει-Κρίμα μωρε τον καημένο!Μ'επιασε το ψυχοπονιάρικο τώρα, δε σου είπα εγω!! Καλό είναι να ακούμε την κριτική των άλλων γιατί ακόμα κι αν τσαλαπατάνε τον εγωισμό μας τα λόγια τους, μπορεί να β΄λουν το μυαλό μας να δεί τα πράγματα απο μια άλλη οπτική γωνία κ έτσι να βελτιωθούμε σαν ατομα στην πορεία προς την εξέλιξη μας.!Εσυ έχεις τον Πλούτωνα στον 7ο οικο σαφή ένδειξη οτι είσαι χειριστική και εξουσιαστική στις σχέσεις σου...θέλεις να έχεις τον έλεγχο και χρησιμοποιείς όλα σου τα θέλγητρα για να το πετύχεις αυτο!~!!!!Αυτός έχει τον Ποσειδώνα στον 7ο και πιθανόν να σε έχει εξιδανικευσει...φοράει γενικά ροζ γυαλια στις σχέσεις του,πρέπει να το προσέξει αυτό γιατί θα τον κάνει ευαλωτο σε απογοητεύσεις...όσο πιο ψηλά στα σύννεφα ανεβαίνουμε,τόσο πιο απότομη θα είναι η προσγείωση μετά!!!! Σαφώς είσαι και κτητική εσυ και πεισματάρα φούλ(καλε πως σε αντέχει αυτός?Αγιο θα τον ανακυρήξουν!!:toung,αν και με το ανοιχτομυαλο στοιχείο που προσδίσει ο Υδροχόος απο Αρη,Δία και Ωροσκόπο ίσως μετριάζεται καπως η κτητικότητα και να δινεις και κάποιες ελευθερίες...λέμε τώρα!!! :toung:Τώρα γιατί αυτός ελκεται τοσο απο σένα...γενικά να πούμε οτι ... με την Αφρο στον Καρκίνο έχει την τάση να δένεται και να κολλάει,ποσο μαλλον όταν έχει και Ήλιο κ Σελήνη στον 4ο!...αν και εγω για μαζοχάρα τον κόβω!!!(ίσως το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που έχει στο χάρτη του να ευθύνεται ως ένα βαθμό γι'αυτο,περισότερα για αυτήν την όψη ας μας πουν οι ειδικοί).Τη βρίσκει να τον ταλαιπωρούν...?Maybe...!:amazed:

Ελπίζω να σε φώτισα λιγάκι!!!ΣΟΡΡΥ για τα σχόλια...ο Τοξοτάκος μου φταίει ειναι πειραχτηρι!!

Με εκτίμηση
    Το Μαράκι

Παντως καλο ειναι να μην νομιζεις και τοσο οτι εχεις το πανω χερι γιατι θα συμφωνησω οτι μπορει στην πορεια αυτο να αλλαξει.Το λεω ως ατομο με την ιδια συνοδο ηλιου-κρονου .Μπορει να εξιδανικευει τωρα και να τρωει τα μουτρα του αλλα οταν θα λειτουργησει ο Κρονος του και πει "τερμα κουκλα " θα αποδειχτει πολυ επικριτικος και σκληρος.μην ξεχναμε Λιονταρακι και μπορει χτυπημενος ηλιος αλλα καποια στιγμη θα τιναξει την χαιτη του και θα την κανει για αλλου.Αλλωστε ειμαι της αποψης οτι ειναι περισσοτερο λιονταρισιος εγωισμος αυτο που τον κρατα στον αγωνα παρα τα "παιχνιδια" .

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Παντως καλο ειναι να μην νομιζεις και τοσο οτι εχεις το πανω χερι γιατι θα συμφωνησω οτι μπορει στην πορεια αυτο να αλλαξει.Το λεω ως ατομο με την ιδια συνοδο ηλιου-κρονου .Μπορει να εξιδανικευει τωρα και να τρωει τα μουτρα του αλλα οταν θα λειτουργησει ο Κρονος του και πει "τερμα κουκλα " θα αποδειχτει πολυ επικριτικος και σκληρος.μην ξεχναμε Λιονταρακι και μπορει χτυπημενος ηλιος αλλα καποια στιγμη θα τιναξει την χαιτη του και θα την κανει για αλλου.Αλλωστε ειμαι της αποψης οτι ειναι περισσοτερο λιονταρισιος εγωισμος αυτο που τον κρατα στον αγωνα παρα τα "παιχνιδια" .
    Συμφωνώ και επαυξάνω (σαν Λέοντας που είμαι)

Page 8 of 16 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 54 users browsing this thread. (0 members and 54 guests)