s
Δυνατές όψεις συναστρίας - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 16 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 158
    Όνομα:
    Maria

Re: Δυνατές όψεις συναστρίας

Δηλαδή εγω που είμαι Σκορπιός και ο σύντροφος μου Δίδυμος έχουμε μια σχέση 8ου-6ου...Πλούτωνα-Ερμή και μάλιστα διπλή(και απο οίκο και απο ζώδια)????Τι σημαίνει αυτό?Πάθος,έλεγχος μεσω της σεξουαλικότητας(παιχνίδια κυριαρχίας) και καλή επικοινωνία είνα τα βασικά συστατικά της σχέσης?((Αυτά με συμφέρει να υποθέσω.. ))

Καλησπερα! Σε συναστρια φιλη μου υπαρχει συνοδος αρη -αρη στον 6 οικο (και οι δυο εχουν αρη στον αιγοκερω και αποτελει τον 6 οικο τους).Η κουτσοερμηνεια :toung:που προσπαθησα να της δωσω ειναι οτι και οι δυο ειναι πολυ ανταγωνιστικοι σε θεματα καριερας και μεταξυ τους ιδιαιτερα (οντως η δουλεια τους εφερε κοντα,συνεργαζονται και κομπαζουν πολυ ο ενας στον αλλον για την δουλεια τους).Στον προοδευτικο της η αφροδιτη κανει συνοδο με τον αρη της και επειδη στην συναστρια ο αρης του βρισκεται ακριβως στην ιδια μοιρα με τον δικο της κατ επεκταση σχηματιζει η αφροδιτη της συνοδο με τον αρη του θα μπορουσε να σημαινει αυτο μια σχεση επαγγελματικη οτι θα εξελλιχτει σε ερωτικη ?η γνωμη μου ειναι οτι μια οψη δεν φερνει την ανοιξη:toung:.παρολο που σε γενικες γραμμες η συναστρια τους ειναι καλη και παρολο που η φιλη μου ψιλογουσταρει ειναι και λιιιγο στριμμενο αντερο:embarrestεχουν μια εντονη ανταγωνιστηκοτητα και εκεινη δεν ικανοποιειται με τιποτα (ηλιος της σε τετραγωνο με την αφροδιτη του ).επισης να συμπληρωσω οτι την ιδια οψη συνοδο αφροδιτη με τον αρη της θα σχηματισει και εκεινος μετα τον δεκεμβρη (αρα και οι αφροδιτες τους θα βρισκονται σε συνοδο).εγω παντως δεν εδωσα ελπιδες για ερωτικη εξελιξη,πιστευω οτι απλα η αφροδιτη στον 6 θα "γλυκανει " λιγο την ανταγωνιστικοτητα μεταξυ τους αλλα δεν θα σιροπιασουμε κιολας:toung: Εσεις τι λετε ?:bigsmile:

Ωπς! Ξαναειδα την ερωτηση μου και νιωθω οτι ακροβατει λιγο με τους κανονες.Δεν θελω να μαθω την εξελιξη τους αλλωστε τους ζω και βλεπω οτι νεοι ,σπουδαγμενοι ανθρωποι κανουν σαν χαζα:toung:. Απλα θελω να τεσταρω αν εκανα σωστη ερμηνεια ως ερασιτεχνης και εν συνεχεια αν θα μπορουσαμε βλεπωντας ενα "γεγονος" απο καποιο συστημα προβλεψης να το συνδυασουμε με την συναστρια αλλων ατομων ωστε να "προβλεψουμε" συνδυαστικα ποιο ατομο ειναι αυτο.Στην συγκεκριμενη περιπτωση μπορει μια συνοδο αφρο-αρη στο 6 σε προοδευτικο να δειχνει ερωτικη σχεση που ξεκινα στο χωρο εργασια .παραδειγμα αλλα το γεγονος οτι συμβαινει το ιδιο και σε συγκριση συναστρια προοδευτικο με /γενεθλιο του αλλου μπορει να μας "δωσει" το προσωπο που μπορει να συμβει η σχεση ? αυτη ειναι η δικη μου ερωτηση :bigsmile:

Ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τις οψεις του ουρανου σε μια συναστρια.
    Εαν ο ουρανος του ανδρα στον 6ο οικο του στο σκορπιο ειναι σε αντιθεση με τον ηλιο και την αφροδιτη της γυναικας στο 2ο οικο της στον ταυρο δειχνει σχεση συντομη? Και αν υποθεσουμε οτι ο ουρανος της γυναικας στον 8ο οικο τετραγωνιζει την αφροδιτη του ανδρα στο 2ο οικο του? Ειναι τοσο χαλια, μιλαμε για χωρισμο κλπ?
    Εστω κι αν υπαρχουν καποιες αλλες οψεις του ουρανου?
    Ουρανος του ανδρα σε εξαγωνο με ηλιο, κρονο κ βορειο δεσμο της γυναικας, σε τριγωνο με αρη της και η σεληνη της γυναικας τριγωνιζει τον ουρανο του αντιστοιχα?
    Υπαρχει ελπιδα η ειναι κλαφτα χαραλαμπε? Επισης μπορει να σηματοδοτει παλλινδρομησεις στη σχεση, πολλα πηγαινε - ελα?
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Quote Originally Posted by bebe28 View Post
    Ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τις οψεις του ουρανου σε μια συναστρια.
    Εαν ο ουρανος του ανδρα στον 6ο οικο του στο σκορπιο ειναι σε αντιθεση με τον ηλιο και την αφροδιτη της γυναικας στο 2ο οικο της στον ταυρο δειχνει σχεση συντομη? Και αν υποθεσουμε οτι ο ουρανος της γυναικας στον 8ο οικο τετραγωνιζει την αφροδιτη του ανδρα στο 2ο οικο του? Ειναι τοσο χαλια, μιλαμε για χωρισμο κλπ?
    Εστω κι αν υπαρχουν καποιες αλλες οψεις του ουρανου?
    Ουρανος του ανδρα σε εξαγωνο με ηλιο, κρονο κ βορειο δεσμο της γυναικας, σε τριγωνο με αρη της και η σεληνη της γυναικας τριγωνιζει τον ουρανο του αντιστοιχα?
    Υπαρχει ελπιδα η ειναι κλαφτα χαραλαμπε? Επισης μπορει να σηματοδοτει παλλινδρομησεις στη σχεση, πολλα πηγαινε - ελα?
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
    Θα ελεγα να κοιταξεις οψεις που γινονται στην συναστρια με τον Κρονο για να δεις κατα ποσο ισορροπουνται οι δυσκολες οψεις του ουρανου.Παντως το τετραγωνο ουρανου-αφροδιτη δειχνει ξεμυαλισμα και πολυ ενθουσιασμο μεσα στην σχεση .Γενικοτερα οι επαφες του ουρανου με την αφροδιτη ειτε καλες ειτε κακες δεν ειναι ενδεικτικες για σταθερη σχεση..Γενικα πρεπει να ειναι μια σχεση πολυ πολυ ζωντανη και συναρπαστικη με τα σκαμπανεβασματα της και της ανατροπες της και απο τις δυο μεριες.αρκετα καλη σεξουαλικη ελξη ,ωστοσο χωρις να θελω να σε φοβησω οι οψεις δεν δειχνουν σταθερη σχεση και μαλιστα ειναι αρκετες ωστε να δειχνουν μια σχεση δυσκολη ωστε να κρατηθει.εξαρταται βεβαια απο τις οψεις των αλλων πλανητων.Απο την πειρα μου οσες φορες καποιος μου ενεργοποιησε τον ουρανο μου (ο οποιος ρημαδης βρισκεται στον 5ο οποτε πολυ επιρρεπης στα ερωτοχτυπηματα :embarrest) ερωτευτηκα πολυ γρηγορα,εκανα σχεση πολυ γρηγορα και χωρισα πολυ γρηγορα.....Με αλλα λογια εχω αρχισει να αγαπω τον κρονο περισσοτερο απο τον ουρανο τελευταια,γιατι οπως τα λες με τον ουρανο ..Κλαφτα Χαραλαμπε !

Όνομα:
    Σοφία

Οι πολλές όψεις ουρανού χρειάζονται μια εξισορρόπηση δε λέω..ειδικά τα τετράγωνα.
    Αλλά για μένα είναι ωραίες οι όψεις ουρανού στη συναστρία! οι καλές κατά προτίμηση..και δε περισσότερο καλή ουρανού αφροδίτης, όπως τριγωνάκι ή εξαγωνάκι..και οι κακές λειτουργούν αν βρεθεί χρησή τομή και δίνουν κάτι διαφορετικό, αλλά πάντα χρειάζεται καμιά καλή όψη κρόνου ή πλούτωνα να ισορροπεί την κατάσταση όταν ξεφεύγει και να κρατά το ζευγάρι στα απρόοπτα και περίεργα..
    Τι να πω αγαπώ κρόνο και σταθερότης..αλλά αγαπώ πολύ και ουρανό!!!
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Eγώ πάλι είμαι του Πλούτωνα...! :bigsmile:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Maria

Του Πλούτωνα που ελέγχει μέσω της σεξουαλικότητας η του Πλούτωνα που δίνει βάθος στα συναισθήματα και κρατά δεμένο το ζευγάρι????

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Θα ελεγα να κοιταξεις οψεις που γινονται στην συναστρια με τον Κρονο για να δεις κατα ποσο ισορροπουνται οι δυσκολες οψεις του ουρανου.Παντως το τετραγωνο ουρανου-αφροδιτη δειχνει ξεμυαλισμα και πολυ ενθουσιασμο μεσα στην σχεση .Γενικοτερα οι επαφες του ουρανου με την αφροδιτη ειτε καλες ειτε κακες δεν ειναι ενδεικτικες για σταθερη σχεση..Γενικα πρεπει να ειναι μια σχεση πολυ πολυ ζωντανη και συναρπαστικη με τα σκαμπανεβασματα της και της ανατροπες της και απο τις δυο μεριες.αρκετα καλη σεξουαλικη ελξη ,ωστοσο χωρις να θελω να σε φοβησω οι οψεις δεν δειχνουν σταθερη σχεση και μαλιστα ειναι αρκετες ωστε να δειχνουν μια σχεση δυσκολη ωστε να κρατηθει.εξαρταται βεβαια απο τις οψεις των αλλων πλανητων.Απο την πειρα μου οσες φορες καποιος μου ενεργοποιησε τον ουρανο μου (ο οποιος ρημαδης βρισκεται στον 5ο οποτε πολυ επιρρεπης στα ερωτοχτυπηματα :embarrest) ερωτευτηκα πολυ γρηγορα,εκανα σχεση πολυ γρηγορα και χωρισα πολυ γρηγορα.....Με αλλα λογια εχω αρχισει να αγαπω τον κρονο περισσοτερο απο τον ουρανο τελευταια,γιατι οπως τα λες με τον ουρανο ..Κλαφτα Χαραλαμπε !
    Καταρχας να ευχαριστησω για την αναλυση! Μεσα σε ολα πεσατε! Ειναι μια σχεση με πολλα σκαμπανεβασματα και απροοπτα! Εκει που νομιζω οτι εχω χασει τον αλλο τσουπ! Κατι γινεται κι επανερχεται στη ζωη μου!!!! Πολλη χημεια κι ενθουσιασμος εγω ομως παρολο που μου αρεσει τρελλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ερωτευμενη μαζι του! Εδω γελαμε! :bigsmile: Δεν ξερω ειναι σαν να εχω εγω το πανω χερι στη σχεση και μονιμως αυτος να ειναι πισω μου αν και εκ φυσεως δεν ειναι απο αυτα τα παιδακια!! Φυση ανεξαρτητη γαρ, ωροσκοπος στους διδυμους βλεπετε!
    Τελος παντων κοιταω οψεις κρονου και πλουτωνα οπως με συμβουλευσατε!!!
    Κρονος του σε συνοδο με τον ηλιο του στο λεοντα κανει συνοδο με την ακμη του 7ου οικου μου. Επισης και οι δυο αυτοι πλανητες του ειναι σε αντιθεση με τον ωροσκοπο και τον αρη μου στον υδροχοο.
    Ο δικος μου κρονος στον 4ο οικο μου στους διδυμους κανει συνοδο με τον αρη του.
    Ο πλουτωνας του τριγωνιζει δια, κρονο μου σε 12ο και 4ο οικο μου αντιστοιχα, ειναι χιαστι με ηλιο αφροδιτη μου στον 3ο οικο μου και σε αντιθεση με τον ερμη μου στο 2ο οικο μου.
    Επισης παρατηρω τα εξης και οι δυο εχουμε αφροδιτη στο 3ο οικο μας, κρονο στον 4ο, και ωροσκοπο, δια, αρη αυτος στους διδυμους κι εγω στον υδροχοο!!
    Τι εχετε να μου πειτε τωρα γι αυτη τη σχεση που ποτε δε βαριεσαι και ποτε δεν ξερεις τι θα σου προκυψει στην επομενη στροφη????????

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Eγώ πάλι είμαι του Πλούτωνα...! :bigsmile:
    Ποσο καλος μπορει να ειναι ενας πλουτωνας σε μια σχεση που τετραγωνιζει την Αφροδιτη η που ειναι σε συνοδο με την σεληνη ?:toung: Τετοιες σχεσεις σε στελνουν για βρουβες..Προτιμω εν συγκρισει με τονμ πλουτωνα το αναλαφρο του ουρανου αν ειναι να επιλεξω αναμεσα στα δυο :bigsmile:

Page 7 of 16 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)