- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 158
Thread: Δυνατές όψεις συναστρίας
-
05-08-2010, 01:10 AM #41
Re: Δυνατές όψεις συναστρίας
Καλησπέρα..νομίζω ότι και η δυό Αφροδίτες είναι πολυγαμικές..Η Διδυμισια πιό του φλέρτ. η Τοξοτήσια των πράξεων, βλέπεις σε ζώδιο του Δία. Έχω κάπου διαβάσει και η Αφροδίτη στον Ιχθύ είναι πολυγαμική, έχει και αυτή κυβερνήτη του Ιχθύ των Δία..
-
05-08-2010, 01:26 AM #42
Πρώτον το ότι κάποιος είναι σκορπιός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι και θεός του σεξ ή sex machine αντίστοιχα..μιας και ο συνολικός χάρτης μπορεί να δείχνει κάτι λιγότερο απο αυτό με διάφορους τρόπους...να χτυπιέται απο πολλά σημεία, να είναι πιο συναισθηματικό, να είναι πιο μαζεμένο..κλπ..
Και δεύτερον και ίσως πιο σημαντικό... ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά με κάθε άνθρωπο - ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ξυπνά το ηφαίστειο απο μέσα μας μπορεί όμως να μας ρίχνει και σε χειμερία νάρκη! Οπότε δεν είναι και τόσο σωστές οι προσεγγίσεις αυτές ε..:wink2:
Έχει να κάνει με πολλά..πες το μυρωδιά σώματος (σαν τα ζωάκια..), πες το χημεία και έλξη πες το έρωτα και πάθος πες το όπως θέλεις..
Φιλικά πάντα..:bigsmile:Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
05-08-2010, 01:44 AM #43
Eγώ? Αυτές! :nuts: Όπως παρατηρεί άλλωστε το κρασάκι δεν είναι όλες οι διδυμοvenus το ίδιο! :bigsmile:
miron η ψαρίσια Αφροδίτη θεωρώ ότι περισσότερο ακολουθεί τα πάθη των άλλων παρά γεννά δικά της. Κατά μία άποψη παρασύρεται παρά παρασύρει, έστω κι αν φορές βοηθάει... σκανδαλωδώς στο να κάνει τους άλλους να θέλουν να την παρασύρουν..!
Σοφάκι για κάποιο λόγο θεωρώ ότι όλα όσα περιγράφεις σαν έλξη, η μυρωδιά, η χημεία, το πάθος κλπ, έπονται άλλων διεργασιών: είτε της γενετήσιας είτε της πνευματικής. Κρίνω εξ ιδίων όμως και δεν μπορώ να πάρω τεκμηριωμένη θέση. Όμως όταν ερωτευθείς έναν άνθρωπο όλα επάνω του φαίνονται ωραία και τα λατρεύεις. Όταν ΔΕΝ θέλεις να τον ερωτευθείς, το καλύτερο να σου φαίνονται συμπαθητικά. Αίτιο και αιτιατό, κότες και αυγά, σπιράλ που δεν βρίσκεις εύκολα άκρη.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
05-08-2010, 02:13 AM #44
Hola!:bigsmile:
Φυσικά και έπονται άλλων διεργασιών είτε της γενετήσιας είτε της πνευματικής, αυτές οι δυο υπάρχουν άλλωστε..αυτό θέλω να πω..ότι είτε το θέσεις έτσι είτε το θέσεις αστρολογικά, λέγοντας ότι έχει να κάνει με την εκάστοτε συναστρία μεταξύ δυο ανθρώπων, δεν είναι θέμα ζωδίου και μόνο, καθαρά ποτέ!
Όσο για το ότι όταν είσαι ερωτευμένος τα βλέπεις όλα ρόδινα συμφωνώ κατά μεγάλο μέρος, αλλά κατ εμε δεν έχει να κάνει με τις σεξουαλικές επιδόσεις..είναι άλλο παραμύθι σε πολλές περιπτώσεις.. μπορείς μια χαρά να είσαι ερωτευμένος αλλά να αντιλαμβάνεσαι ρεαλιστικά είτε τότε είτε μετά τον έρωτα ότι δεν ήταν τόσο δυνατό και ρόδινο αυτό το κομμάτι.. άλλο οι όψεις έρωτα άλλο οι σεξουαλικές, αυτό θέλω να πω. και αυτό δεν έχει να κάνει με το ηλιακό ζώδιο απαραίτητα..
Δεν πα να ειναι κάποιος σκορπιός, αν δεν σχηματίζει κάποια έντονη ερωτική και σεξουαλική όψη σε συναστρία με το ταίρι τι να βγει απο αστρολογικής πλευράς πάντα..? αν απο την άλλη δεν ανήκει στην κατηγορία των τόσο σεξουάλα ζωδίων, αλλά σου ρίχνει καμιά όψη άρη στον ήλιο σου ή στην αφρο, ή όψη άφρο στον πλούτωνα ή έχει κανέναν άρη/αφροδίτη/ήλιο μέσα στον 8ο οίκο σου τι τα θες...:nuts:
Πολύ υποκειμενικό το θέμα αυτό για μένα.
Bonne nuit!Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
05-08-2010, 07:18 AM #45
εγω ομως που κοιταγα τη συναστρια μας μου εβγαζε πολλες οψεις που δειχνουν εντονη σεξουαλικη ελξη. ας πουμε ο αρης του ηταν στην παρθενο κι εμενα η αφροδιτη μου στους ιχθεις.δηλαδη αντιθεση.......δεν δηλωνει χημεια αυτο?
-
05-08-2010, 05:45 PM #46
Έλξη, όχι χημεία. Διαφέρει. Πρέπει να κάνατε καλό σεξ, αλλά πριν και μετά να νοιώθατε σαν ξένοι. Οι αντιθέσεις προκαλούν εντάσεις αλλά όταν γεφυρωθούν συμπληρώνουν. Εάν δεν υπάρχουν παράγοντες για το γεφύρωμα τότε μένουν μόνο οι εντάσεις - και η απόσταση.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
05-08-2010, 06:55 PM #47
αουτς!!!!!!!!!!!!!αυτο πονεσε!!!!!!!!!!!
-
05-08-2010, 09:36 PM #48
Επιπρόσθετα, γενικότερα οι αντιθέσεις ενδεχομένως να βγάλουν ανταγωνισμούς και έλλειψη συγχρονισμού....
ειδικότερα στην περίπτωση αυτών των δύο πλανητών, ο ανταγωνισμός και η έλλειψη συγχρονισμού θα αφορά θέματα του ¶ρη και της Αφροδίτης...προφανώς στο σεξουαλικό τομέα, στην εκδήλωση συναισθημάτων και σεξουαλικής επιθυμίας αλλά όχι μόνο....η Αφροδίτη επισης κυβερνάει το όμορφο, το αισθησιακό, την πολυτέλεια, τα λεφτά κτλ κτλ κτλ...ο Αρης την ηγεσία, το δυναμισμό κτλ κτλ κτλ...με μία τέτοια όψη είναι πιθανό ο ένας από τους δύο να νιώθει ότι δίνει περισσότερα στη σχέση αυτή ή να νιώθει το χαλάκι του άλλου....και ως εκ τούτου να αρχίσει το ματς!!!
αλλά αν λογαριάσουμε και τα εμπλεκόμενα ζώδια....(Ιχθείς - Παρθένος) τα οποία είναι και τα δύο ζώδια της προσφοράς (εννοώντας την διαφορετικά βεβαίως)...τότε ίσως αυτό το αίσθημα να το νιώθετε και οι δύο....και άντε να βγάλεις άκρη μετά... :nuts:
επισης, εχε υπόψη σου και το εξής...όπως είπε και η Falconer (Falconer) στη συνέντευξή της...οι άνθρωποι που γνωρίζουμε και συναναστρεφόμαστε είναι σαν μόνιμες (με την έννοια του ακίνητου) διελεύσεις στο χάρτη μας...τι σημαίνει αυτό....? ότι η αντίθεση που κάνει η Αφροδίτη σου με τον ¶ρη του πυροδοτεί και ενεργοποιεί τις γενέθλιες όψεις του ¶ρη του...οπότε αν για π.χ. έχει τετράγωνο Αρη-Δία..θα του βγάζεις μία υπερβολή...αν έχει τετράγωνο Αρη-Κρόνου θα είναι περισσότερο σε συστολή...κτλ κτλ κτλ...το αντίστοιχο βέβαια κάνει και εκείνος στην Αφρο σου...
:bigsmile:Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
05-08-2010, 11:47 PM #49
Αυτό το τελευταίο δεν προκύπτει έτσι κι αλλοιώς από τον συναστριακό? Για την αντίθεση τώρα των δύο εν λόγω πλανητών δεν είμαι και τόσο απόλυτος. Οι αντιθέσεις μπορούν να δράσουν συμπληρωματικά, με την έννοια ότι εάν ο ¶ρης θέλει και του επιτραπεί να ηγείται, γενικότερα, και η Αφροδίτη ευχάριστα υποταχθεί, όλα θα είναι μια χαρά αφού ο καθένας θα έχει βρει τον φυσικό ρόλο του. Η γεφύρωση που έλεγα. Εάν ο χάρτης της Αφροδίτης όμως δεν επιτρέπει συμβιβασμούς & υποχωρήσεις ενώ του ¶ρη είναι περισσότερο παθητικός έχουμε πρόβλημα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
06-08-2010, 08:53 AM #50
Αν διαφωνείς,Γιάννη μου...απλα δήλωσέ το!Τι βήχεις όλη την ώρα σαν φηματικός!!!!χι,χι!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 34 users browsing this thread. (0 members and 34 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.