s
Μαγνητισμος και αστρολογικες όψεις. - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 113
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.

Quote Originally Posted by liontarini View Post
    Εννοώ ότι όσα άτομα έχω γνωρίσει με ήλιο στον 7ο , εξαιτίας της αντίθεσής του ήλιου με τον ωροσκόπο τους δεν μπορούν "εύκολα" να διοχετεύσουν την ενέργειά τους και να προβάλουν τον εαυτό τους στους "άλλους". Συνήθως αργοπορούν να σταθούν οι ίδιοι στα πόδια τους, επηρρεάζονται πολύ εύκολα και γενικότερα τους λείπει το "εγώ" του ωροσκόπου.
    Θεωρώ λοιπόν ότι ο ήλιος εδώ είναι κατ'ουσίαν σε " πτώση" και αδύναμος.

Εντύπωση, πάντως μου κάνει, πως μπορούν πολύ εύκολα τέτοια άτομα να "γίνουν δημόσια πρόσωπα" όπως και τα χαρακτηριστικά που αναπτύσσουν, απόλυτα χρωματισμένα από τις ιδιότητες του Ζυγού, όπως διπλωματία, διαπραγμάτευση και ίσως " διπροσωπία". Μην ξεχνάτε ότι το Ισραήλ έχει τον ήλιο του στο 7ο σπίτι.
    Αγαπητό liontarini, σε καμμία περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα τον Ήλιο στο 7ο "κακότυχο"
    Ωστόσο, ένας Ήλιος στον 7ο η σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο ενδέχεται να είναι ανασταλτικός ως προς την προσωπική έκφραση του ατόμου. Δεν έχουν πρόβλημα ως προς το να προβάλλουν τον εαυτό τους στους άλλους, αντίθετα, νιώθουν την ανάγκη να το κάνουν. Συνήθως πρόκειται για εξαρτημένα άτομα που προτιμούν όχι μόνο την συντροφιά απλά για να έχουν παρέα αλλά γιατί μέσα από τους άλλους ξεδιπλώνουν ευκολότερα την προσωπικότητα τους.

Όταν χρειαστεί να πάρουν μια κατάσταση στα χέρια τους αποσυντονίζονται κατά κάποιον τρόπο αν δεν υπάρχει δίπλα τους κάποιος είτε να τους συμβουλεύσει είτε απλά να τους κρατά το χέρι. Θέλουν πάντα την επιβεβαίωση ώστε να μπορούν να συνεχίσουν ενώ στην πορεία της ζωής τους ανακαλύπτουν την προσωπικότητα τους μέσα από τις σχέσεις και τον κοινωνικό περίγυρο. Στην πολιτική αστρολογία ο 7ος οίκος είναι εκείνος ο οποίος δείχνει τους φανερούς εχθρούς και όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις ξένες χώρες. Επομένως ένας σκέτος Ήλιος μέσα στον 7ο δείχνει ισχυρούς / σημαντικούς εχθρούς η σημαντικές συμφωνίες με τα άλλα κράτη.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Αγαπητό liontarini, σε καμμία περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα τον Ήλιο στο 7ο "κακότυχο"
    Ωστόσο, ένας Ήλιος στον 7ο η σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο ενδέχεται να είναι ανασταλτικός ως προς την προσωπική έκφραση του ατόμου. Δεν έχουν πρόβλημα ως προς το να προβάλλουν τον εαυτό τους στους άλλους, αντίθετα, νιώθουν την ανάγκη να το κάνουν. Συνήθως πρόκειται για εξαρτημένα άτομα που προτιμούν όχι μόνο την συντροφιά απλά για να έχουν παρέα αλλά γιατί μέσα από τους άλλους ξεδιπλώνουν ευκολότερα την προσωπικότητα τους.

Όταν χρειαστεί να πάρουν μια κατάσταση στα χέρια τους αποσυντονίζονται κατά κάποιον τρόπο αν δεν υπάρχει δίπλα τους κάποιος είτε να τους συμβουλεύσει είτε απλά να τους κρατά το χέρι. Θέλουν πάντα την επιβεβαίωση ώστε να μπορούν να συνεχίσουν ενώ στην πορεία της ζωής τους ανακαλύπτουν την προσωπικότητα τους μέσα από τις σχέσεις και τον κοινωνικό περίγυρο. Στην πολιτική αστρολογία ο 7ος οίκος είναι εκείνος ο οποίος δείχνει τους φανερούς εχθρούς και όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις ξένες χώρες. Επομένως ένας σκέτος Ήλιος μέσα στον 7ο δείχνει ισχυρούς / σημαντικούς εχθρούς η σημαντικές συμφωνίες με τα άλλα κράτη.
    Πολύ συνθετικό και άκρως αιτιολογημένο! Είπατε ένας σκέτος ήλιος στον 7ο δείχνει ισχυρούς εχθρούς. Θα ήθελα να το προχωρήσω λίγο παραπέρα. Αμερικάνα αστρολόγος ( και πολύ καταξιωμένη στο χώρο) θα έλεγε ακριβώς ό,τι είπατε!

Έχετε τις εξής δύο περιπτώσεις : 1η ) χάρτη με stellium στον 7ο , με ήλιο (σε αντίθεση με ωροσκόπο), Δία σε σύνοδο με Πλούτωνα, Ερμή στην ακμή του οίκου και Κρόνο πολύ κοντά στην ακμή του 7ου. Εδώ Η σύνοδος Δία/ Πλούτωνα επιδρά τελικά στο να προσδώσει μεγάλο μαγνητισμό στο άτομο ή στο να έλκει ισχυρότατους εχθρούς λόγω ήλιου;

2η) Αν έχετε στον 7ο μόνο ήλιο σε αντίθεση με το stellium που περιγράφω ως άνω στον 1ο οίκο σε σύνοδο με Ωροσκόπο, θα άλλαζε η απάντησή σας ;

Πραγματικά με ευχαρίστησε πολύ η απάντησή σας, γιατί στην Ελλάδα είναι ελάχιστοι οι " κατηρτισμένοι" στην αστρολογική τέχνη!

Με ενθαρρύνετε να συμμετάσχω ενεργά πλέον!:bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Γεια σου και πάλι liontarini.

Τα αστρολογικά στοιχεία που παραθέτεις μας παραπέμπουν όχι μόνο σε ένα άτομο που είναι εξαρτημένο από τους άλλους αλλά σε ένα άτομο που "ζει και αναπνέει" για τους άλλους. Αν ένας Ήλιος στον 7ο οίκο φέρνει την εξάρτηση που περιέγραψα παραπάνω, φαντάζεσαι πως με τον Πλούτωνα εκεί, ο διακαής πόθος του ατόμου αυτού θα είναι η δημιουργία μιας αποκλειστικής σχέσης όπου τα μέλη δεν θα λειτουργούν σαν ξεχωριστές οντότητες αλλά σαν μία και μοναδική με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Δίας από την άλλη πλευρά μπορεί να λειτουργήσει άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Η σύνοδος του με τον Πλούτωνα είναι μια όψη τεράστιας δυναμικής, μιας δυναμικής της οποίας η χρήση θα είναι ανάλογη με αυτήν των πλανητικών διελευσεων που θα δέχεται κατά καιρούς.

Θεωρώ πως είναι μια όψη που δίνει έντονο μαγνητισμό και συγχρόνως ελκύει άτομα, που με την σειρά τους "ξεχειλίζουν" από μαγνητισμό. Το ίδιο πιστεύω και στην περίπτωση των εχθρών, δηλαδή κάποιες φορές το άτομο αυτό θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά επικίνδυνους εχθρούς ενώ κάποιες άλλες θα δέχεται μια απίστευτη προστασία η ευεργεσία.
    Σε γενικές γραμμές αν προσθέσουμε και τον Κρόνο στο παιχνίδι οι εχθροί μπορούν κάλλιστα να γίνουν ανελέητοι και σκληροί, με τον Ερμή να προσπαθεί να εξισορροπήσει τις όποιες διαφορές χρησιμοποιώντας, πότε την εξυπνάδα του και πότε την πονηριά του.

Στην δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις μιλάμε για ένα άλλο άτομο και σαφώς η απάντηση είναι πολύ διαφορετική. Εδώ έχουμε την περίπτωση ενός ανθρώπου που όσο ισχυρούς εχθρούς κι αν έχει να αντιμετωπίσει θα είναι σε θέση να τους "εξολοθρευσει" Οι αντικρουόμενες τάσεις που θα νιωθει το άτομο αυτό πολλές φορές θα το κάνουν να δείχνει "ανισόρροπο" με την έννοια ότι ενώ καθ όλη την διάρκεια της ζωής του θα ψάχνει βρει τον τρόπο ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί στο κοινωνικό του περιβάλλον, η ψυχρότητα, η σκληρότητα, η δίψα για έλεγχο και εξουσία, αφενός θα του προσδίδουν έντονο μαγνητισμό αφετέρου, θα του φέρνουν πολύ μοναξιά στην ζωή του. Ο Δίας στην περίπτωση αυτή, νομίζω πως τις περισσότερες φορές θα λειτουργεί, όχι ευεργετικά αλλά ως η χαριστική βολή.

Φυσικά περιττό να σου πω πόσο γοητευτικό και ελκυστικό είναι όλο αυτό το πακετάκι για τις περισσότερες γυναίκες και ειδικά για εκείνες που ψάχνουν να βρουν τον άντρα που θα τις κυριεύσει, ψυχή και σώμα. Το πως όμως θα αντιμετωπίσουν το πακετάκι αυτό, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
    Εγώ από την μεριά μου να σε ευχαριστήσω για τις τόσο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που έθεσες και χαίρομαι ιδιαίτερως αν με μια και μόνο απάντηση κατάφερα να σου δώσω το κίνητρο ώστε να συμμετέχεις πιο ενεργά.

Σου εύχομαι καλές αναζητήσεις, καλή μελέτη και να τηρήσεις την υπόσχεση της ενεργούς συμμετοχής.

Τωρα το ειδα αυτο το θεμα και μου φανηκε πολυ ενδιαφερον διοτι νομιζω οτι εχω το αντιθετο προβλημα ενω εχω και μου το λενε και οι αλλοι παρα πολυ καλη εμφανιση και ειμαι ενδιαφερουσα σαν προσωπικοτητα μου φαινεται οτι περναω σχετικα απαρατηρητη και οι αλλοι αδιαφορουν για μενα και ενω με τετοια εμφανιση θα μπορουσα να εχω αρκετους και νοστιμους ανδρες εγω ειμαι μονη μου (καλα σ αυτο μπορει να φταει και το ξερο μου το κεφαλι)..Η μητερα μου λεει οτι πολλες φορες που περπαταω στο δρομο φαινομαι ντιβα και σνομπ και το γνωστο κοιτατε αλλα μην αγκιζεται..Εχω βεβαια τον κυβερνητη του ωροσκοπου τον Ερμη στον 12ο και αυτο δειχνει μια αδυναμια στην αυτοπροβολη και οτι ειτε ειναι ωραιος καποιος η ασχημος αυτο ειναι σαν να μην φαινεται και αδειο τον αξονα 1ου-7ου..Μηπως μπορειτε να με βοηθεσετε σας δινω την ημ/νια γεννησης μου 07/05/1990 07:35 π.μ Αθηνα γιατι τον κατ εμε αδιαφορο χαρτη μου δεν ξερω πως να τον παραθεσω στο θεμα ,αν θελετε παραθεστε τον εσεις (σας παρακαλω ερμηνευστε τον γιατι και εδω μεσα που μπαινω και παραθετω θεματα αδιαφορη αισθανομαι οτι περναω αφου δεν μου απαντα κανεις)

Γεια σου, εκτός από ερμή στον 12 έχεις και τον ήλιο που μπορεί να δείχνει μία συστολή και εσωστρέφεια και τάση για απομώνωση κάποιες φορές. Ο κυβερνήτης του πέμπτου που σχετίζεται με τα αισθηματικά είναι ο ερμής ανάδρομος στον 12, οπότε μπορεί αυτό να δείχνει μία καθυστέρηση ή δυσκολία στα θέματα αυτά.
    Η σελήνη σου σχηματίζει τετράγωνο με τον ποσειδώνα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πληγώνεσαι εύκολα και να αμφιβάλλεις για τα αισθηματά τα δικά σου και των άλλων.
    Τώρα όσο αφορά τον όγδοο οίκο, που σχετίζεται με την σεξουαλικότητα, περιέχει τον κρόνο, τον ουρανό και τον ποσιδώνα ανάδρομους και αν θυμάμαι ο ουρανός σου σχηματίζει τετράγωνο με την αφροδίτη. Ο κρόνος είναι κυβερνήτης του όγδοου και περιέχεται μέσα σε αυτόν. Αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει!! Ο ποσειδώνας στον όγδοο μπορεί να δείχνει κάποιον άνθρωπο που δεν έχει ρεαλιστικές επιδιώξεις στον ερωτικό τομέα. Ίσως είναι αρκετά ρομαντικό κάτι που ενισχύεται ίσως από το τρίγωνο του ήλιου με τον ποσειδώνα σου (όχι ότι το τρίγωνο είναι αρνητική όψη βέβαια). Έχεις όμως και τον ουρανό μέσα σε τετράγωνο με την αφροδίτη!!! Ίσως να πρέπει προσπαθήσεις να συμβιβαστείς με ρεαλιστικές επιδιώξεις.

Το θέμα είνα βέβαια αστρολογία και μαγνητισμός και δεν ξέρω πότε και με ποιες όψεις μπορει να χαρακτηριστεί "μαγνητικός", αλλά υπάρχει ένα τρίγωνο ουρανού με ήλιο και ερμή και τρίγωνο άρη δία, οπότε αδιάφορος χάρτης δεν είναι!!!

Έχεις και σελήνη στον 5 οίκο που δείχνει ενδιαφέρον και συνεχής αναζήτηση για αισθηματικά θέματα. Επειδή προσβάλλεται από τον ποσειδώνα μπορει να υπάρχει αστάθεια σε ερωτικές υποθέσεις και ευμεταβλητότητα αισθημάτων. Αυτά!!!
    Οπότε απλά προσπάθησε να συμβιβαστείς λίγο (αν αυτό θέλεις) και να μην είσαι ανασφαλής, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον χάρτη.... Αν θέλει κάποιος να είναι μαγνητικός μπορεί να είναι!!

Quote Originally Posted by toxotina2 View Post
    Γεια σου, εκτός από ερμή στον 12 έχεις και τον ήλιο που μπορεί να δείχνει μία συστολή και εσωστρέφεια και τάση για απομώνωση κάποιες φορές. Ο κυβερνήτης του πέμπτου που σχετίζεται με τα αισθηματικά είναι ο ερμής ανάδρομος στον 12, οπότε μπορεί αυτό να δείχνει μία καθυστέρηση ή δυσκολία στα θέματα αυτά.
    Η σελήνη σου σχηματίζει τετράγωνο με τον ποσειδώνα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πληγώνεσαι εύκολα και να αμφιβάλλεις για τα αισθηματά τα δικά σου και των άλλων.
    Τώρα όσο αφορά τον όγδοο οίκο, που σχετίζεται με την σεξουαλικότητα, περιέχει τον κρόνο, τον ουρανό και τον ποσιδώνα ανάδρομους και αν θυμάμαι ο ουρανός σου σχηματίζει τετράγωνο με την αφροδίτη. Ο κρόνος είναι κυβερνήτης του όγδοου και περιέχεται μέσα σε αυτόν. Αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει!! Ο ποσειδώνας στον όγδοο μπορεί να δείχνει κάποιον άνθρωπο που δεν έχει ρεαλιστικές επιδιώξεις στον ερωτικό τομέα. Ίσως είναι αρκετά ρομαντικό κάτι που ενισχύεται ίσως από το τρίγωνο του ήλιου με τον ποσειδώνα σου (όχι ότι το τρίγωνο είναι αρνητική όψη βέβαια). Έχεις όμως και τον ουρανό μέσα σε τετράγωνο με την αφροδίτη!!! Ίσως να πρέπει προσπαθήσεις να συμβιβαστείς με ρεαλιστικές επιδιώξεις.

Το θέμα είνα βέβαια αστρολογία και μαγνητισμός και δεν ξέρω πότε και με ποιες όψεις μπορει να χαρακτηριστεί "μαγνητικός", αλλά υπάρχει ένα τρίγωνο ουρανού με ήλιο και ερμή και τρίγωνο άρη δία, οπότε αδιάφορος χάρτης δεν είναι!!!

Σε ευχαριστω πολυ Toxotina ,ο Κρονος βεβαια ηθελα να πω οτι ειναι στον 9ο και οχι στον 8ο και οτι οντως εχω προβληματα στον αισθηματικο τομεα (Καθυστερησεις,εξαπατησεις κλπ) εχεις απολυτο δικιο..Βεβαια πρεπει να συμβιβαστω στην ιδεα οτι δεν θα ειμαι ποτε ατομο που κλεβει την παρασταση,που πρωτοστατει, οτι και να κανω..Εχω παρατηρησει καποιους ανθρωπους που οτι και να κανουν και βλακειες ακομα τους επικροτουν,τους συγχωρουν οτιδηποτε..Εμενα παντα με κατακρινουν με συκοφαντουν και εχω εχθρους χωρις να τους κανω τιποτα (12ος οικος)

Αγαπητή astrotrella, όταν έγραφα να συμβιβαστείς δεν εννοούσα να δεχτείς ότι είσαι τελευταία σε ότι κάνεις!!!!
    Καταπολέμησε την μεγάλη ανασφάλεια που υπάρχει στον χάρτη σου ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!! Αξιοπήοιησε τα θετικά σημεία του χάρτη σου!!!
    Δεν σε ξέρω βέβαια και δεν ξέρω τι συμβαίνει στη ζωή σου, αλλά με τον ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 12 μπορεί να είσαι εσύ ο χειρότερος εχθρός σου! Μην υποβάλλεις τον εαυτό σου αρνητικά... Ίσως οι άλλοι έχουν διαφορετική εικόνα για σένα...

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Ήλιο στον 12 έχει και η Μαντόνα, οπότε αυτό δεν σημαίνει από μόνο του κάτι κακό. Η πιθανή αίσθηση ανασφάλειας ή ανεπάρκεια αν θες που δίνει μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε ώθηση να κάνουμε τον εαυτό μας καλύτερο.

Βλέποντας το ποτήρι μισοάδειο έχουμε δύο περιπτώσεις: ή συμβιβαζόμαστε με το γεγονός και καθόμαστε να κλαίμε τη μοίρα μας, ή τα παίρνουμε στο κρανίο και χτυπιόμαστε να το γεμίσουμε. Ανήκω στη δεύτερη περίπτωση και σε διαβεβαιώνω ότι είναι μια χαρά, και όσους το βλέπουν μισογεμάτο κάθομαι και τους κοροϊδεύω. Ένα ολόκληρο ποτήρι άλλωστε έχει φτιαχτεί για να είναι όλο γεμάτο, δεν νομίζεις? Αλλοιώς θα ήταν περιττή σπατάλη. :toung:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Λοιπόν αστρική τρέλα δικαιολογώ την επιλογή του ονόματός σου. Ο χάρτης που έχεις δε, καθόλου αδιάφορος είναι.

Κοίταξε να δεις τι γίνεται: όποιος πλανήτης περάσει από την 10 με 14° της παρθένου, απέναντι από τον ¶ρη σου δηλαδή, ενεργοποιεί ένα διπλό μεγάλο τρίγωνο, σχηματισμό που λέγεται και εξάκτινο αστέρι! Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει ο ουρανός σε έναν άνθρωπο, σχηματισμός που δίνει σχεδόν αυτόματα λύσεις σε προβλήματα και καταστάσεις! Επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει και τη σκοτεινή πλευρά του, αυτή η περιρρέουσα ουράνια εύνοια μας κάνει νωθρούς, εγωκεντρικούς, και δίνει την πεποίθηση ότι πάντα όλα θα λύνονται και όλα θα έρχονται δεξιά με την ελάχιστη δική μας προσπάθεια. Σωστά?

Κι εδώ έρχεται η νέμεση... Μόλις ο ίδιος πλανήτης προχωρήσει λίγο παρακάτω στο στερέωμα, φτάνοντας στην 5 με 9° του Ζυγού, ενεργοποιεί τον πλέον προκλητικό ουράνιο σχηματισμό: έναν μεγάλο σταυρό (ή μεγάλο τετράγωνο)... Ξαφνικά όλα δυσκολεύουν, όλα γκρεμίζονται, όλα δείχνουν να μη δουλεύουν, το τονίζω δείχνουν, κι εσύ λογικά έρχεσαι στα πρόθυρα της απογοήτευσης: Γιατί?...

Ένα σκωτσέζικο ντους λοιπόν ο χάρτης σου.. Μπορώ να σου πω πολλές λύσεις, η κυριότερη συμβουλή όμως είναι πως αφού τώρα ξέρεις τους λόγους, να είσαι ΠΟΛΥ επιφυλακτική ΚΑΙ στις εύνοιες ΚΑΙ στα χτυπήματα που νοιώθεις ότι σου δίνει η ζωή! Να γνωρίζεις ότι είναι περαστικά, να είσαι προετοιμασμένη μετά από ένα καλύτερο για να δεχτείς ένα χειρότερο, και να φροντίζεις πάντα τις άμυνές σου ανακαλύπτοντας τον ίδιο σου τον εαυτό. Με τον ενισχυμένο 12 θα το καταφέρεις εύκολα. Ηλιακά είσαι Ταύρος, μην αφήνεις την ωροσκοπική σου επιπολαιότητα να σε παρασέρνει!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Page 7 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)