- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 158
Thread: Δυνατές όψεις συναστρίας
-
02-08-2010, 10:00 AM #21
Re: Δυνατές όψεις συναστρίας
τι εννοεις;
εχεις σχεση που αγαπας μονο εσυ;
η'' ζεις εναν πλατωνικο ερωτα;
ενας πωσειδωνας παντως βαζει το χερακι του με οψεις με προσωπικους πλανητες
στο να βιωνεις μονη σου το παραμυθι
εσυ θα πρεπει να το καταλαβεις ωστε να προχωρισεις παρακατω στην ζωη σου
και να βιωσεις την ομορφια του ερωτα με ανταποκριση πλεον....
Αγαπητο μελος Τσεβω μην αφηνεις τα χρονια σου να φευγουν ετσι...
οι μονοπλευροι ερωτες χασιμο χρονου ειναι.
φιλικα κουκι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
02-08-2010, 07:24 PM #22
καλησπερα κι απο μενα! θα ηθελα να ρωτησω κι εγω για καποιες οψεις που μου εκαναν εντυπωση... η σεληνη της γυναικας κανει τετραγωνα με τον ηλιο, την σεληνη, τον ουρανο, τον ερμη και τον χειρωνα του αντρα. εχω διαβασει καποια πραγματα για αυτες τις οψεις και απο οτι καταλαβα ειναι ολες πολυ αρνητικες... ειναι μια κατασταση με αρκετα σκαμπανεβασματα, παθος αλλα και διαρκεια στο χρονο... μηπως τα πολλα τετραγωνα εχουν και καποια επιπλεον ερμηνεια? στην συκεκριμενη περιπτωση θεωρειται οτι βαλλεται κυριως η γυναικα? θα με ενδιεφερε παρα πολυ η γνωμη σας..:unsure:
-
02-08-2010, 10:41 PM #23
Θα.........τολμήσω αν και καθόλου έμπειρη να σου πώ απλά την αποψή μου για όλα τα παραπάνω!!:unsure: Απο αυτά ποθ έχω διαβάσει τετράγωνο ηλιου σελήνης σε συναστρια είναι δυνατή όψη που κάτω απο συγκεκριμένες κατευθύνσεις δηλώνει περισσότερο μαζί παρά χώρια......
Οσο για τα τετράγωνα είναι δύσκολα αλλά δηλώνουν προσπάθεια,μαθήματα ,και προσωπική εξέλιξη μέσα απο την σχέση.:unsure:
Αυτά πολύ ταπεινά με τις λίγες γνώσεις που μπορώ να σου διαθέσω.....
Προσωπικά πιστεύω ότι οι δύσκολες συναστρίες είναι δυνατές σχέσεις που απαιτούν αγώνες,αλλά αν καταφέρει κανείς να ανταπεξελθει αποκτα μεγάλη προσωπική και συναισθηματική ωριμότητα.....
Συγγνώμη στους έμπειρους αν έκανα κάποια αστοχία.........:weird:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
02-08-2010, 11:54 PM #24
Χμ. Θεωρητικά υπάρχουν ισχυροί και πιο αδύναμοι πλανήτες. Όταν λέμε «βάλλεται», εννοούμε ότι ένας ισχυρότερος πλανήτης, πχ Κρόνος - Ουρανός - Ποσειδώνας (με επιφύλαξη αυτός) - Πλούτωνας - ¶ρης, κάνει σύνοδο τετράγωνο ή αντίθεση με έναν ασθενέστερο: Ήλιο, Σελήνη, Αφροδίτη. Και τον Ωροσκόπο δηλαδή την αρχή (ακμή) του πρώτου οίκου, καθώς και όλες τις ακμές των γωνιακών οίκων (ακμή 4 ή ναδίρ, ακμή 7 ή δύση, ακμή 10 ή μεσουράνημα). (Ο Ερμής είναι ουδέτερος). Από εδώ, θεωρούμε πως μόνο ο Ουρανός βάλλει τη Σελήνη.
Μέρος δεύτερο. Η Αστρολογία είναι συμβουλευτική. Το κρατάμε αυτό σταθερά στο χέρι και πάμε παρακάτω. Οι όψεις τετραγώνου θεωρούνται οι πιο προκλητικές σε έναν χάρτη: δείχνουν τριβές και εντάσεις, ευκαιρίες ή ανάγκη για πολύ μεγάλες αλλαγές, όπως και αισθήσεις έλξεις, «κρατήματος», δεσμό. Είναι λίγο περίεργο να στο εξηγήσω, ψυχολογικά όμως οι άνθρωποι πάντα ελκόμαστε από τα δύσκολα -όπως ο Οδυσσέας από τις Σειρήνες- καθώς και από τις προκλήσεις. Διαφορετικά το είδος μας θα ήταν πολύ πολύ πίσω, και πολιτισμικά και σε όλα. Οι προκλήσεις μας ωθούν να μαχόμαστε. Ο Οδυσσέας γνώριζε και πήρε πολύ σοφά τα μέτρα του, πολλοί εξερευνητές του άγνωστου και του δύσκολου όμως δεν γνώριζαν και χαθηκαν στην ιστορία των κατακτήσεων. Καρμικά από την άλλη, μιας και οι άνθρωποι έμφυτα βαδίζουμε προς την βελτίωση, οι προκλήσεις (οι δύσκολες όψεις που είπα πιο πριν) είναι αυτές που υποσυνείδητα μας τραβάνε επειδή εκεί διαισθανόμαστε οτι θα είναι το μέγιστο όφελος - άσχετα από τις κάθε είδους απώλειες που θα έχουμε στον δρόμο και φυσικά το κόστος... Σωματικό, συναισθηματικό, τα πάντα. Για την ψυχή, η ζωή είναι ένα απλό πέρασμα και σημασία έχει ΜΟΝΟ το αποτέλεσμα, το τέλος. Τα ενδιάμεσα είναι όλα αναλώσιμα..!
Λες τώρα ότι έχεις 4 τετράγωνα προς τον πιο ευαίσθητο πλανήτη σου, εκείνον που εκφράζει τον συναισθηματικό σου κόσμο (Σελήνη). Αυτό λοιπόν το ίδιο που σε κάνει και πονάς είναι και αυτό που σε κρατάει. Και εσένα, σαν σταθερό κλπ Ταύρο, ένα παραπάνω.
Για να δούμε λοιπόν τι κρατούσαμε στο χεράκι μας από πριν: ότι η αστρολογία είναι συμβουλευτική. Και τι βρήκαμε στον δρόμο? Ότι η ζωή για τους λόγους της μας κάνει να πηγαίνουμε στα δύσκολα. Το απλό συμπέρασμα από αυτά είναι ότι εάν θεωρείς πως με τον άνθρωπο αυτό έχεις πάρει τα μαθήματά σου ή ότι δεν πρόκειται ποτέ να τα βρεις επειδή έπεσες στα δίχτυα του απροετοίμαστη, μη γνωρίζοντας, ο χάρτης σας (τα στοιχεία δηλαδή που έχω) συμβουλεύει να προχωρήσετε παρακάτω. Η τελική απόφαση βέβαια ανήκει σε εσάς, αλλά εγώ σαν Δίδυμος ασπάζομαι τη σοφή παροιμία που λέει η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται..
. Mind over matter.
.
.
> >
-
03-08-2010, 01:40 AM #25
Παλιρροια σε ευχαριστω παρα πολυ, αν και αρχαρια οπως λες η αναλυση σου ηταν πολυ καλη!!! Δειμων εχω μεινει αφωνη.... Με εντυπωσιασες-και δεν το λεω για να σε κολακευσω... ειδικα η τελευταια φραση σου νομιζω οτι τα περικλειει ολα :bigsmile:!!!!
-
03-08-2010, 01:52 AM #26
Βεβαια Δειμων για να ειμαι δικαιη οφειλω να παραδεχτω οτι ο Κρονος και ο Πλουτωνας μου κανουν συνοδο με την δικη του σεληνη... επομενως ισως κατα καποιο τροπο ειμαστε ισοπαλια !!!
-
03-08-2010, 01:58 PM #27
καλησπερα σας ειμαι νεο μελος και ηθελα να σας πω την ιστορια μου.γνωρισα καποτε εναν σκορπιο γεννημενο στις 4.11.81.εγω ειμαι γεννημενη στις 28.01.80.τον ερωτευτηκα παραφορα αλλα αυτος δε με ηθελε απο οτι ελεγε σε μια κοινη μας φιλη.για να μην πολυλογω μετα απο 2 χρονια παντρευτηκαμε αλλα ποτε δεν αισθανθηκα να με θελει πραγματικα.παρακαλω πολυ αν μπορει καποιος να δει τη συναστρια μας και να μου πει αν οντως ισχυει οτι δε με ηθελε η απλα δε το δειχνε.ειμαστε χωρισμενοι τωρα.
-
03-08-2010, 02:22 PM #28
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
03-08-2010, 02:50 PM #29
Καλημέρα και από μένα!
Σας παραθέτω τις εξής όψεις:
Ο Πλούτωνάς του σε σύνοδο με τον Ήλιο της. Ο Ουρανός του σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη της, τριγωνίζει την Σελήνη της. Ο Ουρανός της εξαγωνίζει τον Ήλιο του, τον Ερμή του και τον ¶ρη του (τα έχει σε σύνοδο). Ο Ποσειδώνας του εξαγωνίζει τον Ήλιο της ενώ ο Ποσειδώνας της τετραγωνίζει τον Ήλιο του, τον Ερμή του και τον ¶ρη του. Ο Κρόνος του τριγωνίζει την Σελήνη της, τον Ερμή της και την Αφροδίτη της, ενώ ο Κρόνος της κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του, τον Ερμή του και τον ¶ρη του. Στα φώτα παίζει μόνο μία χιαστί του Ήλιου του με την Σελήνη της. Βεβαία δεν γνωρίζω την ώρα γέννησής του, οπότε τι όψεις κάνει ή δεν κάνει η Σελήνη του, τις αφήνω απέξω. Α! υπάρχει και σύνοδος της Αφροδίτης του με τον ¶ρη της.
Μου φαίνονται αρκετές και δυνατές όψεις. Δεν έχω ξανασυναντίσει τόσες σε μία συναστρία. Εσείς; Τι λέτε;
-
03-08-2010, 03:39 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.