s
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 41
    Όνομα:
    Maria

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

Η ανάλυση ενός γενεθλιου χάρτη με σκοπό τη διερεύνηση της στάσης του ατόμου απέναντι σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα είναι μία απο τις αγαπημένες μου ασχολίες.
    Μπορεί να φαίνεται απλό στην αρχή αλλά η σύνθεση όλων των επιμέρους-συχνά αλληλοσυγκρουόμενων- συμπερασμάτων είναι μια διαδικασία που απαιτεί γνώσεις,εμπειρία,σωστή κρίση...
    Κι επειδή ανέκαθεν μου άρεσαν τα δύσκολα...αυτή τη φορά θα επιχειρήσω να συγκρίνω τους χάρτες δυο ατόμων ως προς τη συμπεριφορά τους μέσα στις σχέσεις τους, ασχολούμενη με τα αυτά που θεωρώ εγώ τα πιο έντονα στοιχεία σε κάθε χάρτη.Παραθέτω τους 2 χάρτες.
    Attachment 1289

Attachment 1290

Ο πρώτος χάρτης(john) παρουσιάζει ενδιαφέρον απο πολλές απόψεις...Αρχικά βλέποντας τις θέσεις της Σελήνης και της Αφροδίτης σε ένα τόσο συναισθηματικά συγκρατημένο ζώδιο αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δυσκολο θα είναι για όποιον τον συναναστρέφεται να κατανοήσει τον ψυχικό του κόσμο, ένα κόσμο που τόσο καλά προστατεύει!!!!Φοβερός αυτοέλεγχος αλλα και αδυναμία εκδήλωσης και ανοιχτής έκφρασης των συναισθημάτων μέσα στις σχέσεις.Εξωτερικά φαίνεται σνόμπ,ψυχρός και ταυτόχρονα φιλικός αλλα με εκείνο το είδος της απρόσωπης φιλικότητας που θυμίζει πιο πολύ Υδροχόο(Κυβερνήτης του Ήλιου-Δίας-στον Υδροχόο)! Αμέσως γίνεται φανερή η ανάγκη του να ξεχωρίζει και η σημασία στην οποία δίνει στο κοινωνικό του προφίλ!Στα δικά μου μάτια βέβαια φαντάζουν υποκριτικά ολα αυτά, καθώς η γνώμη του κόσμου ελάχιστα απασχολεί το ταξιδιάρικο μυαλουδάκι μου! ! Κι όμως έμαθα πολλά μέσα απο την επαφή μου μαζί του...όπως το οτι όλοι είμαστε μέλη αυτής της κοινωνίας ,μέσα στην οποία ζούμε, άρα πρέπει να φροντίζουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή εικόνα προς τα έξω εαν θέλουμε να μας σέβονται και να μας εκτιμούν. Ομολογώ οτι-προς μεγάλη μου έκπληξη-κατάφερε να με πείσει...και συμφώνησα οτι καλό είναι ως ένα βαθμό να χτίσουμε ένα αξιοπρεπές προφίλ στην κοινωνία...όχι όμως οτι θα καταπιέζω εγώ συνεχώς τις ανάγκες μου για να λέει ο κόσμος τι καλό κορίτσι που είμαι! :toung:
    Η οικοθεσία Σελήνης-Αφροδίτης στον 8ο βαραίνει ακόμα περισσότερο τον εσωτερικό του κόσμο, κάνοντας τον ζηλιάρη, μυστικοπαθή με εμμονές και τάσεις ελέγχου των άλλων. Ο Ερμής στο Σκορπιό του προσδίδει ένα αναλυτικό μυαλό, ικανό να λύνει μυστήρια...επικοινωνούμε θαυμάσια περιττό να σας το πω!!!Εγώ παιδευομαι πολύ με όσους έχουν Ερμή στο Ζυγό!!!Απαιτούν να εκφράσω σε μια σύντομη πρόταση το νόημα ενος ολόκληρου συλλογισμού για να μην τους κουράσω!(ποιά εγώ με Ερμή στο Σκορπιό και μάλιστα ανάδρομο που βαθαίνει ακόμα περισσότερο τη σκέψη!). Αντιθετως, η επικοινωνία μου με άτομα που φέρουν τον Ερμή σε υδάτινο ζώδιο ή στην Παρθένο που εστιάζει στη λεπτομέρεια ή στους Διδύμους-που είναι ικανός για κάποια ανάλυση, κάπως πιο επιφανειακή απο τη δική μου βέβαια αλλα anyway-ή ακόμα καλύτερα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα καθιστάται άκρως απολαυστική και εποικοδομητική!
    Συνεχίζοντας το ταξίδι μου στον γενέθλιο κόσμο του φίλου μας...θέλω να εστιάσω στην κυρίαρχη θέση του ¶ρη, έναν Αρη μέσα στο σπίτι του, που όμως τον κάνει να φαίνεται στα μάτια μου "ο απόλυτος παρτάκιας" που νοιάζεται πρώτα για τις δικές του ανάγκες(για μην πω μόνο γι'αυτές)!!! Ευτυχώς η ίδια αυτή θέση τον κάνει πιο "ζεστό", του δίνει μια σπιρτάδα που μαζί με τον Ωροσκόπο στους Διδύμους τον ωθούν να βγάλει προς τα έξω μια χαρωπή προσωπικότητα η οποια αρέσκεται στο φλέρτ, τα πειράγματα και την καλοπέραση!Κι έτσι,βασιζόμενη στα καλά του στοιχεία αντέχω και τα υπόλοιπα!!! Ακόμη οφείλω να τονίσω την ανεξαρτησία του Ηλιοζωδίου που δεν αρέσκεται στις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς συν τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού που έρχεται να μεγενθύνει αυτή του την τάση.Ο Κρόνος κοντά στον Ωροσκόπο ευθύνεται για την ψυχρότητα αλλα και τη σοβαρότητα που εκπέμπει...φαίνεται άτομο αξιόπιστο που μπορεί να βασιστεί κανείς πάνω του. Τόση αυτοσυγκράτηση όμως...πως την αντέχει??? :weird:
    Ο 2ος χάρτης τώρα...(Νεκτάριος)...είναι ακόμα πιο εκνευριστικός!!!Ο τύπος αυτός,όταν τον πρωτοσυνάντησα μου έβγαλε κάποια καλά στοιχεία-ίσως με πλάνεψε η Σελήνη του στους Ιχθείς, έβγαζε μια καλοσύνη και μια κατανόηση,μια συμπόνοια...Αργότερα κατάλαβα οτι είχα απέναντι μου αλλον ένα ατομικιστή-έντονα στοιχεία Κριού, Υδροχόου-που λειτουργούσε πάντα όπως αυτός ήθελε, κόντρα στο σωστό και το πρέπον,και δεν έμπαινε καν στον κόπο να απολογηθεί ή να δώσει μια κάποια εξήγηση για την άθλια συμπεριφορά του!!-Με τι τύπους πάω και μπλέκω κι εγω??!!!!:nuts: Σαν να μην έφτανε αυτό...περηφανευονταν και όλη την ώρα για την ευθύτητα του και όχι μόνο!!-η οποία βέβαια υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του...τουλαχιστον ως προς τη στάση του απέναντι σ'εμένα!Έχω κουραστεί να ψάχνω να βρω ελαφρυντικά στους ανθρωπους για να μη τους αδικήσω και πλέον εξαφανίζομαι πριν τους επιτρέψω να κλονίσουν την ψυχική μου ισορροπία!! :toung:
    Οποιος θέλει μπορεί να καταθέσει άποψη.Δεκτά όλα τα σχόλια!
    Με εκτίμηση
    Μαίρη Γ.

Όνομα:
    Maria

Re: ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

Παραθέτω μερικες βασικές όψεις απο τη συναστρία εμού και του συντρόφου μου κι οποιος θέλει ας βοηθήσει στην ερμηνεία...:bigsmile: (οπου α=του ανδρα ,γ=της γυναίκας)
    1. Ηλιος(γ) αντίθεση Σελήνη(α)
    2. Τρίγωνο Ήλιου-Αφροδίτης(διπλότυπη όψη)
    3. Τετράγωνο Αφροδίτης(γ)-Δία(α)
    4. Σύνοδος Αφροδίτης(γ)-Πλούτωνα(α)
    5. Σύνοδος Κρόνου(γ)-Πλούτωνα(α)
    6. Τετράγωνο Σελήνης(α)-Β.Δ(γ)
    7. Σύνοδος Αφροδίτης+Δία+Κρόνου(γ)-ΒΔ(α)
    Θεωρείτε οτι ειναι καρμική αυτη η σχέση?

Όνομα:
    Νασος

kInky scorpina...!!

Mhpws 8a mporouses na dwseis kalutera tis hmeromhnies...?!:bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by MrGalaxy View Post
    kInky scorpina...!!

Mhpws 8a mporouses na dwseis kalutera tis hmeromhnies...?!:bigsmile:
    :nogrgl

:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Νασος

Συγνώμη.......
    Πραγματικα δν το καταλαβα οτι έγραφα με "γκρικ λισ"!!!

Όνομα:
    Χρήστος

¶λλο Skorpinos και άλλο Skorpina.!!!!!

Όνομα:
    Maria

6/11/80(γ),10:05
    3/6/78(α),14¨00

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by MrGalaxy View Post
    Συγνώμη.......
    Πραγματικα δν το καταλαβα οτι έγραφα με "γκρικ λισ"!!!
    μην ζητας πουλακι μου συγνωμη
    εξαλλου ολα τα μηνηματα που ποσταρεις ειναι ομορφα γραμμενα στα ελληνικα!:bigsmile:
    δεν ειναι πιο ομορφα τα δικα μας γραμματα;!!!:bigsmile::bigsmile:

φιλικα
    κουκι
    Δ.Κ

Όνομα:
    Maria

Βρε παιδια...ούτε ενας δεν προσφέρεται να με βοηθήσει λιγακι?Να δωσει εστω μια κατευθυντήρια γραμμη?

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Βρε παιδια...ούτε ενας δεν προσφέρεται να με βοηθήσει λιγακι?Να δωσει εστω μια κατευθυντήρια γραμμη?
    κανουν βουτιες στην θαλασσα οι περισσοτεροι
    Δ.Κ

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)