s
Δυνατές όψεις συναστρίας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 158

Re: Δυνατές όψεις συναστρίας

Δυνατές όψεις συναστρίας

είναι ο τίτλος του θέματος και εγώ θα έλεγα πως μου φαίνετε μια πολύ δυνατή όψη σε συναστρία το τετράγωνο πλούτωνα (Ζυγός) με τον Κρόνο (αιγόκερος) πολύ δυνατοί πλανήτες και οι δύο που επιφέρουν αργές και ολοκληρωτικές αλλαγές σε όψη τετραγώνου όψη δύσκολη αλλά που δίνει διάρκεια ??
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Όχι. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει :bigsmile:
    Aλήθεια το λες Μητσάκο; :embarrest μπορείς να μου το εξηγήσεις κάπως;

Όνομα:
    Dion

Βρε παιδιά,

θα ήθελα και εγώ τα φώτα σας για τη συναστρία μου με ένα άτομο με το οποίο ήμουν 5,5 χρόνια -η σχέση έληξε πρόσφατα. Εγώ Καρκίνος και εκείνος Τοξότης -έχω ακούσει ότι αυτά τα δύο ζώδια, αν και εντελώς αντίθετα, συνάπτουν καρμική σχέση.
    1. ο Ήλιος μου σε χιαστί με τον Ήλιο, τον ¶ρη και τον Ποσειδώνα του, εξάγωνο με τον Κρόνο του και τρίγωνο με τον Ουρανό του
    2. η Σελήνη μου σε τρίγωνο με τη Σελήνη του και τον Ερμή του, αλλά σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, το Χείρωνα και τον Ωροσκόπο του
    3. ο Ερμής μου σε χιαστί με τον Ήλιο του και τον Ποσειδώνα του και σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το ΒΔ του
    4. η Αφροδίτη μου σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα του, σε τετράγωνο με τον Κρόνο του, σε χιαστί με τον Ουρανό του, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνά του, σε σύνοδο με τη Βέρτεξ του και σε εξάγωνο με το μεσουράνημά του
    5. ο ¶ρης μου σε αντίθεση με τη Σελήνη του, σε τετράγωνο με τον ¶ρη του και σε εξάγωνο με τη Λίλιθ του
    6. η Λίλιθ μου σε εξάγωνο με τον Ήλιο, Ερμή, Δία, Λίλιθ και το Μεσουράνημά του, αλλά σε χιαστί με το Χείρωνά του
    Τι σημαίνουν όλα αυτά;;;;;;Πώς μπόρεσε να κρατηθεί τόσα χρόνια αυτή η σχέση; θα υπήρχε ή θα υπάρξει ποτέ προοπτική; Αν βοηθούν οι ημερομηνίες: η δική μου 13-07-1980 ώρα 12.50 μ.μ. και η δική του 08-12-1978 ώρα 04.40 π.μ.
    Ευχαριστώ πολύ!!!!:bigsmile:

καλησπερα παιδια..οποιος πραγματικα εχει λιγο χρονο και γνωριζει θα ηθελα να εκφρασει τη γνωμη του.τα τελευταια 3 χρονια τραβιεμαι με ενα παιδι και απο τοτε που εχει μπει στη ζωη μου εχουν συμβει πολυ δυνατα γεγονοτα που με εχουν αλλαξει.τα συναισθηματα μου καθως και οτι εχω ζησει μαζι του ειναι αρρωστημενο.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το ξεχασω.θα ηθελα να μου πειτε γιατι εγω δεν γνωριζω καλα αστρολογια αν εχω χημεια με το ατομο.εχω γενννηθει 19.9.1988 ωρα 3.30 και αυτος 3.11.1987.δυστυχως ωρα δεν γνωριζω..ευχαριστω οποιον δειξει διαθεση..

καλησπέρα

nefoula εξηγείται εύκολα το κόλλημα που έχεις και όλα όσα αισθάνεσαι. έριξα μια ματιά είναι όντως έντονη η σχέση σας. πήρα ως δεδομένο οτι έχετε γεννηθεί αθήνα και οτι γεννήθηκες στις 3.30 το πρωι. ο κρόνος και ο ουρανός του κάνουν τετράγωνα με τον ήλιο σου και σύνοδο με την σελήνη σου και οι δύο. ο ΒΔ τετραγωνίζει πολλούς πλανήτες σου διάβασα σε σαιτ οτι είναι ένδειξη καρμικότητας με τον ΒΔ να παίρνει πολλά απο μια σχέση έντονη και γεμάτη δυσκολίες. ο πλούτωνας τετραγωνίζει την αφροδίτη και η λίλιθ του κάνει σύνοδο αν είναι σωστή η ώρα γέννησης με τον ωροσκ. και την αφροδίτη σου.

Καλησπέρα!Εδώ και λιγο καιρό είμαι μέλος του MyHoroscope αλλά δεν είχε τύχει να ασχοληθώ ενεργά...είναι το πρώτο μου εγχείρημα ''επικοινωνίας'' και ''δράσης''. Οι γνώσεις μου δεν αρκετές σε θέματα ατρολογίας αλλά διαβάζω ό,τι και όσο μπορώ για να έχω κάποια ιδέα από ορισμένα θέματα! Θα ήθελα, λοιπόν, αν είναι δυνατόν, να μάθω αν οι παρακάτω όψεις θεωρούνται ισχυρές όψεις συναστρίας ή καρμικές:
    -Ήλιος (γυναίκα-εγώ) Σύνοδος Μεσουράνημα
    -Σελήνη Εξάγωνο Ήλιος
    -Σελήνη Σύνοδος Σελήνη
    -Σελήνη Σύνοδος Λίλιθ
    -Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος
    -Αφροδίτη Αντίθεση Ποσειδώνας
    -Αφροδίτη Σύνοδος Χείρων
    -Ουρανός Αντίθεση Ήλιος
    -Ουρανός Σύνοδος Ποσειδώνας
    -Ποσειδώνας Σύνοδος Ποσειδώνας
    -Κρόνος Χιαστί Αφροδίτη
    -Κρόνος Τρίγωνο Βέρτεξ
    -Πλούτωνας Σύνοδος Πλούτωνας
    -Κλήρος Τύχης Σύνοδος Ποσειδώνας
    -Βέρτεξ Σύνοδος Μεσουράνημα
    Παραθέτω τις όψεις εκείνες που νομίζω ότι είναι οι σημαντικότερες...
    Ελπίζω να έχω απάντηση σύντομα...Ευχαριστώ πολύ!!!

Quote Originally Posted by doudt View Post
    Καλησπέρα!Εδώ και λιγο καιρό είμαι μέλος του MyHoroscope αλλά δεν είχε τύχει να ασχοληθώ ενεργά...είναι το πρώτο μου εγχείρημα ''επικοινωνίας'' και ''δράσης''. Οι γνώσεις μου δεν αρκετές σε θέματα ατρολογίας αλλά διαβάζω ό,τι και όσο μπορώ για να έχω κάποια ιδέα από ορισμένα θέματα! Θα ήθελα, λοιπόν, αν είναι δυνατόν, να μάθω αν οι παρακάτω όψεις θεωρούνται ισχυρές όψεις συναστρίας ή καρμικές:
    -Ήλιος (γυναίκα-εγώ) Σύνοδος Μεσουράνημα
    -Σελήνη Εξάγωνο Ήλιος
    -Σελήνη Σύνοδος Σελήνη
    -Σελήνη Σύνοδος Λίλιθ
    -Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος
    -Αφροδίτη Αντίθεση Ποσειδώνας
    -Αφροδίτη Σύνοδος Χείρων
    -Ουρανός Αντίθεση Ήλιος
    -Ουρανός Σύνοδος Ποσειδώνας
    -Ποσειδώνας Σύνοδος Ποσειδώνας
    -Κρόνος Χιαστί Αφροδίτη
    -Κρόνος Τρίγωνο Βέρτεξ
    -Πλούτωνας Σύνοδος Πλούτωνας
    -Κλήρος Τύχης Σύνοδος Ποσειδώνας
    -Βέρτεξ Σύνοδος Μεσουράνημα
    Παραθέτω τις όψεις εκείνες που νομίζω ότι είναι οι σημαντικότερες...
    Ελπίζω να έχω απάντηση σύντομα...Ευχαριστώ πολύ!!!
    Αυτά τα έχεις διαβάσει;
    http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%E5%F2.html
    και
    http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστώ πολύ για τα άρθρα που μου σύστησες!!! Να ζητήσω βοήθεια σε κάτι άλλο...;;;Όσον αφορά μοίρες και επιπλέον πλανήτες που μπορεί να πέφτουν σε οίκους σε χάρτη συναστρίας πως μπορώ να το καταλαβαίνω τι κοιτώ; Αντιμετωπίζω μια δυσκολία στο να αντιληφθώ αυτά τα στοιχεία σε χάρτη συναστρίας...ελπίζω να έγινα κατανοητή...

Quote Originally Posted by doudt View Post
    Ευχαριστώ πολύ για τα άρθρα που μου σύστησες!!! Να ζητήσω βοήθεια σε κάτι άλλο...;;;Όσον αφορά μοίρες και επιπλέον πλανήτες που μπορεί να πέφτουν σε οίκους σε χάρτη συναστρίας πως μπορώ να το καταλαβαίνω τι κοιτώ; Αντιμετωπίζω μια δυσκολία στο να αντιληφθώ αυτά τα στοιχεία σε χάρτη συναστρίας...ελπίζω να έγινα κατανοητή...
    Να σου πω ότι κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, θα είναι ψέμα :bigsmile:
    Εν πάση περιπτώσει όμως, στο υπολογιστικό πρόγραμμα http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php και στην επιλογή "χάρτες σχέσεων" μπορείς να βάλεις τα στοιχεία των ατόμων που σε ενδιαφέρουν και να βρεις τις μοίρες που πέφτουν οι πλανήτες, τους Οίκους καθώς και τις όψεις των πλανητών.
    Από εκεί και μετά όμως, για να μπορέσεις να δεις κάποια πράγματα θα πρέπει γνωρίζεις καλά τους συμβολισμούς, για να μπορέσεις να αποκωδικοποιήσεις αυτά που θα βλέπεις. Ξεκίνα από τα βασικά, όπως προτρέπει και το 1ο άρθρο που σου υπέδειξα, δηλαδή τα στοιχεία και τις ιδιότητες, μετά δες τις όψεις των "φώτων", συνέχισε με τις όψεις το Ερμή, της Αφροδίτης και του ¶ρη και έχεις καιρό.... :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

καλημερα σας.ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια οψη στη συναστρια που δειχνει εναν μονοπλευρο ερωτα?

Page 2 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 47 users browsing this thread. (0 members and 47 guests)