- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 100
Thread: Απορία για όψεις συναστρίας.
-
16-06-2010, 04:38 PM #81
Re: Απορία για όψεις συναστρίας.
οψη...¨χιαστι" σε μια συναστρια..τι δειχνει??ειναι μοιραια οψη??
και επισης οταν ο β.δεσμος κανει τετραγωνο με το βερτεξ σε συναστρια τι μασ δειχνει ??και τα βερτεξ κανουν τριγωνο μεταξθυ τους?
-
19-07-2010, 10:24 PM #82
ΣΕ συναστρία τι μπορεί να σημαίνει η αντίθεση Σελήνης στον Κριο στον 5ο οίκο (άντρα) με τον Πλόυτωνας στον Ζυγό στον 4ο οίκο (γυναίκα). Βίαιες καταστάσεις , έλξη?
Ευχαριστω
-
20-07-2010, 12:39 AM #83
Αγαπητη Σαλώμη
Κοίτα μετάφρασε το κάπως έτσι... Η σελήνη είναι τα ψυχολογικά θέλω σου (+ πολλα αλλα).... και ο πλούτωνας είναι ο η ζήλια, η ανάγκη μας για εκδίκηση, το παθος και αλλά πολλα!!
Τώρα συνταξέ τα σε μία πρόταση!!
"Θελω την ανάγκη του για εκδίκηση, την ζήλια του , και το πάθος που δείχνει!!!"
-
20-07-2010, 03:09 PM #84
Καλησπερα MrGalaxy:bigsmile:
Δηλαδη αν καταλαβα καλα η Σεληνη αποζηταει τον Πλουτωνα ,και ο Πλουτωνας εχει κατα καποιο τροπο το πανω χερι?Δηλαδη να την μαγνητιζει , να την κανει να παθιαστει με το ατομο που εχει τον Πλουτωνα η ακομα και να την φοβιζει?
Και αλλη μια ερωτηση αν μου επιτρεπεις, αν υπαρχει αυτη η οψη σε συναστρια και παραλληλα υπαρχει και μια οψη συνοδου μεταξυ του Ηλιου και του Πλουτωνα (με αποκλιση περιπου 6 μοιρες),επειδη ο Πλουτωνας του ενος ατομου πιανει τα 'φωτα' του αλλου ατομου,ολα αυτα σημενουν πως η επιροη του Πλουτωνα ειναι ακομα πιο ισχυρη?
Φιλικα:bigsmile:
-
20-07-2010, 04:31 PM #85
-
21-07-2010, 03:00 AM #86
Αγαπητή Λίνα!!
Ο πλούτωνας, σαν "σκληρός" πλανήτης, πλούτονίζει την Σελήνη!!! Βέβαια η σελήνη μας αντιπροσωπεύει τα ψυχολογικά μας θέλω!! Με λίγα λόγια αποζητάει τον τρόπο που παθιάζεται τον τρόπο που ίσως φοβίζεται,μέχρι και τον τρόπο που αποζητά εκδίκηση!!
Τώρα άμα ο ίδιος άνθρωπος έχει τον ήλιο του σε αντίθεση με την σελήνη πάει να πει πρώτα από όλα οτί είναι ένας άνθρωπος πολύ καλά με τον εαυτό του!! δεν πιστεύω πως μπορεί να νιώθει ανασφάλεια τόσο εύκολα, αλλα ακόμα και αν νιώθει, αυτή η ανασφάλεια θα τον ικανοποιεί ψυχικα!! Με όποιον τρόπο αυτό θα ήταν δυνατό....!
Τώρα μια σύνοδος με τον ήλιο δεν πιστεύω πως κάνει πιο δυνατο τον πλούτωνα..! Απλά πιστεύω πως η προσωπικότητα του συγκεκριμένου άτομου επηρεάζεται πολύ από τον πλούτωνα!! Φυσικά παιζει ρόλο και ο άξονας οίκων που βρίσκεται αυτή η αντίθεση!!!:bigsmile:
Αγαπητή Σαλώμη
Κανείς δεν παθιάζεται (νομίζω!!)!! Αλλα γενικά η Σελήνη του επηρεάζεται από τον πλούτωνα σου!! Βέβαια έχει τεράστια σημασία το πόσο σημαντικος είναι ο πλούτωνας σου στο ωροσκόπιο σου!!
-
01-09-2010, 04:02 PM #87
σε μια συναστρια οταν λεμε "πρεπει να υπαρχουν πιο γιηνες οψεις"τι εννοουμε??οτι πρεπει να υπαρχουν οψεις μεταξυ γιηνων ζωδιων και στα δυο μελη??θετικες προφανως..η καποιο απο τα δυο μελη να χει αρκετη γη στον χαρτη του ανεξαρτητα με ποιο ζωδιο κανει οψη του αλλου μελους??εξηγειστε μου παρακαλω γιατι μπερδευτηκα..
-
01-09-2010, 04:54 PM #88
καλησπερα . το ιδιο ισχυει και για τη συνοδο σεληνης - πλουτωνα οπου σεληνη ανδρα στον 12ο οικο και πλουτωνας γυναικας στον 5ο οικο ?ταυτοχρονα υπαρχει και η οψη εξαγωνο σεληνης - πλουτωνα οπου πλουτωνας
ανδρα στον 1ο οικο και σεληνη γυναικας στον 8ο οικο .
-
01-09-2010, 08:17 PM #89
τελικα συγνωμη κι ολας αλλα εχω μια απορια?τις προαλλες ειχα ρωτησει κι εγω για καποιες οψεις και η απαντηση ηταν οτι δεν μπορουμε να κανουμε τετοιες ερωτησεις.οι απαντησεις γινονται επιλεκτικα στα μελη? αν ειναι ετσι να μην ξαναασχοληθω με το συγκεκριμενο σαιτ!
ισως καποιος υπευθυνος να μπορουσε να μου απαντησει στην απορια μου γιατι ειλικρινα το θεωρω αδικια!
-
01-09-2010, 10:05 PM #90
:bigsmile:Γειά σου Τσέβω!!:bigsmile: Εντάξει,εγώ δεν είμαι υπευθυνη στο site για να σου απαντήσω είμαι απλό μέλος ,όμως φιλικά θα σου πώ ότι εγώ προσωπικά έχω διαπιστώσει καλή διαθεση απο όλο το site τόσο τους διαχειριστές,έμπειρους αστρολόγους, ακομα και απειρα μέλη,προκειμένου να ανταλλαξουν απόψεις και γνώσεις πάνω στα θέματα που θίγονται!!!
Ομως εκτός του ότι το αντικείμενο της αστρολογίας είναι αρκετά δύσκολο ,γιατί οι όψεις οι οποίες λές ,για τον καθένα απο μας μεταφράζονται διαφορετικά και η ερμηνεία μεταβαλεται όποτε καταλαβαίνεις ότι στο site η ανταλλαγή πληροφοριών γίνεται με μεγάλη προσοχή και σεβασμό στην ιδια την αστρολογία,αλλά και τα μέλη,:embarrest ,όπως επίσης πρεπει να λάβεις υπ'οψη σου οτι είναι και θέμα χρονικό γαι το αν βρίσκεται κάποιος στο site με την ανάλογη γνώση για να σου απαντήσει,γιατί σίγουρα όλοι έχουν την διαθεση αλλά πρεπει να διαθέτουν και την γνώση.......:weird:
Θα σε συμβούλευα να συνεχίσεις την περιήγηση στα πολύ ενδιαφέροντα θέματα του site γιατί αυτο είναι το πολύ σημαντικό που μας προσφέρει"προσβαση στη γνώση" και θα δείς διαφορετικά τα πράγματα καθώς θα ανακαλύπτεις εσύ η ιδια πραγματα και αυτό θα είναι πιο ικανοποιητικό απο το απλά να σου δίνει κάποιος μια ερμηνεία.....
Φιλικά Αννα!!:bigsmile:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.