s
Σχόλιο για το άρθρο "΄Μοίρα ή ελεύθερη βούληση" - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 32 of 32

Re: Σχόλιο για το άρθρο "΄Μοίρα ή ελεύθερη βούληση"

Αν με την ελεύθερη βούληση εννοούμε μια ροδακινιά να μπορεί να γίνει κερασιά επειδή της αρέσουν τα κεράσια, όχι δεν υπάρχει. Γιατί όμως να θέλουμε να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε; Ελεύθερη βούληση είναι η δυνατότητα να γίνω αυτό που είμαι και να το εκφράσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Κι αυτό είναι ήδη πολύ μεγάλο και σημαντικό.

Η αστρολογία δεν δείχνει κανένα πεπρωμένο. Ακόμα και οι προβλέψεις της δεν δείχνουν ακριβώς γεγονότα. Όλα είναι συμβολικές απεικονίσεις του τι συμβαίνει μέσα σε ένα άνθρωπο κάθε στιγμή. Ο σημαντικότερος νόμος της αστρολογίας είναι ο νόμος της έλξης. Ό,τι είμαι έλκω, ό,τι σκέφτομαι και αισθάνομαι το έλκω. Κι αυτό λειτουργεί περισσότερο σ' ένα ασυνείδητο επίπεδο.

Αν έχω για παράδειγμα τράνζιτ Δία πάνω στον Ήλιο μου, μπορεί εκείνη την περίοδο να νιώσω ασυνείδητα την ανάγκη να ανοικτώ, να επεκτείνω τα όρια του εαυτού μου και της γνώσης μου για τον κόσμο. Επειδή αισθάνομαι έτσι μπορεί να ελκύσω στην ζωή μου ανθρώπους που να με μάθουν πράγματα ή να επιδιώξω ταξίδια ή να ελκύσω άλλες εμπειρίες που θα ανοίξουν τους ορίζοντες μου. Εγώ όμως ελκύω αυτές τις εμπειρίες γι' αυτό και είμαι υπεύθυνη γι' αυτές έστω κι αν δεν το ξέρω.

Έτσι λειτουργούν οι προβλέψεις ουσιαστικά, βλέπουμε τι συμβαίνει μέσα σε ένα άτομο και "μαντεύουμε" το είδος των εμπειριών που θα ελκύσει στην ζωή του σε μια δεδομένη στιγμή. Κι αυτά δεν τα προκαλούν οι πλανήτες με κάποιο μηχανιστικό τρόπο αλλά απλώς απεικονίζουν το τι συμβαίνει μέσα μας. Γι 'αυτό και η αστρολογία είναι ένας δρόμος αυτογνωσίας και γι 'αυτό η αυτογνωσία είναι τόσο σημαντική για την ανάπτυξη μας. Κι αυτό είναι στην ελεύθερη βούληση μας να το επιδιώξουμε.

Όνομα:
    Νασος

Re: Σχόλιο για το άρθρο "΄Μοίρα ή ελεύθερη βούληση"

Αγαπητη Κοραλια

Απλά φοβερη απάντηση! Η καλύτερη που εχει γραφτεί σε ολόκληρο το post!!!!

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)