- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 18 of 18
-
16-07-2010, 04:14 AM #11
Re: Η έκλειψη της 11ης Ιουλίου …Μετά την επόμενη μέρα
πολυαγαπημενο μου Τινακι σου ευχομαι περαστικα να ειναι ολα!!!
με πολυ αγαπη ΔεσποιναΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
16-07-2010, 03:34 PM #12
Αγαπητή Κάτια,
ο τράνζιτ ¶ρης στην Παρθένο δεν έπιανε σε μοίρες την γενέθλια αντίθεση Σελήνης/Κρόνου με τον Ουρανό/Πλούτωνα στον χάρτη του φίλου σου;
-
16-07-2010, 04:03 PM #13
Ναι και μάλιστα με ακρίβεια! Ενεργοποιούσε την αντίθεση για τα καλά και μάλιστα μέσα από τον 6ο του! Δεν ήθελα όμως να επεκταθώ περισσότερο για να μην μπλέξω όλους εκείνους που δεν ξέρουν τόσα πολλά γύρω από την αστρολογία και μάλιστα στην πρώτη μου δημοσίευση. Να σκεφτείς ότι στις 18ο των Ιχθύων έχω τον Ερμή μου και στις 15 του Καρκίνου τον νότιο δεσμό μου και δεν χρησιμοποίησα ως δείγμα γραφής εμένα για να μην παρασυρθώ και γράψω τίποτα κατεβατά! (παρ’ ότι ο ωροσκόπος μου είναι στις πρώτες μοίρες του Κριού και η αυτοσυγκράτηση δεν είναι το δυνατό μου σημείο!) Σε ευχαριστώ για την συμπληρωματική παρατήρηση και ευχαρίστως σου παραδίδω σκυτάλη!
-
17-07-2010, 10:12 PM #14
Γεια σου, Κάτια.
Εύχομαι να ακολουθήσουν πολλές δημοσιεύσεις σου τώρα που έκανες την αρχή.
Συμφωνώ μαζί σου ότι η έκλειψη αυτή στον Καρκίνο είχε κυρίως συναισθηματική ενέργεια όμως η γνώμη μου είναι ότι ο τράνζιτ ¶ρης σε αντίθεση με την Σελήνη του φίλου σου ήταν ο κύριος παράγοντας της γαστρίτιδας που έπαθε.
-
17-07-2010, 10:37 PM #15
Αγαπητή Κοραλλία χαίρομαι που κατέθεσες την απόλυτα σωστή σου άποψη. Πάνω σε αυτή θα επαναπροσδιοριστώ και θα σου πω ότι το κέντρο του ενδιαφέροντός μου ήταν η έκλειψη και σε αυτήν εστίασα. Επειδή τυχαίνει να κάνω στενή παρέα με τον εν λόγω φίλο μου…(αυτό το θέτω και υπό μορφή ερώτησης)…Την τελευταία φορά που ο τράνζιτ ¶ρης είχε περάσει από το ίδιο ακριβώς σημείο της Παρθένου, δεν είχε κανένα στομαχικό σύμπτωμα. ¶ρα η έκλειψη ήταν αυτή που διαφοροποίησε την κατάσταση, σε συνδυασμό φυσικά με τον τράνζιτ ¶ρη. Και θα σου δώσω και μια πληροφορία που ίσως σε βάλει σε σκέψεις, όπως έβαλε κι εμένα. Την τελευταία φορά που είχε γίνει ξανά η έκλειψη στις ίδιες μοίρες του Καρκίνου (11 Ιουλίου του 1991), ρώτησα τον φίλο μου να μου πει αν θυμάται κάτι και μου είπε ότι ήταν φαντάρος και είχε περάσει πάλι μια κρίση με το στομάχι του που του εξασφάλισε 4 μέρες άδεια για να δει την καλή του, με την οποία ήταν τσακωμένοι και αυτός ήταν ο λόγος που τον είχε πιάσει και τότε το στομάχι του. (όπως και τώρα ο χωρισμός του, γιατί η έκλειψη είναι σε τετράγωνο με τον ¶ρη του στον 7ο και στον Ζυγό δηλ πτώση από θέση και ζώδιο, ενώ παράλληλα είναι κυβερνήτης ωροσκόπου για να σου θυμίσω) Η παρουσία και του τράνζιτ ¶ρη αυτήν την φορά, νομίζω πως έφερε την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, πράγμα που τότε δεν είχε συμβεί. Χάρηκα που είχα την ευκαιρία να το μοιραστώ αυτό μαζί σου και θα ήταν ευπρόσδεκτη η γνώμη σου.
-
17-07-2010, 11:27 PM #16
Τις περιόδους των εκλείψεων, ιδιαίτερα αν πιάνουν κάτι στον χάρτη μας, υπάρχει ένταση. Είναι πεσμένη η ενέργεια μας και οι σωματικές μας άμυνες. Έτσι, είναι πιο εύκολο να αρρωστήσουμε. Όμως μια έκλειψη δεν φέρνει κάτι από μόνη της, όπως μια εισαγωγή στο νοσοκομείο ή ένα χωρισμό, αν δεν φαίνεται στα προγνωστικά συστήματα ή από τράνζιτς ταυτόχρονα.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που ο τράνζιτ ¶ρης θα πιάνει την Σελήνη του θα παθαίνει γαστρίδα. Μπορεί να του φέρνει διαφορετικές εμπειρίες σε κάθε πέρασμα του, πάντα μέσα στον συμβολισμό αυτών των δυο πλανητών.
-
18-07-2010, 04:03 PM #17
Κορραλία, σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων συνοψίζοντας την αίσθηση που εισπράττω παρατηρώντας το θέμα αυτό.
Συμφωνώ! Αλίμονο αν σε κάθε πέρασμα του ¶ρη είχε τις ίδιες εμπειρίες και αποτελέσματα! Πρόοδοι… Ηλιακή επιστροφή… Διελεύσεις… Και ένα άλλο σωρό προγνωστικά συστήματα διαφοροποιούν το τοπίο δραματικά. Εκείνο στο οποίο –προσωπικά- έχω καταλήξει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω δίκιο) είναι ότι η γενέθλια ευαισθησία του, λόγω σελήνης, έχει την βάση της σε ψυχολογικά αίτια. Δηλαδή είναι ένα ψυχοσωματικό σύμπτωμα και σαν τέτοιο, είναι λογικό να ενεργοποιείται όταν βάλλεται ο 4ος στον Καρκίνο. Ιδιαιτέρα όταν αυτός ο ¶ρης στον 7ο οίκο του είναι σε χιαστή όψη με την σελήνη και κάθε φορά που κάτι ενεργοποιείτε σʼ αυτές τις μοίρες του Καρκίνου, ενεργοποιεί μια ολόκληρη ακολουθία δεδομένων όψεων. (να μην ξεχνάμε πως ηλιακά, ως Αιγόκερως, ο Καρκίνος είναι ο 7ος οίκος του και από ωροσκόπο ο ζυγός στον οποίο βρίσκετε ο ¶ρης, είναι και πάλι ο 7ος οίκος του) Εννοώ ότι από εκείνη την θέση τα ψυχικά αίτια συνδέονται με τους συντροφικούς του δεσμούς. Δεν θα έλεγα το ίδιο για τα ψυχικά αίτια αν η ίδια έκλειψη είχε γίνει στον Αιγόκερω ας πούμε. Σʼ αυτήν την περίπτωση, πάλι θα συνδέονταν με τον ¶ρη στον 7ο, αλλά από την θέση του 10ου, με άλλο τρόπο και με άλλη ενέργεια σκέψης γύρω από τις σχέσεις του με τους άλλους και το εγώ του. Να πω ότι είναι ένας άνθρωπος που η συμπεριφορές του καθορίζονται από την γνώμη των άλλων για το άτομό του και η υποψία απόρριψης μπορεί να τον ρίξει σε συναισθηματικό βόρβορο! Αυτή η χιαστή όψη τον καθορίζει στο επίπεδο που την εξετάζουμε.
Ελπίζω να μην σε έχω κουράσει-μπερδέψει. Ξέρω ότι όταν δεν έχεις έναν χάρτη μπροστά σου, όλα αυτά ακούγονται κάπως γιατί ο ίδιος ο χάρτης έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να μας μιλάει και μόνο στην θέασή του!
-
19-07-2010, 03:18 PM #18
Δεν υποτιμώ την έκλειψη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον ¶ρη του στο 7ο όμως θεωρώ πολύ πιο σημαντική την θέση και τις όψεις της Σελήνης του. Κι αυτό γιατί η Σελήνη είναι μέσα του η εικόνα της γυναίκας και ταυτόχρονα ο τρόπος που βιώνει συναισθηματικά και ψυχολογικά τις εμπειρίες της ζωής του. Έχει την τάση να εσωστρέφει και να καταπιέζει τα συναισθήματά του κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά ψυχοσωματικά συμπτώματα, όπως είναι η γαστρίτιδα.
Επίσης, κάθε χωρισμός πυροδοτεί μέσα του τραυματικές εμπειρίες βαθύτερες και παλιότερες (έστω κι αν δεν το συνειδητοποιεί) που τον εξουθενώνουν ψυχικά, πράγμα που με τίποτε δεν δείχνει από μόνος του ο ¶ρης στον Ζυγό. Βλέπεις η πολύ μεγάλη του ευαισθησία στην απόρριψη δεν οφείλεται απλώς στον Ήλιο στον Αιγόκερω αλλά στην Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο στο 12ο και σε αντίθεση με Πλούτωνα/Ουρανό. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι όψεις δεν θα είχε καν προδιάθεση για γαστρίτιδα.
Ιδιαίτερα με τις δυσαρμονικές όψεις Σελήνης/Πλούτωνα και Κρόνου, το άτομο δεν ξέρει ποτέ ποιος, πού, πώς, πότε και γιατί το αγαπά και το αποδέχεται.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.