- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: 5oς Οίκος
-
09-03-2006, 01:23 PM #11
Re: 5oς Οίκος
Ακμη του 5ου οικου στις 08 μοιρες και 40 λεπτα του Τοξοτη.
Ηλιος στις 03 μοιρες και 25 λεπτα του Τοξοτη.
-
09-03-2006, 03:33 PM #12
Αγγελική αυτό που μπορώ να πώ με απόλυτη βεβεαιότητα είναι ότι μερικά χαρακτιριστικά τοξοτίσια τον φωτογραφίζουν σίγουρα΄.Φύση ελεύθερο άτομο,ανεξάρτητος υλικά αλλά με ένα έντονο φόβο αποχωρισμού.Ιδεαλιστής με μια φιλοσοφεία βαθεία ανθρώπινη και δημοκρατική. σχεδόν έχει ¨θαυμαστές¨ αλλά αρέσκεται σε αυτό( λόγω λέων ωροσκόπο ίσως),και μια ειλικρείνια αφοπλιστική που φτάνει τα όρια του ¨θράσους¨.Δηπλωμάτη δεν θα τον χαρακτίριζα σε καμία περίπτωση, δεν επιδιώκει συμπάθειες αλλά δύσκολα να τον αντιπαθήσεις.Εκεί που εντοπίζω το τεράστιο πρόβλημα είναι ο εσωτερικός του κόσμος.Σχεδόν αδιαπέραστος, τόσο που σου δίνει την εντύπωση ότι ¨του¨ είναι αδιάφορος.Τάσεις φυγής χωρίς ποτέ ν αντέχει μακριά από τις πάγιες συνήθειες του που μέσα σ αυτές ανήκουν άνθωποι και συναισθήματα, χωρίς αποχρώσεις όμως(Αφροδίτη στον Αιγόκερο,πιστός παρά το τονισμένο 5ο, χαμένος συναισθηματικά πολλες φορές πιστεύω αλλά χωρίς να του επιτρέπει η εικόνα του να το δείξει, το θεωρεί αδυναμία,και σου δίνει την εντύπωση ότι έχει εναρμονιστεί πια τόσο πολύ με αυτό που έτσι δικαιολογεί την μεγάλη δυσκολία έκφρασης σε επικοινωνιακό επίπεδο.Ευχαριστώ που με άκουσες αλλά πραγματικά τον ζώ χρόνια και δεν μπορώ να τον αποκωδικοποιήσω.Εννοείς ότι είναι λίγο ή πολύ Τοξότης;
-
09-03-2006, 07:30 PM #13
Originally Posted by TEOΠηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
10-03-2006, 10:43 PM #14
Πραγματικά μου προκαλεί εντύπωση η περιγραφή που δίνεις για το φίλο σου...
Σε καθαρά επικοινωνιακό επίπεδο θα μπορούσε να υπάρχει κάποια δυσκολία έκφρασης μιας και ο Ερμής στο Σκορπιό και στον 4ο είναι ιδιαίτερα "προσεκτικός", "κρυψίνους" και "μυστικοπαθής". Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα προερχόταν τόσο από τη θέση του Ερμή στο Σκορπίο (την οποία βρίσκω μια χαρά) όσο απο το αταίριαστο της συγκεκριμένης τοποθέτησης του πλανήτη σε αντιπαραβολή με τον εντονα εξωστρεφή χαρακτήρα του υπόλοιπου χάρτη.
Σε καθαρά επιφανειακό επίπεδο μια τέτοια αντίφατική διαταξη μπορεί να είναι άκρως παραπλανητική. Σαν παραδειγμα μπορώ να αναφέρω τον ίδιο μου τον εαυτό. Με Ωροσκόπο στην Παρθένο,Ηλιο στον Ταυρο, και Σελήνη στους Ιχθείς θα έπρεπε να είμαι βαθύτατα εσωστρεφής. Και πράγματι έτσι είμαι...αυτοί με τους οποίους συνδέομαι είτε μεσω συγγένειας ,είτε στενά φιλικά το αναγνωρίζουν αυτό. Αυτοί όμως που με ξέρουν μόνο επιφανειακά δεν έχουν ιδέα, και σε καμμιά περίπτωση δεν μπορούν να αντιληφθούν το...απύθμενο βάθος της εσωστρέφειας μου...Και αυτό εξαιτίας της θέσης του Ερμή μου στους Διδύμους και στον 10ο οίκο. Ο φίλος σου διαθετει έναν άκρως εσωστρεφή Ερμή σε ένα άκρως εξωστρεφές ωροσκόπιο, ενω εγώ το ακριβώς αντίθετο ,έναν άκρως εξωστρεφή Ερμή σε ένα άκρως εσωστρεφές ωροσκόπιο.
Μπορώ λοιπον προσωπικά να σε διαβεβαιώσω ότι μια τέτοια αντιφατική διάταξη μπορεί να είναι απίστευτα παραπλανητική ως προς την πραγματική εικόνα κάποιου,όσον αφορά πάντα περιστασιακές ή επιφανειακές να θες γνωριμίες...
...Αν όμως πράγματι γνωρίζεις τόσο καλά το συγκεκριμένο άτομο τότε πράγματι είναι εντυπωσιακό το ότι δεν αναγνωρίζεις την εξωστρέφεια του χαρακτήρα του. Ωροσκόπος στον Λέοντα,Ηλιος και Σελήνη στον Τοξότη και στον 5ο,Δίας στον Υδροχόο σύνοδο με ακμή 7ου, Αρης στον Κριό σε σύνοδο με Μεσουράνημα...δεν μιλαμε απλά για εξωστρέφεια,μιλάμε για την επιτομή της...Πόσο σίγουρος είσαι για τα στοιχεία γεννήσεως που μας δίνεις? Υπάρχει περίπτωση λάθους?Look to your orb for the warning...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.