s
Ζώδια και απιστία - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 LastLast
Results 141 to 150 of 162
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Ζώδια και απιστία

Quote Originally Posted by valuable12 View Post
    Κατά την εξαιρετικά ταπεινή μου άποψη και πείρα, πιστεύω πως άπιστοι και άπιστες είναι οι ανώριμες και ανασφαλείς προσωπικότητες. Εάν αναηζτήσετε λοιπόν ποιό από τα ζώδια εμφανίζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά ή ποιο άλλο ζώδιο έχει την τάση να τα αναδεικνύει σε κάποιο, τότε θα βρειτε ποιός κατέχει τα σκήπτρα της απιστίας. Με άλλα λόγια, εγώ που είμαι υδροχόος της 30 Ιανουαρίου΄σίγουρα προκαλώ ανασφάλεια στους αυστηρούς και εντός συστήματος Αιγώκερους. Η ανασφάλεια των Αιγώκερων αυξάνεται με την απρόβλεπτη σκέψη μου και τον σπρώχνει να αναζητήσει πιο "ασφαλές" ή προβλέψιμο καταφύγιο. Κάνω λάθος?
    Ανάλογα το χάρτη και τις όψεις που δημιουργεί ο Ήλιος & ο ωροσκόπος με τους λοιπούς πλανήτες. Γιατί σκέψου έναν Αιγόκερω με ωροσκόπο Υδροχόο πως θα λειτουργεί!!!
    Όπως επίσης και τα βιώματα - εμπειρίες και τις ανάγκες του κάθε ατόμου
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by valuable12 View Post
    Κατά την εξαιρετικά ταπεινή μου άποψη και πείρα, πιστεύω πως άπιστοι και άπιστες είναι οι ανώριμες και ανασφαλείς προσωπικότητες. Εάν αναηζτήσετε λοιπόν ποιό από τα ζώδια εμφανίζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά ή ποιο άλλο ζώδιο έχει την τάση να τα αναδεικνύει σε κάποιο, τότε θα βρειτε ποιός κατέχει τα σκήπτρα της απιστίας. Με άλλα λόγια, εγώ που είμαι υδροχόος της 30 Ιανουαρίου΄σίγουρα προκαλώ ανασφάλεια στους αυστηρούς και εντός συστήματος Αιγώκερους. Η ανασφάλεια των Αιγώκερων αυξάνεται με την απρόβλεπτη σκέψη μου και τον σπρώχνει να αναζητήσει πιο "ασφαλές" ή προβλέψιμο καταφύγιο. Κάνω λάθος?
    Δεν νομίζω ότι ένας Αιγώκερος θα ήταν τόσο εύκολο να αισθανθεί ανασφάλεια... Εγώ προσωπικά σαν Αιγώκερος με ωροσκόπο Ταύρο κουράστηκα να τους "νταντέβω" κάθε λίγο και λιγάκι... από προσωπική μου εμπειρία(στενή φιλία με γυναίκα υδροχόο με ωροσκόπο δίδυμο και σχέση με άντρα υδροχόο με ωροσκόπο επίσης δίδυμο ) έβγαλα το συμπέρασμα ότι το να στηρίζονται στις πλάτες των άλλων είναι το καλύτερό τους.

Όνομα:
    DR WHO

Και γω πιστευω οτι τα ατομα που ειναι σε σχεση αλλα παρολα αυτα δεν μπορουν να την κρατησουν σταθερη ειναι και οι πιο ανωριμοι και οι πιο ανασφαλεις του ειδους

Τα ατομα που εντυπωσιαζονται με το παραμικρο απο τα γυρω τους (ειτε ανθρωπους και αντικειμενα). Και που δεν αρκουνται σε μια εμπειρια και ποτε δεν ειναι ευχαριστημενοι απο μια εμπειρια στην ζωη τους.

Ατομα που δεν μενουν ευχαριστημενοι με αυτο που εχουν αλλα θελουν και αλλα...

---------------------------------

Αστρολογικα μεταξυ Υδροχοου και Αιγοκερου.

Μαλλον ο Υδροχοος ειναι ο πιο ανωριμος και ο πιο απιστος...αν δεν κανω λαθος

Αν και προσωπικα δεν γνωριζω κανενα υδροχοο(ο/η) αλλα ουτε και τρελαινομαι να συναντησω για τους ευνοητους λογους...

Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι Alien?

Όνομα:
    ΑΡΤΕΜΙΣ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ!!

Όνομα:
    Κατερίνα

Apo ta pio apista zwdia oi toxotes...einai apistefto posous toxotes gnwrizw kai einai oloi...
    einai omws kai toso ma toso goiteftikoi...

Nala

Iχθύες-Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι νομίζω έρχονται πρώτοι στην απιστία...
    correct me if I'm wrong...:crazy:
    Είμαι ninja!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

συμφωνω...
    είμαστε ατακτούληδες τι να κάνουμε;:bigsmile:

Λιγουλάκι λιγουλάκιιιιιι....:σφύριγμα
    :nuts:
    Είμαι ninja!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

..........:σφύριγμα :σφύριγμα :respect: όσο πρέπει για να μη βαρεθούμε...
    αλλα οι υπόλοιποι δεν το βλέπουν έτσι....δεν είναι ανοιχτόμυαλοι βρε παιδιά:toung:

Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)