s
Δεσμοί Πλούτωνα-Κρόνου - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 28 of 28
    Δεν έχω ακόμα πολυ καλά κατανοήσει τα δύο ωροσκόπια, αλλά με μια πρώτη ματιά που τους έριξα και αν η ώρα της κοπέλας είναι ακριβής, δεν είναι ακριβώς άτομο των σχέσεων, μάλλον φοβάται.:amuse:

Μπερδεμένο πλάσμα με πολλές εσωτερικές συγκρούσεις και αρρενωπή επιθετικότητα αν και της έχουν δοθεί ευκαιρίες για σχέση στη ζωή της. Γιατί έχει τόση μυστικοπάθεια; είσαι σίγουρος πως θες να ασχοληθείς με την περίπτωση;:embarrest

Ελπίζω να μη μου πεις τώρα πως αυτή είναι η γυναίκα σου...:embarrest

Re: Δεσμοί Πλούτωνα-Κρόνου

Η εν λόγω κυρία, με ασαφή ώρα γέννησης έχει πολλά δυναμικά στοιχεία στο χάρτη της.

Είναι αυτάρκης, δυναμική, σοβαρή, εσωστρεφής. Ο Κρόνος της κυβερνά και τον 1ο οίκο της (το εγώ της) και τον 7ο οίκο της (σχέσεις - γάμος). Περιορισμοί και στην έκφραση της προσωπικότητας της και στη σύναψη σχέσεων εκ μέρους της.

Η Αφροδίτη της όμως σε κυριαρχία στο Ζυγό στον 7ο οίκο δείχνει ότι υπάρχει τάση για ευτυχισμένο γάμο αν σιγουρευτεί για την επιλογή της.
    Η Αφροδίτη σε σύνοδο με την ακμή του 8ου, χρωματίζει και τον 8ο οίκο της και ιδιαίτερα η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στον 8ο ενισχύει τον αέρα μυστηρίου και την σεξουαλικότητα που εμπνέει....

Η Σεληνούλα της στον Κριό είναι σε εντίθεση με τον Ήλιο της στον Σκορπιό. Ο υδάτινος ¶ρης της σε πτώση στον Καρκίνο κάνει τετράγωνα και με τον Ήλιο της και με τη Σελήνη της. Δυσκολία εναρμόνισης θέλησης-συναισθημάτων και δράσης.
    Δυσκολεύεται στην άμεση προσαρμογή λόγω έλλεψης μεταβλητών πλανητών.
    Δυσκολεύεται στην καθημερινή ρουτίνα λόγω έλλειψης πλανητών στην γη.

Παλεύει να βρει τις προσωπικές της ισορροπίες, κατά τη γνώμη μου..... και αυτός ο αγώνας τη δυναμώνει......

Για μιά σχέση χρειάζεται χρόνο και μεγάλη κατανόηση, υπομονή και προσμονή από τον ενδιαφερόμενο, εκ πρώτης, νομίζω.... για να την κάνει να νιώσει ασφαλής και σίγουρη ότι είναι ο κατάλληλος.....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Τι σας έφερε κοντά; Κοινά βιώματα, κοινές ανησυχίες.....

Ο κοινός σας ήλιος στον Σκορπιό σε όψεις με Σελήνη, ¶ρη και Κρόνο του καθενός σας.
    Το εγώ του καθενός σας έχει ανοικτά θέματα με τη διαχείριση των συναισθημάτων του, του τρόπου δράσης του και των μαθημάτων που έχει να πάρει σε αυτή τη ζωή.

Οι Σεληνούλες σας (ο συναισθηματικός σας κόσμος) δέχεται περιορισμούς και μαθήματα από τους Κρόνους σας.

Η κοινή σας Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τριγωνάκι με τον κοινό σας Ποσειδώνα στο Τοξότη.

Τέλος η κοινή σας Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Είστε και οι δύο μυστήριοι και μαγνητικοί......
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

4. Re: Δεσμοί Πλούτωνα-Κρόνου

parkat - αμερικάνε φίλε μέσα είστε. Εγώ πιέζω, αυτή απομακρύνεται, αλλά μετά επιστρέφει πάλι. Τον τελευταίο 1χρόνο αυτό γίνεται. Αυτή η ανεξαρτησία της - που δείχνει ότι δε με έχει ανάγκη- μου τη δίνει στα νεύρα αλλά αυτή είναι και ο λόγος που δε φεύγω από τη σχέση. Ε΄χω πεισμώσει και θέλω να την κάνω να με αγαπήσει.

5. Re: Δεσμοί Πλούτωνα-Κρόνου

parkat, έχει φουλάρει η θυρίδα σου από μηνύματα και δεν μπορώ να στείλω private!!!!!!!!Στη θέση μου θα το παλεύατε εσείς? Είναι πρόκληση από τη μία, αλλά από την άλλη ο Κρόνος μπαίνει πλεόν στο Ζυγό. Θα αρχίσει σιγά σιγά να πιάνει τους πλανήτες της και κατόπιν τους δικούς μου. Και το 2012 που θα φτάσει στο τρίτο δεκαήμερο Ζυγού, θα ενεργοποιήσει το ταυ τετράγωνο στα παρορμητικά που μας ταλαιπωρεί. Τότε θα είναι χειρότερα...

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by EPANASTATIS24 View Post
    parkat, έχει φουλάρει η θυρίδα σου από μηνύματα και δεν μπορώ να στείλω private!!!!!!!!Στη θέση μου θα το παλεύατε εσείς? Είναι πρόκληση από τη μία, αλλά από την άλλη ο Κρόνος μπαίνει πλεόν στο Ζυγό. Θα αρχίσει σιγά σιγά να πιάνει τους πλανήτες της και κατόπιν τους δικούς μου. Και το 2012 που θα φτάσει στο τρίτο δεκαήμερο Ζυγού, θα ενεργοποιήσει το ταυ τετράγωνο στα παρορμητικά που μας ταλαιπωρεί. Τότε θα είναι χειρότερα...
    μην σκεφτεσαι το 2012 κ.τλ..εδω δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο...
    τωρα τι κανεις δες...
    γνωμη μου αν μου επιτρεπεις αγαπητο μελος
    φτυστην για να κολλησει σαν γραμματοσημο
    κανε οτι σου κανει και μην πεισμωνεις
    τακτικη θελει....:bigsmile:

φιλικα
    κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Επαναστατη.
    ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,
    Χαλαρωσε κ απολαυσε αυτη τη σχεση οσο μπορεις,
    χωρις πεισματα κ εγωισμους,
    διοτι μαλλον θα εχει ημερομηνια ληξεως....
    Δεν αξιζει να χανεις τις μερες ταλαιπωρωντας την....

Όνομα:
    Σωκράτης

Το θέμα έγινε τσατ και παρείτσα. Ή το μεταφέρουμε στο facebook ή επανερχόμαστε στα αστρολογικά δεδομένα.

:bigsmile:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)