- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 100
Thread: Απορία για όψεις συναστρίας.
-
08-06-2010, 10:34 AM #71
Re: Απορία για όψεις συναστρίας.
Ποιος σου είπε ότι αν υπάρχει όψη μεταξύ Ήλιου και Σελήνης σε συναστρία ο δεσμός ...δεν μπορεί να σπάσει; Μπορεί και παραμπορεί :bigsmile:
Αναφορικά με την όψη συνόδου: μπορεί να δείχνει μια ευκολία στη ροή του συναισθηματικού δυναμικού εκατέρωθεν, αλλά πρέπει να εξεταστεί και η ποιότητα αυτού του δυναμικού. Από μια όψη δεν βγάζεις συμπέρασμα, όσο βασική και να είναι, όσο και αν μεμονωμένα εξεταζόμενη ερμηνεύεται ως θετική.
Αναφορικά με την όψη τριγώνου: Μια από τα ίδια.
Όσον αφορά τη διάρκεια μιας σχέσης, βασικό ρόλο παίζει και ο Κρόνος, αν έχει ευνοϊκές όψεις με τα "φώτα". Αν π.χ. έχεις ένα τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, ή Σελήνης-Κρόνου, έχεις μια ένδειξη ότι η σχέση μπορεί να έχει διάρκεια. Το ίδιο και με τη σύνοδο, αλλά με προϋποθέσεις.
Αν τώρα έχεις υπόψιν σου μια σχέση της οποίας ο χάρτης συναστρίας είχε Ήλιο-Σελήνη σύνοδο και χώρισαν, είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο, καθώς, όπως σου είπα, από μια όψη δεν βγάζουμε συμπέρασμα.
Το αν θα ξαναβρεθούν μαζί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Ρίξε μια ματιά σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%DF%E1.html :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-06-2010, 05:43 PM #72
μια διευκρινση ακομα..οταν στην συναστρια υπαρχει..
ηλιος τετραγωνο κρονος
σεληνη αντιθεση κρονος
κρονος αντιθεση ηλιος
κρονος εξαγωνο σεληνη..που κατα βαση ειναι δυσκολες οψεις...δεν δινει διαρκεια στην σχεση??απο μονες τους οι οψεις αυτες τι δειχνουν ??ειναι ενδειξεις που φερνουν διαφορες στο ζευγαρι??και πιθανο χωρισμο..? η οψη κρονου συνοδο με δια μπορει να τις βοηθησει καθολου??
οπως επισης να συμπληρωσω οτι ο διας ειναι οκυβερνων πλανητης του 1ου οικου της και ο κρονος ο κυβερνων πλανητης του 7ου οικου του στην συναστρια κανουν συνοδο στον συνθετο εξαγωνο..δινει καποια βοηθεια ολο αυτο στο να μην ειναι οριστικος ο χωρισμος τους...??
-
08-06-2010, 05:59 PM #73
και κατι που ξεχασα..τι ονομαζουμε ουρανιο ισημερινο??
-
08-06-2010, 06:39 PM #74
χμμμ...ο χάρτης μιας συναστρίας όπως και ένας γενέθλιος εξάλλου, δεν ειναι στατικος...ναι, σύμφωνοι, μπορεί να υπάρχουν οι παραπανω όψεις που λες οι οποίες όμως μπορεί από διελεύσεις να μαλακώνουν ή να υποστηρίζονται κατά κάποιο τρόπο από άλλες πιο θετικές όψεις... ή να ενεργοποιούνται και να γίνονται ακόμα πιο σκληρές...αν μια σχέση λοιπόν θα έχει διάρκεια ή όχι (ή αν κάποιος ενδεχόμενος χωρισμός θα είναι οριστικός ή όχι) θα εξαρτηθεί (νομίζω) και από τα προοδευτικά συστήματα όπως επισης και από τις διελεύσεις οι οποίες θα ενεργοποιήσουν τις θετικές ή τις αρνητικές όψεις της συναστρίας αλλά και του σύνθετου που δείχνει την ίδια τη σχέση.
οι όψεις του Κρόνου που αναφέρεις οκ, δεν ειναι καλές και γενικά αυτός όπου βάζει το χεράκι του με άσχημο τρόπο συνήθως προκαλεί πίεση, εκνευρισμό, υποβάλλει τα μέλη σε εξετάσεις, και γενικά γκρεμίζει ότι δεν ειναι δυνατό. Ο Κρόνος λειτουργεί ως φρένο, ως περιορισμός, ως προσγείωση
Πιστεύω όμως ότι το πως θα βγει και θα εκδηλωθεί αυτό θα εξαρτηθεί και από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο ήλιος ή σελήνη. Αν λοιπόν έχεις έναν φλογερό ενθουσιώδη ήλιο, ε δε νομίζω να είναι και το καλύτερο του ένα τετράγωνο από τον Κρόνο που θα τον φρενάρει και θα τον αδειάζει. Και το πρόβλημα δε θα είναι μόνο του Ήλιου αλλά και του Κρόνου που βλέπει ότι καλείται να επιβληθεί και να περιορίσει κάτι το τόσο ενθουσιώδες, έννοια άγνωστη για τον ίδιο τον Κρόνο. Οπότε τελικά έχουν θέμα και τα δύο μέλη της σχέσης. και καλά ο ήλιος (ως πιο δυνατός) αλλά η σελήνη ως πιο ευαίσθητη δε νομίζω ότι αντέχει μέσα της να δέχεται άσχημες όψεις από τον Κρόνο. Εχω δει λοιπόν ειδικά για τη σελήνη σε διάφορες συναστρίες να αγκομαχάει όταν την αγγίζει ο Κρόνος άσχημα, να την αδειάζει και εκεί που εκείνη θέλει να νιώσει, ο Κρόνος να την ξενερώνει και να την τιμωρεί...Τωρα αν το ζευγάρι, έχει μάθει και χειρίζεται τις όψεις αυτές, και η πορεία στο χρόνο αποδείξει ότι "περνάνε τις εξετάσεις" του Κρόνου, έχοντας άλλες βοήθειες από αλλού τότε ε ναι, προφανώς έχει διάρκεια.:bigsmile:Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
09-06-2010, 07:50 AM #75
Ουράνιος ισημερινός ονομάζεται η νοητή προέκταση, η προβολή του ισημερινού της Γης στην ουράνια σφαίρα. Ο ουράνιος ισημερινός γενικά ορίζεται ως ο μέγιστος κύκλος της ουράνιας σφαίρας που είναι κάθετος στον άξονα του κόσμου. Χωρίζει δε την ουράνια σφαίρα σε βόρειο ουράνιο ημισφαίριο και νότιο ουράνιο ημισφαίριο.
Δες για να καταλάβεις: http://www.astronomia.gr/wiki/images...ial_Sphere.PNGΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
09-06-2010, 02:33 PM #76
Καλημέρα παιδιά ! Θα ήταν εύκολο να έχω τις γνώσεις σας γιατί εγώ κοντεύω να ξε χάσω κι αυτά που ξέρω?!? Σε συναστρία, Αφροδίτη του ενός στις 1.39.38 του Τοξότη και Αφροδίτη του άλλου στις 7.45.32 του Λέοντος σχηματίζουν τρίγωνο μεταξύ τους όπως και με τον ¶ρη στις 10.7.55 του Κριού? Τα αστρολογικά προγράμματα υπολογισμού κοντεύουν να με τρελάνουν !!!!! :wacko ¶λλα αναγνωρίζουν τρίγωνο και άλλα τίποτα... Για επιβεβαίωση μοιρών παραθέτω τα στοιχεία γεννήσεως... ¶τομο Α: 6/7/1973 , 19:55 Αργοστόλι ¶τομο Β: 6/11/1971, 10:30 Johannesburg S. Africa...
-
09-06-2010, 03:42 PM #77
-
09-06-2010, 06:00 PM #78
Ευχαριστώ πολύ κα.Μόζορα ! Χωρίς να θέλω να σας κουράσω θα ήταν εύκολο, πολύ επιγραμματικά, να μου εξηγήσετε πως λειτουργεί το μεγάλο τρίγωνο εδώ?
-
11-06-2010, 12:13 AM #79
-
13-06-2010, 05:52 PM #80
να ρωτησω και εγω για μενα? ειναι ομως προοδευμενη συναστρια
Σελήνη Εξάγωνο Κρόνος 0.82
Ερμής Σύνοδος Δίας 0.66
Αφροδίτη Τρίγωνο Κλήρος Τύχης 0.98
Αρης Τετράγωνο Σελήνη 0.75
Αρης Τετράγωνο Β. Δεσμός 0.71
Κρόνος Τρίγωνο Αφροδίτη 0.01
Κρόνος Σύνοδος Ποσειδώνας 0.37
Ουρανός Χιαστί Αρης 0.44
Ουρανός Τρίγωνο Κρόνος 0.94
Ποσειδώνας Αντίθεση Λίλιθ 0.01
Πλούτωνας Τρίγωνο Λίλιθ 0.40
Ωροσκόπος Τετράγωνο Ποσειδώνας 0.96
καλα ειναι ολα αυτα για μια ερωτικη σχεση ?Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.