s
πλανήτες στο 12ο.... - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16

Re: πλανήτες στο 12ο....

δλδ ισχυει???
    χριστε μ... πλουτωνας κ κρονοσ στον πρωτο οικο μπρρρρ ανατριχιασα!:sick:
    ελεος! τι ανθρωπος!!!

ευχαριστω πολυ παντωσ για την απαντηση, πολυ καταπιστικη κ η εξηγηση για τουσ γωνιακους!!!
    :bigsmile::bigsmile:
    Roxan

Όνομα:
    irene

εγω πειραζει που δεν εχω πλανητες στον δωδεκατο οικο?? σημαινει κατι αυτο? :blink:
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Quote Originally Posted by zw_epimenontas View Post
    εγω πειραζει που δεν εχω πλανητες στον δωδεκατο οικο?? σημαινει κατι αυτο? :blink:
    Κοίτα, ένας άδειος 12ος, μου δείχνει εκ πρώτης ησυχία!!!! ως προς τα σκοτεινά θέματα και τους φόβους αυτού του οίκου. :bigsmile: Αρκεί ο κυβερνήτης του οίκου να μην κάνει τίποτε γκέλες με αρνητικές όψεις
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    irene

ο κυβερνιτης του 12ου οικου ειναι ο ποσειδωνας? επισης , για τα σκοτινα σημεια και τους φοβους που λες? ποιοι ειναι ?
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Quote Originally Posted by zw_epimenontas View Post
    ο κυβερνιτης του 12ου οικου ειναι ο ποσειδωνας? επισης , για τα σκοτινα σημεια και τους φοβους που λες? ποιοι ειναι ?
    :bigsmile::bigsmile: Ειρήνη μου, κοίταξε στο γενέθλιο χάρτη σου να δεις ποιό ζώδιο είναι στην ακμή του 12 οίκου σου, δηλ. από πού ξεκινάει. Το ζώδιο αυτό έχει έναν πλανήτη κυβερνήτη, ο οποίος είναι και κυβερνήτης του 12ου σου. Θα κοιτάξεις σε ποιόν οίκο είναι αυτός ο πλανήτης και τι όψεις κάνει.

Επίσης για την πληρέστερη ενημέρωσή σου διάβασε εδώ:

http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DC%F0%E7.html

και εδώ:

http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%E1%F6%DE.html
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    irene

αγαπητη μου κατερινα οπως ειπα και πιο κατω στον γεννεθλιο μου χαρτη δεν εχω πουθενα το 12 οικο . απλως ρωτησα για την ενημερωση μου τωρα καταλαβα ομως ετσι οπως τα ειπες πχ αν ειχα στον 12 οικο τον υδροχοο ο πλανητης κυβερνητης που αναφερουμε θα ηταν ο ουρανος σωστα????

πιο κατω απλως ρωτησα για ποσειδωνα γιατι οι ιχυες οι αγαπημενοι μου εχουν αυτον σαν κυβερνιτη και εκει ανοικει ο 12ος οικος απο οσα εχω διαβασει ετσι γνωρισω

αν κανω καποιο λαθος παρακαλω πεσμου που ειναι :toung:

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread