- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 24 of 24
-
13-06-2010, 10:53 AM #21
Re: Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ-ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
<<Πολύ δυνατός συναισθηματικός κόσμος και πάρα πολλές ευαισθησίες. Όταν αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις τα συναισθήματα σου και να τα ελέγχεις η Σελήνη σου στον Ζυγό θα εκφραστεί καλύτερα. Τώρα οι ανάγκες της πνίγονται μέσα στα βαθιά νερά του Πλούτωνα>>
Κοραλλία μου, η ευαισθησία μου είναι δεδομένη,όπως επίσης και η εσωτερική μου δύναμη(σθένος) την οποία ανασύρω όποτε χρειάζεται.Η δυνατή μου ψυχή νομίζω οτι αποδείχτηκε περίτρανα απο τη στιγμή που κατάφερα-μέσα απο την χρόνια ανάλυση, ενδοσκόπηση και εξέταση σε βάθος ανθρώπων και συμπεριφορών του άμεσου οικογενειακού μου περιβάλλοντος- να ξεπεράσω όλα όσα πέρασα στην παιδική και εφηβική μου ηλικία, δεδομένης κυρίως μιας ακατάλληλης πατρικής φιγούρας! Κατάλοιπα υπάρχουν ακόμα, μα δε το βάζω κάτω.Έμαθα να πολεμάω και να αγωνίζομαι χωρίς να μεμψιμοιρώ και γί'αυτό είμαι περήφανη.
Έκανα την παράθεση γιατι δεν αντιλήφθηκα επακριβώς το νόημα της παραπάνω φράσης. Ο λόγος που δυσκολευομαι συχνά να προσδιορίσω τί ακριβώς αισθάνομαι για κάποιον ή τι με έχει επηρεάσει και άλλαξα διάθεση είναι οτι προσπαθώ να εκλογικεύσω τα συναισθηματά μου?Με ποιό τρόπο θα καταφέρω να ξεκαθαρίσω και να ελέγξω τα συναισθηματά μου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το Μαράκι
-
15-06-2010, 12:23 PM #22
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για την ικανότητα πίστης και σταθερότητας μέσα στα πλαίσια μιας ερωτικής σχέσης ,συγκρίνοντας τους δύο δοθέντες χάρτες. Προσωπικά θεωρώ οτι ο καθενάς μπορεί να είναι εν δυνάμει πιστός ή εν δυνάμει άστατος,αλλα...Ας κάνω την αρχη...
Στον 1ο χάρτη (my brother) παρατηρούμε μια καλή εκπροσώπηση των σταθερών ζωδίων (Ήλιος στον Ταύρο, Ωροσκόπος στο Σκορπιό κτλ) και λόγω της προσκόλλησης στη σύντροφο μπορούμε να πούμε οτι το άτομο πράγματι δημιουργεί σταθερές σχέσεις.Η θέση της Αφροδίτης στα ψάρια δεν φημίζεται για απόλυτη πιστή αλλα ούτε και για άπιστη αναγκαστικά,υπάρχει ευελιξία. Φαίνεται οτι το άτομο θέλει να απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο και ο Δίας στο Σκορπιό δε γνωρίζει απο ημίμετρα!Ο ¶ρης στο Ζυγό βγαζει μια λαγνεία...Ο Ουρανός πάνω στον Ωροσκόπο τον κάνει αμφισβητία και του προσδίδει έντονη ανεξαρτησία, η παρουσία πλανητών στον 4ο οίκο με τη σύμπραξη και του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνου,δείχνουν μάλλον ένα άτομο που εκτιμά πολύ την αξία της οικογένειας και πάνω σε αυτή τη βάση χτίζει τις σχέσεις του.
Στο 2ο χάρτη, υπάρχει μεγάλη έμφαση στα ζώδια που έχουν ως σλόγκαν τους την ανεξαρτησία και την ελαυθερία( Ήλιος και Ουρανός στον 11ο-(Υδροχόος), Ωροσκόπος Τοξότης) και αυτό θέτει αρχικά υπο αμφισβήτηση την ικανότητα/προθυμία του ατόμου να δημιουργεί στενές σχέσεις, καθώς ενυπάρχει ο φόβος της δέσμευσης-φοβάται μην περιοριστέι η ελευθερία της, δεδομένου του ότι μια σχέση απαιτεί συμβιβασμούς-με τόσο Ζυγό στο χάρτη θα συμβιβάζεται,αρκεί να μην νιώσει οτι αδικείται! Κοιτώντας καλύτερα βλέπουμε την κυρίαρχη θέση της Αφροδίτης απο το Ζυγό που δίνει στο άτομο την ικανότητα για δημιουγία σχέσεων όλων των ειδών...την ικανοτητα...όχι απαραίτητα και τη θέληση όμως!!!Κυρίαρχη θέση στο χάρτη έχει και ο Δίας ως Κυβερνήτης του Ωροσκόπου, ο οποίος όμως φρενάρεται απο τον Κρόνο με όψη συνόδου και μάλιστα ένα Κρόνο δυνατό, αφού βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης του. Απ όλα τα παραπάνω θα έλεγα εγώ οτι το άτομο αρέσκεται να κάνει σχέσεις που του παρέχουν ελευθερία κινήσεων και σίγουρα ασφικτιά σε κλειστοφοβικές καταστάσεις. Αν λοιπόν δεν βιώσει καταπίεση πιθανόν να δημιουργήσει μια σχέση, εξάλλου με τόσους πλανήτες στο ζώδιο της συντροφικότητας, δεν αντέχει τη μοναξιά. Με τη Σελήνη στο Ζυγό ίσως έχει κάπως επιπόλαια ή επιφανειακά συναισθήματα,αν και η σύνοδος με τον Πλούτωνα καθώς και το Ηλιοζώδιο δίνουν βάθος και ευαισθησία, οπότε μάλλον ασφαλέστερο θα ήταν να πούμε οτι δεν βασανίζεται απο την προσκόλληση-εξάρτηση στο σύντροφο(ίσως συνειδητά την αποφεύγει) και έτσι φεύγει απο μια σχέση με τα λιγότερα συναισθηματικά τραύματα.¶λλωστε η ακμή του 7ου οίκου στους Διδίμους δείχνει οτι επιθυμεί για σύντροφο ένα άτομο που δε θα είναι ο ορισμός της αφοσίωσης!!!
Επιπλεόν...Η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με Δία και Κρόνο, αρα βλέπουμε μια χαρωπή πεταλουδα που αρέσκεται στο να φλερτάρει και να ικανοποεί έτσι τη φιλαρέσκεια της, ο Κρόνος όμως την προτρέπει να επιδείξει μια σοβαρή στάση απέναντι στις σχέσεις όταν αποφασίσει να δεσμευτεί.
Περιμένω τις δικές σας εκτιμήσεις...
Οσοι πιστοί προσέλθετε!!!
(Κοραλλία μου...πως σου φάνηκε η ανάλυση που έκανα?Νομίζω ήταν καλή η προσπάθεια αιτιολόγησης και επιχειρηματολογίας, αν και η υποκειμενικότητα εδω δε μπορεί να εξαλειφθεί τελείως!)
-
15-06-2010, 01:22 PM #23
Μαράκι μου,
νομίζω πως και πάλι υποτιμάς την σημασία της συνόδου ¶ρη/Ποσειδώνα πάνω στον άξονα 1ου/7ου. Μ' ένα Ήλιο στον Σκορπιό, κυβερνήτη 7ου στον Σκορπιό, Αφροδίτη σύνοδο με Κρόνο και Σελήνη στον Ζυγό το άτομο σαφώς θέλει μια σταθερή και βαθιά συναισθηματική σχέση. Η σύνοδος όμως ¶ρη/Ποσειδώνα πάνω στον ωροσκόπο στον Τοξότη θέλει το αντίθετο. Επομένως το άτομο αυτό συχνά θα νιώθει ένα κενό κι ένα ανικανοποίητο στις σχέσεις του και συχνά θα καλείται από τις εμπειρίες του να έρθει αντιμέτωπο με τις αντιφάσεις του.
Η γνώμη μου είναι το άτομο αυτό (μια και μιλάμε σε τρίτο πρόσωπο) να ακολουθήσει τις ανάγκες του Ήλιου, της Σελήνης και της Αφροδίτης του και να βρει τον τρόπο να χειριστεί την σύνοδο του ¶ρη/Ποσειδώνα μέσα σε μια σταθερή και μόνιμη σχέση.
Μην με ρωτήσεις όμως με ποιο τρόπο θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Αντιλαμβάνεσαι ότι σ' ένα σάιτ 40,000 μελών δεν μπορούμε να κάνουμε προσωπικές αναλύσεις σε τέτοιο βάθος, παραμόνο να δίνουμε κάποιες ενδείξεις και να λύνουμε κάποιες απορίες.
-
15-06-2010, 01:33 PM #24
Κοραλλία μου σε ευχαριστώ γαι την απάντηση, αλλα περίμενα οτι θα κάνεις μια εκτίμηση για όσα αναφέρω και οχι μόνο για όσα παρέλειψα να σχολιασω. Δηλαδή σε γενικές γραμμές πιστεύεις οτι είμαι σε θέση να κάνω μια ανάλυση που θα είναι ορθή σε κάποιο βαθμό? Η γνώμη σου μετράει για μένα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.