- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 72
-
22-05-2010, 03:48 AM #41
Re: Ουρανός στον Κριό
Καλωσόρισες kanna.
Εάν παραδεχτούμε ότι η αστρολογία είναι μία συνθετική τέχνη επιστήμη ή μέθοδος που βασίζεται σε απλά αρχέτυπα κάποιων στοιχείων, για να βγάλουμε μία πρόβλεψη θα πρέπει τα απλά αρχέτυπα αυτά να τα συνδασουμε μεταξύ τους και να βγάλουμε ένα μοναδικό συμπέρασμα. Φαινομενικά είναι μια πολύ εύκολη δουλειά, γι αυτό και η πληθώρα όσων δηλώνουν αστρολόγοι ή γνώστες.
Ας πούμε ότι το κάθε στοιχείο, πλανήτης οίκος ζώδιο ή όψη, έχει μόλις μία λέξη-κλειδί που το χαρακτηρίζει (στην πράξη έχει πολύ περισσότερες). Ο Δίας επέκταση, ο Ουρανός έκπληξη, ο Ήλιος εύνοια, ο Ζυγός αρμονία, ο Κριός ορμή, ο Παρθένος τάξη, ο πέμπτος οίκος σχέσεις, ο ¶ρης δράση, ο όγδοος libido, η αντίθεση σύγκρουση και τέλος το τετράγωνο δυσκολία. Αν μέτρησα καλά η ερώτηση που θέτεις ζητάει συμπέρασμα από 11 διαφορετικά στοιχεία. Και αυτά μόλις μέ ένα κλειδί από το καθένα. Χμ. Όχι και τόσο απλό για να διακινδυνέψει κανείς μία στεγνοπόδαρη πρόβλεψη, σωστά?
. Mind over matter.
.
.
> >
-
22-05-2010, 08:36 PM #42
-
23-05-2010, 01:23 AM #43
Γουσταρω θα γινει χαμος!!!!
Ειμαι λιονταρι πρωτων ημερων με ωροσκοπο ζυγο (πρωτων ημερων) και σεληνη στον στις 3 του ζυγου....
-
23-05-2010, 02:48 AM #44
Καλησπέρα!
Η ερώτησή μου είναι γενική όσο αναφορά τον Ουρανό και τη διελευσή του απο τη μηδενική μοίρα του Κριού: απο μόνο του ως γεγονός επιδεινώνει η συγκεκριμένη μοίρα τα πράγματα ή αποτελεί ούτως ή άλλως το πέρασμα του Ουρανού απο προσωπικούς πλανήτες και δη τον Κριό μία έντονη διέλευση; Επειδή κάποια απο τα μέλη ρώτησαν για την ύπαρξη( παραδειγματικά αναφέρω) Αφροδίτης στη συγκεκριμένη μοίρα( ή ¶ρη κτλ.) σε κάποια άλλη μοίρα ο ίδιος πλανήτης θα μπορούσε να φέρει ένα λιγότερο ανατρεπτικό αποτέλεσμα με τη διέλευση του Ουρανού απο πάνω του, ή όχι;
υ.γ Παρεμπιπτόντως, κάποιοι τη δέχονται τη μηδενική μοίρα ως μοίρα της ανθρωπότητας και άλλοι όχι. Υπάρχει σωστό και λάθος;
Συγχαρητήρια για το άρθρο σας...!
-
23-05-2010, 05:15 PM #45
γεια σας ....γειας σας...
εγω ειμαι καινουργια εδω και τωρα ξεκιναω να μαθαινω λιγα πραγματακια γιαυτο μην με παρετε απο τα μουτρα αν σας φαινοντα οι αποριες μου "χαζες"
λοιποννννν ακουω συνεχεια για την εισοδο του ουρανου στον κριο..εγω λοιπον ειμαι ενα καλο κριαρακι (με ωροσκοπο λεων) που ομωσ εχω τον ουρανο στον ζυγο (16 μοιρεσ 31΄42'') και στον 3 οικο ..τι σημαινει αυτο? με επηρρεαζει οτι μπαινει στο ζωδιο μου η η θεση του στο γενεθλιο χαρτη μου?(υποθετω οτι το ρ στον χαρτη σημαινει αναδρομοσ?) παιδακια απο καπου πρεπει να αρχισω και εγω εε..
ζητω καταννοηση..
ευχαριστω!!!
-
23-05-2010, 05:25 PM #46
Καλωσήρθες savras:bigsmile:
Θα πρέπει να ξεκινήσεις διαβάζοντας για την φύση του Ουρανού, για τον Κριό, τον Ζυγ, τους οίκους και και τις όψεις. Το αν θα έχεις κάποια εμφανή επιρροή απο την νέα θέση του εξαρτάται απο την θέση των γενέθλιων πλανητών σου. Αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις πρώτες 10 μοίρες του Κριού, τότε θα επηρεαστεί αυτό το διάστημα ( ειδικά αν βρίσκεται στις 5 πρώτες μοιρες του) και θα ενεργοποιήσει και τις γενέθλιες όψεις του Ήλιου σου, που θα πρέπει να εξετάσεις επίσης.
Ολα αυτά που γράφω πολύ γενικά φυσικά. Προτείνω να ξεκινήσεις διαβάζοντας τα σχετικά με τους πλανήτες, όψεις, οίκους, ζώδια κτλ άρθρα μας για να πάρεις μία πρώτη εικόνα του πως λειτουργεί η αστρολογία.
Ελπίζω να σε βοηθησα:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
23-05-2010, 05:33 PM #47
Φωτεινη σε ευχαριστω πολυ πολυ!!
απο οτι καταλαβα εχω πολυυυυυυυυυυυυυ διαβασμα (δεν προλαβαινω οεεε δεν προλαβαινο..που λεει κ το τραγουδι) και μια και ο ηλιοσ ειανι στισ 10 μοιρες 52' 51'' του κριου ξεκιναω τωρααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλια σε ολους!!!!
-
31-05-2010, 10:21 PM #48
Καλησπερα παιδια...μια ερωτηση εχω,ειμαι ΔΙΔΥΜΟΣ με ωροσκ ΣΚΟΡΠΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ στης 28'24'48 ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ και ΠΛΟΥΤΩΝΑ στην γενεθλια ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΑΙΡΩ!Κατι εχει αρχισει να γινεται μεσα μου και εξω μου εδω και λιγο καιρο ,ελπιζω να ναι προς το καλυτερο,προσπαθω,ωστοσο ειναι στον 6οικο μου,εργασια,υγεια....λοιπον ξερει καπιος να μου εξηγηση κατι παραπανω??
-
31-05-2010, 10:41 PM #49
Να το λουκετιΑ
να μην το λουκετιά
Να το λουκετιά;;;;;Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
02-06-2010, 01:37 AM #50
Καλησπέρα, είμαι κριός μηδενικής μοίρα και διαβάζω όλα αυτα που γράφονται για τις συνόδους ουρανού και δία στον κριό.. έχω και τον ερμή και την αφροδίτη στον κριό αλλα στο 2ο δεκαήμερο οπότε δεν επηρεάζονται ακόμη.
Τυχαίνει όμως να έχω ωροσκόπο υδροχόο ( με τον ουρανο στον σκορπιό) στις 29,2 μοιρες, που αυτή την εποχή συνοδεύεται απο τον ποσειδώνα και τον χείρωνα.... ( σα πολλα δεν πέσανε γι αυτο το καλοκαίρι???:bigsmile: :bigsmile
Με ποιο τρόπο συνδυαζονται αυτές οι σύνοδοι?? Τι είναι το πιο πιθανό που μπορώ να περιμένω το επόμενο διάστημα???
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 52 users browsing this thread. (0 members and 52 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.