s
Η Τίνα απαντά, παρθενο, ωροσκοπο, σκορπιος, δυσκολους&αταιριαστουςεχω, τους, ειναι, 00¨18, λεωντα, επηρεαζομαι, μοιρες, πειτε, καποια, σαςειμαι, ηθελα, στοιχεια, εχουν, συνδυασμο, γεια, αυτον" /> σκορπιος με ωροσκοπο παρθενο!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

σκορπιος με ωροσκοπο παρθενο!

Γεια σας!ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο παρθενο..θα ηθελα να μου πειτε καποια στοιχεια για αυτον τον συνδυασμο..μου εχουν πει οτι ειναι απο τους πιο δυσκολους&αταιριαστους!εχω ωροσκοπο παρθενο σε 00¨18 μοιρες..επηρεαζομαι και απο τον λεωντα?

Όνομα:
    Τίνα

Re: σκορπιος με ωροσκοπο παρθενο!

Αγαπητή froukoukou αναρωτιέμαι για ποιον λόγο σου είπαν ότι είναι ένας από τους πιο αταίριαστους συνδυασμούς.
    Από πότε το νερό δεν τα πηγαίνει καλά με την γη?
    Μια χαρά συνδυασμός είναι, δίνει πάθος και εμβάθυνση σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και θέλεις ν ασχοληθείς και ...... μάλιστα με τις ευλογίες της τελειομανούς Παρθένου. Αγαπάς την τελειότητα, είσαι πρακτικό άτομο κι ειδικά αν ο Ήλιος βρίσκεται στον 2ο οίκο είσαι άνθρωπος συντηρητικός με ήθος και αρχές. Επιθυμείς την σταθερότητα στην ζωή σου και δουλεύεις σας είλωτας γι αυτήν. Δίνεις μεγάλη σημασία στα χρήματα και τα υλικά αγαθά, μόνο που θα πρέπει να μάθεις να τα μοιράζεσαι.

Στην δεύτερη σου ερώτηση τώρα, όχι δεν επηρεάζεσαι από τον Λέοντα, ο ωροσκόπος σου είναι καθαρά στο ζώδιο της Παρθένου.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)