- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 118 of 118
-
21-05-2010, 04:40 PM #111
Re: Ωροσκόπιο Ελλάδας - Όψεις που δέχεται κατά την κρίση
Eγώ παιδιά μπορεί να μην γνωρίζω ακόμη για τα προοδευτικά αλλά πολύ φοβάμαι οτι γενικά η Ελλάδα θα ερημώσει γιατί και με απλή λογική να το σκεφτούμε αν οι νέοι μεταναστεύσουν λόγω τις ανεργίας μόνο οι γέροι θα μεινουν σε αυτό το κράτος έτσι όπως μας καταντήσανε:bigsmile:
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
21-05-2010, 04:58 PM #112
Μπορείς να μου υποδείξεις ένα κράτος που να έχει ανάπτυξη (όχι την Κίνα, βέβαια
) και άρα να έχει τη δυνατότητα να υποδεχθεί μετανάστες;
Στο λέω αυτό επειδή εγώ δεν γνωρίζω κανένα. Όλοι έχουν πρόβλημα και οι δείκτες της ανεργίας τους είναι υψηλοί. Τουτέστιν δεν υπάρχουν δουλειές. Τουτέστιν ό,τι και να λένε κάποιοι (ότι θα πάνε σε άλλη χώρα, θα μεταναστεύσουν για να βρουν δουλειά κλπ, κλπ) δεν μπορεί να γίνει, για τον απλούστατο λόγο ότι όπου και να πάνε θα είναι τα ίδια και χειρότερα. Φυσικά εξαιρούνται οι δουλειές αυτές που αφορούν εξειδικευμένες δεξιότητες ΄και γνώσεις, που γίνονται από άτομα ανώτερης μόρφωσης. Αλλά και αυτές είναι ελάχιστες σε σχέση με τη ζήτηση και οι περισσότεροι απόφοιτοι των δικών μας ΑΕΙ έχουν ποιότητα πολύ πιο κάτω από τον μ.ο. των ξένων πανεπιστημίων.
Έχω ξαναγράψει ότι το πρόβλημα ΔΕΝ έγκειται μόνο στην Ελλάδα. Απλώς με αφορμή το ελληνικό ζήτημα, που αποτέλεσε την θρυαλλίδα των εξελίξεων, οι περισσότεροι κοιτάνε τα δικά μας χάλια και δεν βλέπουν τα δικά τους. Ο Πλούτωνας είναι στο Αιγόκερω και ο Κρόνος θα μπει στον Ζυγό για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για την Ελλάδα. Όπως και ο Ουρανός θα μπει στον Κριό, ο Δίας κλπ.
Οι αρχετυπικές δυνάμεις των πλανητών επενεργούν σε όλον το κόσμο. Δεν βλέπεις πώς και η Ισπανία, η Ιταλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία και πλήθος άλλων χωρών παίρνουν μέτρα; Ίσως όχι αντίστοιχα των ελληνικών, αλλά μέτρα. Και πάλι όμως, το ταρακούνημα θα υπάρξει. Και θα υπάρξει νομοτελειακά, επειδή έχει επέλθει ανισορροπία στο σύστημα.
Επιπλέον η χώρα δεν ερημώνει και "γερνάει" επειδή υπάρχει η τάση να φύγουν κάποιοι (που δεν πρόκειται να γίνει, για τους λόγους που αναφέρω πιο πάνω). Η χώρα "γερνάει" και ερημώνει επειδή έχει χαμηλό δείκτη γεννητικότητας. Πιο απλά, δεν γεννιούνται τόσα παιδιά όσα χρειάζονται για να υπερκαλυφθούν οι θάνατοι. Για να σου δώσω να καταλάβεις, ο δείκτης γεννητικότητας (=Λόγος των γεννήσεων ενός έτους προς το μέσο πληθυσμό του ίδιου έτους και γενικότερα ο λόγος των γεννήσεων μιας περιόδου στο μέσο πληθυσμό της ίδιας περιόδου. Επομένως ο αριθμός που αναλογεί στις γεννήσεις που γίνονται σε μια χώρα στη διάρκεια ενός έτους ανά 1.000 κατοίκους κατά τη διάρκεια αυτού του έτους στην ίδια χώρα). Φαντάσου ότι στην Ελλάδα αυτός ο λόγος είναι κάτω από το 1,5 (1,39 μου φαίνεται), ενώ για να "φρεσκαριστεί" η γενιά χρειάζεται 2 και κάτι....Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-05-2010, 05:21 PM #113
Αγαπητέ μου Jupiterios,
έχεις πει τόσα πολλά εδώ που είναι αδύνατο να απαντήσω σε όλα.
Δεν μπορώ να σχολιάσω τον χάρτη της Ελλάδας που χρησιμοποιείς με ωροσκόπο στην 2ο Ζυγού γιατί δεν τον γνωρίζω και δεν ξέρω τι συντεταγμένες ή σύστημα οικοθεσίας χρησιμοποιείς για να τον κοιτάξω. Αν όμως εγώ θεωρούσα ότι η Ελλάδα έχει ωροσκόπο στις 2ο Ζυγού περισσότερο θα έδινα βαρύτητα στο πρόσφατο τετράγωνο Πλούτωνα/Κρόνου πάνω στον ωροσκόπο της παρά το τράνζιτ του Πλούτωνα στο προοδευμένο Μεσουράνημα, το οποίο μάλιστα δεν υπολογίζεις με κάποια αξιόπιστη ακρίβεια αφού λες ότι το Μεσουράνημα φέτος περνά στην 0ο Αιγόκερω και ο τράνζιτ Πλούτωνας ήταν στην 0ο Αιγόκερω πέρσι.
Και πάλι όμως το τετράγωνο των τράνζιτ Πλούτωνα/Κρόνου στον ωροσκόπο δεν εξηγεί ακριβώς γιατί το πλήγμα να είναι οικονομικό, να απειλείται με πτώχευση η χώρα, αφού μπορεί να σημαίνει περισσότερο άλλα πράγματα στον άξονα 1ου/7ου, όπως πόλεμο ή πολύ σοβαρά προβλήματα με άλλη χώρα, επώδυνη διάλυση συμμαχιών, φυσικές καταστροφές κ.ά.
Οι μακροχρόνιες συνέπειες που είπα σχετικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα είναι άσχετες από το πόσο διαρκεί το πέρασμα τους από τράνζιτ ή προόδους. Όταν τελειώσει ένα πέρασμα του Κρόνου συνήθως τελειώνουν και οι συνέπειες που φέρνει ή μπορεί να κρατήσουν για λίγο ακόμα. Οι συνέπειες όμως που φέρνει ο Πλούτωνας μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια μετά το πέρασμα του από μια θέση. Ο Κρόνος θα έφερνε μέτρα λιτότητας, ο Πλούτωνας σείει την οικονομία από τα θεμέλια της.
Η προσέγγιση της ιστορίας που κάνεις με τον προοδευτικό ωροσκόπο είναι πολύ επιφανειακή και σε αρκετά σημεία λανθασμένη. Δεν μπορεί να ερμηνεύσει κανείς σοβαρά γεγονότα στην ιστορία μιας χώρας από την θέση του προοδευτικού ωροσκόπου. Αλίμονο όταν περνά ο ωροσκόπος μιας χώρας από τον Αιγόκερω να βιώνει καταστροφές του μεγέθους της Μικρασιατικής καταστροφής για την Ελλάδα.
Συνδύασες τον Ζυγό με την μοναρχία. Δεν κατάλαβα γιατί. Ανάπτυξη του σιδηροδρομικού δικτύου, μεταρρυθμίσεις στην παιδεία και άλλα που αναφέρεις έγιναν σε διάφορες εποχές και μάλιστα μεγαλύτερης έκτασης. Ή σημειώνεις για τον προοδευτικό ωροσκόπο στον Τοξότη "έντονη παρουσία του Βενιζέλου". Τι σημαίνει αυτό και πώς σχετίζεται με τον Τοξότη; Η παρουσία του Βενιζέλου ήταν λιγότερο έντονη όταν ο προοδευτικός ωροσκόπος ήταν στον Αιγόκερω;
Και γιατί συνδέεις τον Αιγόκερω και την έξαρση του ¶ρη με την συρρίκνωση εδαφών και την εθνική καταστροφή στην Σμύρνη ενώ για τον ¶ρη στον Κριό αναφέρεσαι σε επιτυχημένες πολεμικές συρράξεις; Αν ο ¶ρης στην έξαρση του φέρνει τέτοιες καταστροφές τι να περιμένουμε στην πτώση του; Και γιατί ο ωροσκόπος στον Αιγόκερω δεν έφερε την σύνεση και την σωστή στρατηγική ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή;
Επίσης, δεν κατάλαβα γιατί συνδέεις την αστυφιλία με τον Υδροχόο ή με την άνοδο της Δεξιάς στην εξουσία και την περιθωριοποίηση της Αριστεράς.
Λαοπλάνους πολιτικούς, διόγκωση του δημόσιου τομέα, οικονομικές απάτες και σκάνδαλα η Ελλάδα είχε σ' όλη την ιστορία της από το 1830. Και τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα έγιναν επί βασιλείας, απλώς ήταν διαφορετικές οι καταστάσεις και ο λαός ζούσε στην άγνοια ή δεν είχε τον τρόπο να μιλήσει. Οικονομική ασυδοσία στο έπακρο και λογαριασμό να μην δίνουν. Γιατί όταν ο βασιλιάς βάζει χαράτσι σ' ένα εξαθλιωμένο οικονομικά λαό για να αγοράσει θαλαμηγό στην κόρη του τι να συζητάμε για τον Κοσκωτά;
Ούτε μπορούμε να μιλάμε για άσχημες οικονομικές εξελίξεις με προοδευτικό ωροσκόπο στον Κριό επειδή είναι η πτώση της Αφροδίτης γιατί ο Κριός ως ζώδιο δεν έχει σχέση με οικονομικά θέματα. Αν υπάρχουν τέτοιες εξελίξεις από αλλού θα φαίνονται.
Δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε ή να προβλέψουμε σοβαρά γεγονότα στην ζωή μιας χώρας από την θέση του προοδευτικού ωροσκόπου, όπως ούτε και στην ζωή ενός ατόμου. Και σίγουρα είναι πολύ παρακινδυνευμένο, και μάλιστα χωρίς σε βάθος μελέτη, να χρησιμοποιήσουμε το ζώδιο του προοδευτικού ωροσκόπου για να επιβεβαιώσουμε τον γενέθλιο ωροσκόπο. Γιατί αν πάρει κανείς τον προοδευτικό ωροσκόπο ξεκινώντας από τους Διδύμους και ανοίξει ένα βιβλίο ιστορίας σίγουρα και πάλι θα μπορεί να "ταιριάξει" πολλά γεγονότα.
-
22-05-2010, 12:23 AM #114
Οπως ηδη εχω πει στο προηγουμενο ποστ αυτοι οι προοδοι του Ωροσκοπου δινουν γενικες τασεις. Εξυπακουεται οτι τα γεγονοτα θα εκδηλωθουν απο συγκεκριμενες διελευσεις και προοδους επι του γενεθλιου. Ειναι αυτονοητο.
Στο ποστ κανω μια αναφορα των σημαντικοτερων γεγονοτων καθε περιοδου. Καποια απο αυτα κολλανε πολυ με το κλιμα του ζωδιου και τα συνδεω αιτιολογοντας το με τις παρενθεσεις μου. Καποια αλλα ομως δεν τα συνδεω, ειναι απλη αναφορα. Πχ δεν συνεδεσα τη μοναρχια με το Ζυγο, απλα εγινε αναφορα. Ουτε συνεδεσα την πολιτικη δραση Βενιζελου με τον Τοξοτη. Οταν υπαρχει συνδεση το αιτιολογω μεσα στις παρενθεσεις.
Και σιγουρα δεν χρησιμοποιησα αυτες τις προοδους για να κανω επαληθευση της αποψης μου περι Ωροσκοπου στην 2η Ζυγου. Αυτο ειναι ενα αυθαιρετο συμπερασμα που δεν καταλαβα πως συναχθηκε!! Παντως αν ενδιαφερεστε να παραθεσω συγκεκριμενα στοιχεια για να υποστηριξω την αποψη μου αυτην, πολυ ευχαριστως να το κανω.
Οσον αφορα το ερωτημα : απο που φαινεται οτι το πληγμα ειναι οικονομικο θεωρω οτι το εχω απαντησει ηδη στο ποστ 26 (δ. πλουτωνας σε αντιθεση ακριβειας με πρ. Αφροδιτη) και απο το γεγονος οτι ο Πλουτωνας (θεματα οικονομιας) ειναι κυβερνητης του 2ου οικου και δεχεται σκληρες οψεις απο Ουρανο και Κρονο ταυτοχρονα (ταυ τετραγωνο) αυτην την εποχη.
Αγαπητη Κοραλλια δεκτη η κριτικη σου για το ποστ 110 -αν κι επιλεκτικη οπως παρατηρησα- αλλα θα χαρω περισσοτερο αν μας παρουσιαζες καποια τετοια παραδειγματα που να δειχνουν αυτο που αναφερεις στην παραθεση.
-
22-05-2010, 11:50 PM #115
Καλά εννοείτε οτι δεν μιλάω να πας εργάτης εννοείτε να έχεις πτυχία απλά το κακό είναι οτι οι γνώσεις δεν φτάνουν θέλει επιπλέον πράγματα και όσον αφορά αυτό που λες οτι είναι γενικό το κακό αυτό δυστηχώς υπάρχει σε πολλά κράτη.Και για την υπογεννητικότητα μπορώ να σου πω εγώ που είμαι γυναίκα.Εχω πτυχίο ετοιμάζομαι να πάρω δεύτερο και κάνω ενέργειες και για μεταπτυχιακό το ίδιο και ο σύντροφος μου.Σε πληροφορώ λοιπόν οτι είμαστε άνεργοι πες μου τώρα εσύ λοιπόν αν σκέφτομαι να κάνω παιδιά εγώ τώρα.Γιατί; Για να πεινάμε όλοι μαζί παρέα;Ελπίζω μόνο να φτιάξει η όλη κατάσταση γιατί τότε θα δεις πολλούς να φεύγουν και ας μην το πιστεύεις.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
23-05-2010, 02:02 PM #116
Αγαπητέ μου Jupiterios,
δεν θα παρουσιάσω παραδείγματα που να συσχετίζουν τον προοδευτικό ωροσκόπο της Ελλάδας με ιστορικά γεγονότα και θα σου εξηγήσω τον λόγο.
Έχω πτυχίο ιστορίας και η διπλωματική μου για το πτυχίο μου είναι πάνω στην ιστορική περίοδο που συζητάμε, την νεότερη ιστορία της Ελλάδας, δηλαδή από το 1830 μέχρι την γερμανική κατοχή. Το θέμα της διπλωματικής μου ήταν η δημιουργία και η εξέλιξη της αστικής τάξης στην Ελλάδα την συγκεριμένη περίοδο, ένα θέμα που απαιτεί πολύ καλή γνώση ιστορίας, πολιτικής και οικονομίας καθώς και αρχές κοινωνιολογίας.
Παρόλο όμως που γνωρίζω καλά ιστορία και αστρολογία δεν θα τολμούσα ποτέ να κάνω αυτό που έκανες εσύ με τον προοδευτικό ωροσκόπο σε συνδυασμό με ιστορικά γεγονότα γιατί η ιστορία δεν είναι απλώς μια γραμμική σειρά γεγονότων. Ο μηχανισμός της ιστορίας (οι παράμετροι που την συναποτελούν) είναι πολύ πιο πολύπλοκος απ' όσο μπορεί κανείς να αντιληφθεί διαβάζοντας τα σχολικά εγχειρίδια.
Μου κάνει εντύπωση όμως ένα πράγμα. Ερμηνεύεις την αντίθεση του τράνζιτ Πλούτωνα με την προοδευτική Αφροδίτη ενώ δεν αναφέρεις τίποτε για τον προοδευτικό ¶ρη που βρίσκεται από πέρσι στην 0ο Κριού και μέσα στο 2009 δεχόταν τετράγωνο από τον τράνζιτ Πλούτωνα. Σύμφωνα με την άποψη σου για το ωροσκόπιο της Ελλάδας ο ¶ρης κυβερνά το 7ο σπίτι.
Σ' ένα χάρτη δεν μπορεί κάποιες όψεις να λειτουργούν επιλεκτικά και κάποιες όχι, πρέπει να λειτουργούν όλες. Κι αφού πιστεύεις ότι η αντίθεση του τράνζιτ Πλούτωνα με την προοδευτική Αφροδίτη έφερε κάτι τόσο σοβαρό όσο ο κίνδυνος να πτωχεύσει η χώρα δεν μπορεί παρά και το τετράγωνο του τράνζιτ Πλούτωνα με τον προοδευτικό ¶ρη το 2009 να έφερε κάτι εξίσου σοβαρό και δραματικό στα θέματα που σημειοδοτεί και στο 7ο σπίτι που κυβερνά. Μπορείς να μας εξηγήσεις πια ήταν αυτά τα γεγονότα που έφερε η όψη αυτή;
-
25-05-2010, 12:05 AM #117
Αγαπητη Κοραλλια
Την αναφορα σου σε πτυχια για να καταληξεις τελικα να διατυπωνεις το αυτονοητο (οτι δηλ. ο μηχανισμος της ιστοριας ειναι πολυπλοκος και οχι γραμμικος) δεν μπορω να την δεχτω ως σοβαρο επιχειρημα. Μπορω να την εκλαβω μονο ως υπεκφυγη.
Αλλωστε ολοι συμφωνουμε πως αυτη ειναι η μαγεια της Αστρολογιας. Οτι μπορει με 12 μονο εργαλεια να εξηγει με απλοτητα και ακριβεια ακομα και τους πλεον πολυπλοκους μηχανισμους της Φυσης. Και σε αντιδιαστολη αυτο ακριβως ειναι που απεχθανονται σε αυτην οι επιστημονικοφανεις....
Οσον αφορα την απορια που θετεις σχετικα για τον διελ. Πλουτωνα προς τον προοδ. Αρη. Χωρις να μπω στη διαδικασια να αναφερω πτυχια, σπουδες και σεμιναρια (στην Ελλαδα και το εξωτερικο) θα σου απαντησω στο ερωτημα σου αρκουντως ικανοποιητικα και πολυ ευχαριστως μολις απαντησεις κι εσυ στη δικη μου απορια που εθεσα πιο πριν στο ποστ 114.
-
25-05-2010, 06:18 PM #118
Αγαπητέ μου Jupiterios,
αυτό που σου εξήγησα είναι ότι δεν μπορεί κανείς να πάρει τον προοδευτικό ωροσκόπο και να τον συνδυάσει με γεγονότα, όπως πρ. ωροσκόπος στον Ζυγό: διακυβέρνηση Όθωνα, απόλυτη Μοναρχία και πρ. ωροσκόπος στον Αιγόκερω: συρρίκνωση εδαφών. Κι αυτό γιατί ούτε η ιστορία ούτε ο προοδευτικός ωροσκόπος έχουν να κάνουν με επιλογή απλών ή μεμονωμένων γεγονότων.
Ο προοδευτικός ωροσκόπος δείχνει περισσότερο το χρώμα, τις στάσεις, την ψυχολογική προδιάθεση και τις επικρατούσες ιδεολογίες μιας μεγάλης περιόδου στην ζωή ενός κράτους. Για να τον συνδυάσει κανείς με την ιστορία ενός λαού χρειάζεται πολλή μελέτη και έρευνα και αυτή την στιγμή δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε το κίνητρο για να το κάνω.
Θα σου δώσω όμως μερικά παραδείγματα. Όταν ο προοδευτικός ωροσκόπος ήταν στους Διδύμους, το νεοσύστατο ελληνικό κράτος έπρεπε να αποφασίσει ποια θα ήταν η επίσημη γλώσσα του. Το θέμα αυτό δεν ήταν τόσο απλό γιατί την εποχή εκείνη δεν υπήρχε μια κοινή ελληνική γλώσσα όπως σήμερα αλλά υπήρχαν μόνο τοπικές διάλεκτοι όπως αυτές είχαν εξελιχθεί κατά την βυζαντινή περίοδο και την Τουρκοκρατία. Η επίσημη επιλογή ήταν η καθαρεύουσα ως πιο κοντινή προς τα αρχαία Ελληνικά. Η απόσταση της όμως από τις ομιλούμενες διαλέκτους δημιούργησε ένα τεράστιο γλωσσικό ζήτημα που μας πήρε σχεδόν ενάμιση αιώνα ως έθνος για να λύσουμε.
Όταν ο προοδευτικός ωροσκόπος της Ελλάδας ήταν στο ζώδιο του Καρκίνου ήταν η περίοδος που εδραιώθηκε και προβλήθηκε ως εθνικός πόθος η Μεγάλη Ιδέα, δηλαδή η Ιδέα της Μεγάλης Πατρίδας, όπως αυτή υπήρχε από το εθνικό ιστορικό παρελθόν. Η ανασύσταση του ελληνικού κράτους πάνω στην έννοια του μεγάλου ελληνικού έθνους.
Επίσης, με τον πρ. ωροσκόπο στον Καρκίνο, ο ελληνισμός προσπαθούσε να επαναπροσδιορίσει την εθνική του ταυτότητα μέσα από τον προσδιορισμό της Ιστορίας του. Τέθηκε ένα μεγάλο δίλημμα: πώς συνενώνεται το αρχαίο ελληνικό πνεύμα με τον χριστιανισμό; Το Βυζάντιο μπορεί να θεωρηθεί ως συνέχεια του αρχαίου ελληνισμού; Τι είναι οι νεοέλληνες; Απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων ή παιδιά του Βυζαντίου; Οι Έλληνες απελευθερώθηκαν και δημιούργησαν το κράτος τους μετά από 19 αιώνες σκλαβιάς όπως ήταν η άποψη του Κολοκοτρώνη ή το Βυζάντιο αποτελεί συνέχεια της ελληνικής ιστορίας και της ελληνικής ταυτότητας; Αυτό δημιούργησε ένα ιδεολογικό διχασμό κι ένα διχασμό της εθνικής ταυτότητας που υπάρχει σε κάποιο βαθμό μέχρι σήμερα.
Βλέπεις, η σύγχρονη Ελλάδα έχοντας ωροσκόπο στους Διδύμους ζει μέσα σ' ένα αλληλοσυγκρουόμενο δισυπόστατο Εγώ, δυο προσωπικότητες, την αρχαία ελληνική και την χριστιανική που είναι πολύ δύσκολο να συνενώσει. Επίσης, με ωροσκόπο στους Διδύμους ταλανίστηκε μέχρι πρόσφατα ανάμεσα σε δυο γλώσσες, την αρχαιοπρεπή καθαρεύουσα και την καθομιλούμενη δημοτική. Ακόμα και τώρα που λύθηκε όπως λύθηκε αυτό το θέμα, υπάρχουν μεγάλες αντιρρήσεις και εκπαιδευτικό πρόβλημα γιατί η κατάργηση της καθαρεύουσας και η υποβάθμιση των αρχαίων στα σχολεία απόκοψε τους νεοέλληνες από το μεγαλύτερο μέρος της εθνικής τους Γραμματείας.
Φυσικά το θέμα αυτό δεν εξαντλείται με μερικά τέτοια παραδείγματα αλλά χρειάζεται μεγάλη και σε βάθος μελέτη.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.