s
Ωροσκόπος και σχέσεις - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6
Results 51 to 54 of 54

Re: Ωροσκόπος και σχέσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ;; 23-06-1981 ΩΡΑ 15:45 ΑΘΗΝΑ. ΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΡΠΙΟΣ;;;

Quote Originally Posted by ΜΕΡΥΛΗΝ View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ;; 23-06-1981 ΩΡΑ 15:45 ΑΘΗΝΑ. ΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΡΠΙΟΣ;;;
    http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλημερα σε ολους.Εγω ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο ζυγο στη τελευταια μοιρα του, αισθανομαι πιο πολυ ζυγος παρα τοξοτης(εως και καθολου δηλ.τοξοτης) ενα περιεργο πραγμα ομως ειναι οτι στις προβλεψεις δεν μου βγαινει τιποτα στον ζυγο οταν διαβαζω τα ζωδια ,παρα μονο στον τοξοτη,γιατι?

Quote Originally Posted by ΙΤΑΛΙΑ View Post
    Καλημερα σε ολους.Εγω ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο ζυγο στη τελευταια μοιρα του, αισθανομαι πιο πολυ ζυγος παρα τοξοτης(εως και καθολου δηλ.τοξοτης) ενα περιεργο πραγμα ομως ειναι οτι στις προβλεψεις δεν μου βγαινει τιποτα στον ζυγο οταν διαβαζω τα ζωδια ,παρα μονο στον τοξοτη,γιατι?
    Αχ!
    Εχουμε πεί πάρα πολλές φορες ότι δεν είναι απολυτο να μας εκφράζει το ηλιακό μας ζώδιο... αντιθέτως, αν ο ήλιος μας δεν κάνει καλές όψεις ή μια δεδομένη περιοδο η επιρροή του είναι στην "αφάνεια" δεν θα μας ταιριάζει. Αντιθέτως μας εκφραζει περισσοτερο ένας έντονος πλανήτης ή σημείο όπως πχ σε εσένα ο Ωροσκόπος.:embarrest

Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)