s
Η κρίσιμη μετακίνηση του Ουρανού στον Κριό - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 31 to 40 of 72

Re: Ουρανός στον Κριό

Καλημέρα! με σελήνη στις μηδενικές μοιρες στον Κριό, και με 8ο οίκο στον κριό, ο ουρανός τι ξαφνικά γεγονότα είτε αρνητικά είτε θετικά θα μπορούσε να φέρει; Αν υπάρχει κάποιο άρθρο ας με παραπέμψει κάποιος. Σας ευχαριστώ!

Παιδιά, εγώ ιχθείς με μηδενική μοιρα αφροδιτης στον κριό και άρη στιν 3η του κριού, μόλις χώρισα απο 3 χρόνια σχέση...Και αποκαλύφθηκε η προδοσία..
    Δεν εχω ξαναπονέσει στα 28 μου χρόνια τόσο...στις πόσες μοίρες του κριού είνια ο ουρανός?

Τί θα μπορούσε άραγε να συμβεί στην σχέση μου με τον Ουρανο στον Κριό και την επιστροφή του ξανά στους Ιχθύς ?? Είμαι γεννημένη 4 - 2 - 1986 στις 22.50 και ο σύντροφός μου είναι γεννημένος στις 30 - 10 - 1980 και ώρα 18.20. Θα περιμένω την απάντησή σας. Ευχαριστώ

Όνομα:
    Σωκράτης

De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ MYHOROSCOPE.EXΩ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΤΟ 3 ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΝ Η ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Η ΘΕΤΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΥ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Quote Originally Posted by BEVE View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ MYHOROSCOPE.EXΩ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΤΟ 3 ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΝ Η ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Η ΘΕΤΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΥ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    Αστρολογία για όλους - Ανακοινώσεις στο Forum : Αστρολογικά Δρώμενα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

καλησπερα,αν διαβασα καλα για αρχη ο ουρανος μπαινει στη μηδενικη μοιρα του κριου και εκτος απο εκεινους θα επηρεασει και τον υπολοιπο παρορμητικο σταυρο.
    το αναλογο 3μηνο λοιπον, μεχρι ποιους των πρωτων ημερων ακουμπα?
    3 πρωτες.... -5 πρωτες??

Όνομα:
    Μαρία

Νομίζω:unsure: ότι θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού από 0-3 μοίρες και θα "αγγίξει" τα ίδια ζώδια ως τις 5 μοίρες.

Επίσης, οι 5 μοίρες ισχύουν αν έχεις γωνιακούς οίκους σε ζώδια του παρορμητικού σταυρού.
    What tomorrow know's...

9. Re: Ουρανός στον Κριό

Πωπωωωωω... τι με περιμένει ήθελα να ξερα... κριός με ωροσκόπο ζυγό και μεσουράνημα στο καρκίνο... βοηθειααααααααααα.......

Όταν η σύνοδος Ουρανού Δία στις αρχές του Κριού έρχεται σε αντίθεση με γεννέθλια σύνοδο Ουρανού Δία στις αρχές του Ζυγού και σε προοδευμένο ήλιο 29 στην Παρθένο στον πέμπτο οίκο και σε τετράγωνο με Πλούτωνα σε σύνοδο με προοδευμένο ¶ρη στις αρχές του όγδου τι μπορεί να συμβεί;

Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 40 users browsing this thread. (0 members and 40 guests)