s
Απορία για όψεις συναστρίας. - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 61 to 70 of 100

Re: Απορία για όψεις συναστρίας.

Quote Originally Posted by asas View Post
    Γεια σας!
    Σε συναστρία για να θεωρείται μία όψη σύνοδος πόση είναι η μέγιστη ανοχή ? Και ακόμα μία ερώτηση : αν θέλουμε να εξετάσουμε συναστρία γονιού - παιδιού ποιες όψεις είναι βοηθητικές και ποιες όχι ?
    Γενικά, όσο πιο ακριβής είναι μια όψη, τόσο πιο δυνατή είναι. Για συνόδους δίνεται μέγιστη απόκλιση 9 μοιρών.

Την δεύτερη ερώτηση σου, δεν είμαι σίγουρη αν την κατάλαβα, και κατά πάσα πιθανότητα δεν είμαι η πιο αρμόδια να απαντήσω, καθότι αρχάρια.

Γεια σας κ απο μενα.
    Ερωτηση: Συνοδος ακριβειας σεληνη πλουτωνα στην μηδενικη του σκορπιου σας λεει κατι;
    Γιατι εμενα μου λεει. Οτι δεν αντεχεται. Κ μιλαει ανθρωπας με ηλιο αφρο ερμη στον 8ο, σεληνη στον σκορπιο
    κ μεσουρανημα συνοδο με πλουτωνα.
    Τελικα δεν ηταν ερωτηση, γκρινια ηταν

γεια σας!παρ'ολο που ειμαι μικρη σε ηλικια μου αρεσει παρα πολυ η αστρολογια.καποτε μια αστρολογος που ειχε δει τον χαρτη μου μου ειπε οτι θα εχω πολυ καλο επαγγελματικο μελλον αλλα δεν μου ειπε και πολλα για τα συναισθηματικα μου.εχω καποιες αποριες,δεν ξερω αν τα συγκεκριμενα δεδομενα αφορουν το επαγγελματικο κομματι παντως γενικα θα εκτιμουσα πααααρα πολυ αν καποιος μου εξηγουσε τις παρακατω οψεις του χαρτη μου
    αφροδιτη εξαγωνο με σεληνη
    αφροδιτη τετραγωνο με πλουτωνα
    αφροδιτη χιαστι με χειρων
    αφροδιτη εξαγωνο με λιλιθ
    διας αντιθεση με ηλιο,χιαστι με ερμη ουρανο και ποσειδωνα και αντιθεση με το μεσουρανημα που ειναι στον αιγοκερω..αν καποιος μπορεσει και μου πειεστω δυο πραγματακια για καποια απο αυτα θα του ειμαι υποχρεη!ευχαριστω εκ των προτερων!!περιμενω με αγωνια!!

Quote Originally Posted by udroxoina View Post
    γεια σας!παρ'ολο που ειμαι μικρη σε ηλικια μου αρεσει παρα πολυ η αστρολογια.καποτε μια αστρολογος που ειχε δει τον χαρτη μου μου ειπε οτι θα εχω πολυ καλο επαγγελματικο μελλον αλλα δεν μου ειπε και πολλα για τα συναισθηματικα μου.εχω καποιες αποριες,δεν ξερω αν τα συγκεκριμενα δεδομενα αφορουν το επαγγελματικο κομματι παντως γενικα θα εκτιμουσα πααααρα πολυ αν καποιος μου εξηγουσε τις παρακατω οψεις του χαρτη μου
    αφροδιτη εξαγωνο με σεληνη
    αφροδιτη τετραγωνο με πλουτωνα
    αφροδιτη χιαστι με χειρων
    αφροδιτη εξαγωνο με λιλιθ
    διας αντιθεση με ηλιο,χιαστι με ερμη ουρανο και ποσειδωνα και αντιθεση με το μεσουρανημα που ειναι στον αιγοκερω..αν καποιος μπορεσει και μου πειεστω δυο πραγματακια για καποια απο αυτα θα του ειμαι υποχρεη!ευχαριστω εκ των προτερων!!περιμενω με αγωνια!!
    Γιατι βρε μικρη σε ηλικια φιλη μου δεν βαζεις τα στοιχεια σου εδω
    http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php
    για να παρεις ορισμενες απ τις απαντησεις που χρειαζεσαι, κ σιγα σιγα τα υπολοιπα θα τα βρεις μονη σου.
    Οσο για το γελιο στο 2ο ποστ τι να πω;
    γκρρρρρρρ...:bigsmile:

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by sideways View Post
    Γιατι βρε μικρη σε ηλικια φιλη μου δεν βαζεις τα στοιχεια σου εδω
    http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php
    για να παρεις ορισμενες απ τις απαντησεις που χρειαζεσαι, κ σιγα σιγα τα υπολοιπα θα τα βρεις μονη σου.
    Οσο για το γελιο στο 2ο ποστ τι να πω;
    γκρρρρρρρ...:bigsmile:
    Eπίσης να πούμε στην καλή μας την udroxoina πως θέτουμε τις ερωτήσεις μας στην κατάλληλη θεματική ενότητα.. πχ. απορίες που έχουμε για τον γενέθλιο χάρτη μας, δεν τις ρωτάμε στο θέμα: Απορία για όψεις συναστρίας, ναι;; Βρίσκουμε το ανάλογο θέμα στο forum, για την ερώτηση
    μας, κ το κολλάμε εκεί..

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    Eπίσης να πούμε στην καλή μας την udroxoina πως θέτουμε τις ερωτήσεις μας στην κατάλληλη θεματική ενότητα.. πχ. απορίες που έχουμε για τον γενέθλιο χάρτη μας, δεν τις ρωτάμε στο θέμα: Απορία για όψεις συναστρίας, ναι;; Βρίσκουμε το ανάλογο θέμα στο forum, για την ερώτηση
    μας, κ το κολλάμε εκεί..

Σωστη.
    Ειδες εμπλεξα με τα πλουτωνια μου μαλακωσα κ αφαιρεθηκα.:embarrest

καλα μη με μαλωνετε...ειμαι καινουργια εδω και δεν τα εχω μαθει ακομα... :-( ευχαριστω πολυ παντως :-)

πηγα σε ατη σελιδα που μου εστελιες και σ'ευχαριστω πολυ γιατι ειμαι καινουργια και δεν ξερω και πολλα αλλα ενω βαζω τα στοιχεια μου σωστοτατα μου βγαζει error σε κατι πραγματα περιεργα ουτε και ξερω τι ειναι :-P και δεν ξερω τι να κανω :-(

τι error δηλαδή?
    για ξαναδοκίμασε σε παρακαλώ απο επάνω που λέει Δωρεάν Ωροσκόπιο, και πήγαινε προσθήκη νέου...και προσπάθησε να βάλεις εκεί τα στοιχεία σου...

Quote Originally Posted by udroxoina View Post
    πηγα σε ατη σελιδα που μου εστελιες και σ'ευχαριστω πολυ γιατι ειμαι καινουργια και δεν ξερω και πολλα αλλα ενω βαζω τα στοιχεια μου σωστοτατα μου βγαζει error σε κατι πραγματα περιεργα ουτε και ξερω τι ειναι :-P και δεν ξερω τι να κανω :-(
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

καλησπερα...οταν σε μια συναστρια υπαρχει οψη μεταξυ ηλιου και σεληνης αυτο δειχνει οτι η σχεση ειναι πολυ δυνατη και δεν μπορει να σπασει στο χρονο..αυτο ισχυει πιο εντονα στην συνοδο..αν εχουν τριγωνο ομως ισχυει επισης..??και απο τι αλλες οψεις μπορουμε να δουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν ενα πολυ ισχυρο δεσιμο μεταξυ τους??που δεν σπαει τοσο ευκολα??και αν αυτοι οι 2 ανθρωποι εχουν χωρισει τοτε αυτη η οψη πως ισχυει στο οτι ισως καποια στιγμη να ξαναβρεθουνε,παραδειγματο χαρη??

Page 7 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)