s
Κουίζ μέλους (Μητσάκος) - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 51 to 60 of 63

Re: Κουίζ μέλους (Μητσάκος)

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ασ'τα αυτά, για τη συναστρία τους έχεις να μας πεις κάτι;
    Κάτι έχω να πω,αλλά όχι τώρα γιατί τρέχω σαν το Βέγγο!

Παιδια πρόκειται για κανένα γνωστό και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Πόπη

Χμ, αυτήν κατάλαβα μάλλον ποια είναι...
    Μόνο η φωτογραφία της λύπει από τα ποστ.:nuts:
    Πάντως κάναμε καλή ανάλυση, δεν μπορείς να πεις...
    Ο άλλος ο αφρατούλης με μπερδεύει λίγο αλλά... έχω κάτι υπόψιν μου...
    Tabula rasa

:blink:
    Θα πει κάποιος ποιοι είναι; Απο περιέργεια ρωτάω...

Αν και δεν χρειάζεται, όχι. Μην το λες ακόμα :bigsmile:

Δεν έχω άλλα συγκεκριμένα στοιχεία. Αμα θες, άλλαξε την οικοθεσία του άνδρα

Αυτό λέω και εγώ.

Ας αρχίσουμε την συναστρία, χωρίς να κολλάμε σε ένα μόνο τομέα, αλλά εξετάζοντας ό,τι μπορούμε: π.χ.: το ζεύγος θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές του απαιτήσεις; Θα δαγκώσει ο ένας τον άλλον κάτω από συνθήκες πίεσης; Μπορεί να εκδηλώσουν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο και ποια είναι αυτά; κλπ, κλπ :bigsmile:
    Γιατί χάθηξε το ενδιαφέρον για τη συναστρία? Πού πήγατε όλοι σας?
    Να ανησυχώ ότι κάτι πάθατε?:unsure:
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Το τετράγωνο ανάμεσα στον κρόνο του άνδρα και του ήλιου τις γυναίκας και επίσης το τετράγωνο ανάμεσα στους ηλιούς δείχνει διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες και στόχους. Η όψη ανάμεσα στον κρόνο και τον ήλιο μπορεί να δείχνει ανάγκη επισιμοποίησης της σχέσης, αλλά σίγουρα η καθημερινότητά τους σε αυτήν την περίπτωση δεν θα είναι εύκολη και θα υπάρχουν συχνά συγκρούσεις με αποτέλεσμα πολλές φορές η σχέση να κινδυνεύει να διαλυθεί. Βέβαια ακόμα και αν η σχέση είναι δύσκολη δεν διαλύεται εύκολα (λόγω κρόνου), παρόλες τις συγρούσεις. Ο κρόνος (άντρας) είναι πιθανόν να καταπιέζει τη γυναίκα (ήλιος). Ο ήλιος αντίθεση Δίας δείχνει μια αρχικά τουλάχιστον γοητευτική σχέση. Η γυναίκα μπορεί να εμποδίζει τον άνδρα σε επαγγελματικά θέματα.
    Οι όψεις ήλιος συνοδος πλούτωνας, πλούτωνας τετράγωνο ήλιος δείχνουν μοιραία έλξη και πάθος (μάλλον). Επίσης η όψη άρη δία ευνοεί την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.
    Οι όψεις ανάμεσα στον ποσειδώνα του άνδρα και την αφροδίτη και τον άρη της γυναίκας δείχνουν ότι η γυναίκα
    κυρίως εξιδανικεύει την σχέση και περιμένει πολλά από την σχέση αυτή. Μπορεί, βέβαια, το τρίγωνο αφροδίτης ποσειδώνα να δείχνει αληθινή αγάπη και ψυχική επικοινωνία ( η σελήνη τρίγωνο ποσειδώνα στον γενέθλιο χάρτη της γυναίκας δείχνει ευαισθησία και ρομαντισμό και την ίδια όψη έχει και ο άνδρας κάτι που μπορεί να ενισχύει τον παραπάνω ισχυρισμό και ίσως ομορφιά και μαγνητισμό).
    Στον γενέθλιο χάρτη του άνδρα η όψη αφροδίτη σύνοδος κρόνος δείχνει ότι δεν του αρέσει να εκφράζει τα συναισθηματά του και επιδιώκει σταθερές σχέσεις, επίσης η σύνοδος κρόνου ήλιου δείχνει σοβαρό και υεύθυνο άτομο από την άλλη μεριά η σύνοδος αφροδίτη ουρανού ίσως δείχνει ανάγκη για ελευθερία σε ερωτικά θέματα. Οι όψεις του πλούτωνα με τον ήλιο και την αφροδίτη του δείχνουν άτομο μαγνητικό αλλά και άτομο εξουσιαστικό.

¶νδρας: Είχε πολλές σχέσεις με άτομα του άλλου φύλλου λόγω επαγγέλματος (διαφημιστής, πρακτορείο μοντέλων, δημοσιογραφία), "χρησιμοποιούσε'' τις γυναίκες, υπήρξε "αθλητής" (τα εισαγωγικά λόγω του ότι δεν ξέρω κατά πόσο το ...βόδι building μπορεί να θεωρηθεί άθλημα), είναι καιροσκόπος και αλλάζει συχνά άποψη, ανάλογα με το πώς τον συμφέρει. Είναι κάτι παραπάνω από ευτραφής, με πληθωρικό και έντονα θεατρικό λόγο, φορέας αναστάτωσης και αυταρχικός.

Γυναίκα: Ισχυρή προσωπικότητα, αδίστακτη, ο πρώτος της σύζυγος είχε κάνει εξορία, η ίδια έχει ζήσει στο εξωτερικό, ο πρώτος της γάμος διακόπηκε μοιραία, προέρχεται από παραδοσιακή οικογένεια, "τζάκι", η αναγνώρησή της ήταν κοπιαστική. Είναι επικοινωνιακή, μεθοδική, υπόγεια.

Τώρα το είδα αυτό, άρα το μαγνητικό και γοητευτικό άτομο δεν ισχύει, ο ουρανός σε σύνοδο με την αφροδίτη όμως έπιασε τόπο.
    Στην γυναίκα πρόσεξα μόνο την σελήνη σε τρίγωνο με τον ποσειδώνα, λόγω της συναστρίας αλλά αγνόησα την σελήνη σε αντίθεση με τον άρη που μπορεί να δείχνει εγωισμό και επιθετικότητα την σελήνη σε τριγωνο με τον κρόνο και τον άρη με τον κρόνο που την κάνει φιλόδοξη και πρακτική.

Συγνώμη επειδή δεν ξέρω και πολλά από αστρολογία, αφού δεν ξέρουμε ώρα πως βρίσκεται ο ωροσκόπος?

2ον Συναστρία δεν έχομε μόνο σε περίπτωση ερωτικού ζευγαριού. Θα μπορούσε να είναι συνέταιροι ή φίλοι. Δεν ανέφερα ότι είναι ζευγάρι. Μπορεί και να είναι όμως. Και κατά μια έννοια είναι. Αλλά αυτά θα τα δούμε μετά αφού όπως και εσύ λες θα αναλύσουμε τους χάρτες μεμονωμένα :bigsmile:
    Πάντα έχω το πρόβλημα ότι δεν διαβάζω προσεκτικά, έπρεπε να το πεις από την αρχή όταν έδωσε τους χάρτες γιατί διαφορετικά ερμηνεύονται οι όψεις αν έχουν σχέση και αλλιώς αν είναι
    πολιτικοί ανταγωνιστές... Δεν ήταν σωστό!
    ¶ρα ο πλουτωνας σε σύνοδο με τον ήλιο δεν δείχνει μοιραία έλξη γιατί διαφορετικά θα είχαμε ροζ σκάνδαλα στην βουλή!
    Πάντως αν είχαν σχέση μερικά από τα παραπάνω θα μπορούσαν να ισχύουν! Η σκέψη και μόνο μου φέρνει γέλια...

Quote Originally Posted by asas View Post
    Πάντα έχω το πρόβλημα ότι δεν διαβάζω προσεκτικά, έπρεπε να το πεις από την αρχή όταν έδωσε τους χάρτες γιατί διαφορετικά ερμηνεύονται οι όψεις αν έχουν σχέση και αλλιώς αν είναι
    πολιτικοί ανταγωνιστές... Δεν ήταν σωστό!
    Πάντως αν είχαν σχέση μερικά από τα παραπάνω θα μπορούσαν να ισχύουν! Η σκέψη και μόνο μου φέρνει γέλια...
    Γιατί νομίζω??? ότι οι τάσεις είναι τάσεις???? Και και σε έναν χάρτη συναστρίας τις τάσεις μπορούμε να ανιχνεύσουμε.... Και δεν καταλαβαίνω γιατί σταμάτησαν όλοι την ανάλυση μόλις υποπτεύθηκαν ότι γνωρίζουν ποιοί είναι..... Τελικά υπάρχει μεθοδολογία που ακολουθείται??? Σας παρακολουθούσα με κομμένη ανάσα να φτάσουμε στην μεθοδολογία και τώρα τι??????
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Ποια μεθοδολογία ? Οι γνώσεις μου στην αστρολογία είναι μηδαμινές. Ότι μπορεσα να γράψω έγραψα. Πολιτική ανάλυση και συναστρία θα μου ήταν δύσκολο να κάνω. ¶ν ήταν ζευγάρι η σχέση τους θα ήταν δύσκολη, παρόλα αυτά θα μπορούσε να υπάρχει κάποια ερωτική συμβατότητα.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)