- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 100
Thread: Απορία για όψεις συναστρίας.
-
20-05-2010, 04:29 AM #61
Re: Απορία για όψεις συναστρίας.
-
20-05-2010, 10:09 PM #62
Γεια σας κ απο μενα.
Ερωτηση: Συνοδος ακριβειας σεληνη πλουτωνα στην μηδενικη του σκορπιου σας λεει κατι;
Γιατι εμενα μου λεει. Οτι δεν αντεχεται. Κ μιλαει ανθρωπας με ηλιο αφρο ερμη στον 8ο, σεληνη στον σκορπιο
κ μεσουρανημα συνοδο με πλουτωνα.
Τελικα δεν ηταν ερωτηση, γκρινια ηταν
-
21-05-2010, 12:03 AM #63
γεια σας!παρ'ολο που ειμαι μικρη σε ηλικια μου αρεσει παρα πολυ η αστρολογια.καποτε μια αστρολογος που ειχε δει τον χαρτη μου μου ειπε οτι θα εχω πολυ καλο επαγγελματικο μελλον αλλα δεν μου ειπε και πολλα για τα συναισθηματικα μου.εχω καποιες αποριες,δεν ξερω αν τα συγκεκριμενα δεδομενα αφορουν το επαγγελματικο κομματι παντως γενικα θα εκτιμουσα πααααρα πολυ αν καποιος μου εξηγουσε τις παρακατω οψεις του χαρτη μου
αφροδιτη εξαγωνο με σεληνη
αφροδιτη τετραγωνο με πλουτωνα
αφροδιτη χιαστι με χειρων
αφροδιτη εξαγωνο με λιλιθ
διας αντιθεση με ηλιο,χιαστι με ερμη ουρανο και ποσειδωνα και αντιθεση με το μεσουρανημα που ειναι στον αιγοκερω..αν καποιος μπορεσει και μου πειεστω δυο πραγματακια για καποια απο αυτα θα του ειμαι υποχρεη!ευχαριστω εκ των προτερων!!περιμενω με αγωνια!!
-
21-05-2010, 12:52 AM #64
Γιατι βρε μικρη σε ηλικια φιλη μου δεν βαζεις τα στοιχεια σου εδω
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php
για να παρεις ορισμενες απ τις απαντησεις που χρειαζεσαι, κ σιγα σιγα τα υπολοιπα θα τα βρεις μονη σου.
Οσο για το γελιο στο 2ο ποστ τι να πω;
γκρρρρρρρ...:bigsmile:
-
21-05-2010, 01:06 AM #65
Eπίσης να πούμε στην καλή μας την udroxoina πως θέτουμε τις ερωτήσεις μας στην κατάλληλη θεματική ενότητα.. πχ. απορίες που έχουμε για τον γενέθλιο χάρτη μας, δεν τις ρωτάμε στο θέμα: Απορία για όψεις συναστρίας, ναι;; Βρίσκουμε το ανάλογο θέμα στο forum, για την ερώτηση
μας, κ το κολλάμε εκεί..
-
21-05-2010, 01:13 AM #66
-
22-05-2010, 10:49 PM #67
καλα μη με μαλωνετε...ειμαι καινουργια εδω και δεν τα εχω μαθει ακομα... :-( ευχαριστω πολυ παντως :-)
-
22-05-2010, 11:13 PM #68
πηγα σε ατη σελιδα που μου εστελιες και σ'ευχαριστω πολυ γιατι ειμαι καινουργια και δεν ξερω και πολλα αλλα ενω βαζω τα στοιχεια μου σωστοτατα μου βγαζει error σε κατι πραγματα περιεργα ουτε και ξερω τι ειναι :-P και δεν ξερω τι να κανω :-(
-
22-05-2010, 11:23 PM #69
-
07-06-2010, 10:51 PM #70
καλησπερα...οταν σε μια συναστρια υπαρχει οψη μεταξυ ηλιου και σεληνης αυτο δειχνει οτι η σχεση ειναι πολυ δυνατη και δεν μπορει να σπασει στο χρονο..αυτο ισχυει πιο εντονα στην συνοδο..αν εχουν τριγωνο ομως ισχυει επισης..??και απο τι αλλες οψεις μπορουμε να δουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν ενα πολυ ισχυρο δεσιμο μεταξυ τους??που δεν σπαει τοσο ευκολα??και αν αυτοι οι 2 ανθρωποι εχουν χωρισει τοτε αυτη η οψη πως ισχυει στο οτι ισως καποια στιγμη να ξαναβρεθουνε,παραδειγματο χαρη??
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.