s
Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 51 to 60 of 82
  1. #51
    Join Date
    Dec 2009
    Όνομα:
    Λινα.
    Posts
    78

    Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα

    Καλημερα Ελενη.Σε ευχαριστω που μου απαντησες:bigsmile:
    Κατα ενα σημαντικο βαθμο ελεγχο τον εαυτο μου στο να μην ασκω εξουσια στους αλλου (ειλικρινα δεν μου αρεσει αυτο), αλλα αυτο που παρατηρω ειναι πως συνηθως εγω πληγωνομαι.
    Πιστευω πως σε βοηθαει πολλυ η συνοδος Ηλιου Δια (μακαρι να την ειχα και εγω αυτην την οψη) εκτος του οτι σε κανει να ξεπερνας με μεγαλυτερη ευκολια τις δυσκολιες,ειναι σαν να εχεις εναν "φυλακα αγγελο".
    Ειναι πολυ σημαντικο που εχεις εναν συντροφο που δεν σου καλλιεργει τα σκορπισια χαρακτηριστικα σου .....Οσο για μενα προσπαθω οσο μπορω να με "συγκρατω", αλλα βλεπεις εχω και μια σεληνη στην Παρθενο που δεν με αφηνει σε ησυχια με την αναλιση που κανω στον εαυτο μου αλλα και στους γυρω μου....μιλαμε ομως για πολυυυυ σκεψει....
    Τελος παντων ελπιζω να μην μεινω στην προσπαθεια και επισης συμφωνω πως ολα αλλαζουν αν το θελεις (αρκει να το θελεις)!!!
    Αλλο μεγαλο δραμα μου (μια που μιλαμε για οψεις αφροδιτη πλουτωνα) που να ζησεις και εμπειρια σε συναστρια αυτης της οψης (τετραγωνο αφροδιτης μου με πλουτωνα του ακριβειας...βεβεια μαζι με αλλες οψεις μαζι), το ζω τον τελευτεο καιρο.Θα κανω δημοσιευση τις επομενες μερες για αυτην την οψη και πως την βιωνω (βεβεα οχι μεμονομενα μονο αυτην την οψη γιατι απο μια οψη μονη της δεν μπορεις να δεις και παρα πολλα πραγματα).
    Ελπιζω να μην σε κουρασα (Ερμη στον Υδροχοο τη να κανω):bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Φιλικα:bigsmile:

  2. #52
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1

    Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα

    Γεια σας ,
    θα ήθελα να με ενημερωσετε τι σημαινει σε συναστρια αφροδιτη κριος αντιθεση με πλουτωνα ζυγό?
    Ευχαριστω

  3. #53

    Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα

    Έχω και εγώ την ..αρρώστια!! Και ω! ναι,.. πρόλαβε και με πήρε από κάτω,....πολλές φορές!!! Τι να κάνω δεν ξέρω η γυναίκα, και ενώ στα συγκεκριμένα άρθρα (πολύ ωραίο επί τη ευκαιρία, έτσι είναι ακριβώς!!) βρίσκω μία κάποια παρηγοριά, οκ δεν είμαι τρελή που λέμε ούτε τοοοοόσο δύσκολη πια, είναι που το ΄χει η μοίρα μου! (Και όλοι που σου λέγανε ότι μία απογοήτευση είναι στο πρόγραμμα για όλους ..αρχίζεις να σαστίζεις όταν ανακαλύπτεις ότι...έτσι είναι το μενού που λέγεται η αισθηματική σου ζωή και πως αν θέλεις να βελτιωθεί πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου, (ωσάν να μην έχουμε να κάνουμε άλλα πράγματα στη ζωή μας!αλλά ας όψεται ο Τοξότης που τα παίρνει αυτά τα φιλοσοφικά..) να γίνεις γκουρού, να σταματήσεις να επιδιώκεις αυτήν την απολυτη ένωση....(και το μάθημα ποιό είναι τελικά ότι ....όοοχι δε θα σου δώσω σοκολατάκι σε αυτή τη ζωή, ή ότι πρέπει να βρεις έναν έξυπνο να το πάρεις????) να γίνεις κάτι άλλο βρε αδερφέ από αυτό που είσαι και θέλεις...! Ξεπερνάς το στάδιο του να γίνεις ασπόνδυλο και ψυχρή σαν παγόβουνο με όλους και όλα-καταλαβαίνεις με τη διεισδυτική σου ματιά (Πλούτωνας στο Σκορπιό-8ο!) κατευθείαν ότι ούτε εκεί είναι το μυστικό της ηρεμίας σου... Λοιπον έχω εντοπίσει ακριβώς τι είναι. Το ερώτημα είναι, σε πόσους αιώνες λύνεται??? (Μικρό χαζοχαρούμενο τοξοτάκι!! Υπέθεσες ότι λύνεται κιόλας!) Και τι θα πει να προσέξεις να μη σε πάρει από κάτω??? Πως ακριβώς γίνεται αυτό??? Ιδέες κανείς??? Ένας καλός μου φίλος (ωροσκόπο στον Υδροχόο, από αυτούς ευτυχώς είμαι ικανοποιημένη-ουπς!τώρα περνάει ο Πλούτωνας από τον 11ο μου! Κλάφτα Χαράλαμπε!) μου είπε ότι πρέπει να πατάω γερά στα πόδια μου και το κέντρο μου να είναι ισχυρό, να συμμετέχει...αλλά να είναι δυνατό..να μην αφήνω να εκτρέπομαι από άλλους,....με βοήθησε αυτό. Και ξέρω ότι έχει δίκιο. Το καταφέρνω μερικές φορές....αλλά τι γίνεται αν η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών μου, ξέρω ότι προέρχεται από τους άλλους μερικές φορές?? ...σε αντίθεση με αυτά που λεει το άρθρο δηλ. σε κάποιο σημείο, και ερωτώ υπάρχει κανείς που να είναι πλήρως ανεξάρτητος???? Που να μη λαχταράει τόσο πολύ που αυτό να γίνεται ...πολύ αισθητό??? Μα αν η ανθρώπινη παρουσιά κάποιου δε μου δίνει χαρά γιατί να είναι δίπλα μου! Και σαφώς να μην πέφτουμε στα μαύρα σκοτάδια όταν αυτή δεν υπάρχει, αλλά,..τελικά....πάντα θα υπάρχει μία μικρή έστω αλλά υπαρκτή διαφορά δυναμικού. Αυτό δε νομίζω ότι λύνεται τελικά.
    Συγνώμη για τη σφοδρότητα αλλά δέστε το ως ένα παράδειγμα του φαινομένου.... Αφροδίτη (Ζυγό) και Πλούτωνας (Σκορπιό) στον 8ο, με Ερμή στον Τοξότη!
    Και τώρα που εκφράστηκα και ηρέμησα, έχω τελικά μία ιδέα για το πως αυτό το πράγμα, μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ όσων το έχουν.....Το έχω κάνει με μεγάλη δυσκολία και... αυτοκυριαρχία είναι η πιο σωστή λέξη! Αλλά όχι για να συγκρατηθώ! Λοιπόν, τα άτομα με αυτήν την όψη, κρύβουν μία μεγάλη δύναμη. Όσοι το έχετε το ξέρετε. Και όσοι δεν το ξέρετε να το μάθετε. Είναι αλήθεια. Μόνο εσείς/εμείς μπορούμε να υποφέρουμε τόσο πολύ και να το αντέχουμε, άλλοι σπάνε. Αυτή είναι μία μορφή ενέργειας. Εάν την αφήσεις και σκορπιστεί (εγώ σε θλίψη, άλλοι σε προσπάθεια για έλεγχο..κτλ), την καις. Απλά. Για να τη χρησιμοποιήσεις υπέρ σου, πρέπει να τη διατηρείς. Μέσα σου. Με τη σιγουριά ότι αυτή θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης και θα σου φέρει αυτά που ζητάς. Σαν τον κανόνα του μυστικού όσοι το έχετε διαβάσει. Αφήστε δε που η αυτοκυριαρχία και μόνο σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο...και αυτό μας αρέσει πολυ.... Αλλά η ενέργεια σας πρέπει να είναι απαλλαγμένη από μολυσμένες σκέψεις, το γνωστό σε όλους δηλητήριο με άρωμα Σκορπιού (όταν αυτός έχει πληγωθει!), κάθε είδους σκοτεινό κίνητρο και συνειδητή τάση για έλέγχο. Για αυτό είπα πιο πάνω ότι δεν κάνει να τη σκορπίζεις....συνήθως όταν σκορπίζεται ...μολύνεται. Μόνο να έχεις συναίσθηση της δύναμής της αρκεί,... και να κινηθείς βεβαίως ενστικτώδώς (η λογική μπλοκάρει το ένστικτο, εδώ αυτό ξέρει καλύτερα) προς την επιθυμία σου. Κρατήστε λοιπόν την ενέργειά σας, καταρχήν για σας, καθαρή και διαυγή, και ως εκ τούτου καντε την να λειτουργήσει προς όφελός σας! (άλλοι θα λέγανε την αύρα σας ή τα τσάκρα σας...το ίδιο είναι ίσως ..) Δεν εγγυώμαι, μία φορά το κατάφερα και ήταν υπέροχα!!! Σας το εύχομαι ολόψυχα να το καταφέρετε εσείς, και ελπίζω μέσα από το post μου να βοήθησα έστω και έναν!
    Το άρθρο με άγγιξε πολύ!! Ευχαριστώ!!..Και πολύ ενδιαφέροντα post!

  4. #54

    Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα

    ρε παιδια εγω απ'οτι ειδα η αφροδιτη μου η οποια ειναι στον υδροχοο κανει τετραγωνο με τον πλουτωνα αλλα δεν ειμαι ετσι ακριβως οπως το παρουσιαζει το αρθρο.δεν εχω μανια με την εξουσια ουτε ειμαι κτητικη...τι γινεται;;;;

  5. #55
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    2,574

    Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα

    Quote Originally Posted by udroxoina View Post
    ρε παιδια εγω απ'οτι ειδα η αφροδιτη μου η οποια ειναι στον υδροχοο κανει τετραγωνο με τον πλουτωνα αλλα δεν ειμαι ετσι ακριβως οπως το παρουσιαζει το αρθρο.δεν εχω μανια με την εξουσια ουτε ειμαι κτητικη...τι γινεται;;;;
    Mια μεμονωμένη όψη ποτε δεν θα είναι ενδεικτική του χαρακτήρα και της προσωπικότητας μας. Γι'αυτό λέμε πάντα πως ο γενέθλιος και οι υπόλοιποι χάρτες είναι ένα συνονθύλευμα στοιχείων, μια σύνθεση που δεν μπορούμε να την δούμε απλοϊκά. Μπορεί λοιπόν η αφροδίτη σου να επισκιάζεται από κάποια άλλη όψη ή πλανήτη και στο πλήρωμα του χρόνου να κάνει την εμφάνιση της.... :bigsmile:

  6. #56

    Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα

    Νομίζω πως η απάντηση της Leoma στο σχολιασμό της gargoyle δε θα μπορούσε να είναι πιο ακριβής! Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα και μιλάω και από προσωπική εμπειρία (έχω τετράγωνο Αφρ/Πλουτ. σε 1ο και 10ο αντοίστοιχα). Οι άνθρωποι που έχουν τη συγκεκρίμένη όψη έχουν συνήθως μία μεγάλη ικανότητα στο να διεισδύουν στο βάθος των συναισθημάτων των άλλων ανθρώπων και φυσικά το πεδίο δράσης τους είναι οι ερωτικές τους σχέσεις....Προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταλάβουν και να ανασύρουν στην επιφάνεια τα αδύναμα σημεία του συντρόφου τους....και εκεί ακριβώς είναι που αρχίζουν τα δράματα!!!!! Γιατί δυστυχώς καταφέρνουν να μετατρέψουν τη σχέση σε ντιβάνι για ψυχανάλυση και νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται σε μία σχέση όταν οι ρόλοι διαστρεβλώνονται...... Το αποτέλεσμα???? Αν ο άλλος δεν είναι έτοιμος να δει τα "κακώς κείμενα" του εαυτού του τίθεται αυτομάτως σε φυγή στη προσπάθεια του να αμυνθεί κι έτσι η σχέση διαλύεται επώδυνα διαφορετικά θα καταλήξει να βλέπει το σύντροφο του ως Σωτήρα με αποτέλεσμα η σχέση να καταλήξει σε Εξάρτηση, δηλαδή να είναι ¶ρρωστη (κι εκεί ακριβώς είναι που κολλάει και το "ξεβόλεμα"). Νομίζω πως ένα πολύ καλό πεδίο διοχέτευσης της ενέργειας της συγκεκριμένης όψης είναι η ενασχόληση με τη Τέχνη στη Πλουτώνια μορφή της!

  7. #57
    Join Date
    Dec 2007
    Όνομα:
    Μαρία
    Location
    Κρήτη και Η.Π.Α.
    Posts
    19

    Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα

    Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο αλλά μου κάνει λίγο την ψυχή μαύρη όταν το διαβάζω: Λες και αυτοί που "την πάτησαν" με αυτές τι όψεις δεν έχουν σωτηρία..!

    Στη δική μου περίπτωση είμαι παθούσα και μάλιστα σφοδρά: Είμαι σκορπιός, με σελήνη στο ζυγό και ωροσκόπο ζυγό. Η κυβερνήτιδά μου Αφροδίτη από το τέλος του 1ου οίκου είναι σε σύνοδο με Πλούτωνα από τον 2ο. Επίσης, Αφροδίτη και Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη μου! Τρελά κέφια

    Μετά λοιπόν από αρκετή ταλαιπωρία προσπαθώντας να διασώσω πεθαμένες σχέσεις, ή απλά μένωντας σε σχέσεις που δεν ήταν ικανοποιητικές, αποφάσισα ότι θα κυνηγήσω αυτό που πραγματικά θέλω. Επομένως έκανα στροφή 180 μοιρών στο πως αντιμετώπιζα το θέμα σχέσεων και άρχισα να το βλέπω πιο ώριμα και αποστασιοποιημένα. Ξέρω πλέον και έχω αποδεχτεί ότι αν μια σχέση δεν με γεμίζει απλά...δεν είναι για μένα! Όσο και να προσπαθώ να τη σώσω, θα συνεχίσω να αποτυγχάνω. Το πρόβλημα όμως είναι ότι εγώ για να είμαι ικανοποιημένη πρέπει να νιώθω ΠΑΘΟΣ!!! Και αν δεν υπάρχει αρκετό πάθος, ή αν νιώθω ότι δεν εξελίσσομαι άλλο με αυτή τη σχέση, φεύγω!!!

    Ανησυχώ λοιπόν, μήπως με την νέα μου αυτή απόφαση, καταλήξω να είμαι μόνη μου ες αεί. :blink: Επίσης, δεν έχω τελείως αποδεχτεί ακόμα ότι για να είμαι ευτυχισμένη θέλω πάθος και ένταση...Γιατί να μη μπορώ και εγώ να ζήσω μια ήσυχη ζωούλα, χωρίς πολλά-πολλά;

    Αλλά ας μη πολυγκρινιάζω...Παρ'όλη την ταλαιπωρία έχω στο παρελθόν μου στιγμές ζαχαρένιες και συναισθήματα που ξέρω ότι άλλοι δεν έχουν ζήσει! Οι καταστάσεις υψηλού κινδύνου για να τις αντιμετωπίσεις, πρέπει να είσαι ΕΚΕΙ και να σκέφτεσαι πως θα κάνεις τη σωστή διαχείριση! Είναι αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες..!

    Συγγνώμη για την πολυλογία μου! Καλημέρα σας!
    What tomorrow know's...

  8. #58
    Join Date
    Jun 2008
    Όνομα:
    Μαρία
    Location
    Προς τη θάλασσα...
    Posts
    577

    Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα

    Quote Originally Posted by mairoula.b View Post
    Αλλά ας μη πολυγκρινιάζω...Παρ'όλη την ταλαιπωρία έχω στο παρελθόν μου στιγμές ζαχαρένιες και συναισθήματα που ξέρω ότι άλλοι δεν έχουν ζήσει! Οι καταστάσεις υψηλού κινδύνου για να τις αντιμετωπίσεις, πρέπει να είσαι ΕΚΕΙ και να σκέφτεσαι πως θα κάνεις τη σωστή διαχείριση! Είναι αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες..!

    Συγγνώμη για την πολυλογία μου! Καλημέρα σας!
    Αυτό αν κρατήσεις, φτάνει.:bigsmile: Αν δεν είσαι φτιαγμένη για την "ήσυχη ζωούλα" τότε ζήσε αυτό για το οποίο είσαι φτιαγμένη.

    Αυτή είναι η μαγεία του Σκορπιού: ζει τη ζωή με πάθος μέχρι την τελευταία της σταγόνα
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

  9. #59
    Join Date
    Jan 2006
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.
    Location
    Αθήνα - Κρήτη
    Posts
    794

    Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα

    Το «ήσυχη» και το «πάθος» είναι τόσο σχετικά και υποκειμενικά όμως.


    .
    Mind over matter.

    .
    .
    > >

  10. #60
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    23E43, 37N58
    Posts
    2,226

    Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα

    Ναι όντως Δείμων, και οι δύο έννοιες είναι πολύ υποκειμενικές...ακριβώς και για αυτό το λόγο καταλαβαίνω και τη φίλη μας mairoula.b και συμφωνώ επίσης και με τη leoma! Να ζήσει αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένη και αυτό το οποίο γνωρίζει μέσα της ότι αποζητάει! Ωραία θα ήταν να προσπαθήσουμε να ζήσουμε με τους δικούς μας ορισμούς και την ερμηνεία των όρων αυτών (και όχι μόνο) με βάση το δικό μας λεξικό και μόνο! Δείτε τι ζητάει μια Αφροδίτη ταυρίσια και μία άλλη σκορπίσια (για να είμαστε και μέσα στο θέμα μας για το πάντρεμα της Αφρο με τον Πλούτωνα)...με τι είναι ευχαριστημένη η μία και με τι είναι ευχαριστημένη η άλλη....το πάθος που βγάζει ή αποζητάει η μία μπορεί να είναι βαρετό ή και λίγο για την άλλη, και το πάθος της δεύτερης μπορεί να είναι σκέτος πόνος και βάσανο (και σίγουρα ακαταλαβιστικό) για την πρώτη...
    τα "ροζ" συννεφάκια που αποζητούμε όλοι μας για να είμαστε ευτυχισμένοι έχουν τελικά διαφορετικό χρώμα για τον καθένα και όχι πάντα ροζ...
    :bigsmile:
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

 

 
Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads