s
Κουίζ μέλους (Μητσάκος) - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 41 to 50 of 63
    Μάλλον για καρμική σχέση μου φαίνεται λόγω Ηλίου(γυναίκας) τετραγώνου με Κρόνο(άντρα) συν το τετράγωνο του Πλούτωνα.Σεξουαλική έλξη Αρης-Αφροδίτη γιοκ Ουρανός γιοκ κάτι κάνει ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη..αλλα σε εξάγωνο.Ενα είναι το σίγουρο :οτι υπάρχει ένα αίσθημα χρέους του ενός απέναντι στον άλλο σαν να νιώθουν οτι για κάποιο λόγω πρέπει να είναι μαζί.Τώρα από συναστρία δεν το κατέχω πολύ το άθλημα.Ο χείρωνας πάντως του άντρα παίζει πολύ στην καθημερινότητα της γυναίκας συν τον Κρόνο που της ρίχνει στον 12ο.Μου δείνει την αίσθηση οτι την <<αναγκάζει>> να έρθει αντιμέτωπη με κάποιου είδους φοβίες ή άσχημες δοκιμασίες τις οποίες κάπου να έχει βάλει και αυτός το χεράκι του.Από την άλλη ο Ηλιος της γυναίκας στον 7ο του άντρα σίγουρα βγάζει συντροφικότητα λένε μάλλιστα οτι αυτό συναντάται σε παντρεμένα ζευγάρια.Η υπαρξει της Αφροδίτης-Σελήνης και Δία (γυναίκας) στον 8 του άντρα ίσως να αναιρεί τα γιοκ παραπάνω όσον αφορά την έλξη αλλά νομίζω οτι αν υπήρχαν εξωκρόνιοι πλανήτες θα φούντωναν ακόμα πιο πολλοί τα πράγματα,έχουν όμως ψυχική σύνδεση μεταξύ τους.Πολύ γρίφος βρε παιδί μου αυτές οι συναστρίες εδώ στον γενέθλιο και πάλι γίνονται λάθη.

Μητσάκο ρίξε κανά φως στο τούνελ leasantry::dizzy:

Α και να προσθέσω στα παραπάνω που είπε η Τίνα για την καισαρική, όντως ισχύει.Η αδερφή μου με Αρη αντίθεση Σελήνη όντως γέννησε και τα δύο παιδιά της με καισαρική λόγω προβλήματος σε σπόνδυλο και το ίδιο μου είπε γιατρός και εμένα λόγω προβλήματος στην μέση Αρης αντίθεση Σελήνη επίσης(δεν έχω κάνει παιδια ακόμη).

Παντως αυτά τα κουίζ είναι πολύ χρήσιμα ιδίως για μας τους αρχάριους όχι μόνο για να μελετήσουμε τις προσωπικότητες αλλά και τα διαφορα συμβάντα στις ζωές των ανθρώπων.Μπράβο και πάλι μπράβο ελπίζω να έρθουν και άλλα.:bigsmile:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Re: Κουίζ μέλους (Μητσάκος)

Καλημέρα!

Μητσάααααααααακο....... φώς! φώς στο τούνελ! :bigsmile:

Και να ρωτήσω, για να δω αν κατάλαβα καλά. Ο Ωροσκόπος στον Σκορπιό δείχνει καρμικότητα στις συναισθηματικές σχέσεις

Και αν ο Κρόνος πέφτει πάνω στον Ωροσκόπο σε συναστρία, είναι η καταλληλότερη στιγμή για την ατάκα "Μήπως σε έχω ξαναδεί κάπου;...." :blink:

Ευχαριστώ

Αφού ομολογήσω ότι εξαιτίας του ότι γνωρίζω ποια είναι τα άτομα, μια σύγχυση ο άνθρωπος την έχω, επειδή πρέπει να προσαρμόζω αυτά που γράφετε στην δοθήσα οικοθεσία, και αφού προσθέσω ότι ψάχνοντας λίγο παραπάνω τη ζωή τους, βρήκα δήλωση του άνδρα ότι έχει ωροσκόπο Τοξότη, θα σας δώσω μερικά στοιχεία, που κάποιες τα έχετε ήδη επισημάνει και βγαίνουν κυρίως από τις όψεις:
    ¶νδρας: Είχε πολλές σχέσεις με άτομα του άλλου φύλλου λόγω επαγγέλματος (διαφημιστής, πρακτορείο μοντέλων, δημοσιογραφία), "χρησιμοποιούσε'' τις γυναίκες, υπήρξε "αθλητής" (τα εισαγωγικά λόγω του ότι δεν ξέρω κατά πόσο το ...βόδι building μπορεί να θεωρηθεί άθλημα), είναι καιροσκόπος και αλλάζει συχνά άποψη, ανάλογα με το πώς τον συμφέρει. Είναι κάτι παραπάνω από ευτραφής, με πληθωρικό και έντονα θεατρικό λόγο, φορέας αναστάτωσης και αυταρχικός.

Γυναίκα: Ισχυρή προσωπικότητα, αδίστακτη, ο πρώτος της σύζυγος είχε κάνει εξορία, η ίδια έχει ζήσει στο εξωτερικό, ο πρώτος της γάμος διακόπηκε μοιραία, προέρχεται από παραδοσιακή οικογένεια, "τζάκι", η αναγνώρησή της ήταν κοπιαστική. Είναι επικοινωνιακή, μεθοδική, υπόγεια.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    βρήκα δήλωση του άνδρα ότι έχει ωροσκόπο Τοξότη, θα σας δώσω μερικά στοιχεία, που κάποιες τα έχετε ήδη επισημάνει και βγαίνουν κυρίως από τις όψεις:
    ¶νδρας: Είχε πολλές σχέσεις με άτομα του άλλου φύλλου λόγω επαγγέλματος (διαφημιστής, πρακτορείο μοντέλων, δημοσιογραφία), "χρησιμοποιούσε'' τις γυναίκες, υπήρξε "αθλητής" (τα εισαγωγικά λόγω του ότι δεν ξέρω κατά πόσο το ...βόδι building μπορεί να θεωρηθεί άθλημα), είναι καιροσκόπος και αλλάζει συχνά άποψη, ανάλογα με το πώς τον συμφέρει. Είναι κάτι παραπάνω από ευτραφής, με πληθωρικό και έντονα θεατρικό λόγο, φορέας αναστάτωσης και αυταρχικός.
    .
    Να μαρτυρήσω;:toung:

ωχ ,καταλαβα τι λες..:sick:..Αλλα δεν θελω να καταλαβω :toung: και για ποιους λογους τους εβαλες διπλα -διπλα. Αμα ειναι για λογους που μπορω να καταλαβω ...σκουρα τα βλεπω τα πραγματα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αφού ομολογήσω ότι εξαιτίας του ότι γνωρίζω ποια είναι τα άτομα, μια σύγχυση ο άνθρωπος την έχω, επειδή πρέπει να προσαρμόζω αυτά που γράφετε στην δοθήσα οικοθεσία, και αφού προσθέσω ότι ψάχνοντας λίγο παραπάνω τη ζωή τους, βρήκα δήλωση του άνδρα ότι έχει ωροσκόπο Τοξότη, θα σας δώσω μερικά στοιχεία, που κάποιες τα έχετε ήδη επισημάνει και βγαίνουν κυρίως από τις όψεις:

Γυναίκα: Ισχυρή προσωπικότητα, αδίστακτη, ο πρώτος της σύζυγος είχε κάνει εξορία, η ίδια έχει ζήσει στο εξωτερικό, ο πρώτος της γάμος διακόπηκε μοιραία, προέρχεται από παραδοσιακή οικογένεια, "τζάκι", η αναγνώρησή της ήταν κοπιαστική. Είναι επικοινωνιακή, μεθοδική, υπόγεια.
    Αρα κάτι κάνουμε και εμείς:bigsmile:Δώσε μας τα ακριβή περίπου στοιχεία για τους ωροσκόπους εαν τα βρεις για να δούμε και άλλα πράγματα.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    ...σκουρα τα βλεπω τα πραγματα
    Πιο σκούρα δηλαδή? Δεν το νομίζω, αλλά με την ευκαιρία ας το διασταυρώσουμε και αστρολογικά.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by tzitzi% View Post
    Να μαρτυρήσω;:toung:
    Αν και δεν χρειάζεται, όχι. Μην το λες ακόμα :bigsmile:
    Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Αρα κάτι κάνουμε και εμείς:bigsmile:Δώσε μας τα ακριβή περίπου στοιχεία για τους ωροσκόπους εαν τα βρεις για να δούμε και άλλα πράγματα.
    Δεν έχω άλλα συγκεκριμένα στοιχεία. Αμα θες, άλλαξε την οικοθεσία του άνδρα

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Πιο σκούρα δηλαδή? Δεν το νομίζω, αλλά με την ευκαιρία ας το διασταυρώσουμε και αστρολογικά.
    Αυτό λέω και εγώ.

Ας αρχίσουμε την συναστρία, χωρίς να κολλάμε σε ένα μόνο τομέα, αλλά εξετάζοντας ό,τι μπορούμε: π.χ.: το ζεύγος θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές του απαιτήσεις; Θα δαγκώσει ο ένας τον άλλον κάτω από συνθήκες πίεσης; Μπορεί να εκδηλώσουν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο και ποια είναι αυτά; κλπ, κλπ :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

[QUOTE=Μητσάκος;103252]Αφού ομολογήσω ότι εξαιτίας του ότι γνωρίζω ποια είναι τα άτομα, μια σύγχυση ο άνθρωπος την έχω, επειδή πρέπει να προσαρμόζω αυτά που γράφετε στην δοθήσα οικοθεσία, και αφού προσθέσω ότι ψάχνοντας λίγο παραπάνω τη ζωή τους, βρήκα δήλωση του άνδρα ότι έχει ωροσκόπο Τοξότη, θα σας δώσω μερικά στοιχεία, που κάποιες τα έχετε ήδη επισημάνει και βγαίνουν κυρίως από τις όψεις:

Γυναίκα: Ισχυρή προσωπικότητα, αδίστακτη, ο πρώτος της σύζυγος είχε κάνει εξορία, η ίδια έχει ζήσει στο εξωτερικό, ο πρώτος της γάμος διακόπηκε μοιραία, προέρχεται από παραδοσιακή οικογένεια, "τζάκι", η αναγνώρησή της ήταν κοπιαστική. Είναι επικοινωνιακή, μεθοδική, υπόγεια.[

:sick: Sorry για το off-topic απλά ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω το πως νιώθω για αυτούς τους δυο.

Quote Originally Posted by Ανν Νικολαου View Post
    [

:sick: Sorry για το off-topic απλά ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω το πως νιώθω για αυτούς τους δυο.
    Ασ'τα αυτά, για τη συναστρία τους έχεις να μας πεις κάτι;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)