- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 42
Thread: Συναστρία
-
11-05-2010, 05:12 PM #21
Re: Συναστρία
Όταν σε έναν χάρτη συναστρίας ταυτόχρονα η σελήνη του ενός βρίσκεται στον πέμπτο οίκο του άλλου τι γίνεται?(τις ακμές δεν κοιτάμε?)
Γενικά τα έχω μπλέξει με τους οίκους και δεν τουσ πολυκατανοώ. Επίσης ο ήλιος του είναι στον έβδομο οίκο μου και ο δικός μου στο μεσουράνημά του.
Τι ακριβώς σημαίνουν τα παραπάνω?Επίσης συγνώμη αν φανεί χαζή η ερώτησή μου δείχνουν κάτι για το μέλλον μιας σχέσης?η να το θέσω καλύτερα αν θα εξελιχθεί σε σχέση ή γάμο?Παρακαλώ λίγη φώτιση!Τις όψεις τις είδα και είναι ιδιαίτερα ευνοικές αλλά οι οίκοι με μπερδεύουν ταμάλα :toung:Ευχαριστώ
-
11-05-2010, 06:48 PM #22
Οι γενέθλιες όψεις δεν καταργούνται με τις συναστριακές. Στην παραπάνω περίπτωση το ξενοlook θα μπει στο... χρονοντούλαπο και θα εκδηλώνεται με κάθε ευνοϊκή για αυτό διέλευση. Τα αποτελέσματα φυσικά δεν μπορούμε να τα ξέρουμε, ίσως οι πρόοδοι του σύνθετου έχουν να πουν κάτι εκεί, αλλά όταν λες ότι στη συναστρία δεν υπάρχουν όψεις απιστίας - τι ακριβώς κοίταξες?
Σελήνη του συντρόφου στον 5 σημαίνει ό,τι ακριβώς θα σήμαινε και η δική σου Σελήνη στον δικό σου 5 - όμως το εν λόγω συναίσθημα ή ιδιότητες δεν θα το έχεις εγγενώς αλλά θα σου το προκαλεί ο σύντροφός σου. Εάν πάντα δεν υπάρχουν όψεις που να το μπλοκάρουν και εάν είσαι «ανοιχτή» στο να το δεχτείς. Στη συναστρία νομίζω οι ακμές δεν παίζουν ρόλο εκτός φυσικά από τις ακμές των γωνιακών οίκων, 1-4-7-10, δηλαδή πού πέφτει ο γνωστός Ωροσκόπος (ακμή 1ου), το γνωστό Μεσουράνημα (ακμή 10ου), και τα λιγότερο γνωστά & σημαντικά απεναντινά τους: Δύση (Descendant - ακμή 7ου) και Nαδίρ (ακμή 4ου).
Ο οίκος δηλώνει τον τομέα στον οποίο εκδηλώνονται οι ιδιότητες του πλανήτη, σύμφωνα με την φύση του και τις όψεις που κάνει. Π.χ. ¶ρης στον 5 τετράγωνο Δίας δηλώνει ότι είσαι δυναμική (ο ¶ρης) στις σχέσεις και τα φλερτ σου (στον 5ο οίκο) αλλά σου αρέσει να μπαίνεις σε δύσκολες καταστάσεις και να ρισκάρεις λόγω μιας υπεραισιοδοξίας χωρίς να υπολογίζεις όρια (τετράγωνο Δία).
Το ίδιο ακριβώς μπορείς να εξηγήσεις και αντίστροφα, σου αρέσει να μπαίνεις δυναμικά (ο ¶ρης) σε δύσκολες καταστάσεις και να ρισκάρεις λόγω μιας υπεραισιοδοξίας χωρίς να υπολογίζεις όρια (τετράγωνο Δία), και αυτό συμβαίνει//εκδηλώνεται στις σχέσεις και τα φλερτ σου (στον 5ο οίκο που είναι ο ¶ρης). Όμοια θα κοιτάξεις και τη μεριά του Δία, σε ποιον οίκο βρίσκεται, τι σημαίνει για αυτόν το τετράγωνό του με τον ¶ρη κλπ.
Με τα παραπάνω καταλαβαίνεις ότι για να ψάξουμε και να αναλύσουμε μια συναστρία, πρέπει να φάμε πρώτα πολύ ψωμί δουλεύοντας στον «απλό» γενέθλιο.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
12-05-2010, 12:29 AM #23
-
12-05-2010, 08:09 PM #24
Χμμμ.. Ο Ουρανός στην αρνητική του έκφραση δείχνει ξαφνικούς χωρισμούς και ο Πλούτωνας μάλλον δένει (σε οποιαδήποτε όψη του) παρά χωρίζει. Δεν μπορείς να πεις ότι η απιστία ανιχνεύεται εκεί.
Πού μπρούμε να την ψάξουμε δεν ξέρω, πιθανόν σε κάποιον φορτωμένο 11 στον σύνθετο και τετράγωνα στους προσωπικούς πλανήτες σε σύνθετο και συναστρία, σε συνδυασμό με την προδιάθεση από τον ατομικό χάρτη, που θα κάνει το εν λόγω άτομο να γυρέψει την συμπλήρωση που δεν του προσφέρει ο «νόμιμος» σύντροφος αλλού. Όλα αυτά με επιφύλαξη πάντα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
13-05-2010, 01:06 AM #25
-
13-05-2010, 02:10 AM #26
Την απιστία την δείχνει κυρίως ο Ποσειδώνας, όχι μόνο από όψεις αλλά και από την θέση του σε οίκο σε μια συναστρία. Κι ο Ουρανός όμως μπορεί να δείξει κάτι τέτοιο. Όταν υπάρχει προδιάθεση όμως για απιστία σ' ένα γενέθλιο πολλές όψεις της συναστρίας μπορεί να την ενεργοποιήσουν, ακόμα κι ένα τετράγωνο Αφροδίτης/¶ρη.
-
13-05-2010, 02:20 AM #27
Όπως κάνεις τη συναστρία δύο ατόμων υπάρχει και επιλογή να βγάλεις τον σύνθετο χάρτη τους, που δείχνει πώς οι δύο λειτουργούν σαν μονάδα ή πώς αντιλαμβάνονται το ζευγάρι οι έξω σαν μία οντότητα. Πχ μπορεί στη συναστρία να έχετε καλή τοποθέτηση Σελήνης - Αφροδίτης που θα δώσει εξαιρετική τρυφερότητα στις προσωπικές στιγμές σας όμως στον σύνθετο να υπάρχει ένας Κρόνος στον 1 που εκτός των άλλων θα σημαίνει ότι την τρυφερότητα αυτή δεν θα μπορούν ή δεν θα επιθυμείτε να την αντιληφθούν οι υπόλοιποι.
Ο 11 τώρα επειδή είναι ο οίκος των κοινωνικών συναναστροφών (σε αντίθεση με τον απεναντινό του 4 της οικογένειας) εάν έχει μέσα σημαντικούς ερωτικούς πλανήτες (Αφροδίτη, Πλούτωνας, ίσως Ποσειδώνας) με άσχημες όψεις, εάν δηλαδή είναι ενεργοποιημένος αρνητικά, μπορεί να σημαίνει τάσεις απιστίας. Εδώ να διαχωρίσουμε την απιστία από τον χωρισμό, μπορεί η πρώτη να είναι μία από τις αιτίες που οδηγούν στον δεύτερο όμως τώρα εξετάζουμε αστρολογικά την αιτία που μπορεί να συμβεί η πρώτη. Και οι πιθανοί λόγοι σίγουρα είναι πολλοί.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
13-05-2010, 11:25 AM #28
Δείμονα μου,
μια αφηρημάδα διακρίνω σήμερα γιατί ο 4ος οίκος της οικογένειας δεν είναι απέναντι από τον 11ο. Ο 11ος οίκος των κοινωνικών συναναστροφών δεν δείχνει απιστία. Ένας άνθρωπος κοινωνικός δεν είναι απαραίτητα και άπιστος. Οι οίκοι που δείχνουν περισσότερο την απιστία είναι ο 5ος και 7ος.
-
13-05-2010, 01:33 PM #29
O 12oς όχι...? :unsure:
Κοραλλία μου, όπως είπες παραπάνω ο Ποσειδώνας μπορεί να δείξει όχι μόνο από όψη αλλά και απο τη θέση του σε οίκο πιθανότητα απιστίας είπες όμως σε συναστρία .. σωστά...?
ορμόμενη όμως από το τι συμβαίνει ανεξάρτητα από τη συναστρία, στο γενέθλιο κάποιου δηλαδή, μπορούμε να πουμε οτι ένας Ποσειδώνας στον 7ο (χωρίς άσχημες όψεις με προσωπικούς...τρίγωνο με ήλιο για π.χ. ή με άφρο...) θα μπορούσε να δείξει κάτι τέτοιο...? ή ακόμα και σε περίπτωση σύνθετου...επίσης στον 7ο... θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο? Ο λόγος που το ρωτάω είναι γιατί μου έκανε εντύπωση που ανέφερες και ανεξάρτητα από τις όψεις την οικοθεσία του Ποσειδώνα...
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
13-05-2010, 02:12 PM #30
Ο 12ος οίκος από μόνος του δεν δείχνει απιστία εκτός κι αν συνδέεται με κάποιο τρόπο με τον 5ο και τον 7ο ή ακόμα με τον 8ο οίκο.
Μίλησα για συναστρία γιατί αυτό είναι το θέμα εδώ. Με την φράση ανεξάρτητα από όψεις εννοούσα χωρίς να κάνει όψεις. Ένας Ποσειδώνας στο 7ο στο γενέθλιο με δυσαρμονικές όψεις ή χωρίς όψεις μπορεί να δείξει απιστία είτε να την κάνει το ίδιο το άτομο είτε να την υποστεί από τον σύντροφό του. Σ' ένα γενέθλιο, με τον Ποσειδώνα στο 7ο με θετικές όψεις προς τον Ήλιο ή την Αφροδίτη το άτομο μπορεί να μην υποστεί απιστία αλλά το ίδιο μπορεί να απιστήσει. Επίσης, μ' ένα Ποσειδώνα στο 7ο σε σύνθετο χωρίς όψεις ή με δυσαρμονικές όψεις μπορεί να τεθεί θέμα απιστίας στην σχέση, το ίδιο και σε μια συναστρία.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.