- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ
-
09-05-2010, 07:08 PM #1
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ
Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν το θέμα μου εμπίπτει στο πεδίο του forum, αλλά με απασχολεί γενικά και θα το θέσω. Οι αστρολόγοι λένε πως μια πρόβλεψη πρέπει να επιβεβαιώνεται από 2-3 τεχνικές. Βλέπω ότι σε όλες τις τεχνικές που αφορούν το χάρτη μου έχω όψεις με το γενέθλιο Ουρανό για το 2010. Συγκεκριμένα:
- Στο προοδευτικό ωροσκόπιο, η προοδευμένη Αφροδίτη κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό.
- Στο χάρτη Ηλιακής επιστροφής, ο διελαύνων ¶ρης κάνει τρίγωνο με το γενέθλιο Ουρανό.
- Στις διελεύσεις, η σύνοδος Δία-Ουρανού που γίνεται στις 8 Ιουνίου κάνει τρίγωνο με το γενέθλιο Ουρανό πάλι.
Με βλαση τα παραπάνω, δεν πρέπει να περιμένω μέσα στον Ιούνιο μια απροσδόκητη εξέλιξη?Διότι ο Δίας στους Ιχθείς μέχρι τώρα δώρον άδωρον...
-
10-05-2010, 01:54 PM #2
Re: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ
Αυτή η ενεργοποίηση του Ουρανού όντως μπορεί να σου φέρει κάτι αλλά τι είδους γεγονός θα είναι δεν μπορεί κανείς να σου το πει μόνο με τα στοιχεία που δίνεις. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να συμβεί τον Ιούνιο γιατί οι τράνζιτ Ουρανός και Δίας θα γυρίσουν ανάδρομοι στους Ιχθείς. Όταν ένας τράνζιτ πλανήτης σχηματίσει όψη μ' ένα γενέθλιο πλανήτη μας και γυρίσει ανάδρομος μπορεί να μας φέρει ένα γεγονός οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο διάστημα από την πρώτη φορά που θα σχηματίσει την όψη μέχρι το τελευταίο πέρασμα του, έστω κι αν την στιγμή εκείνη η όψη δεν είναι ακριβής.
-
11-05-2010, 01:15 PM #3
Re: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ
Ναι, έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέτε. Πέρυσι συνέβη κάτι ανάλογο με το διελαύνοντα Δία σε ορθή και ανάδρομη φορά τώρα που το σκέφτομαι!Ευχαριστώ!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.