- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 72
-
06-05-2010, 07:19 PM #21
Re: Ουρανός στον Κριό
Μήπως είμαστε λίγο offtopic?
-
07-05-2010, 03:27 PM #22
Ναι, θα είναι πολύ καλή, ιδίως όταν ο Ουρανός έρθει σε αντίθεση με τον Κρόνο και ο τελευταίος κάνει τετράγωνο με το Πλούτωνα
...ειρωνικά το λες , έτσι? δηλαδή ρε παιδιά, 2,5 χρόνια ο Κρόνος, άλλα 7 ο ουρανός, θα φάμε τα νειάτα μας!!!! από τους 3 ποιός είναι πιο ισχυρός? ή εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο?
-
07-05-2010, 05:13 PM #23
Φυσικά ειρωνικά το λέει.:bigsmile: Εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο. Αλίμονο αν η όψη διαρκούσε 7 χρόνια. Ευτυχώς να λες που τουλάχιστον θα ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις (αυτή είναι και η αξία της αστρολογίας) για να προσπαθήσεις τουλάχιστον να "επωφεληθείς" όσο γίνεται (το επωφεληθείς υπονοεί να πάρεις τα σχετικά μαθηματάκια :toung.
Όσο για τα νιάτα σου που λες, δεν ξέρω πόσο νιάτο είσαι, αλλά καλύτερα τώρα που έχεις αντοχές.:bananaΠροσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
08-05-2010, 11:18 PM #24
Καλησπέρα. Εγω που ειμαι Αιγόκερως με Σεληνη στο Κριο, εχω ήδη ενα παιδακι και ειμαι έγκυος στο δευτερο, πρέπει να ανησυχω για κάτι;
Γιατι λενε παντού οτι ο Ουρανος στο Κριο εχει αμεση σεση με την οικογενεια και ξαφνικα γεγονότα;
-
08-05-2010, 11:54 PM #25
Aγαπητή avra,
λες ότι είσαι Αιγόκερως στο ζώδιο, οπότε ο Κριός είναι ο 4ος οίκος από τον Αιγόκερω.. Σε αυτές τις αναλύσεις καλό είναι να διαβάζεις και με βάση τον ωροσκόπο σου.. πχ. αν έχεις ωροσκόπο Ιχθύες, ο Κριός θα είναι ο δεύτερος οίκος σου, έτσι διαβάζεις κ την ανάλυση των Ιχθύων.. Στο ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ μπορείς να δεις ακριβώς σε ποιον οίκο είναι ο Κριός, για να έχεις μια καλύτερη άποψη σχετικά με τις τάσεις που μπορούν να προκύψουν σε πιο προσωπικό επίπεδο..
Ότι θα συμβούν κάποια γεγονότα, σε ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο, θα συμβούν, πως να το κάνουμε τώρα.. Ωστόσο δεν νομίζω ότι είναι ωφέλιμο, ούτε για σένα ούτε για κανέναν, αυτή η ιδιαίτερη ανησυχία. Ο Ουρανός δεν είναι απλά ένας τυφώνας που θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του.. έχει και τα θετικά του..:bigsmile: Σκοπός αυτού του άρθρου, όπως κ όλων άλλωστε, δεν είναι να προδικάσει κάτι ή να προκαλέσει την ανησυχία αλλά να επικεντρώσει την προσοχή στις τάσεις που κυριαρχούν κατά καιρούς, με σκοπό να μπορούμε να τις διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο..
-
09-05-2010, 12:45 AM #26
-
09-05-2010, 02:57 PM #27
Η μηδενικη μοιρα του Κριου εκτος απο κρισιμη ειναι και μοιρα της ανθρωποτητας , καθε αρχη και δυσκολη λεει η παροιμια
-
09-05-2010, 08:39 PM #28
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου Κατερίνα. Όσο κι αν ακούγονται ελκυστιστικές οι αλλαγές άλλο τόσο είναι τρομακτικές για όλους. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα φέρουν τους ανθρώπους πιό κοντά.
Σε φιλώ.
-
12-05-2010, 09:47 PM #29
εγω ειμαι τοξοτης 28 νοεμβριου..ο ουρανος στον κριο με επηρεαζει τωρα?
-
13-05-2010, 07:37 AM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 41 users browsing this thread. (0 members and 41 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.