s
Η κρίσιμη μετακίνηση του Ουρανού στον Κριό - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 72

Re: Ουρανός στον Κριό

Μήπως είμαστε λίγο offtopic?

Ναι, θα είναι πολύ καλή, ιδίως όταν ο Ουρανός έρθει σε αντίθεση με τον Κρόνο και ο τελευταίος κάνει τετράγωνο με το Πλούτωνα

...ειρωνικά το λες , έτσι? δηλαδή ρε παιδιά, 2,5 χρόνια ο Κρόνος, άλλα 7 ο ουρανός, θα φάμε τα νειάτα μας!!!! από τους 3 ποιός είναι πιο ισχυρός? ή εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο?

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Alaia View Post
    Ναι, θα είναι πολύ καλή, ιδίως όταν ο Ουρανός έρθει σε αντίθεση με τον Κρόνο και ο τελευταίος κάνει τετράγωνο με το Πλούτωνα

...ειρωνικά το λες , έτσι? δηλαδή ρε παιδιά, 2,5 χρόνια ο Κρόνος, άλλα 7 ο ουρανός, θα φάμε τα νειάτα μας!!!! από τους 3 ποιός είναι πιο ισχυρός? ή εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο?
    Φυσικά ειρωνικά το λέει.:bigsmile: Εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο. Αλίμονο αν η όψη διαρκούσε 7 χρόνια. Ευτυχώς να λες που τουλάχιστον θα ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις (αυτή είναι και η αξία της αστρολογίας) για να προσπαθήσεις τουλάχιστον να "επωφεληθείς" όσο γίνεται (το επωφεληθείς υπονοεί να πάρεις τα σχετικά μαθηματάκια :toung.

Όσο για τα νιάτα σου που λες, δεν ξέρω πόσο νιάτο είσαι, αλλά καλύτερα τώρα που έχεις αντοχές.:banana
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Καλησπέρα. Εγω που ειμαι Αιγόκερως με Σεληνη στο Κριο, εχω ήδη ενα παιδακι και ειμαι έγκυος στο δευτερο, πρέπει να ανησυχω για κάτι;

Γιατι λενε παντού οτι ο Ουρανος στο Κριο εχει αμεση σεση με την οικογενεια και ξαφνικα γεγονότα;

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by avra_ View Post
    Καλησπέρα. Εγω που ειμαι Αιγόκερως με Σεληνη στο Κριο, εχω ήδη ενα παιδακι και ειμαι έγκυος στο δευτερο, πρέπει να ανησυχω για κάτι;

Γιατι λενε παντού οτι ο Ουρανος στο Κριο εχει αμεση σεση με την οικογενεια και ξαφνικα γεγονότα;
    Aγαπητή avra,

λες ότι είσαι Αιγόκερως στο ζώδιο, οπότε ο Κριός είναι ο 4ος οίκος από τον Αιγόκερω.. Σε αυτές τις αναλύσεις καλό είναι να διαβάζεις και με βάση τον ωροσκόπο σου.. πχ. αν έχεις ωροσκόπο Ιχθύες, ο Κριός θα είναι ο δεύτερος οίκος σου, έτσι διαβάζεις κ την ανάλυση των Ιχθύων.. Στο ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ μπορείς να δεις ακριβώς σε ποιον οίκο είναι ο Κριός, για να έχεις μια καλύτερη άποψη σχετικά με τις τάσεις που μπορούν να προκύψουν σε πιο προσωπικό επίπεδο..

Ότι θα συμβούν κάποια γεγονότα, σε ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο, θα συμβούν, πως να το κάνουμε τώρα.. Ωστόσο δεν νομίζω ότι είναι ωφέλιμο, ούτε για σένα ούτε για κανέναν, αυτή η ιδιαίτερη ανησυχία. Ο Ουρανός δεν είναι απλά ένας τυφώνας που θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του.. έχει και τα θετικά του..:bigsmile: Σκοπός αυτού του άρθρου, όπως κ όλων άλλωστε, δεν είναι να προδικάσει κάτι ή να προκαλέσει την ανησυχία αλλά να επικεντρώσει την προσοχή στις τάσεις που κυριαρχούν κατά καιρούς, με σκοπό να μπορούμε να τις διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο..

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    Aγαπητή avra,

λες ότι είσαι Αιγόκερως στο ζώδιο, οπότε ο Κριός είναι ο 4ος οίκος από τον Αιγόκερω.. Σε αυτές τις αναλύσεις καλό είναι να διαβάζεις και με βάση τον ωροσκόπο σου.. πχ. αν έχεις ωροσκόπο Ιχθύες, ο Κριός θα είναι ο δεύτερος οίκος σου, έτσι διαβάζεις κ την ανάλυση των Ιχθύων.. Στο ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ μπορείς να δεις ακριβώς σε ποιον οίκο είναι ο Κριός, για να έχεις μια καλύτερη άποψη σχετικά με τις τάσεις που μπορούν να προκύψουν σε πιο προσωπικό επίπεδο..

Ότι θα συμβούν κάποια γεγονότα, σε ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο, θα συμβούν, πως να το κάνουμε τώρα.. Ωστόσο δεν νομίζω ότι είναι ωφέλιμο, ούτε για σένα ούτε για κανέναν, αυτή η ιδιαίτερη ανησυχία. Ο Ουρανός δεν είναι απλά ένας τυφώνας που θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του.. έχει και τα θετικά του..:bigsmile: Σκοπός αυτού του άρθρου, όπως κ όλων άλλωστε, δεν είναι να προδικάσει κάτι ή να προκαλέσει την ανησυχία αλλά να επικεντρώσει την προσοχή στις τάσεις που κυριαρχούν κατά καιρούς, με σκοπό να μπορούμε να τις διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο..

Καλησπέρα. Ο ωροσκόπος μου ειναι επίσης Αιγόκερως.

Όνομα:
    Yiannis

Η μηδενικη μοιρα του Κριου εκτος απο κρισιμη ειναι και μοιρα της ανθρωποτητας , καθε αρχη και δυσκολη λεει η παροιμια

Όνομα:
    Ευγενία

Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου Κατερίνα. Όσο κι αν ακούγονται ελκυστιστικές οι αλλαγές άλλο τόσο είναι τρομακτικές για όλους. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα φέρουν τους ανθρώπους πιό κοντά.
    Σε φιλώ.

εγω ειμαι τοξοτης 28 νοεμβριου..ο ουρανος στον κριο με επηρεαζει τωρα?

Quote Originally Posted by marysakii View Post
    εγω ειμαι τοξοτης 28 νοεμβριου..ο ουρανος στον κριο με επηρεαζει τωρα?
    Tου χρόνου....
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)