- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: yod
-
31-10-2008, 11:00 AM #1
yod
καλημερα. ηθελα να ξερω αν στην οψη yod μπορουν να συμετεχουν ο κληρος της τυχης, ο νοτιοσ δεσμος και το μεσουρανημα
ευχαριστω
-
31-10-2008, 08:39 PM #2
Re: yod
Να μια πολύ ωραία ερώτηση για το ο αστρολόγος σπίτι σας!
Θα σου πώ φυσικά αυτά που έχω διαβάσει κι εγώ, αλλα καλό ειναι να κάνεις την ερώτηση στην σωστή ενότητα, γιατί δεν νομίζω να σου λύσω απόλυτα την απορία.
Λοιπόν!!!Κανονικά τα μαθηματικά σημεία δεν πρέπει να λαμβάνονται υπ'όψη στους πλανητικούς σχηματισμούς. Κάποιοι αστρολόγοι όμως χρησιμοποιουν και τους Δεσμους όπως και τον Ωροσκόπο κ.α Τα μαθηματικά σημεία στον σχηματισμό περισσότερο δεχονται παρά ασκούν πίεση κι ετσι χάνεται η δυναμική της αλυσίδας που πρέπει να υπάρχει στους σχηματισμούς. Όμως το Yod ειναι ενας πλανητικός σχηματισμός που θεωρείτε καρμικής φύσεως....ισως λοιπόν να πιάνονται και οι Δεσμοι, το βέρτεξ και κάποια παρόμοια σημεία που δίνουν καρμική ανάλυση. Σε καμία περιπτωση πάντως δεν πιστεύω οτι η δυναμική του σχηματισμού ειναι η ιδια.
-
02-11-2008, 10:29 AM #3
καλημερα. ευχαριστω για την απαντηση. μπορεις να μου πεις σε ποια ενοτητα πρεπει να κανω την ερωτηση?
-
02-11-2008, 10:38 AM #4
Σε αυτήν Ο Αστρολόγος στο σπίτι σας! - Αστρολογία για όλους
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-11-2008, 10:39 AM #5
-
05-05-2010, 08:41 PM #6
yod
Γεια σε όλους! Έχω μια απορία και παρακαλώ όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει. Έχω στο γενέθλιο χάρτη μου 2 σχηματισμούς Yod. Ο ένας σχηματισμός που με απασχολεί πιο πολύ είναι μάλιστα ακριβείας! Εξάγωνο ανάμεσα σε Πλούτωνα στην 24ο του Ζυγού (11ος οίκος), και Ποσειδώνα στην 24ο του Τοξότη (1ος οίκος). Επίσης, στην 23ο του Τοξότη έχω μεσοδιά-στημα ¶ρη/Κρόνου. Η κορυφή αυτών ενεργοποιεί την ακμή του 7ου οίκου μου στην 24ο του Ταύρου. Επίσης στην ίδια θέση του Ταύρου έχω μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης. Το 1999-2000 όταν ο Κρόνος ενεργοποίησε την «κορυφή» έχασα με διαφορά δυο μηνών, δυο πολύ αγαπημένους φίλους πονώντας σε έσχατο σημείο!!! Οι ερωτήσεις μου είναι
1. Δείχνει κάτι η ενεργοποίηση του 7ου οίκου ή παίρνουμε υπόψη μόνο ως «κορυφή» κάποιο πλανήτη (γενέθλιο, διελαύνων κτλ)? Υποδηλώνει ότι θέλει «δουλειά» αυτός ο οίκος?
2. Πως θα ωφεληθώ από αυτούς τους πλανήτες και τις δυνάμεις τους? Αφορούν θέ-ματα των οίκων που κατέχουν?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.