- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
Thread: Συναστρία εξωσυζυγικών σχέσεων
-
30-04-2010, 02:49 PM #11
Re: Συναστρία εξωσυζυγικών σχέσεων
Μαγδαλένα μου,
δεν πρόκειται για κάποια κόντρα και πολύ περισσότερο προσωπική (αφού είσαι Λέων κι εγώ Σκορπιός). Το αντίθετο μάλιστα, από την παρουσία σου εδώ μου είσαι πολύ συμπαθής. Αυτό το έγραψα για ένα μεγάλο μέρος των συζητήσεων που γίνονται εδώ γιατί πρέπει να καταλάβετε λιγάκι και την δική μας θέση.
Σκεφτείτε ένα μαθηματικό που είναι σε μια μεγάλη ιστοσελίδα με χιλιάδες μέλη. Τα μέλη θέτουν συνεχώς μαθηματικά προβλήματα και εξισώσεις με ελλειπή δεδομένα κι ο μαθηματικός πρέπει να τα λύσει και να δώσει απαντήσεις. Θέλει πολύ να βοηθήσει αλλά πώς; Αν δεν απαντήσει, αυτό δημιουργεί ένα κενό σε όλους. Αν απαντήσει πρέπει να περιοριστεί σε μια γενική θεωρία των αριθμών ή να δώσει μια απάντηση ρισκάροντας πολύ να είναι λάθος. Κι αυτό να γίνεται για μήνες και συστηματικά. Στο τέλος αρχίζει να αισθάνεται άγχος φυσικά, να νιώθει ότι δεν βοηθά κανένα ουσιαστικά ενώ έχει πάρα πολλά που θα ήθελε να προσφέρει. Κι αισθάνεται ένα ανικανοποίητο. Κάπως έτσι αισθανόμαστε κι εμείς.
Νομίζω πως κάποια στιγμή θα έπρεπε να συζητήσουμε όλοι μαζί αυτό το θέμα ( σαν μια δημοκρατική κοινότητα που είμαστε) και να βρούμε πιο εποικοδομητικούς τρόπους να γίνονται οι συζητήσεις μας.
-
01-05-2010, 11:56 AM #12
Δεν ξερω τι κανουν τα μελη γενικοτερα εγω διαβαζω ο,τι εχει να κανει με αστρολογια απο μονη μου και καποιες φορες χρειαζομαι καποιον εμπειρο να μου απορριψει ή να μου επιβεβαιωσει αυτα που διαβαζω. Γι'αυτο εγινα μελος.
Οταν θελω να συζητησω δικα μου θεματα για τον αστρολογικο μου χαρτη, ξερω πως πρεπει να συμβουλευτω απο κοντα εναν εγκυρο αστρολογο...Δεν περιμενω να βγαλω συμπερασματα μεσα απο γενικες ερωτησεις. Ομως το συγκεκριμενο θεμα δεν αφορουσε εμενα αλλα τους χαρτες αλλων ατομων που μου εχουν κανει εντυπωση...Αν θελετε, μπορειτε να διαβασετε το αρχικο μηνυμα.
Ωστοσο καταλαβαινω απολυτα την αποψη σας, οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν δεν μου απαντησετε για το συγκεκριμενο ερωτημα που ειχα θεσει αρχικα.
-
01-05-2010, 01:56 PM #13
Μαγδαλένα,
σου ζητώ συγνώμη αν σε έθιξα με οποιοδήποτε τρόπο αλλά σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι προσωπικό, είναι το "ανικανοποίητο" που εξήγησα πιο πάνω. Ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω το πώς νιώθω συχνά διαβάζοντας τα θέματα των συζητήσεων εδώ.
Δεν έχει σημασία αν είναι προσωπικό ένα θέμα ή αφορά χάρτη άλλου ατόμου. Η ουσία είναι ότι με ελλειπή στοιχεία δεν μπορεί κανείς να απαντήσει ή αν απαντήσει είναι πολύ πιθανό η απάντηση να είναι λάθος.
Στο συγκεκριμένο θέμα που άνοιξες, λες ότι ο άντρας αυτός έχει Ήλιο σε τετράγωνο με ¶ρη στην συναστρία του με την γυναίκα του και Ήλιο σε σύνοδο με τον ¶ρη στην συναστρία του με την άλλη γυναίκα. Αυτό το μόνο που δείχνει είναι ότι τον ελκύουν δυναμικές γυναίκες και για κάποιο λόγο έχει ανάγκη από ένταση στις σχέσεις του, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από την Σελήνη του στον Σκορπιό. Στο βασικό ερώτημα όμως του γιατί απατά την γυναίκα του, πώς φαίνεται αυτό στον χάρτη του και τι βρίσκει στην άλλη γυναίκα κ.λπ. δεν μπορεί κανείς να σου απαντήσει αν δεν δει τον χάρτη του.
-
01-05-2010, 07:25 PM #14
αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω και ανοιξα το θεμα... τι ειναι αυτο που κανει το συγκεκριμενο ατομο να εχει παραλληλη σχεση...μαλλον θα πρεπει να ψαξω περισσοτερο τον προοδευτικο χαρτη τους? γιατι νομιζω πως οι γενεθλιοι δεν φτανουν...ενταξει ερωτευεσαι-παντρευεσαι...τα χρονια περνανε αλλαζει το ωροσκοπιο στο progressed, σωστα? οποτε κατι ενδιαφερον θα υπαρχει εκει για να δω...
-
02-05-2010, 12:05 PM #15
Στον γενέθλιο χάρτη είναι όλες οι απαντήσεις γιατί βρίσκονται όλες οι προδιαθέσεις. Τα προοδευτικά μας δείχνουν ποιες απ' αυτές τις ανάγκες θα ενεργοποιηθούν σε κάποια χρονική στιγμή. Η συναστρία του με την γυναίκα του θα μας δείξει ποιες από τις ανάγκες του καλύπτονται στην σχέση τους και ποιες όχι και το ίδιο και στην συναστρία του με την άλλη γυναίκα.
-
02-05-2010, 04:14 PM #16
ας αναφερω καποιες οψεις που αφορουν και τους τρεις....
Ο ερμης (κυβερνητης Asc του) κανει τριγωνο με Σεληνη ερωμενης, εξαγωνο με ηλιο της ενω κανει τετραγωνο με ερμη και Δια γυναικας του. Ο ηλιος του κανει εξαγωνο με τον πλουτωνα της γυναικας του...
Η λιλιθ ερωμενης εξαγωνο με αφροδιτη του...(δεν ξερω, εχει σημασια αυτο?)
Παιζει ουρανος με ερωμενη - Σεληνη του συνοδος ουρανος και Αφρο της συνοδος Ουρανος του.
Ο Αρης της μιας γυναικας ειναι στους ιχθεις στις 23 μοιρες και κανει ακριβες τετραγωνο με τον Αρη της ερωμενης στους Διδυμους...
Ο κρονος της γυναικας κανει τετραγωνο με τον ηλιο του...ο κρονος της ερωμενης αντιθεση με τον Αρη του...που ειναι στον 7ο οικο.
Στον 4ο οικο του "πεφτει" ο Ποσειδωνας της ερωμενης...
Ισως εκεινος να ηθελε να ειναι διαφορετικος απο αυτο που ειναι γιατι 12ος ερωμενης κανει συνοδο με τον ωροσκοπο του...
Ο περιγυρος της ερωμενης ειναι (φυσικα) εναντια σε αυτη την σχεση -11ος της συνοδος με 12ο του....
Ο Διας της γυναικας του κανει αντιθεση με Αρη του...ενω ο Διας της ερωμενης κανει τετραγωνο με Σεληνη του...
Τελικα οι Διδυμοι δεν "την παλευουν".....και αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι πως και οι 2 ειναι λιονταρια....και απορω πως δεχεται ενα λιονταρι να ερχεται δευτερο....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.