- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΖΩΔΙΑ
-
29-04-2010, 08:09 PM #1
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΖΩΔΙΑ
Ειμαι Τοξοτης και εκεινος Ζυγος (ωροσκοποι Σκορπιος-Λεων αντιστοιχα..)
Εχω την αισθηση πως ο Ζυγος ανηκει στα απιστα ζωδια.. ειναι σωστο αυτο??
-
30-04-2010, 12:50 AM #2
Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΖΩΔΙΑ
Αγαπητό Linaki86 δεν αρκεί ένας Ήλιος (ζώδιο) για να πούμε ποιος είναι άπιστος και ποιος όχι.
Αν λοιπόν θέλουμε να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα για το ποιος είναι άπιστος και ποιος όχι, θα σου έλεγα ότι άπιστοι σε γενικές γραμμές θεωρούνται όσοι έχουν στον χάρτη του έντονα τα διπλά στοιχεία, για παράδειγμα μια Αφροδίτη στον Δίδυμο σε τετράγωνο με Δία και πάλι όμως με επιφύλαξη. Το θέμα έχει συζητηθεί αρκετές φορές, ψάξε στην αναζήτηση και θα βρεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Πάντως μεταξύ των δύο (Τοξότης Ζυγός) περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να είναι άπιστος ο Τοξότης παρά ο Ζυγός.
-
30-04-2010, 01:01 PM #3
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Το τελευταιο τριμηνο ασχολουμαι πολυ με τα αστρολογικα. (ισως να "φταιει" ο Διας στους Ιχθεις που κανει τον Τοξοτη πιο μανιακο με τα "εσωψυχα" τους..)
Ειδα πολλες αστρολογικες αναλυσεις για τον χαρτη μου και του συντροφου μου καθως και για την συναστρια μας. Το σιτε αυτο μου το προτειναν πολλα ατομα και ηθελα πολυ την γνωμη ενος επαγγελματια και ανθρωπων που αγαπανε αυτη την ασχολια εστω και σε ερασιτεχνικο επιπεδο.
Εχω 6 μηνες σχεση και για πρωτη φορα στη ζωη μου, οχι απλα δεν βαριεμαι, αλλα ειμαι ευτυχισμενη.. Πολλες συμπτωσεις.. Πολυς ερωτας.. Ομως οι πολλοι σκορπιοι στο ωροσκοπιο μου με κανουν καχυποπτη.. Και θα ηθελα και την γνωμη σας.. Ειναι πολυ σημαντικο για μενα να εχω μια "αξιολογηση" της καταστασης απο εσας.. (ο Αρης του ειναι στον Υδροχοο κατι που με φοβιζει..)
Φυσικα και ο Τοξοτης ειναι πιο επιρεπης σε απιστιες.. αλλα εχω και εναν ωροσκοπο Σκορπιο (Σεληνη και Αρης στους Ιχθεις και Αφροδιτη σε Σκορπιο) που με καθιστα πιο κλειστη. Εκεινος ειναι Ζυγος με ωροσκοπο Λεοντα (ομορφος συνδυασμος, ισως και λιγακι ναρκισσιστικος.. Σεληνη Αιγοκερως, Αφροδιτη Σκορπιος, Αρης Υδροχοος)
οι ημερομηνιες μας ειναι 09/12/1986 (Ιωαννινα) και εκεινος 10/10/1986 (Κεφαλονια)
Θα εκτιμουσα πολυ αν ειχα την αποψη σας για την σχεση μου εστω και σε λιγακι πιο "αφηρημενο" επιπεδο..
Σας ευχαριστω πολυ.
-
30-04-2010, 01:13 PM #4
Αγαπητό Linaki86
όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εφικτό να μελετήσω την συναστρία σας. Αν σε απασχολεί τόσο έντονα το θέμα της απιστίας, για αρχή θα πρέπει να κοιτάξεις το δικό του ωροσκόπιο και να δεις αν έχει τάσεις απιστίας, στην συνέχεια θα κοιτάξεις την συναστρία σας και κυρίως τις όψεις που κάνουν οι Αφροδίτες σας. Αν και αυτό που εγώ προτείνω είναι να χαρείς τον έρωτα σου.....χωρίς να βάζεις στο κεφαλάκι σου τέτοιες ιδέες οι οποίες μπορεί στην πορεία να γίνουν εμμονές, με τόσα Πλουτώνια στοιχεία που έχεις στον χάρτη σου, το πιθανότερο είναι να υπονομεύσεις την σχέση σου. Απόλαυσε την ευτυχία που σου προσφέρεται και από εμένα καλή συνέχεια.
-
01-05-2010, 01:59 AM #5
Δεν ηθελα κατι περισσοτερο απο μια γενικοτερη γνωμη με βαση τα κυρια στοιχεια.. Δεν πειραζει.. Σας ευχαριστω ετσι και αλλιως.. Το θεμα της απιστιας ειναι ενας τομεας.. Δεν ειναι οτι εχω δει κατι ή οτι εχω εμμονη.. Απλα πιστευω πως αν και οι Τοξοτες εχουμε το ονομα, οι Ζυγοι ειναι "ερωτυλοι". Και ηθελα απλα μια γνωμη με βαση γενικοτερα δεδομενα.. Και γενικα αν ο συνδυασμος Ζυγος-Τοξοτης ειναι καλος..
Σας ευχαριστω πολυ.
-
03-05-2010, 11:38 AM #6
Καλημέρα Linaki86
Θα πρέπει να καταλάβεις πως από ΄τον Ήλιο και μόνο και δεν μπορούμε να κρίνουμε αν ένα ζευγάρι θα είναι ταιριαστό ή όχι. Ωστόσο οι Ήλιοι σας είναι συμβατοί μιας κι ο αέρινος Ζυγός "φουντώνει" τον πύρινο Τοξότη.
Μια χάρη και μια τάση στην απιστία την έχετε σε γενικές γραμμές οι Τοξότες αν και οι Ζυγοί λόγω φιλαρέσκειας θα μπορούσαν να είναι επιρρεπείς σε διπλές καταστάσεις, για αρχή σ ένα εγκεφαλικό επίπεδο κι ύστερα ....έχει ο Θεός.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.