- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
-
28-04-2010, 12:46 AM #1
Πιθανος αριθμος σχεσεων στο γενεθλιο
Διαβασα σε αγγλικο site οτι σε γυναικειο γενεθλιο βλεπουμε τις οψεις που κανει και προκειται να κανει ο ηλιος πριν εγκαταλειψει το ζωδιο...
Σε ανδρικο χαρτη κοιταμε τις οψεις της Σεληνης και αυτες που προκειται να κανει πριν παει στο επομενο ζωδιο...
Οι οψεις αυτες αντιστοιχουν στις πιθανες σοβαρες σχεσεις που το ατομο θα κανει στην ζωη του...
Επισης διαβασα και κατι αλλο που μου φαινεται λιγο "κουλο" αλλα θα το πω....
Για να δουμε την ηλικια του πρωτου γαμου κοιταμε την αποσταση σε μοιρες μεταξυ ηλιου-Σεληνης-Αφρο-Αρης καθως και την αποσταση τους απο Ωροσκοπο-Μεσουρανημα...Οσες μοιρες, τοσα χρονια....
Υπαρχει καποιο βιβλιο που να αναλυει κατι τετοιο???:blink:
-
28-04-2010, 02:25 PM #2
Re: Πιθανος αριθμος σχεσεων στο γενεθλιο
Δηλαδή αν ο Ήλιος μιας γυναίκας ή η Σελήνη ενός άντρα δεν κάνει όψεις δεν θα κάνουν σοβαρή σχέση στην ζωή τους;
Σύμφωνα μ' αυτή την άποψη εγώ πρέπει να κάνω έξι σοβαρές σχέσεις στην ζωή μου. Αγχώθηκα τώρα! Πότε θα προλάβω;
-
28-04-2010, 02:54 PM #3
Αγαπητη κι εγω αναρωτιεμαι γι'αυτο δεν ειναι δικη μου θεωρια. Την διαβασα σε αναλογο ποστ του astrocom και αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιο βιβλιο γι'αυτο.
Φανταζομαι 2-3 σχεσεις θα εχεις ηδη κανει οποτε σου μενουν 3-4...:bigsmile:
Δεν μιλαμε για τις σχεσεις που πρεπει να κανει κανεις αλλα ποσες ευκαιριες θα παρουσιαστουν...τουλαχιστο εγω αυτο καταλαβα.
Μπραβο παντως γιατι σε αλλους χαρτες που εχω δει ο Ηλιος δεν κανει τοσες οψεις...Εσυ μου λες πως εχεις 6...ξεχασα να πω πως μιλαμε για οψεις απο Δια και μετα...
-
28-04-2010, 04:25 PM #4
Μαγδαλένα μου,
το ξέρω ότι δεν είναι δική σου άποψη και δεν είχα καμμιά πρόθεση να σε θίξω. Ένα αστείο έκανα.
Στην αστρολογία υπάρχουν πάρα πολλές θεωρίες που μένουν ακριβώς αυτό, θεωρίες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις εξετάζουμε σε πολλούς χάρτες για να δούμε αν ισχύουν.
Αν η θεωρία αυτή δεν αναφέρεται σε πραγματικές σοβαρές σχέσεις αλλά σε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, πώς μπορούμε να ξέρουμε πώς θα εξελισσόταν κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται; Μια ευκαιρία δεν έχει ποτέ την βαρύτητα στην ζωή μας που έχει μια σοβαρή σχέση.
"Φανταζομαι 2-3 σχεσεις θα εχεις ηδη κανει οποτε σου μενουν 3-4..."
Ευτυχώς που μιλάμε για σχέσεις και όχι για γάμους!! Θα κόντευα να φτάσω την Λιζ Τέιλορ!!
-
28-04-2010, 11:29 PM #5
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.